Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Accessories

Sorter efter

TIM & SIMONSEN SORT SKINDBÆLTE ANNE 3,8 CM - BLACK

Sort skindbælte fra Tim & Simonsen. En super god basis style til jeans og bukser m.m. Bæltet er 3,8 cm bredt, og passer til de fleste bukser. Bæltespændet er guldfarvet og rundet. Klassisk og enkelt og passer til det hele. Fåes i flere længder. Bæltet er samlet, sådan at der på indersiden er blødt ruskind, mens det glatte skind vender udad. Bæltets længde kan forkortes med skruetrækker og saks, hvis det skulle blive nødvendigt.
Materiale: 100% Skind
350 DKK

RE:DESIGNED KEYHANGER I SKIND MEVA URBAN - BROWN

Håndflettet nøglering i mørkebrun fra Re:Designed i det blødeste, lækre skind. Er du god til at smide dine nøgler væk - så kan du bruge nøgleringen til let at finde dem i tasken eller ved at hænge dem om halsen. Remmen er 51 cm i længden. Den har messingdetaljer, som giver et lidt antikt look. Fordi skindet bliver bearbejdet i hånden, falder hver nøglering lidt forskelligt ud og har et unikt look. En god, robust kvalitet, der holder til mange nøgler.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

COSTER CPH TASKE PUFFER BAG - BLACK

Cool puffer taske fra CC Heart (Coster Copenhagen). Tasken er super let og har et stort rum, så du kan have plads til det hele. Den lukkes med lynlås foroven og har 4 remme; to korte og to lange. Lynlåsen er guldfarvet. Tasken er perfekt til hverdag, ferier og som weekendtaske, fordi den blot har ét stort rum. Den har et super cool pudelignende look, som er enormt trendy. Findes i pink og sort.
Materiale: 100% Nylon
400 DKK

COSTER CPH TASKE PUFFER BAG - BUBBLEGUM PINK

Cool puffer taske fra CC Heart (Coster Copenhagen). Tasken er super let og har et stort rum, så du kan have plads til det hele. Den lukkes med lynlås foroven og har 4 remme; to korte og to lange. Lynlåsen er guldfarvet. Tasken er perfekt til hverdag, ferier og som weekendtaske, fordi den blot har ét stort rum. Den har et super cool pudelignende look, som er enormt trendy. Findes i pink og sort.
Materiale: 100% Nylon
400 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HARPER

Bredt fletbælte i skind fra Re:Designed. Perfekt til hverdag i et par jeans eller i taljen over en kjole. Bæltet er super blødt og lækkert. Findes både i sort og brunt. Bæltet er ca. 4 cm i bredden. Begge varianter har messingdetaljer i vintage guld look.
Materiale: 100% Skind
400 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HAZEL

Smalt fletbælte i skind fra Re:Designed. Et perfekt basisbælte, som passer både til jeans og kjoler og til hverdag såvel som til fest. De enkle farver passer til alt i din garderobe, og derfor er fletbæltet altid et sikkert hit. Fåes i brunt eller sort. Begge varianter har messing detaljer med vintage look. Super blødt og lækkert skind.
Materiale: 100% Skind
300 DKK

RE:DESIGNED TASKE SYBIL BUMBAG - BLACK

Lækker bumbag i bred flet fra Re:Designed. Tasken er perfekt til hverdag, til byture, til ferier og meget, meget mere. Den har en super god størrelse og er let at bruge, fordi den blot hænger skråt over skulderen, så du har hænderne fri. Tasken har fede gulddetaljer. Det brede flet af skind og ruskind giver et lækkert udtryk og et unikt look, så du også kan bruge den til festlige begivenheder. Har god plads til en stor pung, vandflaske, telefon og hvad du ellers har brug for. Tasken måler H: 19 cm x B: 39 cm x D: 18 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE SVETA - BLACK

Stor taske i bred flet fra Re:Designed. Perfekt som hverdagstaske, arbejdstaske eller endda som weekendtaske, da der er masser af plads i den. Den har et lækkert og unikt look med den brede flet af skind og ruskind. Tasken er flad i bunden og har nitter, så du undgår slid. Den har to korte hanke og desuden en lang, justérbar rem, der kan tages af. Tasken har ét stort rum, som lukkes med lynlås (guld). I det store rum er et lille rum med lynlås i den ene side samt to små åbne rum i den anden side. Tasken måler H: 29 cm x B: 39 cm x D: 16 cm.
Materiale: !00% Læder
1.500 DKK

RE:DESIGNED TASKE FROGN URBAN - WALNUT

Mindre skindtaske fra Re:Designed med klap foran. Tasken er super god til alt det mest nødvendige, og er let at bruge når du skal i byen eller blot på en kort tur, hvor en stor taske er overflødig. Tasken har masser af plads og kan let lukkes med en drejeknap foran. Under klappen er også et mindre, fladt rum. Indeni er to små rum - et med lynlås og et uden. Der medfølger en lang, justérbar rem, som kan tages helt af. Tasken måler H: 20 cm x B: 22 cm x D: 5 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE ALRUN URBAN - BURNED TAN

Super god taske i mellem størrelse fra Re:Designed. Perfekt til hverdag, fordi der er plads til alt det nødvendige og mere til - men uden at den fylder for meget. Tasken er aflang og har et stort, åbent rum. Den er flad nedenunder, så den kan stå selv. Nitterne i bunden gør, at du undgår slid. På den ene yderside har den et fladt rum med indvendig knap. På den anden side et mindre rum med lynlås. Indeni har den to små rum i den ene side og en lille rum med lynlås i den anden side. Tasken måler H: 18,5 cm x B: 29 cm x D: 7,5 cm.
Materiale: 100% Læder
1.100 DKK

RE:DESIGNED TASKE BIRLA URBAN - BURNED TAN

Stor skindtaske fra Re:Designed med vintage look. Perfekt som arbejdstaske eller som mindre weekendtaske. Super god til hverdag, fordi den har et stort rum med masser af plads. Tasken har en fast bund med nitter, så den kan stå selv og så du undgår slid. På forsiden har tasken et stort, fladt rum med indvendig knap. Her er fint plads til en mindre computer. På bagsiden er der et mindre rum med lynlås. Indvendigt er der to små, åbne rum på den ene side og et lille rum med lynlås på den anden side. Der medsfølger en lang, justérbar rem.
Materiale: 100% Læder
1.400 DKK

RE:DESIGNED TASKE NILLI URBAN - BURNED TAN

Lækker stor skindtaske med retro look fra Re:Designed. Tasken har en stor lomme foran med en drejeknap. På bagsiden er en mindre lomme med lynlås. Tasken har en fast bund, så den kan stå selv. Tasken er optimal som arbejdstaske, fordi den har 3 helt store rum samt flere mindre rum. I begge sider har tasken et stort rum med lynlås. De to rum lukkes sammen med en knap, og i midten er det store, åbne rum, hvori der er to små rum i den ene side og en lille rum med lynlås i den anden side. Der medfølger en lang, justérbar rem.
Materiale: 100% Læder
1.400 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE DENIM SCARF - ARMY

Tørklæde fra Tim & Simonsen i et smukt print med lilla. Tørklædet er med et smukt print med army og lilla på lys bagrund. Det er lavet af bomuld og er derfor yderst behageligt at have på og falder let. Det kan bindes let eller lad det hænge ned langs en bluse eller cardigan. For dem som syntes et tykt halstørklæde er for varmt er dette også et godt alternativ til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld,
200 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE JUNGLE SCARF

Tørklæde i smukt print fra Tim & Simonsen. Lækkert bomulds tørklæde med en print der minder om leopard blandet med blomster. Tørklædet er blødt og falder let i kvaliteten. Det er tilstrækkeligt tyndt til at kunne bruge indendørs, og til dem som ikke er til de helt tykke halstørklæder er det perfekt til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE LEAF SCARF

Tørklæde fra Tim & Simonsen. Super lækkert blødt tørklæde i det fineste print. Farven er lys grå med en hel lys baggrund eller lys baggrund med en lidt mørkere fersken farve print. Printet forestiller blade og er smukt i sit udtryk. Tørklædet er super blødt og falder flot om halsen. Brug dit tørklæde til dine lækre strik eller omkring halsen til dit overtøj, hvis et halstørklæde bliver for varmt. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% modal.
200 DKK

TIM & SIMONSEN BUMBAG - LINA

Fed skindtaske fra Tim & Simonsen. En super god mellemstørrelse, hvor du kan have plads til alt det vigtigste. Den har også plads til en mindre vandflaske. Findes i sort eller brun. Tasken har to små rum foran, som lukkes med lynlås. Den har også to store rum. Remmen er aftagelig. Remmen er 105 cm lang (justérbar) og 2,5 cm i bredden.
Materiale: 100% Skind
800 DKK

NÜMPH 3-PAK GLIMMERSTRØMPER NUKINGCITY - MULTI

De super populære 3-pak glimmerstrømper fra Nümph. Strømperne kommer i en sød æske, og er en rigtig god gaveidé. Strømperne ligger 3 stk. i en æske med en lyseblå, en mørkeblå og en lyserød strømpe. Alle strømperne er ensfarvede og med glimmer i matchende farve til pågældende strømpe. Super søde til åbne sko og sko med kort skaft, hvor man kan se lidt af strømperne. Brug dem for eksempel til at matche farver i dit outfit eller for at skabe et farve-pop. Str. 37-41.
Materiale: 50% Metaltråd, 47% Polyamid, 3% Elastan
100 DKK

NÜMPH NUMARBLE 3 PACK STRØMPER - MULTI

De populære 3-pak glimmerstrømper fra Nümph. Her ses ankelstrømperne med et sødt print. Strømperne kommer i en fin æske, og er en super god gaveidé. De kommer som 3-pak. I æsken får du et par lyseblå strømper med sort print, et par lyserøde med mærkeblåt print og et par grønne med brunt print. De er super fine til et par sneakers, sandaler eller korte støvler, hvor man kan se de fine detaljer. Kradser ikke indeni, da glimmeret kun er udenpå. Dækker cirka over str. 37-41.
Materiale: 60% Bomuld, 22% Polyester, 15% Metaltråd, 3% Elastan
150 DKK

CLASSIC VASKENET 5 KG - 90X60 CM

Ekstra stort vaskenet fra Classic. Vaskenettet er perfekt til vask af undertøj, lingeri, tøj med lynlåse, knapper, løse bælter og diverse pynt, så du undgår, at det sætter sig fast i andet tøj eller i maskinen. Vaskenettet måler 90x60 cm og kan holde op til 5 kg. Også super godt til strik. Forhindrer hurtigt slitage af tøjet.
80 DKK

CLASSIC SILK WASH 600 ML VASKEMIDDEL

Højkoncentreret vaske- og plejemiddel til silke. Indeholder ingen enzymer, som skader silken. Naturproteiner giver silken fylde og bevarer farven.
300ml
5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, parfume.
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisotiazolone 0,09%.
Samme dosering ved blødt,middelhårdt og hårdt vand.
160 DKK

CLASSIC COTTON WASH 1000 ML VASKEMIDDEL

Specialudviklet, højkoncentreret luksus vaskemiddel til bomuld fra Classic. Lækker pleje til dit tøj, så det holder længe, og så du samtidig mindsker dit miljømæssige fodaftryk. Indeholder Celluzyme, som er et enzym fra Novo Nordisk, der beskytter og bevarer farverne i dit tøj, og samtidig øger styrken og klarheden af farven. En maskinvask koster kun 2,90 kr., fordi vaskemidlet er så koncentreret, at du kun behøver en lille smule. Egner sig bedst til 100% bomuld, blandede bomuldskvaliteter, viskose og modal (da disse er naturmaterialer, der tager imod enzymets effekt).
Indholdsstoffer: 5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, enzymer, parfume
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisothiazolone 0,09%
Samme dosering ved blødt, middelhårdt og hårdt vand
170 DKK

CLASSIC FOREVER BLACK 600 ML VASKEMIDDEL

Luksus vaskemiddel til sort tøj. Forever Black er højkoncentreret vaskemiddel fra Classic baseret på et Celluzyme, som er et enzym af Novo Nordisk, der holder farverne pæne i dit tøj - men også genskaber farvestyrken og klarheden. Dit tøj holder altså meget længere, hvis du plejer det med de rigtige produkter - og sort tøj er især udsat ved gentagen vask. Brug til vask af bomuld, blandede bomuldskvaliteter, viskose og modal. Skyllemiddel er unødvendigt - og faktisk bare overflødigt. 1 maskinvask koster kun 2,90 kr., fordi det er så koncentreret, at du ikke behøver ret meget.
Indholdsstoffer: 5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, enzymer, parfume
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisothiazolone 0,09%
Samme dosering ved blødt, middelhårdt og hårdt vand
150 DKK

CLASSIC WOOL WASH 600 ML VASKEMIDDEL

Højkoncentreret og skånsomt vaskemiddel til alle uldtyper. Naturproteiner forhindrer filtring af ulden. pH-værdien er tilpasset for at undgå farveafsmitning og samtidig bevare farveintensiteten.
600 ml
5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, parfume
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisothiazolone 0,09%.
Samme dosering ved blødt,middelhårdt og hårdt vand.
160 DKK

CLASSIC WOOL WASH 1000 ML VASKEMIDDEL

Højkoncentreret og skånsomt vaskemiddel til alle uldtyper. Naturproteiner forhindrer filtring af ulden. pH-værdien er tilpasset for at undgå farveafsmitning og samtidig bevare farveintensiteten.
1000 ml
5% eller derover men under 15% anionske overfladeaktive stoffer, vand, protein, parfume
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisothiazolone 0,09%.
Samme dosering ved blødt,middelhårdt og hårdt vand.
220 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HOLA ZEBRA PRINT

Smukt tørklæde med zebraprint fra Qnuz. Tørklædet har flotte gulddetaljer i printet. Findes i en brun variant med sort, sand og guld eller i en mørkegrå variant med sort, sand og guld. Giver en super flot og elegant effekt med guld. Tørklædet er aflangt. Kvaliteten er en blød viskose, som er åndbar og lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

TØRKLÆDE HUB M. BANDANA PRINT

Super blødt tørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i en brun variant og en sort variant. Begge har samme fine "bandana" lignende print. Den brune variant har et miks af sand, lysebrune og mørkebrune nuancer med creme detaljer. Den sorte variant er lavet i et miks af grå, creme og sort. Begge varianter er aflange og med rå frynsede kanter forenden.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE MED LEO PRINT

Smukt tørklæde med småt leopardprint fra Qnuz. Tørklædet findes i en grå kombination og en grøn kombination, som begge har gulddetaljer. Det giver en super flot effekt. Begge varianter har et fint spil af nuancer, og er super flotte til en enkel bluse eller skjorte. Tørklædet er aflangt og lavet i en tynd viskosekvalitet, som er lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HLIN

Lækkert, stort halstørklæde i skøn fluffy kvalitet. Findes i en rosa variant, som har skrå kanter, der falder flot når det vikles om halsen. Findes også i en mix variant med rosa, blå, rød, sort og orange nuancer og lange frynser i begge ender. Begge tørklæder er aflange og fylder godt, så de giver god varme. De er lavet med smukke farver, der giver liv op til ansigtet.
Materiale: 100% Akryl
300 DKK

QNUZ TØRKLÆDE FORELLA SCARF

Lækkert viskosetørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i brun kombi og sort kombi, som begge er gode basisfarver, der passer til det meste. Tørklædet har rå, frynsede kanter i begge ender. Den yderste kant er ensfarvet. Utroligt smukt til ensfarvede overdele for at give lidt liv op til ansigtet. Tørklædet er aflangt. Lavet i en blød og tynd kvalitet, som er dejligt åndbar.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

RE:DESIGN TASKE OULU URBAN

Skindtaske fra RE:Designed i et fedt og stilrent design. Tasken kan bruges som cross over og har regulerbar strop. Tasken er perfekt til mobilen og et par andre små ting. Der er lynlås i begge de rum der er i denne taske. Tasken er af 100 % læder og fåes i to farver, sort og walnut.
400 DKK