Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Fodtøj

Sorter efter

SKECHERS MAX CUSHIONING ELITE 128540

Cool sneakers med dyreprint fra Skechers. Skoen er i vores bedst solgte og super komfortable Max Cushioning Elite model, som er fantastisk at gå i. Den har en tyk sål, som består af en Air-Cooled Goga Mat indersål og en stødabsorberende ULTRA GO mellemsål. Den har snørebånd og støtter godt op om foden. Denne sneaker har det fedeste design med et miks af forskellige dyreprint i både premium skind og syntetisk materiale. Hælen er 5 cm og har en hældningsforskel på 6 mm. Med disse sko får du både ultimativ komfort og et lækkert design. Vær opmærksom på, at de er store i størrelsen.
1.400 DKK

SKECHERS GLIMMER SNEAKERS MAX CUSHIONING

Sneakers med rose gold glimmer og fine lilla detaljer fra Skechers. Lige så fantastisk at gå i, som vores andre sko fra Skechers - denne er ingen undtagelse! Denne model er super åndbar i mesh tekstil og med en tyk sål, og så har den snørebånd, så du selv kan justere, hvor tæt den skal sidde til foden. Skoene har Max Cushioning såler, hvilket betyder, at de er ekstra bløde og og stødabsorberende. De har Air Cooled Goga Mat indersål og ULTRA GO stødabsorberende mellemsål. Alt i alt en super komfortabel og åndbar sko, som du kan have på hele dagen lang.
1.000 DKK

TIM & SIMONSEN BEIGE STØVLER LINDA

Støvler fra Tim & Simonsen. Lækker ruskinds cowboy støvle med gummi sål og gummi hæl. Støvlerne er ikke for smalle og er størrelses svarende. Vi anbefaler at støvlerne bliver imprægneret for vind og vejr.
1.200 DKK

TIM & SIMONSEN STØVLER SANNE

Støvle fra Tim & Simonsen.
1.100 DKK

SKECHERS SORTE STØVLER WATERPROOF GOOD YEAR

Sort støvle i vandtæt design fra Skechers. Samme letvægts design og gode sål. Denne støvle er designed med optimal komfort i fokus. Den er super god til lange vandreture i al slags vejr. Vær opsmærksom på, at Skechers sko er store i størrelsen. Støvlen er åndbar og god for dine fødder. De har snørebånd og en strop på hælen, så du let kan få dem af og på. Sålen er tyk og lidt højere bagpå for god komfort. Stødabsorberende sål med "Ultra go cushioning". Ydersålen er i slidstærk Good Year gummi. Støvlen er i slidstærkt ruskind og tekstil. Vejer ca. 230 gram pr. støvle i str. 37. Gå en størrelse ned i forhold til hvad du plejer at bruge
1.100 DKK

SKECHERS SORTE SNEAKERS FLEX APPEAL 4.0 WATERPROOF

Vandtætte sneakers i Flex Appeal 4.0 modellen fra Skechers. Skoene har Air cooled memory foam såler og er lette, så det føles som at gå på skyer. Denne model er sort med sarte lyserøde detaljer, som giver et feminint look, uden at det bliver for meget. De har en god, tyk sål, som er skridsikker, og derfor også god til sport eller lange gåture. En perfekt sko til alt slags vejr - men som ikke bare er praktisk, men også super fed. Hvis du ikke allerede kender Skechers, vil du blive positivt overrasket over, hvor lette og komfortable de er. De er fantastiske at gå i.
1.000 DKK

SKECHERS BLÅ SNEAKERS WOMENS GLOBAL JOGGER

Cool, blå sneakers med snørebånd fra Skechers. Skoen er i Global Jogger modellen, som er fantastisk at gå i. De har ruskindsdetaljer, som også gør dem slidstærke. Sålen har en god hældning, som er sund for foden, og derfor er de også behagelige at gå med. Sålen indvendigt er i "Air cooled memory foam", som former sig efter din fod og er åndbart. Sålen på netop denne model er lavet med Good Year, som sørger for performance; godt grip, stabilitet og holdbarhed. Du står altså godt fast på jorden, og skoen sidder godt fast på foden.
900 DKK

SKECHERS WOMANS ULTRA FLEX - HIGH RISE

Fede sneakers støvler fra Skechers. Støvlen har slip on effekt med elastik i begge sider så den er super nem at tage af og på selvom den er en ankel støvle uden snørrebånd. Den er som alle Skechers sko og støvler enorm let og luftig at have på. Den har en fantastisk sål med stødabsorberende mellemsål. Indersålen er ud over også at være stødabsorberende en lækker air cool kvalitet. Bemærk at Skechers er lidt større i størrelsen, så vi anbefaler at gå en størrelse ned.
800 DKK

SKECHERS SNEAKERS WOMANS BOBS SPARROW

Fede sorte sneakers med hvid sål fra Skechers. Skoen er en slip-on som sidder tæt til foden og har memory foam i sålen, så du er flyvende. De er helt fantastiske at gå i. Uden snørebånd, men har pyntesnørebånd. Skoen er let og luftig, og kan sagtens bruges i varmt vejr såvel som koldt, fordi der er luft til fødderne. Nedenunder er sålen sort, sådan at den er let at gøre ren. Skoen kan gå i vaskemaskine, hvilket gør rengøring meget lettere. Store i størrelsen.
800 DKK

SKECHERS SNEAKERS GO TRAIL

Lækre sneakers fra Skechers. Disse fede sneakers er blandt andet vandtætte, enormt slidstærke og bare fantastiske sko at trave i. Overdelen i disse gummisko er har en vandafvisende membran og er ydermere åndbar. Sålen har en god stødabsorbering og indersålen har air cool effekt. Skechers er lidt store i størrelsen og disse er i halve størrelser så gå eventuelt en størrelse ned eller kig på størrelses guiden vi har lagt ved siden af billedet.
600 DKK 800 DKK

SKECHERS PINK SNEAKERS GO RUN ELEVATE

Super fede pink sneakers med hvid sål i Ultra Go modellen fra Skechers. Skoene er fantastiske at gå i og meget lette. Det er en "traditionel" sneaker med tyk sål, og derfor er den rigtig god for fødderne. Sålen er "air cooled" og gør, at du ikke får varme fødder. De er lavet med ultimativ komfort og performance i fokus, og er super gode til hverdag, men også til løb og træning. Store i størrelsen. Kan vaskes i vaskemaskine.
600 DKK 800 DKK

SKECHERS SNEAKERS WOMAN MAX CUSHIONING ULTIMATE

Røde sneakers fra Skechers. Disse fede sko er perfekte gå og løbe sko da de har en fantastisk støtte. Gummiskoene har en letvægts ydersål, fleksibel og slidstærk, som også har et super greb på de fleste overflader. Indersålen er en såkaldt Air cool Goga Mat for kølende komfort. Overdelen er mesh og stort set uden syninger som har en stor åndbarhed samt komfort. Der er ca. 5 cm. hælhøjde. Skoene her har en syntestisk forstærkning på tå og på hælkanter for en god og stabil stabilitet. Der er det berømte S logo på siden som står for Skechers. Disse sneakers kan maskinvaskes ved lav temperatur.
750 DKK 1.000 DKK

SKECHERS SNEAKERS WOMANS ULTRA FLIX WILD JOURNEY

Slip on sneakers fra Skechers. Super fede sorte sko med et diskret tone i tone leopard print og en smule shiny. Skoene er perfekte til at gå i da de har en stødabsorberende og kølende indersål. Ydersålen er super fleksibel og har et godt greb i det underlag du går på. Gummiskoene har en tekstil strop både på hælen og på fronten så den er nem at få på. Elastikken er super elastisk for igen bedre komfort. Bemærk at denne sneakers kan fås i halve størrelser og det anbefales at gå en størrelse ned, da Skechers er kendt for at være lidt store i størrelsen. Skoene kan maskinvaskes ved lav temperatur.
600 DKK 800 DKK

SKECHERS SNEAKERS WOMANS MAX CUSHIONING ELITE

Sneakers fra Skechers. Disse gummisko er oprindeligt lavet som en løbesko med alt den komfort der hører til. Men vi syntes jo at det er de fedeste sneakers til vores tøj. Skoene er super behagelige at have på, har mesh på oversiden for at den er super åndbar, den har en indersål som Skechers kalder Air cooled goga mat, altså den har en kølende komfort. Yderligere er mellemsålen stødabsorberende og ydersålen er super fleksibel og slidstærk. Hælen er ca. 5 cm. høj og selve skoen her kan maskinvaskes ved lav temperatur. Den er i nogle super fede farver og har det berømte S på siden som står for Skechers. Bemærk Skechers er generelt lidt store i str. Vi anbefaler at du går en størrelse ned når du vælger størrelse.
750 DKK 1.000 DKK

QNUZ SNEAKERS GABRIELLA 7257

Sorte sneakers fra Qnuz. Super fede gummisko med en stor og fed sål. Sålen er hvid og grå og har en fantastisk affjedrende effekt. Selve stoffet er elastisk og har ligesom en sok som går lidt op af anklen. En lille detalje med et bånd bag anklen giver lidt kant til denne sneakers. Der er snørrebånd, men du kan sagtens tage skoen på uden at binde op og i. Stoffet er syntestisk, men er ikke kraftigt på nogen måde.
500 DKK

RE:DESIGNED SORTE SKIND STØVLER ARVIKA BOOTS

Skind støvler fra Redesigned. Lækker støvle i skind. Støvlen har en tyk gummisål og lækkert for. Støvlen har lynlås i siden.
450 DKK 900 DKK

LÆDERFEDT

Læderfedt til sko og tasker fra Re:designed.
100 DKK