Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

By Lil

Sorter efter
Vis per side

BY LIL HØR TØKLÆDE

Kraftigt tørklæde i hør fra By Lil. Findes i 3 smukke farver; peberrose (som vist), lyseblå og lavendel. Alle er ensfarvede. Tørklædet er aflangt og har flossede kanter, som giver en rå detalje. Super lækkert henover sommeren, fordi naturmaterialet er åndbart. Har et fedt, krøllet look.
Materiale: 100% Hør
250 DKK

BY LIL ULDJAKKE ANNEMIE

Lækker farverig uldjakke fra By Lil. Jakken har et super cool og trendy "boblet/vattet" look, og bliver med sine skønne farver med garanti bemærket. En fed statement jakke til forår, sommer og efterår. Jakken er god at have på, og er ikke foret. Ulden gør, at den tilpasser sig din kropstemperatur og hverken bliver for kold eller for varm. Lukkes med knapper foran. Brystlommer foran. Kan åbnes med en knap ved håndleddet. I siderne er en lille slids op. Brug den indendørs som cardigan og udendørs som overtøj.
Materiale: 65% Uld, 35% Polyester
700 DKK

BY LIL HÅRKLEMME HÅR SHARK

Stor hårklemme i flotte farver fra By Lil. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den sidder godt fast i håret - også selvom du har tykt hår. Den holder super godt på frisuren. Et smukt design som er flot og trendy og liver frisuren op. Fåes i et smukt rosa print og et multifarvet print.
75 DKK

BY LIL LOVE ARMBÅND

Armbånd fra By Lil. Armbåndet er i de fineste farver, turkis, gul, coral og hvidt. Det er i "guld" og små skive perler. På de hvide perler er der præget med guld ordet LOVE. En perfekt gave til mor eller kæresten. Armbåndet er ca. 10 cm i omkreds med elastik. Hvis din farve er udsolgt, så skriv endelig til os, det er muligt at vi kan skaffe flere hjem.
150 DKK

BY LIL MUM ARMBÅND

Armbånd fra By Lil. Super fint elastik armbånd i de fineste farver. Armbåndet er i "guld" og fine skive perler. På de hvide perler er der indgraveret ordet MUM. En alle tiders ide til en lille gave til moren der elsker farver og smykker. Armbåndet er ca. 10cm i omkreds med elastik. Skriv til os hvis din farve er udsolgt så er muligheden for at vi kan skaffe flere hjem tilstede.
150 DKK

BY LIL STRIK EMMA CARDIGAN

Flot strikket cardigan med kanpper foran fra By Lil. God til hverdag med et par jeans, bukser eller nederdel, men også over en kjole.
57% Akryl 40% Polyamid 3% Elastan
400 DKK