Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

By Lil

By Lil er et dansk brand som er belligende i Hørsholm. Firmaet er grundlagt i 2016 og med Lene som ejer og sælger af sine egne producerede smykker. Udover de flotteste smykker som man kan finde i vores butikker, forhandler vi også hårklemmer hårelastikker og til tider tøj fra By Lil.

Sorter efter
Vis per side

BY LIL SOMMERFUGL HÅRKLEMME

Sødt hårklemme fra By Lil formet som en sommerfugl. Hårklemmet er mellemstort, og perfekt enten til tyndere hår eller til at sætte halvdelen af håret op. En super fin accessorie til dit outfit, som giver et trendy og feminint look. Spændet fås i 3 varianter. Tænderne lukker helt tæt, så klemmen sidder godt fast i håret. Ca. 6 cm på det bredeste sted og ca. 4 cm i højden.
70 DKK

BY LIL HÅRKLEMME MELLEM

Flot mellemstor hårklemme i lyserødt eller gult mønster. Hårklemmen har et hul i siden, og har god plads til tykt hår. En super fin måde at tilføje lidt farve til dit outfit. Hårklemmet er trendy og praktisk, og så fint til alle anledninger. Længde 5,5 cm. Højde 4 cm.
60 DKK

BY LIL HØR TØKLÆDE

Kraftigt tørklæde i hør fra By Lil. Findes i 3 smukke farver; peberrose (som vist), lyseblå og lavendel. Alle er ensfarvede. Tørklædet er aflangt og har flossede kanter, som giver en rå detalje. Super lækkert henover sommeren, fordi naturmaterialet er åndbart. Har et fedt, krøllet look.
Materiale: 100% Hør
250 DKK

BY LIL LOVE ARMBÅND

Armbånd fra By Lil. Armbåndet er i de fineste farver, turkis, gul, coral og hvidt. Det er i "guld" og små skive perler. På de hvide perler er der præget med guld ordet LOVE. En perfekt gave til mor eller kæresten. Armbåndet er ca. 10 cm i omkreds med elastik. Hvis din farve er udsolgt, så skriv endelig til os, det er muligt at vi kan skaffe flere hjem.
150 DKK

BY LIL MUM ARMBÅND

Armbånd fra By Lil. Super fint elastik armbånd i de fineste farver. Armbåndet er i "guld" og fine skive perler. På de hvide perler er der indgraveret ordet MUM. En alle tiders ide til en lille gave til moren der elsker farver og smykker. Armbåndet er ca. 10cm i omkreds med elastik. Skriv til os hvis din farve er udsolgt så er muligheden for at vi kan skaffe flere hjem tilstede.
150 DKK