Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Black Colour

Black Colour er et dansk ejet firma som blev grundlagt i 2009. I opstarten af Black Colours som brand var det som udgangs punkt lækre accessories som firmaet stod for. Det gør de stadig, men har nu udvidet sortimenten med lækre kjoler - bluser - og ikke mindst deres fede udvalg af strik bluser. Black Colour står for fede varer med de lækreste tvist som gør varerne enormt spændende og inspirerende. Black Colour  har altid fingeren på pulsen og ved hvad der sker inden for fashion og mode. De er altid lige lidt foran med det nyeste og følger man dem, kan man altid være sikker på at man er med på de nyeste trends. Black Colour er også kendt for at have varer til fornuftige priser så alle som vil følge den nyeste mode kan være med, uanset pengepungens størrelse. Kvaliteterne er i top og da vi hos Charlotteegedal.dk får varer hjem fra Black Colour omkring 2-4 gangen om måneden er der altid de nyeste varer på shoppen fra Black Colour. Deres størrelser kører fra fortrinsvis S - Xl, men man ser også fleres af deres styles i One Size som hos Black Colour cirka svarer til en str. 36-42, dette kan dog variere fra varer til varer. Tjek endelig det store udvalg fra Black Colour her. Hvis du har spørgsmål angående varerne fra Black Colour så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi står selvfølgelig altid parat til at måle en vare eller fortælle om kvaliteterne.

Sorter efter
Vis per side

BLACK COLOUR KJOLE UDEN ÆRMER LUNA BOHO

Smuk midikjole uden ærmer fra Black Colour. Kjolen er løs og bred i snittet, og er skåret i flere lag fra under brystet og ned. Den har 3 knapper foran. Printet er super smukt med røde, gyldne, grønne, blålige og grå nuancer, som kan bruges året rundt. Til sommer er kjolen fin med bare ben og sandaler, og på koldere dage kan den styles med en meshbluse og leggings eller strik og jeans og et par støvler eller sneakers. Kjolen skal blot hænges op efter vask, og behøver ikke stryges.
Materiale: 100% Polyester
500 DKK

BLACK COLOUR CAMOUFLAGE JAKKE JORDAN

Cool camouflage jakke i lidt oversized fit fra Black Colour. Jakken er super god som sommer-overtøj eller til indendørs brug som en blazer eller cardigan. Den har brystlommer samt 2 fake lokker nedenunder. Ærmerne er 3/4 længde. Jakken er gennemknappet, og på hoften kan den snøres ind, så den poser lidt. Jakken er one size, og måler 62 cm. henover brystet (på hver side) og 67 cm. i længden. Kvaliteten er stretchy.
Materiale: 97% Bomuld, 3% Elastan
700 DKK

BLACK COLOUR BLOMSTRET KJOLE LUNA LEX MAXI

Midi kjole i et bredt snit fra Black Colour. Pasformen er bred og løs, men fordi kvaliteten er en glat polyester, falder den super fint langs kroppen, så den ikke gør dig "større". En fantastisk sommerkjole, som er super let at bruge, da den blot skal hænges op efter vask og ikke behøver strygning. Kjolen lukkes i nakken med en knap. Ærmerne er 1/2 længde. Kjolen er skåret i "lag", og skærer over brystet samt omkring hoften.
Materiale: 100% Polyester
500 DKK

BLACK COLOUR BLÅ PRINTET KJOLE LUNA

Kaftan kjole i maxi længde fra Black Colour. Kjolen har korte ærmer (lidt over albuen) og v-hals. I taljen kan den snøres ind eller hænge løst. Kjolen har slidser i begge sider. Pasformen er fantastisk til næsten alle kropstyper, fordi den netop har v-hals og både kan markere taljen eller ej, samt fordi den er løs i skørtet uden at være for bred. Kjolen er super flot til både hverdag og fest.
Materiale: 100% Polyester
550 DKK

BLACK COLOUR LILLA KJOLE LUNA

Smuk maxi kaftan kjole med slidser fra Black Colour. Kjolen har v-hals med en smule slå-om effekt foran. Den kan snøres ind i livet eller blot hænge løst - brug den, som du ønsker. Kjolen er super smuk til sommerens fester, men er også nem at bruge til hverdag med et par sneakers eller sandaler. På koldere dage er den flot med en meshbluse og leggings under eller til jeans.
Materiale: 100% Polyester
550 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE LIVA DOT

Super skønt, grønt tørklæde med store prikker fra Black Colour. Den dejligste farve, som giver liv op til ansigtet. Super god til sommer. Tærklædet er lavet i en lækker silke og bomuldsblanding, som gør, at tørklædet kan fylde meget. Det kan dog også sagtens sættes, så det ikke fylder. Smukt til stort set alle, uanset om du er mørkt eller lys, og det giver god kulør til et neutralt outfit.
Materiale: 70% Bomuld, 30% Silke
300 DKK