Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Bolig

Sorter efter

GAVESÆT COTTON DUFTLYS OG DIFFUSER

Gavesæt med duftlys og duftpinde med Cotton duft. En fantastisk gaveidé! Men også en lækker gave til dig selv. Super flot at have stående, for eksempel på badeværelset, i køkkenet eller på soveværelset. Duften er ren og mild. Duftlyset har 17 brændetimer (H: 6,5 cm og 60 g). Duftpindene indeholder 100 ml (H: 12 cm). Brug duftpindene ved at tage låget af og sætte et par pinde ned i væsken. Vend dem efter et øjeblik, så det våde stikker op. Dette gentages, når duften aftager. Juster mængden af pinde i forhold til, hvor stort et rum, duften skal fylde.
150 DKK

DUFTPINDE 200 ML COTTON

Duftpinde med Cotton duft. En skøn, ren duft som er super lækker at have stående for eksempel på badeværelset eller i soveværelset. Også en fantastisk gaveidé. Bruges ved at tage låget af, og sætte pindene ned i flasken. Pindene skal lige dyppes og suge væsken, og kort efter vendes om, så den våde side stikker op. Efterfølgende kan dette gentages, når duften aftager. Jo flere pinde, du putter i, des kraftigere bliver duften (og jo større rum kan duften fylde). Indeholder 200 ml.
230 DKK

NATURLIGE STEN MED AROMAOLIE - GLORY

Et vidundeligt alternativ til duftlys og duftpinde er disse naturlige sten, som dryppes med aromaolie. Når de dryppes med olien, afgiver stenene en lækker duft, som holder længe. Læg nogle sten i glasset og dryp et par dråber (spar endelig på dem - få dråber er nok). Læg låget på, når du ikke længere vil have duften til at sprede sig. Duften i denne variant er en super lækker, ren duft med maskuline undertoner. H: 12 cm D: 9 cm.
175 DKK

EMBROIDERED COTTON

smuk pude fra Cozy living. broderi på forsiden. Rustfarvet bagside. Puden måler25#45 cm inkl fyld
150 DKK 350 DKK

ATHYMA BUTTERFLY CUSHION

Pude med sommerfugl størrelse 25#45
175 DKK 400 DKK

COZY LIVING PLAID THROW MOHAIR 130X170

Skøn plaid med frynser.
140x200 cm
60% uld 25% nylon 25% acryl
600 DKK