Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Decoy

Sorter efter
Vis per side

DECOY MØRKEBLÅ CAPRI LEGGINGS 60 DEN - BLUE IRIS

Mørkeblå leggings i tynd microfiber fra Decoy. En perfekt basis til kjoler, tunika m.m. henover forår og sommer. De er i capri længde, og går altså cirka til midt på læggen. Leggingsene er som en tyk nylonstrømpe med 60 denier. De er godt dækkende og med en mat finish. Meget stretchy og super bløde i kvaliteten. Ingen overgang i buksen og med kile. Panelkile i str. XL og opefter, så den sidder fantastisk. Findes i mørkeblå og sort.
80 DKK

DECOY SORTE CAPRI LEGGINGS 60DEN MICROFIBER -BLACK

Sorte leggings i tynd microfiber fra Decoy. En perfekt basis til kjoler, tunika m.m. henover forår og sommer. De er i capri længde, og går altså cirka til midt på læggen. Leggingsene er som en tyk nylonstrømpe med 60 denier. De er godt dækkende og med en mat finish. Meget stretchy og super bløde i kvaliteten. Ingen overgang i buksen og med kile. Panelkile i str. XL og opefter, så den sidder fantastisk. Findes i mørkeblå og sort.
80 DKK

DECOY NYLONSTRØMPER M. BLOMSTER - BLACK FLOWER

Flotte nylonstrømper med små blomster fra Decoy. En perfekt nylonstrømpe til forår og sommer til de mange fine kjoler, shorts og nederdele. Strømpebukserne er sorte med små lilla og grønne blomster i sarte farver, der gør dem lette at bruge til meget forskelligt. Nylonstrømperne er 20 denier og tynde. Super fine og diskrete i printet. Lavet med flade sømme og bomuldskile. Mønsteret går helt ud til spidsen af tæerne, så du sagtens kan style dem med en åben sko. Størrelse XL og opefter har panelkile, så de sidder fantastisk - også til mere fyldige numser. Smukke strømpebukser.
130 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER PERFECT FIT 30 DEN

Fantastisk basis nylonstrømpe fra Decoy. Strømpebukserne er 30 denier og en perfekt mellemting mellem den helt tynde og de tykke strømpebukser. Disse er gode både til hverdag og fest. Strømpebukserne er i Perfect Fit modellen, som har bredt taljebånd og er ekstra strækbare. Det betyder, at de er enormt behagelige at have på. Især gode til dig, der normalt kan have tendes til at få ondt i maven af almindelige strømpebukser. Flade sømme gør, at de ikke ses gennem kjoler. Forstærkning i tåen.
Materiale: 79% Polyamid, 21% Elastan (lycra)
130 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER PERFECT FIT 80 DEN

Lækre strømpebukser i helt tæt sort farve fra Decoy. Strømpebukserne i 80 denier og en meget tæt nylonstrømpe. Perfekt til vintermånederne eller hvis du blot ønsker en næsten uigennemsigtig strømpebuks. De er i Perfect Fit modellen, hvilket vil sige at de har et bredt taljebånd som ikke strammer, men sidder behageligt henover maven. Perfekt, hvis du har tendens til at få ondt af normale strømpebukser. De er meget behagelige at have på. Forstærkning i tåen og flade sømme uden overgange, så de ikke ses gennem kjoler.
Materiale: 92% Polyamid, 8% Elastan
150 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER SOFT LUXURY 15 DEN

Den klassiske, tynde nylonstrømpebuks i 15 DEN fra Decoy. Denne style er en basis i enhver garderobe, og findes selvfølgelig i flere farver. De findes i sort (black), mørkeblå (blue iris), mørkegrå (nearly black), lysegrå (pearl) og sand (sierra). De er helt klassiske i pasformen; en tynd, højtaljet strømpebuks i et let mat look og en blød og behagelig kvalitet. De har usynlig maskefang ved tåen og flade sømme uden overgange, så de ligger fladt til maven. De har en lille kile og er uden overgang i buksen. Størrelse 42/44 (XL) og opefter har to sømme bagpå af hensyn til bedre paform.
Materiale: 88% Polyamid, 12% Elastan
100 DKK