Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

By Lil

Sorter efter
Vis per side

BY LIL MELLEM HÅRKLEMME

Mellemstor hårklemme fra By Lil i lyserød, brun eller creme. Perfekt til at sætte lidt af håret op. Super søde farver. Hårklemmen er 5,5 cm i længden og 4 cm i højden.
60 DKK

BY LIL SOMMERFUGL HÅRKLEMME

Sødt hårklemme fra By Lil formet som en sommerfugl. Hårklemmet er mellemstort, og perfekt enten til tyndere hår eller til at sætte halvdelen af håret op. En super fin accessorie til dit outfit, som giver et trendy og feminint look. Spændet fås i 3 varianter. Tænderne lukker helt tæt, så klemmen sidder godt fast i håret. Ca. 6 cm på det bredeste sted og ca. 4 cm i højden.
70 DKK

BY LIL HÅRKLEMME MELLEM

Flot mellemstor hårklemme i lyserødt eller gult mønster. Hårklemmen har et hul i siden, og har god plads til tykt hår. En super fin måde at tilføje lidt farve til dit outfit. Hårklemmet er trendy og praktisk, og så fint til alle anledninger. Længde 5,5 cm. Højde 4 cm.
60 DKK

BY LIL STOR HÅRKLEMME

Fin hårklemme i skønne farver fra By Lil. Hårklemmen er stor, cirka 10 cm i længden, og kan holde tyndt såvel som tykt hår. Den har en sød, bølget facon med huller i. En super sød accessorie, som både er praktisk og fin, og som kan give prikken over i'et til dit outfit.
80 DKK

BY LIL HØR TØKLÆDE

Kraftigt tørklæde i hør fra By Lil. Findes i 3 smukke farver; peberrose (som vist), lyseblå og lavendel. Alle er ensfarvede. Tørklædet er aflangt og har flossede kanter, som giver en rå detalje. Super lækkert henover sommeren, fordi naturmaterialet er åndbart. Har et fedt, krøllet look.
Materiale: 100% Hør
250 DKK

BY LIL HÅRKLEMME HÅR SHARK

Stor hårklemme i flotte farver fra By Lil. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den sidder godt fast i håret - også selvom du har tykt hår. Den holder super godt på frisuren. Et smukt design som er flot og trendy og liver frisuren op. Fåes i flere farver.
80 DKK