Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Bessie

B-jeans by Bessie er et dansk famiie ejet jeans firma som blev grundlagt i 1985. Bessie laver jeans der passer alle kvinder uanset kropstype og alder. Jeansene skal få dig til at føle dig godt tilpas, smuk og fri. Filosofien er: pasform, kvalitet og komfort. Bessie får produceret og syet deres bukser/jeans i Italien og Portugal. Alle medarbejdere er lønnet efter landets øvrige overenskomster og alt inden for miljø og arbejdsforhold er i orden. Hvis du køber et par Bessie jeans er du altid sikker på at få en kvalitets varer som sidder perfekt. De har mange forskellige modeller da de jo som vi ved, at kvinder er så forskellige i vores former. Bessie har udviklet et koncept som gør at hvis du plejer at købe en eksatkt model hos dem, kan du som udgangspunkt altid regne med at få den samme pasform og størrelse når du skal have fornyet garderoben med et par nye. Dog kan kvaliteter og farver variere fra sæson til sæson. Bessie har ikke bare denim jeans, men har også et stort udvalg af lækre bukser i en lækker stretch bengalin og om vinteren er der som regel altid mindst en model i et fedt stykke fløjl.

 

Sorter efter
Vis per side

BESSIE JEANS AMALIE-SU

Brune jeans med høj talje fra Bessie. En smuk farve til efteråret. Brug den for eksempel til blå, karrygul, grøn, creme, rosa, orange og mange andre farver. Særligt de brændte farver er super gode til. Bukserne er i Amalie modellen, som er højtaljede og med straight fit. Denne model er særligt god til dig, der har brug for plads i hofter og lår, og som ønsker en buks, der ikke er helt tæt. Kvaliteten er super stretchy og giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK

BESSIE MØRKEGRØNNE JEANS PUSH-SU

Jeans fra Bessie i en smuk, mørkegrøn farve. Denne variant er i PUSH modellen, som giver en løftet "push-up" effekt bagpå, og derfor sidder virkelig flot til. De er højtaljede og med tight fit. Modellen sidder godt på rigtig mange kvinder - også dig, der har brug for ekstra plads i benene og dig som ofte har problemer med, at bukserne gaber på ryggen. Bukserne lukkes med to knapper foran, og sidder derfor godt til med et bredt stykke i taljen, som er meget behageligt. Bukserne er rummelige, men normale i størrelsen. Giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

BESSIE MØRKEBLÅ JEANS NEW-GE

Jeans fra Bessie. Højtaljede jeans med fede detaljer. Bla. har de lynlås detalje under lommerne foran samt syninger i en fed brun farve. Buksen er helt mørk denim og er enorm blød og har masser af stretch. Jeansene her har en push up effekt bagpå så bagdelen ser ud fra sin bedste side. Der er almindelige baglommer også med syninger med brun tråd. Bukserne er smalle og er perfekt til pigen som er lige op og ned og ikke har de brede hofter. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
66% bomuld, 20% polyester, 11% viskose, 3% elastan.
800 DKK

BESSIE BLÅ JEANS SIGNE-GES

Mellemblå jeans i Signe-modellen fra Bessie. Disse jeans er længde 32. "Signe" er højtaljede med lige ben (straight fit). Det vil sige, at de sidder til ned til knæene, hvorefter de går lige ned. Denne variant er støvet blå med lysebrune stikninger og en fin detalje med sten på baglommerne. Denne model har 5 lommer; skrålommer og møntlomme foran samt baglommer. Den lukkes foran med lynlås og en knap. Husk, at de giver sig cirka et halvt nummer ved brug, så sørg altid for, at de sidder godt til, når du prøver dem første gang. Normale i størrelsen. Vask altid på vrangen ved max 30 grader og undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400, 1% Lycra
700 DKK

BESSIE JEANS SLIM-GE

Jeans fra Bessie. Dejlig bløde jeans i en fed lidt used denim blå. Der er fede detaljer ved lommerne med brune stikninger. Jeansene er midwaist med lidt curved former ved lårene. Ellers er bukserne her lige op og ned ved læggene. Der er almindelige jeans baglommer også med brune stikninger. Bessie er kendt for deres lækre denim kvalitet som både er blød, lidt tyndere samt en super holdbarhed. Farven kan variere fra billede til varens udseende. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen, uden skyllemiddel.
Materiale:
92% bomuld, 7% polyester, 1% lycra.
700 DKK

BESSIE BREDE BLÅ 7/8 JEANS BRENDA-BU

En super fed ny model fra Bessie er denne Brenda-model, som allerede er blevet en bestseller. Disse jeans er super trendy, og vil være flot til alle aldersgrupper, såvel som til mange forskellige kropstyper. Bukserne er 7/8 længde, og vil være flotte med et par sneakers eller sandaler eller en rå støvle til. Evt. med et par glimmerstrømper eller nylonstrømper. Jeansene er højtaljede og sidder flot til foroven, og går ud i helt brede ben. De har lommer både foran og bagpå. Lukkes med knap og lynlås foran. Giver sig ca. 1/2 nummer ved brug, så sørg endelig for at den sidder til, når du prøver den første gang. Vask altid på vrangen ved 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 98,5% Bomuld, 1,5% Elastan
800 DKK