Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Bessie

B-jeans by Bessie er et dansk famiie ejet jeans firma som blev grundlagt i 1985. Bessie laver jeans der passer alle kvinder uanset kropstype og alder. Jeansene skal få dig til at føle dig godt tilpas, smuk og fri. Filosofien er: pasform, kvalitet og komfort. Bessie får produceret og syet deres bukser/jeans i Italien og Portugal. Alle medarbejdere er lønnet efter landets øvrige overenskomster og alt inden for miljø og arbejdsforhold er i orden. Hvis du køber et par Bessie jeans er du altid sikker på at få en kvalitets varer som sidder perfekt. De har mange forskellige modeller da de jo som vi ved, at kvinder er så forskellige i vores former. Bessie har udviklet et koncept som gør at hvis du plejer at købe en eksatkt model hos dem, kan du som udgangspunkt altid regne med at få den samme pasform og størrelse når du skal have fornyet garderoben med et par nye. Dog kan kvaliteter og farver variere fra sæson til sæson. Bessie har ikke bare denim jeans, men har også et stort udvalg af lækre bukser i en lækker stretch bengalin og om vinteren er der som regel altid mindst en model i et fedt stykke fløjl.

 

Sorter efter
Vis per side

BESSIE JEANS SIGNE-BU

Den klassiske blå jeans med små detaljer fra Bessie. Modellen er i Signe-faconen, og har altså høj talje og lige ben. Længden er 32. Denne jeans er lidt tynd og med masser af stretch, og helt perfekt til forår, sommer og efterår. Lukkes med en knap og lynlås foran. Syet til danske kvinder, og er derfor super i faconen. Farven er mellemblå med lysebrune stikninger. På baglommerne er to rækker similisten og brodering i lysebrun. Lidt rummelig i størrelsen, men tag din normale størrelse. Går i halve størrelser (tommer) og må gerne sidde godt til, når du prøver dem første gang. Giver sig cirka et halvt nummer. Vask dem sjældent og ved max 30 grader på vrangen og uden skyllemiddel. Undgå tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400 (stretch), 1% Lycra
800 DKK

SIDNEY-PIN

Skønne bukser fra Bessie med fin lille stribe i chinos model med skrålommer. modellen er en Sidney som har en moderat pasform, som sidder lidt til uden at være stram, længden er 7/8 del som også kan bruges som lange bukser hvis man ikke er så høj. Bagpå er der 2 lommer, taljen er høj bagpå, og lidt lavere foran, som gør at den ikke kryber ned når man bukker sig.
materiale 75% viskose 19% polyamid 3% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

NINA-TR

Lækker diskret tone i tone ternet buks fra Bessie i blød og let opkradset kvalitet. Modellen er moderat til slim, dvs. den er ikke super stram men sidder lidt til. Klassisk 5 lommet model med 2 små snyde lommer til pynt, længden er standard (længde 32) og taljen er høj bagpå og lidt lavere foran.
Materiale 48% bomuld 37% viskose 15% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

SLIM-DM

Lækre jeans med masser af stretch fra Bessie i en klassisk 5 lommet model. Pasformen er slim, dvs. at de sidder stramt og er derfor også perfekte under tunikaer og kjoler, farver er en lækker lys grå vask som er rigtig god her til forår og sommer. Alle bukserne er i længde 30, så de er altså ikke så lange, men passer perfekt til en ikke så høj pige, eller som 7/8 del til en lidt høj pige.
Materiele 98% bomuld 2% elestan.
250 DKK 500 DKK

SIGNE-STS

Lækre jeans fra Bessie
800 DKK

BESSIE JEANS SANNE-GE

Lækre jeans fra Bessie i 7/8 længde, høj talje, fin sløjfe detalJe og slids forneden.
86% bomuld 11% polyester 3% elestan.
900 DKK