Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Basis varer

Her kan du finde de gode basis ting som altid er gode at have i garderoben. Den klassiske top til den udringede bluse, eller underkjolen til den lidt for gennemsigtige kjole. Tightsene som er gode at have på under sommerkjolen eller cardiganen som bare er god at have uden på alle dine t-shirts.

Sorter efter
Vis per side

ZOEY STROP TOP JOSIE TOP

Super god basis top med tynde stropper fra Zoey (plus-size). Toppen har rund udskæring foran og skærer vandret bagpå. Stropperne er justerbare. Kvaliteten er super blød med masser af stretch. Pasformen er tæt, så den kan bruges under bluser og skjorter. En super basismodel, som ikke kan undværes i garderoben. Åndbar og behagelig. Vaskes ved 30 grader.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
200 DKK

COSTER COPENHAGEN CC HEART SILK CAMISOLE

En lækker basis top med satinkant fra Coster Copenhagen. Kvaliteten er i top med 70% silke og 30% bomuld, og derfor er toppen også fantastisk at have på i alt slags vejr. Den er tynd og lækker åndbar. Brug den under skjorter, kjoler eller strik eller endda alene. Toppen er ribbet, og strækker sig derfor meget i materialet, så den følger din facon flot. Den er rund i udskæringen, og ikke voldsomt dyb hverken foran eller bagpå. Den har tynde stropper, som ikke kommer i vejen, men som netop kan dække en bh-strop. Vask den forsigtigt ved 30 grader.
Materiale: 70% Silke, 30% Bomuld
300 DKK

MARTA T-SHIRT 83023

Langærmet t-shirt med knapper foran fra Marta du Chateau. T-shirten har vandrette striber. Kvaliteten er super lækker og blød og med masser af stretch. Den er skøn at have på og er dejlig åndbar. Den har rund hals, men knapperne foran kan åbnes op, hvis du ønsker det. Perfekt til hverdag og derhjemme.
Materiale: 47% Polyester, 47% Polyester, 6% Elastan
200 DKK

DECOY INDERSHORTS MED BLONDE

Cykelshorts med en lille blonde fra Decoy. De er fantastiske under en kjole eller brede bukser, så det falder pænt på kroppen. Indeshortsene er i en super stretchy microfiber, så de sidder helt tæt. Kvaliteten er glat, så det, du har på ud over, ikke sætter sig fast i. Cykelshortsene er seamless, og har altså ingen irriterende syninger. Kun syninger ved blonden. Længden er lidt over knæet, perfekt til de fleste kjoler.
Materiale: 94% Polyamid, 6% Elastan
150 DKK

SOYA UNDERKJOLE SC-MARICA 62

Tætsiddende kjole med justerbare stropper fra Soya. Kjolen er helt perfekt som underkjole til de mange fine sommerkjoler, men kan også bruges alene eller med en lang cardigan eller kimono. Kvaliteten er en tynd, åndbar og stretchy lyocell, og så er den glat, så hvis du har en kjole over, vil det sidde pænt og ikke sætte sig fast og krølle når de to kvaliteter mødes. Kjolen har en dyb, rund udskæring foran, og skærer lige over bagpå. Længden er lidt over knæet. En super god basis til garderoben, da den er uundværlig året rundt. Vask ved 30 grader.
Materiale: 93% Lyocell, 7% Elastan
150 DKK

SOYA TOP SC-MARICA 41

Blød top i stretchy lyocell fra Soya. Toppen har v-hals. Pasformen er lidt løstsiddende. En super god basistop, hvis du ønsker en løstsiddende top med v-hals. Den kan både bruges alene eller under en skjorte eller strik. Super til hverdag eller hjemme, da den er skøn at have på og dejlig åndbar. Vask ved 30 grader.
Materiale: 93% Lyocell 7% Elastan
150 DKK