Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

BLACK COLOUR ROSA KJOLE LUNA MAE

Producent: Black Colour
SKU: 39050 LUNA DRESS
Smuk indisk inspiriret midikjole med rosa print fra Black Colour. Kjolen har et feminint snit med bindebånd lidt under brystet, så den enten kan markere taljen eller blot hænge løst. Den er lidt kortere foran end bagpå, hvilket giver en flot effekt, når du har den på. Den har v-hals og knapper foran og korte ærmer, der går lidt ud over skulderen. Skørtet er skåret i lag, som buer og giver en flot facon. Kjolen er helt perfekt til sommer med blot et par sandaler, men kan også styles enten med en langærmet meshbluse under eller en strik over og et par støvler på koldere dage.
Materiale: 100% Polyester
600 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

BLACK COLOUR KJOLE UDEN ÆRMER LUNA

Fantastisk maxi sommerkjole uden ærmer fra Black Colour. Kjolen har et super fint print, som man kun kan blive glad af. Den er perfekt til de varmeste dage, men kan også bruges, når det er koldere. For eksempel med en chunky strik, en læderjakke og et par støvler. På en sommerdag er den let at style med blot et par sandaler. Også fin med en meshbluse under. Kjolen er løs og lidt bred i faconen, og er skåret i flere lag, så den blivere bredere forneden.
Materiale: 100% Polyester
500 DKK

ROUGH & ROSE LANGÆRMET KJOLE

Maxi kjole fra Rough & Rose. Lækker lang kjole i en fed viskose kvalitet. Der er elastik ved håndleddet og lidt vidde i ærmerne. Der er en fin lille flæse i halsen samt et fedt bånd med pom pommer. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen. Skal stryges efter vask.
Materiale:
100% viskose.
500 DKK