Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Dranella

Dranella er et nyt mærke i butikkerne og webshoppen. Der vil løbende blive lagt varer på siden her.

Sorter efter
Vis per side

DRANELLA SORTE 7/8 BUKSER DRVIGGA 3 TRACY STRAIGHT

Flotte, klassiske sorte bukser med lige ben fra Dranella. Bukserne er i slim fit med lige ben, hvilket vil sige, at den sidder til omkring hofte, numse og lår, og går lige ned fra lidt over knæet og til anklen. Bukserne er 7/8 længde med korte slidser forneden, og er en lille smule længere bagpå. Det gør, at de falder super flot uanset hvilket sko, du har på. Bukserne har skrålommer foran og fake lommer bagpå. De har indsnit over numsen, så de sidder godt til. Taljen er middelhøj. Bukserne lukkes med 2 hægter, skjult knap og lynlås foran. De er super komfortable og lækre at have på.
Materiale: 52% Bomuld, 45% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

DRANELLA 7/8 BUKSER DRVIGGA 6 CURVED

Klassiske, super flotte chino bukser fra Dranella. Perfekt til hverdag såvel som til fest - disse bukser sidder fantastisk og er enormt behagelige at have på. Modellen er syet, så der er plads til lår og numse, og er flot til stort set alle kropstyper. Pasformen er curved fit med smalle ben (chino fit). Den har midwaist, som sidder behageligt på hoften, og hverken er for høj eller for lav. Bukserne har lommer foran med skjult lynlås, så de sidder pænt. De har fake lommer bagpå. Bagpå er syningen over numsen skåret sådan, at det giver et visuelt løft. Derfor sidder den også super godt på næsten alle. Bukserne har bæltestropper. De lukkes foran med 2 hægter, en skjult knap og lynlås. Bukserne er lidt stumpede i længden, og derfor flotte til alle støvler og sko.
Materiale: 52% Bomuld, 45% Polyester, 3% Elastan
350 DKK 700 DKK

DRANELLA BUKSER DRBILANO 1 CARRIE SLIM

Hvis du kender Dranellas bukser, så vil du sætte pris på denne variant i Carrie-modellen og Ilano-kvaliteten. Disse bukser har den fantastiske pasform, som klassikeren Carrie - midwaist med slim fit, men med god plads til lår og hofter og en lidt stumpet længde. Den sidder fantastisk! Kvaliteten er super blød og lækker, og har masser af stretch. Den er let at bruge, og kan sagtens fungere til hverdag såvel som til fest, fordi den er klassisk pæn og meget komfortabel. Bukserne har skjulte skrålommer med lynlås på hoften og fake lommer bagpå.
Materiale: 66% Viskose, 30% Polyamid, 4% Elastan
500 DKK

DRANELLA SKIND NEDERDEL DRNIA 2 SKIRT

Super lækker skind nederdel fra Dranella med lommer, bindebælte og slids foran.
100% lammeskind foer 97% polyester 3% elestan.
1.700 DKK

DRANELLA SKIND LEGGINGS DRFRUNA 1 LEGGINS

Lækre bukser i lammeskind fra Dranella, tight model med elastik i taljen for perfekt pasform.
100% lammeskind.
2.250 DKK 3.000 DKK

DRANELLA SKIND NEDERDEL DRIBEN 2 SKIRT

Smuk nederdel fra Dranella i skind.
100% lammeskind foer 97% polyester 3% elestan.
650 DKK 1.300 DKK