Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Accessories

Sorter efter

NÜMPH SHOPPER NUSISTERHOOD SHOPPER

Shopper fra Nümph. Lækkert stort net i bomuld som kan smides i vaskemaskinen. Nettet er produceret i Indien og ved køb af dette net er du med til at støtte de fattigste kvinder i slummen i Indien. Nümph donerer pr. solgt net 10 dollars til slummen. På nettet står der "sisterhood" på Hindu. Vi hjælper hinanden.
Materiale 100% bomuld.
200 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE LIVA DOT

Super skønt, grønt tørklæde med store prikker fra Black Colour. Den dejligste farve, som giver liv op til ansigtet. Super god til sommer. Tærklædet er lavet i en lækker silke og bomuldsblanding, som gør, at tørklædet kan fylde meget. Det kan dog også sagtens sættes, så det ikke fylder. Smukt til stort set alle, uanset om du er mørkt eller lys, og det giver god kulør til et neutralt outfit.
Materiale: 70% Bomuld, 30% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE TIGER

Fedt tigerstribet tørklæde fra Black Colour. Tørklædet har den skønneste orange farve, som er perfekt til sommer og efterår. Tørklædet er lækert og blødt og holder dig varm på kølige dage. Formen er aflang, og tørklædet er stort nok til at blive brugt som sjal. Fedt at style til fx denim eller til kjoler. Særligt hvis du har et neutralt outfit på, kan tørklædet give lidt liv. Også flot hvis du matcher orange ind i dit outfit flere steder.
Materiale: 100% Polyester
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BUTTERCUP SCARF

Lækkert tørklæde i en silke-bomuldsblanding fra Black Colour. Den super lækre kvalitet gør, at tørklædet er let og ikke for varmt, men også at du både kan sætte det, så det ikke fylder ret meget - eller så det fylder meget. Tørklædet har et lidt "krøllet" look, som er feminint og sommerligt. Størrelsen er 135x185cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BY LIL SOMMERFUGL HÅRKLEMME

Sødt hårklemme fra By Lil formet som en sommerfugl. Hårklemmet er mellemstort, og perfekt enten til tyndere hår eller til at sætte halvdelen af håret op. En super fin accessorie til dit outfit, som giver et trendy og feminint look. Spændet fås i 3 varianter. Tænderne lukker helt tæt, så klemmen sidder godt fast i håret. Ca. 6 cm på det bredeste sted og ca. 4 cm i højden.
70 DKK

BY LIL HÅRKLEMME MELLEM

Flot mellemstor hårklemme i lyserødt eller gult mønster. Hårklemmen har et hul i siden, og har god plads til tykt hår. En super fin måde at tilføje lidt farve til dit outfit. Hårklemmet er trendy og praktisk, og så fint til alle anledninger. Længde 5,5 cm. Højde 4 cm.
60 DKK

QNUZ BRUN HÅRKLEMME GULI

Fin, mellemstor brun hårklemme med rektangulært hul i siderne fra Qnuz. Hårklemmen er god, klassisk og vil passe til stort set alle - særligt på grund af farven, men også fordi størrelsen er god og passende til mange. Den vil også passe til alle outfits, fordi den er så neutral. Hårklemmen måler 4x8 cm.
90 DKK

QNUZ LYSERØD HÅRKLEMME GABY

Stor hårklemme i smuk lyserød fra Qnuz. Perfekt til tykt/kraftigt eller langt hår. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den holder godt fast på håret uden at falde ud. Praktisk men også super fin og trendy. Styles for eksempel med sommerkjoler både til hverdag og fest. Også en fin måde at tilføje farve til dit outfit. Hårklemmen måler 4x11 cm.
90 DKK

QNUZ MINT HÅRKLEMME GABY

Stor hårklemme i en lækker og sommerlig pastelgrøn/mint farve fra Qnuz. Perfekt til tykt/kraftigt eller langt hår. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den holder godt fast på håret uden at falde ud. Praktisk men også super fin og trendy. Styles for eksempel med sommerkjoler både til hverdag og fest. Også en fin måde at tilføje farve til dit outfit. Hårklemmen måler 4x11 cm.
90 DKK

QNUZ BLÅ HÅRKLEMME GABY

Stor hårklemme i en smuk, klar blå farve fra Qnuz. Perfekt til tykt/kraftigt eller langt hår. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den holder godt fast på håret uden at falde ud. Praktisk men også super fin og trendy. Styles for eksempel med sommerkjoler både til hverdag og fest. Også en fin måde at tilføje farve til dit outfit. Hårklemmen måler 4x11 cm.
90 DKK

QNUZ BØLLEHAT VENDBAR GENA

Bøllehat fra Qnuz. Skøn bøllehat som kan vendes og blive til ensfarvet sort. Bøllehatten i de fine blomstrede mønstre sætter et fantastisk prik over i et over ethvert sæt. For udover at den beskytter for varmen er den jo bare skøn og viser et statement. Den lyserøde combi har en gul fin blomst, den grå combi er grå i bunden med rosa farvede blomster. Og den fine blå som er perfekt til denim hhar fine sandfarvede blomster på. Hatten er i 100% bomuld.
150 DKK

BY LIL STOR HÅRKLEMME

Fin hårklemme i skønne farver fra By Lil. Hårklemmen er stor, cirka 10 cm i længden, og kan holde tyndt såvel som tykt hår. Den har en sød, bølget facon med huller i. En super sød accessorie, som både er praktisk og fin, og som kan give prikken over i'et til dit outfit.
80 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE K-205586

Smukt tørklæde i blå nuancer med tilfældigt placerede guldprikker fra Update. Tørklædet er i bomuld, og derfor skønt at have på henover sommeren. Passer perfekt til denim eller andet blåt tøj, men kan også give farve til et outfit med klassiske basisfarver eller endda nedtone et outfit med pangfarver. Et smukt, enkelt print med farver som vil passe til de fleste.
Materiale: 100% Bomuld
250 DKK

UPDATE TØRKLÆDE LIGHT SCARF

Lækkert, blødt tørklæde i de dejligste sommerfarver fra Update Cph. Tørklædet er perfekt til at tilføje farve til dit outfit, enten ved at skabe kontrast eller ved at passe det sammen med tonerne i dit outfit. Printet er med smukke coral, grønne, gule og brune nuancer, som giver en rigtig sommer-vibe. Møler 170 x 80 cm.
Materiale: 80% Viskose, 20% Bomuld
200 DKK

UPDATE TØRKLÆDE SCARF XD-32232

Flot, lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Tørklædet er lysegråt i bunden med rosa print og en smal orange stribe rundt i kanten. Det er rhombe-formet, og derfor perfekt til at binde i håret eller om halsen. Føles fuldstændig som silke. Tørklædet er en fin måde at binde farver sammen i dit outfit. Brug det evt. også som accessorie på din taske.
Materiale: 100% Polyester
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF S-20102

Sommerens must-have af et tørklæde fra Update Cph. Tørklædet findes i 2 farvevarianter, som begge er et miks af de skønneste farver. Det ene er blåt i bunden, det andet er pink. Brug det som en smuk kontrast til dit outfit for at gøre dit look mere interessant, eller brug det som en måde at skabe et tone-i-tone outfit. Tørklædet måler 175 x 75 cm.
Materiale: 80% Viskose, 20% Bomuld
200 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF FA-1258

Smukt plisseret tørklæde med silke fra Update Cph. Tørklædet er lille og vil passe perfekt i håret eller rundt om halsen. Også flot at binde om hanken på en taske for at styrke hankens holdbarhed og give et flot look. Tørklædet er kvadratisk. Farverne er i varme gule, creme og kongeblå nuancer, hvilket skaber en flot kontrast.
Materiale: 80% Viskose, 20% Silke
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF 38151

Smukt lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Perfekt til at sætte i håret eller binde om halsen eller rund om en taskestrop. Tærklædet er blankt og mønstret i skønne lilla, coral, grå og gule nuancer. En fantastisk måde at give liv til et enkelt outfit.
Materiale: 80% Viskose, 20% Silke
180 DKK

RE:DESIGNED PUNG MED FLET BRADY URBAN

Pung fra Re:Designed. Fed mindre pung med det fedeste flet. Pungen har 2 rum samt et rum med lynlås. Yderligere er der 2 lommer hvor der er også er plads til kort og lignende. Pungen lukkes med en trykknap. På bagsiden er pungen er der også en lynlås lomme. Den fylder ikke meget og kan derfor både være i bumbags eller de mindre tasker. Kvaliteten URBAN er i en lækker farveægte skind kvalitet. De er alle unikke da man efter indfarvningen, lægger en voks på i hånden som giver det det lidt lækre "brugte" look. Størrelsen på pungen er H:9 cm. B:11,5 cm. D: 2 cm.
300 DKK

REDESIGNED TASKE OTILIA URBAN BAG

Shopper fra Re designed, med sin smukke front lomme og et stort praktisk rum er det en taske med mange muligheder. I det store rum er der en mindre lynlåslomme og to åbne lommer til din telefon. Tasken er stor nok til at rumme din laptop, så den kan blive din nye skønne arbejdstaske. Til tasken medfølger både bærehanke og en lang regulerbar rem, så du kan bære tasken i hånden eller påsæt remmen og bær den over skuldrene.Stor front lomme med magnet knap. Justerbar og aftagelig rem. Indvendig lynlåslomme. To indvendige åbne stiklommer. Bundknopper. 100% ægte skind. Størrelse: Stor taske. Mål: H: 29 x W: 37 x D: 14 cm. Længden på remmen: 125 cm. Højden på hanke: 26 cm.
Matrila 100 % ægte skind – Urban kvalitetssind. Vær opmærksom på at læderets udseende og følelse varierer fra style til style.
1.300 DKK

RE:DESIGNED TASKE MOSI URBAN (BUMBAG)

endnu en fed taske fra Re Designed, en fin bumbag med 2 tasker i ét. Tasken er i en lækker blød tanfarvet skind. Tasken består af en rem med bæltespænde, og 2 mindre tasker sat på med bæltestropper bagpå taskerne. Tasken kan på den måde bruges på mange møder og ændre sig efter behovet. Der medfølger også en håndledes rem så taskerne kan bruges som separate clutches.Den aflange taske har 3 lommer udvendigt - 2 med lyn og en med knap. Indvendigt har den et stort rum, lille lomme med lyn samt 4 kreditkortlommer. Den runde taske har en lille lomme udvendigt, og har indvendigt et stort rum.Rund taske: 11 x 3 cm Aflang taske: 12 x 21,5 x 3 cm Remmens længde: 115-128 (mulighed for at lave flere huller, hvis den ønskes korter)
Materiale: 100% ægte skind.
750 DKK

RE:DESIGNED SKINDTASKE KAY SMALL URBAN

En af vores bedst solgte tasker Kay Bag har fået en lillesøster. En skøn lille crossover med dekorativ lomme. Den er stor nok til at holde din mobil, nøgler, kortholder og en lille notesbog. Tasken har en justerbar rem, så du kan tilpasse den, så den passer lige til dig.Front lomme med dekorativ knaplås. Tasken har lynlås i det store rum. Justerbar rem. Indvendig lynlåslomme. 100% ægte skind. Størrelse: Lille taske. Mål: H: 13,4 x W: 19 x D: 3 cm. Maksimal længde på justerbar rem: 140 cm.
Matriale:100 % ægte skind – Urban kvalitetssind. Om urban-kvaliteten: Urban kvaliteten er et naturligt farvet kvæg-læder. Inden overfladen er færdiggjort behandles den med farvestof, for at bibeholde det originale kornmønster i det rå læder. Kvaliteten defineres af dets naturlige samt bløde udtryk og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle særpræg. Efter tasken er farvet, bliver der manuelt påført en let voks på overfladen, til at afvise snavs og andre væsker når tasken tages i brug. Denne læderkvalitet bliver særligt smukkere og smukkere med tiden, da tasken skaber en naturlig.
600 DKK

Re:Designed Abir Urban bag

Crossover i læder i en samlet, multi-draperet finish. Den har en aftagelig rem og tophåndtag, så du kan bære den på din arm eller fastgøre skulderremmen for at bære den på tværs af kroppen. Justerbar og aftagelig crossbody-rem. Aftageligt tophåndtag. Indvendig lynlåslomme. Indre åben lomme. 100% læder. Størrelse: Medium taske. Mål: H: 18,5 x B: 29 x D: 7,5 cm.
Matriale:100% læder - Urban læder. På grund af forskellige procedurer varierer læderets udseende og følelse, hvilket resulterer i en række læderkvaliteter. Om den urbane kvalitet: Den urbane kvalitet er et naturligt slebet okselæder. Læderet behandles i et farvestof, inden overfladen er færdigbehandlet, hvilket bevarer det originale kornmønster af det rå læder. Kvaliteten er defineret af sin naturlige skønhed og bløde berøring, hvor individuelle egenskaber er en normal og en unik funktion. Efter at poserne er farvet, påføres let voks manuelt oven på læderoverfladen for at forhindre snavs og for at afvise væsker, når posen tages i brug. Dette efterlader Urban læder til kun at blive mere og smukkere over tid, når tasken bruges, hvilket skaber en patina til stil
800 DKK

NUBRONACH 3-PACK

3-pak glimmerstrømper i ankellængde fra Nümph. Strømperne ligger fast 3 stk. i enten sand/pink/blå eller sand/grøn/lyserød. Fåes i en fin lille æske, og er derfor også en super sød gaveidé. Størrelsen dækker størrelse 37-41. Strømperne har en lille elastikkant under anklen, så de ikke glider under foden. Kradser ikke, da der ikke er glimmer på indersiden. Perfekte til sneakers, så man lige kan se lidt af strømpen i skoene. Styles enten i farver, som dit outfit - eller for at give en god kontrast til dit outfit.
Materiale: 50% Metaltråd, 47% Polyamid, 3% Elastan
100 DKK

DECOY ANKELSTRØMPER MED MESH STRIBER OG GLIMMER

Cool strømper med glimmer og transparante striber på skaftet. Strømperne er fra Decoy. De er super fede at have i sko og sneakers, så man kan se skaftet. Passer til det hele, og er perfekte hvis du ikke er til vilde farver og print, men ønsker et par strømper med detaljer. Brug dem både til hverdag og fest. Strømpen har en bred rib foroven. På selve foden er ingen glimmer. Kun i skaftet og tåspidsen. Størrelsen dækker over 37-41.
Materiale: 63% Bomuld, 20% Polyamid, 10% Metalgarn, 1% Elastan
60 DKK

HYPE THE DETAIL GLIMMERSTRØMPER MED LOGO

Glimmerstrømper med logo fra Hype the Detail. En skøn viskoseblanding, som fødderne kan ånde i. Cool, grafiske detaljer og en gul stribe med logo foroven. De neutrale nuancer gør strømpen let at bruge til alt i din garderobe. Brug den både til hverdag og fest i sneakers, sko og sandaler for et super trendy look. Dækker over størrelse 37-41.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL GLIMMER STRØMPER

Glimmerstrømper med fede detaljer fra Hype the Detail. Dækker over størrelse 37-41. Forstærket under foden, mens den ovenpå er fin og lidt gennemsigtig i mønsteret. Perfekt i et par sko, sneakers eller sandaler for et super trendy look. Også gode, hvis du har stumpebukser på.
Materiale: 76% Polyamid, 13% Bomuld, 10% Metaltråd, 1% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL 30DEN STRØMPEBUKSER

Cool strømpebukser med logodetaljer fra Hype the Detail. Strømpebukserne er en tynd nylon i 30 den. Den er sandfarvet i bunden og har pink logoer over hele benet. Super fed til hverdag med shorts eller stumpebukser, men også fin til fest under en kjole. Styles for det trendy look med et par rå sneakers eller chunky herrelook sko eller støvle.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

HYPE THE DETAIL 25/50 DEN STRØMPEBUKSER

Super fede strømpebukser i nude/sort fra Hype the Detail. Strømpebukserne er sandfarvede og 25 den foran, og sorte i 50 den bagpå. Der er logo på siden i sort. En vaskeægte statement strømpebuks, som er trendy og fed til både hverdag og fest med shorts og kjoler.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

SOYA BØLLEHAT SC-PALMA 1

Super sød bøllehat i bomuld og hør fra Soya, findes i 3 farver. Skøn til sommer på solrige dage - men også god, når det drypper lidt udenfor. Bøllehatten er one size, men størrelsen kan justeres med snøre indvendigt, hvilket også giver den mere facon. En skøn accessorie til din sommergarderobe og samtidig super trendy.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Hør
100 DKK