Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Costa Mani

Sorter efter
Vis per side

COSTA MANI BRUN FAKE FUR JAKKE DEER

Super smuk og elegant fake fur jakke fra Costa Mani. Jakken er lavet i den blødeste pelslignende kvalitet, som man slet ikke kan lade være med at røre ved. Jakken har rund hals og lukkes med en enkelt hægte. Pasformen er en løs og kort a-facon med brede ærmer. Pasformen gør jakken helt perfekt til kjoler, og er en meget fin måde at give varme til et festligt outfit. Jakken kan dog også sagtens gå som overtøj til et hverdagslook. Jakken er foret. Vask forsigtigt og ved max 30 grader.
Materiale: 100% Polyester
750 DKK 1.000 DKK

COSTAMANI TOP WONDER SHIRT

Sød top i en lækker, blød viskose fra Costa Mani. Toppen er perfekt til varme sommerdage, fordi den er let og åndbar og dejlig at have på. Den har korte ærmer med elastik for enden, så ærmerne får et lille puf. Den har en stor halsudskæring, perfekt i solen. Den er ikke dyb, men har nærmere en bådudskæring og sidder flot under kravebenet. Dette fremhæves særligt med en rynket effekt under kraven. Toppen kan åbnes lidt foran med knapper. Pasformen er løs og den er lidt længere bagpå. Perfekt til et sommerlook.
Materiale: 100% Viskose
375 DKK 500 DKK

COSTAMANI SKJORTE KJOLE WONDER CHARLOTTA

Smuk og sommerlig skjortekjole med lange ærmer fra Costa Mani. Kjolen går cirka til knæet eler lidt under. Kvaliteten er utroligt blød og lækker og skøn at have på i varmere vejr, fordi den er åndbar. Kjolen er gennemknappet og har en klassisk krave. Den øverste knap er en rund "pels"-knap, som er typisk fra Costa Mani. En super fed detalje. Pasformen er lidt løs, men følger kroppen flot. Perfekt til hverdag med bare ben eller et par jeans eller leggings under.
Materiale: 100% Viskose
525 DKK 700 DKK

COSTA MANI BLÅSTRIBET TOP MED FLÆSE

Fin kortærmet skjorte fra Costa Mani,i hvid må små smalle lyseblå striber. Skjorten har knapper ned foran og et lille fint ærme med en elastik i. Så ærmet får et lille puf. Skjorten har "kina krave" og en fin flæse ned langs knapperne foran. Meget klasisk i snittet, Perfekt til et par shorts eller jeans.
Matriale 100% Bomuld.
600 DKK

COSTA MANI KJOLE OATS DRESS COLLAR

Smuk midi skjortekjole i bomuld fra Costa Mani. Kjolen har krave og er gennemknappet. Pasformen er super smuk og sidder så flot. Den er løstsiddende, har indsnit ved brystet og er rundskåret under brystet. Den har slidser i begge sider. Skørtet er løst og har en smule a-facon. på bagsiden af skuldrene samt på manchetten er stoffet lidt lysere og med smalle striber. En super fin hverdagskjole, men den vil også være smuk til en fest.
Materiale: 100% Bomuld
900 DKK

COSTA MANI TOP RECYCLE CHIC

Smuk top uden ærmer fra Costa Mani. Den er plisseret, og plisséen bliver gradvist større forneden. Den falder så smukt over brystet og ned. Halsen er rund og med stræk i, så den er let at hive over hovedet. En utroligt smuk og enkel top der kan passe til det hele og til enhver lejlighed. Alle kropstyper vil kunne bruge denne pasform. Den sidder løst i en a-facon. Vask ved 30 grader. Strygning ikke nødvendig.
Materiale: 40% Recycled polyester, 60% Polyester
600 DKK