Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Decoy

Sorter efter
Vis per side

DECOY GLIMMER 3 STRØMPER I ÆSKE

Skønne ankel strømper med glimmer fra vores strømpefirma Decoy. Der er 3 fine par i en rigtigt smuk lille fin gaveæske, super god værtindegave eller adventsgave. Det er rigtigt fine basisfaver der er i æsken 1 par i sort med sølvglimmer, 1 par der har fine striber i grå og sorte nunancer det 3 par er i kobberfarvet med et lille fint trekant mønster Glimmer strømper kan bare gøre alt for et sæt tøj
Matriale 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
160 DKK

DECOY ANKEL STRØMPE GLIMMER STRIBER

Ankelstrømper med glimmerstriber fra Decoy. Fåes i army/sølv eller blå/grå/sølv. Kradser ikke. Middelhøjt skaft. Perfekt i sko, sneakers og støvler.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
60 DKK

DECOY ANKEL STRØMPE GLIMMER BAG

Flot glimmerstrømpe med stribe bagpå fra Decoy. Strømpen er sort med kobberglimmer og har to smalle sorte striber bagpå. Super flotte i sneakers, støvler og sandaler. Kradser ikke.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
60 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER MED GLIMMER

Strømpebukser med glimmer fra Decoy. Super fine under kjoler og nederdele eller et par stumpede bukser. Denne strømpebuks er tynd i 30 denier og med prikker og firkanter med sølvglimmer imellem. Dette giver en super fin detalje, når de fanger lyset. Perfekt til fest, men også til hverdag, for eksempel med sneakers eller støvler.
Materiale: 85% Polyamid, 12% Elastan, 3% Lurex
130 DKK

DECOY SORTE SEAMLESS CAPRI LEGGINGS

En helt uunværlig basis til forårs-, sommer- og efterårsgarderoben er et par sorte capri leggings. Disse er i en super lækker og meget stretchy seamless mikrofiber. Ingen syninger, der generer, og så skåner de lårene når du har storskjorter, tunikaer og kjoler på. De har elastik i taljen. Sidder pænt og glatter sig ud, så du ikke får "krøller" i stoffet. Denne model kan man ikke se igennem, fordi den er i mikrofiber. Længden er til midt på læggen.
Materiale: 80% Polyamid, 20% Elastan
150 DKK

DECOY ANKELSTRØMPER MED MESH STRIBER OG GLIMMER

Cool strømper med glimmer og transparante striber på skaftet. Strømperne er fra Decoy. De er super fede at have i sko og sneakers, så man kan se skaftet. Passer til det hele, og er perfekte hvis du ikke er til vilde farver og print, men ønsker et par strømper med detaljer. Brug dem både til hverdag og fest. Strømpen har en bred rib foroven. På selve foden er ingen glimmer. Kun i skaftet og tåspidsen. Størrelsen dækker over 37-41.
Materiale: 63% Bomuld, 20% Polyamid, 10% Metalgarn, 1% Elastan
60 DKK