Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Cozy Living

Sorter efter

GAVESÆT COTTON DUFTLYS OG DIFFUSER

Gavesæt med duftlys og duftpinde med Cotton duft. En fantastisk gaveidé! Men også en lækker gave til dig selv. Super flot at have stående, for eksempel på badeværelset, i køkkenet eller på soveværelset. Duften er ren og mild. Duftlyset har 17 brændetimer (H: 6,5 cm og 60 g). Duftpindene indeholder 100 ml (H: 12 cm). Brug duftpindene ved at tage låget af og sætte et par pinde ned i væsken. Vend dem efter et øjeblik, så det våde stikker op. Dette gentages, når duften aftager. Juster mængden af pinde i forhold til, hvor stort et rum, duften skal fylde.
150 DKK

DUFTPINDE 200 ML COTTON

Duftpinde med Cotton duft. En skøn, ren duft som er super lækker at have stående for eksempel på badeværelset eller i soveværelset. Også en fantastisk gaveidé. Bruges ved at tage låget af, og sætte pindene ned i flasken. Pindene skal lige dyppes og suge væsken, og kort efter vendes om, så den våde side stikker op. Efterfølgende kan dette gentages, når duften aftager. Jo flere pinde, du putter i, des kraftigere bliver duften (og jo større rum kan duften fylde). Indeholder 200 ml.
230 DKK

HÅNDLOTION LEMONGRASS 300 ML

God håndcreme med Lemongrass duft. En super god gaveidé og flot at have stående ved vasken derhjemme. Håndcremen er hurtigt absorberende, og giver samtidig god fugt. God til tørre hænder. Den syrlige duft opnås med et miks af blomster og fugten gives med økologisk arganolie. Indeholder 300 ml.
120 DKK

HÅNDSÆBE LEMONGRASS 450 ML

Lækker håndsæbe med Lemongrass duft. Håndsæben er effektiv og super flot at have stående ved håndvasken. Duften er frisk med et miks af blomster, som giver den syrlige duft, og økologisk arganolie. Indeholder 450 ml. Super god gaveidé!
120 DKK

DUFTLYS 35 TIMER COTTON

Duftlys med Cotton duft. Lyset er i et fint, hvidt glas med sort låg, som kan tages af og på, så der ikke kommer støv i lyset, og så du bevarer duften bedst muligt. Duften er ren og lækker. Der er 35 brændetimer i duftlyset. Højde: 10,5 cm. Baseret på soya voks.
120 DKK

NATURLIGE STEN MED AROMAOLIE - GLORY

Et vidundeligt alternativ til duftlys og duftpinde er disse naturlige sten, som dryppes med aromaolie. Når de dryppes med olien, afgiver stenene en lækker duft, som holder længe. Læg nogle sten i glasset og dryp et par dråber (spar endelig på dem - få dråber er nok). Læg låget på, når du ikke længere vil have duften til at sprede sig. Duften i denne variant er en super lækker, ren duft med maskuline undertoner. H: 12 cm D: 9 cm.
175 DKK

EMBROIDERED COTTON

smuk pude fra Cozy living. broderi på forsiden. Rustfarvet bagside. Puden måler25#45 cm inkl fyld
150 DKK 350 DKK

ATHYMA BUTTERFLY CUSHION

Pude med sommerfugl størrelse 25#45
175 DKK 400 DKK

COZY LIVING PLAID THROW MOHAIR 130X170

Skøn plaid med frynser.
140x200 cm
60% uld 25% nylon 25% acryl
600 DKK