Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Bessie

B-jeans by Bessie er et dansk famiie ejet jeans firma som blev grundlagt i 1985. Bessie laver jeans der passer alle kvinder uanset kropstype og alder. Jeansene skal få dig til at føle dig godt tilpas, smuk og fri. Filosofien er: pasform, kvalitet og komfort. Bessie får produceret og syet deres bukser/jeans i Italien og Portugal. Alle medarbejdere er lønnet efter landets øvrige overenskomster og alt inden for miljø og arbejdsforhold er i orden. Hvis du køber et par Bessie jeans er du altid sikker på at få en kvalitets varer som sidder perfekt. De har mange forskellige modeller da de jo som vi ved, at kvinder er så forskellige i vores former. Bessie har udviklet et koncept som gør at hvis du plejer at købe en eksatkt model hos dem, kan du som udgangspunkt altid regne med at få den samme pasform og størrelse når du skal have fornyet garderoben med et par nye. Dog kan kvaliteter og farver variere fra sæson til sæson. Bessie har ikke bare denim jeans, men har også et stort udvalg af lækre bukser i en lækker stretch bengalin og om vinteren er der som regel altid mindst en model i et fedt stykke fløjl.

 

Sorter efter
Vis per side

BESSIE 3/4 JEANS MED LYNLÅS PÅ BENET - SANNE-SH

Lyseblå stumpede jeans fra Bessie. De perfekte basis jeans til forår og sommer, som passer til det hele. Hvad end du ønsker bukser der stumper eller du måske ikke er ret høj, og bare ønsker et par jeans der er perfekte i længden - så har du fundet dem! Disse jeans er bløde og lækre i kvaliteten og er lavet i økologisk bomuld. Modellen er tæt og med høj talje. De har en kort lynlås bag på læggen, som evt. kan lynes op, hvis du ønsker den bredere heromkring. Jeansene har 5 lommer og lukkes med knap og lynlås foran.
Materiale: 91% Økologisk bomuld, 6% Recycled bomuld, 3% Elastan
700 DKK

BESSIE HVIDE JEANS 7/8 PUSH-SU16 - WHITE

Hvide jeans med høj talje fra Bessie. Bukserne har en push-up effekt bagpå og sidder fantastisk. Jeansene er 7/8 længde og er flotte med sandaler og sneakers til forår og sommer. Lukkes foran med to knapper og lynlås. Bredt taljestykke som sidder til og er meget behageligt omkring taljen. Tight fit og høj talje. Stretchy bomuldskvalitet som er meget komfortabel. Denne model er især god til dig, der har brug for plads omkring lår og numse og ønsker en tæt buks.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

BESSIE NÅLESTRIBEDE 3/4 JEANS SANNE-CB - BLÅ/HVID

Blå og hvid-stribede jeans fra Bessie. Super fine til sommer med en bluse eller t-shirt. En rigtig "mælkedrenge-buks" med et lidt retro og samtidig trendy look. Bukserne er i Sanne-modellen, som har høj talje og tight fit. De er stumpede i længden og er perfekte til sandaler og sneakers. Bukserne har 5 lommer. Nederst bagpå er der en lodret lynlås, som kan give lidt ekstra plads ved læggen eller blot fungere som en fed detalje. Stretchy bomuldskvalitet. Tæt fit.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
800 DKK

BESSIE JEANS M. PRINT SIDNEY-EB - GRØN

Chino bukser med grønt print fra Bessie. Smukke bukser med print i grønne, rosa og creme nuancer. Virkelig fine til en pæn bluse eller til en t-shirt, kan både nedtones og dresses up. Lækker bomuldskvalitet, som er utroligt komfortabel og med lidt stretch. Bukserne er 7/8 længde og har et klassisk chino fit. Det vil sige høj talje, skrålommer og et tæt fit med plads omkring hofter og lår, som snævrer ind ned mod anklerne. Bukserne har skrålommer og paspolerede baglommer.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
800 DKK

BESSIE JEANS JESSIE-SU - HVID

Hvide, højtaljede jeans fra Bessie. Klassiske hvide jeans, som er helt perfekte til forår og sommer og giver et dejligt, frisk pust til dine skjorter, bluser og strik. Jeansene er højtaljede med en rummelig pasform. D har et regulært fit og er en mellemting mellem en Tight og en Signe fra Bessie, hvilket vil sige, at de er lige midt imellem en tætsiddende og en, der er lige hele vejen ned. Der er altså plads langs lår og lægge. Super blød og stretchy kvalitet. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK

BESSIE JEANS 7/8 MARTA-GE - LYS DENIM

Lyseblå jeans fra Bessie med mom fit. En skøn basis til forår og sommer, som passer til stort set alt. Marta-modellen fra Bessie har en "gulerods"-facon, også kaldet mom-fit, som er højtaljet med plads til hofter og lår, og som snævrer lidt ind ned mod anklen. De sidder super flot på stort set alle kropstyper. Jeansene er lidt stumpede i længden, hvilket er super flot med både sandaler, sneakers og støvler. De har en lille smulle slid foran og desuden langs lommeåbningerne og ved anklen. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 98% Bomuld, 2% Elastan
700 DKK