Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen er et dansk brand som brænder for mode og kvalitet. Varerne er kælet for i detaljerne og kvaliteterne er lækre. Se vores udvalg af Coster Copenhagen her.

Sorter efter
Vis per side

COSTER CPH T-SHIRT WITH GOLD FACE PRINT

Den fede basis t-shirt fra Coster Copenhagen i smukt guldprint. T-shirten er fuldstændig samme facon som bestselleren med rund hals. Pasformen er firkantet og altså lidt løstsiddende. Den er super skøn at have på. Ændrer sig ikke i vask. Printet forestiller et ansigt i prikker. Styles til jeans, brede bukser, nederdele eller hvad end du er til. Vask ved 30 grader.
Materiale: 60% Bomuld, 40% Polyester
300 DKK

COSTER CPH T-SHIRT WITH OH VACAY PRINT

Bestseller t-shirten med v-hals fra Coster Copenhagen. Nu med et skønt, sommerligt print i lyserød. Teksten siger "oh vacay" i guld. En super kvalitet, som ikke ændrer sig i vask. Ærmerne er korte og går lidt ud over skulderen. Den perfekte t-shirt til alle lejligheder. Pasformen er firkantet, og sidder altså lidt løst. Den er skøn at have på. Styles til både hverdag og fest med jeans, brede bukser, nederdele og meget mere. Vask ved 30 grader.
Materiale: 60% Bomuld, 40% Polyester
300 DKK

COSTER CPH TOP WITH GATHERINGS IN MAP PRINT

Smuk bluse fra Coster Copenhagen i samme print som den smukke kjole, vi er vilde med de flotte print fra Coster Copenhagen. Gå på opdagelse i det flotte verdenskort.Blusen er lækker løs model, som bare falder smukt omkring kroppen. Den har en fin lille knap foran. Æmet har lidt vidde og falder bare smukt. Brug blusen nu med en lækker cowboy jakke over eller en klassisk blazer til et par fede jeans.
Kvalitet 100% Viscose.
700 DKK

COSTER CPH KAFTAN TOP WITH MAP PRINT

Endnu en smuk kjole/tunika fra Coster Copenhagen, de <åder. Kjolen har små fine knapper ned foran. Den går de fleste til lige omkring knæet.
Kvalitet 100% Viscose.
1.000 DKK

COSTER CPH KJOLE DRESS IN WALLPAPER PRINT

Kjole fra Coster Copenhagen. Smuk grøn kjole i print som forestiller fine træer. Bunden er i en fin sand farve som også den tilhørende underkjole er i. Farven på billedet hvor modellen har den på, snyder lidt. Farven er mere som på det enkle billede. Kjolen har en fin flæsekant i halsen samt en lille knap foran. Kjolen er kortærmet med en elastik afslutning. Kjolen har en lidt a-shape og er derfor med lidt ekstra vidde i underdelen.
Materiale:
100% recycled polyester.
800 DKK

COSTER CPH BLUSE TOP IN WALLPAPER PRINT

Grøn bluse fra Coster Copenhagen. Super sød top med det fineste grønne print. Printet forestiller en træ plantage og bunden er en lækker sand farve. Ærmerne er helt korte og på skulderen er der en detalje med lidt smock effekt og flæse. Der er en fin stolpelukning med fire små knapper. Blusen er lidt længere bagtil end foran og giver en god effekt med f.eks en af deres lækre toppe med blonde inden under.
Materiale:
100% recycled polyester.
600 DKK