Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

COSTER CPH T-SHIRT BASIC TEE

Producent: Coster Copenhagen
SKU: CCH1100
T-shirt fra Coster Copenhagen. Super lækker basis t-shirt i en dejlig tynd bomuldskvalitet. Holder faconen vask efter vask. Pasformen er firkantet og løstsiddende, og passer til næsten alle. Ærmet er kort og går lidt ud over skulderen. Den perfekte basis t-shirt til det hele.
Materiale: 60% Bomuld, 40% Polyester.
200 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

COSTER CPH T-SHIRT BASIC TEE V-NECK

Den skønne basis t-shirt fra Coster Copenhagen. Lækker t-shirt med kort ærme og v-hals. Ærmet går lige ud over skulderen. Pasformen er firkantet og løstsiddende, og passer derfor til næsten alle kropstyper. Længden er lige til hoften, så den passer til jeans, nederdele mv. En perfekt basis til alle lejligheder. T-shirten med v-hals er perfekt, hvis du har større barm eller hvis du er glad for halskæder eller tørklæder. Findes også med rund hals.
Materiale: 60% bomuld, 40% polyester.
200 DKK

ANTISTAT SPRAY

Antistat spray modvirker statisk elektricitet og stød fra tøjet.
225ml
5% eller derover men under 15% kationske overfladeaktive stoffer, vand, parfume.
Konservering: Blanding af vandbaseret chloromethyl, methylisothiazolone 0,09%.
Samme dosering ved blødt ,middelhårdt og hårdt vand.
130 DKK

COSTER CPH LACE TOP (B1436)

Vores favorit basis top med spaghettistropper og blonde fra Coster Copenhagen. Toppen findes i forskellige farver, så du let kan finde en, der passer til lige det, du har brug for. Toppen har v-hals og justerbare stropper, og den sidder super flot foran. Toppen kan du tage i din normale størrelse for et lidt løst look eller gå en størrelse ned for et tæt fit. Normal i størrelsen. Toppen er ikke gennemsigtig, og kan sagtens bruges alene såvel som under noget andet. En helt uundværlig basis i garderoben.
Materiale: 95% Polyester 5% Elastan
300 DKK

PULZ STRIK SARA L/S CARDIGAN

Cardigan fra Pulz. Lækker figursyet cardigan i den blødeste viscose kvalitet. Fine detaljer med forskellige knapper. Bred ribkant på ærmerne så den kan smøges lidt op. Cardiganen er perfekt at have i skabet og bruge som en basic strik. Den er ligeså fin som en lille jakke da detaljerne gør at den er mere speciel end bare end almindelig cardigan. Findes i flere lækre farver.
Materiale
80% viscose 20% polyester.
300 DKK