Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

BLACK COLOUR KJOLE LUNA SIENNA MULTI

Producent: Black Colour
SKU: 3711 SIENNA MULTI
Den smukke maxi kaftan-kjole med lommer fra Black Colour i de fineste efterårsfarver. Virkelig flot med et par støvler og strømpebukser eller et par smalle jeans eller leggings under. Kjolen er lavet af indiske sarier, og derfor kan hver kjole falde en lille smule forskelligt ud. Kjolen er i et løst snit med v-hals og slidser i siderne. Den falder utroligt flot uanset din kropstype. Brug den evt. med en blondetop under. Kjolen har lange ærmer og er skåret under brystet i et rundet snit, så den sidder pænt.
Materiale: 100% Polyester
500 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

DECOY STRØMPEBUKSER 60 DEN MICRO

Vores bestseller strømpebuks fra Decoy i 60 DEN, Microfiber strømpebuks der sidder fantastisk en god basis strømpebuks i mange gode basis farver. Srømpebukserne er tykke og lækre bløde. Tag dem på til en strikkjole eller en fed skind nederdel. Disse strømpebukser er lidt mere holdbare end de tynde nylon strømper man kan få.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
80 DKK

BLACK COLOUR MESH BLUSE

Blød mesh bluse i rosa eller blå fra Black Colour. Den perfekte basis til under kjoler, strik og skjorter til efterår og vinter. En super god måde at tilføje farve og binde dit outfit sammen - samtidig med at tilføje et ekstra lag, hvis du har behov for et langt ærme. Blusen har rund hals og lange ærmer, og så er den gennemsigtig (mesh). Den kan bruges med en top under eller under noget andet. Kvaliteten er stretchy og blusen er helt tæt i pasformen.
Materiale: 88% Polyester, 12% Spandex
200 DKK