Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Dranella

Dranella er et nyt mærke i butikkerne og webshoppen. Der vil løbende blive lagt varer på siden her.

Sorter efter
Vis per side

DRANELLA STRIK DROCAMEL 1 PULLOVER

Lækker strik fra Dranella med rund hals, bredde ribber og smukke 3/4 puf ærmer. Strikken er helt fantastisk lækker blød, og kan bruges direkte på huden, den kradser slet ikke. Brug den som den er eller med en skjorte inden under, perfekt med jeans eller en mere klassisk underdel, mulighederne er mange.
kvalitet 46% akryl 33% polyester 10% alpacca 8% uld.
500 DKK

DRANELLA BLAZER DROMILLAN 2 JACKET

Lækker klassisk uld blaze/jakke fra Dranella. Blazeren har en god rummelig facon med store lommer foran, den kan bruges inde på de kolde dage, og så er den perfekt som overgangs/forårs jakke. Brug den evt også med en lækker vest udover hvis det er lidt koldt udenfor.
70% uld 30% polyester.
800 DKK

DRANELLA JEANS MODEL PAM DRVISA

Lækre bløde jeans fra Dranella med masser stræk og super god pasform. Modellen er en klassisk 5-pocket, slim fit, mid waist og høj bagpå med push up effekt for at løfte numsen,- whats not to like? Linningen er bred så der er plads til et fedt bælte, og sådan et par klassiske jeans har alle kvinder brug for i basis gardaroben.
kvalitet 91% bomuld 8% polyester 1% elastan.
900 DKK

DRANELLA JEANS TESSA BOOTCUT

Super fede slim fit jeans fra Dranella med bootcut, slids foran, cropped (7/8 længde), midwaist dsv. lidt under navlen og god høj bagpå for god pasform hvis man har lidt numse. Jeansene har god bred linning med bæltestropper så man kan bruge dem med et fedt bælte, fed nitte detalje ved lommerne og sygning foran som ender i slids. Mega cool med en kort støvle eller sneaker. Brug dem gerne med en fed strik eller en klassisk skjorte evt med vest udover.
kvalitet 99% bomuld 1% elastan.
900 DKK

DRANELLA BUKSER DRVIGGA 18 TESSA SLIM PANTS

Super lækre bukser fra Dranella i den fine 7/8 længde, slim fit med sygning og slids foran, skrålommer og bred linning med plads til et lidt bredere bælte, og lommer bag på. Mega fede bukser som kan bruges både til hverdag og fest, styles med en lækker skjorte, strik, blazer eller vest, mulighederne er mange. Brug den nu med en kort støvle eller en stillet, også god til foråret med en lille sko og senere med sandaler.
kvalitet 52% bomuld 45% polyester 3% elastan.
700 DKK

DRANELLA BUKSER ILANO 1 PANTS

Bløde jerseybukser med stræk i Tessa-faconen fra Dranella. Fås i armygrøn, blå eller sort. Plads omkring lårene og snævrer ind ved anklen, og passer derfor til mange kvinder. Lukkes foran med knap og lynlås. Buksen kan bruges til hverdag med en skjorte eller strik og et par sneakers eller støvler, eller til fest med en flot sko og en fin skjorte.
Materiale: 66% Viskose, 30% Polyamid, 4% Elastan
400 DKK