Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Black Colour

Black Colour er et dansk ejet firma som blev grundlagt i 2009. I opstarten af Black Colours som brand var det som udgangs punkt lækre accessories som firmaet stod for. Det gør de stadig, men har nu udvidet sortimenten med lækre kjoler - bluser - og ikke mindst deres fede udvalg af strik bluser. Black Colour står for fede varer med de lækreste tvist som gør varerne enormt spændende og inspirerende. Black Colour  har altid fingeren på pulsen og ved hvad der sker inden for fashion og mode. De er altid lige lidt foran med det nyeste og følger man dem, kan man altid være sikker på at man er med på de nyeste trends. Black Colour er også kendt for at have varer til fornuftige priser så alle som vil følge den nyeste mode kan være med, uanset pengepungens størrelse. Kvaliteterne er i top og da vi hos Charlotteegedal.dk får varer hjem fra Black Colour omkring 2-4 gangen om måneden er der altid de nyeste varer på shoppen fra Black Colour. Deres størrelser kører fra fortrinsvis S - Xl, men man ser også fleres af deres styles i One Size som hos Black Colour cirka svarer til en str. 36-42, dette kan dog variere fra varer til varer. Tjek endelig det store udvalg fra Black Colour her. Hvis du har spørgsmål angående varerne fra Black Colour så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi står selvfølgelig altid parat til at måle en vare eller fortælle om kvaliteterne.

Sorter efter
Vis per side

MARA-WL

Skønne bukser fra Bessie i den altid gode kvalitet, og pasform som vi kender fra dette mærke. Bukserne er i en klassisk 5 lommet model med en lille ekstra lynlås lomme i den ene side. Taljen er høj bagpå og til lige under navlen foran, altså en midwaist. Pasformen er moderat, dvs. at den er ikke stram, men heller ikke løs i benene. Materialet er lækkert blødt men fast i stoffet.
Materiale 45% bomuld 37% viskose 15% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

BLACK COLOUR LEGGINGS MERLE TIE DYE LEGGINGS

Super fede bløde leggings fra Black Colour. Leggingsene her er lange og med elastik i livet. De er sorte med et fint print i lyse og lidt mørkere brune farver i. Stoffet er fantastisk blødt, og man vil elske at kunne rende rundt i dem en hel dag. Perfekt med en lækker tunika til.
materiale: 88% polyester, 12% spandex
200 DKK

JANNA OVERSIZE PATCHWORK SHIRT 40015-MU

Fantastisk lækker oversize skjorte/kjole fra Black Colour i flere forskellige lækre stribede stykker stof, er mega blød og behagelig at have på, og kan bruges som både skjorte med stramme bukser under, eller som kjole med strømpebukser. Prøv også med en lang cardigan eller åben vest udenpå. Skjorten går til knæene.
Materiale 50% bomuld 50% polyester.
600 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BONNIE SCARF

Smukt tørklæde fra Black Colour, tørklædet har en fin guldkant hele vejen rundt, du kan få tørklæde i flere smukke farver. Tørklædet måler ca 1.20 cm gang 1.20 cm. Passer perfekt til alle de nye forårs farver.
Kvalitet 70% bomuld og 30% Silke.
300 DKK

BLACK COLOUR MANNA TØRKLÆDE

Super smukt tørklæde fra Black color. Cremfarvet bund med de fineste bobler i skønne faver.
Kvalitet 70% Bomuld og 20% Silke.
300 DKK

BLACK COLOUR STRIK VEST NINA 1019

Super fed strik vest fra Black Colour. Vesten har store ærmegab så der er plads til skjorte inden under. Vesten er lidt længere bagtil end foran og giver en fed effekt. Rund hals og lidt vamset i det.
45% akryl, 35% 20% alpaca.
400 DKK