Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Bælter

Her finder du bælter.

Sorter efter

TIM & SIMONSEN BÆLTE LEO - LEOPARD

Bælte i leopard mønster fra Tim & Simonsen. Et fedt jeans bælte i bredden 3,8 cm med guld spænde. Bundfarven er lys beige med brune og sorte leo pletter på. Er super fedt til et par jeans, eller et par sorte eller beige farvede denim bukser.
Materiale:
100% skind.
350 DKK

TIM & SIMONSEN BINDE BÆLTE HANNAH - COGNAC

Bindebælte fra Tim & Simonsen med nitter. Et fedt bælte i cognac farven man kan bruge til kjoler eller tunikaer. Bæltet er 4,5 cm bredt og kan bindes enten foran eller lidt ude i den ene side. Skindet er blødt og lækkert og kan formes som man vil.
Materiale:
100% læder.
570 DKK

TIM & SIMONSEN BINDE BÆLTE HANNAH - BLACK

Bindebælte fra Tim & Simonsen med nitter. Et fedt sort bælte man kan bruge til kjoler eller tunikaer. Bæltet er 4,5 cm bredt og kan bindes enten foran eller lidt ude i den ene side. Skindet er blødt og lækkert og kan formes som man vil.
Materiale:
100% læder.
570 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE ANNI - BLACK

Tim & Simonsen bælte i sort med guld spænde. Læderbæltet er i ruskind overflade og giver et dejligt blødt look. Det er 3.2 cm bredt og kan derfor komme i de bæltestropper. Et bælte som både kan bruges i et par jeans eller et par pæne bukser for at fuldende looket. Godt og holdbart bælte til prisen.
Materiale:
100% læder.
300 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE ANNI - NOUGAT

Tim & Simonsen bælte i en skøn nougat farve med sølv spænde. Læderbæltet er i ruskind overflade og giver et dejligt blødt look. Det er 3.2 cm bredt og kan derfor komme i de bæltestropper. Et bælte som både kan bruges i et par jeans eller et par pæne bukser for at fuldende looket. Godt og holdbart bælte til prisen.
Materiale:
100% læder.
300 DKK

TIM & SIMONSEN SORT SKINDBÆLTE ANNE 3,8 CM - BLACK

Sort skindbælte fra Tim & Simonsen. En super god basis style til jeans og bukser m.m. Bæltet er 3,8 cm bredt, og passer til de fleste bukser. Bæltespændet er guldfarvet og rundet. Klassisk og enkelt og passer til det hele. Fåes i flere længder. Bæltet er samlet, sådan at der på indersiden er blødt ruskind, mens det glatte skind vender udad. Bæltets længde kan forkortes med skruetrækker og saks, hvis det skulle blive nødvendigt.
Materiale: 100% Skind
350 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HARPER

Bredt fletbælte i skind fra Re:Designed. Perfekt til hverdag i et par jeans eller i taljen over en kjole. Bæltet er super blødt og lækkert. Findes både i sort og brunt. Bæltet er ca. 4 cm i bredden. Begge varianter har messingdetaljer i vintage guld look.
Materiale: 100% Skind
400 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HAZEL

Smalt fletbælte i skind fra Re:Designed. Et perfekt basisbælte, som passer både til jeans og kjoler og til hverdag såvel som til fest. De enkle farver passer til alt i din garderobe, og derfor er fletbæltet altid et sikkert hit. Fåes i brunt eller sort. Begge varianter har messing detaljer med vintage look. Super blødt og lækkert skind.
Materiale: 100% Skind
300 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE JADA - BLACK

Bælte fra Tim & Simonsen. Lækkert skind bælte i quiltet look. Findes i farverne cognac som er med guld spænde, samt sort som er enten med sølv spænde eller vælger du black/gold er det med guld spænde. Størrelserne findes fra 85 cm til 100 cm. Husk når du skal bestille størrelse at være opmærksom på om du skal have det siddende i taljen eller lidt nede på hoften. Bæltet er dejligt blødt og vil både være fedt til et par jeans og et par pæne bukser. Bæltet kan gå i de fleste bæltestropper med sin bredde på 3,2 cm.
Materiale:
100% læder
300 DKK

TIM & SIMONSEN FLET BÆLTE BRAITED-BG-3.8

Flot og klassisk skindbælte i det blødeste kalveskind. Bæltet er fra Tim & Simonsen, et nyt brand hos os, og som kun arbejder i det lækreste skind. Derfor får du en super kvalitet, og bæltet bliver kun mere lækkert med tiden. Dette bælte er perfekt til jeans og denim, men kan passe til stort set alt, fordi det er enkelt. Bæltet er 3,8 cm bred.
Materiale: 100% Kalveskind
450 DKK

TIM & SIMONSEN SMALT FLET BÆLTE BRAITED-BG-2.0

Super lækkert smalt fletbælte i det blødeste kalveskind. Bæltet er fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Her er du sikker på at få et bælte, der holder, og bliver mere lækkert med tiden. Fletbæltet er smalt, og kan derfor både bruges i jeans eller bukser på hoften, men også til nederdele og kjoler i taljen. Sørg dog for at tage længden kortere, hvis du kun vil bruge bæltet i taljen, så du undgår en lang "flap". Smukt og klassisk bælte, du ikke bliver træt af. Bæltet er 2 cm bredt.
Materiale: 100% Kalveskind
300 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE MED NITTER ANNI-STUD-3.8

Lækkert skindbælte med store guldnitter og guldspænde. Bæltet er fra vores nye brand, Tim & Simonsen, som arbejder i det blødeste, lækreste skind. Derfor ved du også, at bæltet er fedt at have på og holder godt. Kvaliteten er i orden. Dette bælte giver et råt men poleret look til dit outfit, og det kan både bruges til hverdag og fest. Bæltet er 3,8 cm bredt.
Materiale: 100% Skind
500 DKK

TIM & SIMONSEN ZEBRA BÆLTE EIE-38-ZEBRABELT

Cool bælte med zebrastriber og sølvspænde fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Super flot til jeans og for eksempel til brune, armygrønne, sandfarvede og sorte bukser - bare for at nævne nogle få. Bæltet har med hår og er lavet i skind. Vær opmærksom på, at bælterne kan variere i farverne mellem en lys sand og en råhvid med sort-brune striber. Bæltet er 3,8 cm i bredden.
Materiale: 100% Skind
330 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE MED NITTER EFH-621

Fedt skindbælte med nitter. En af de cool styles fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Bæltet er i lækkert, blød skind og er super fedt til jeans, og giver en rå kant til dit outfit. Bæltet er 4 cm bredt, og passer derfor godt til de fleste bukser, hvis du ønsker et bredt bælte. Findes i en smuk brun farve og i sort, begge med sølvnitter.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

RAVENNA (3489)

Skind bælte fra Re:Designed. Lækkert skind bælte med råt spænde.
350 DKK

RE:DESIGNED SKIND BÆLTE ANGELIA BELT

Fedt læderbælte med nitter.
100% Læder
600 DKK