Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Garcia

Garcia som brand blev lanceret i 1970 erne med egne denim fabrikker i Italien. De stod dengang som nu, for gode og lækre denim kvaliteter. Fede og rå modeller i jeans, og de var nogle af de førende inden for lancering af forskellige modeller i jeans. Det vil sige de ved noget om kvindernes former og hvordan kvinderne gerne vil bære et par jeans. Senere begydte Garcia at udvikle hele kollektioner og både overdele og kjoler kom med på kollektionerne. Garcia ligger i Holland nu hvor de har et stort hjerte inden for fashion og deres brand. Garcia bliver solgt i hele verden, da de udover deres super gode pasforme også er kendt for deres gode og holdbare kvaliteter. De følger tiden, og udover deres store passion for mode, bestræber Garcia sig på at gøre deres produktioner af tøj så bæredygtigt så muligt. De udvikler nye måder at vaske og farve deres jeans på, så vandspildet bliver så lidt så muligt. Vi har her hos Charlotteegedal.dk valgt Garcia som brand pga. deres lækre styles, deres tanker omkring bæredygtighed og deres store passion omkring fashion. Man bliver altid inspireret af deres styles og bliver aldrig skuffet over kvaliteter og pasforme. Vi har et stort udvalg af jeans og overdele fra Garcia. Hvis du leder efter en bestemt model i jeans eller vil have yderligere information angående pasforme osv. så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Når man først har haft et par Garia jeans, bliver det svært nogen sinde at komme i andre jeans igen. Derfor er det også dejligt at de holder sig som udgangspunkt til samme modeller hele tiden, men vaske og farver er forskellge fra sæson til sæson. 

Sorter efter
Vis per side

GARCIA GRÅ JEANS CARO CURVED SLIM FIT

Super fede grå jeans fra Garcia. Disse er i "Caro"-modellen, som er curved fit med høj talje. De er slim fit i benene. Modellen er helt perfekt til dig, der tit har problemer med jeans, der gaber på ryggen. Curved fit betyder ikke, at den er plus size - men at den er skåret til dig med mere fylde på lår og hofter og med en mindre talje. Jeansene sidder fantastisk og giver et flot løft bagpå. Den grå farve er et godt alternativ til de klassiske sorte eller blå jeans, samtidig med, at de passer til næsten alt. Vask altid dine jeans ved max 30 grader og på vrangen. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 86% Bomuld, 12% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

GARCIA BLÅ JEANS CARO SLIM FIT

Klassisk, mørkeblå jeans med lysebrune stikninger fra Garcia. Denne variant er i "Caro"-modellen, hvilket vil sige, at den er lavet til kvinder, der har mere fylde på lår og hofter og en smallere talje. Den er højtaljet og slim fit. Denne model er perfekt til dig, som altid har problemer med jeans, der gaber på ryggen. Dette er den helt klassiske jeans, som passer til alt, og som du aldrig bliver træt af. Den har to knapper og lynlås foran og 5 lommer (2 bagpå, 3 foran). Skåret i et flot snit, så den sidder fantastisk og giver et løft bagpå. Vask altid dine jeans på vrangen ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 83% Bomuld, 15% Polyester, 2% Elastan
600 DKK

GARCIA BLÅ JEANS CELIA SUPERSLIM FIT

En helt klassisk, mellemblå jeans med lysebrune stikninger fra Garcia. Denne er i "Celia" modellen, hvilket vil sige, at den er højtaljet og med et regulært fit. Denne variant er superslim fit, og sidder altså helt tæt. Den er super behagelig at have på, fordi der er stretch i. Husk dog derfor også at tage en størrelse, der sidder godt til, da den kan give sig omkring et halvt nummer. Vask ved max 30 grader på vrangen. Brug aldrig skyllemiddel og undgå tørretumbler for at give dine jeans den bedste chance for at holde længst muligt. Vær opmærksom på, at benlængden 30 og 32 er hhv. tilsvarende benlængde 32 og 34.
Materiale: 92% Bomuld, 6% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

GARCIA GRÅ JEANS CELIA SUPERSLIM FIT

Grå jeans med superslim fit fra Garcia. Jeansene er i "Celia" modellen, hvilket vil sige, at den har høj talje og en regulær pasform. En super god basis i efterårs- og vintergarderoben, fordi en klassisk grå farve kan passe til det hele, og give et frisk pust i stedet for den klassiske blå farve. Denne jeans er helt tætsiddende, men super behagelig at have på. Kvaliteten har masser af stretch. Husk derfor at vælge en størrelse, der sidder godt til, eftersom jeansene vil give sig cirka et halvt nummer. OBS: Længde 30 svarer til en normal længde 32, og en længde 32 svarer til en normal længde 34 hos Garcia.
Materiale: 92% Bomuld, 6% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

GARCIA T-SHIRT LADIES T-SHIRT ES

Sød, blomstret t-shirt med v-hals fra Garcia. T-shirten er lavet i en lækker modal/bomuldsblanding, og er derfor fantastisk at have på - selv i varmt vejr, fordi den er dejligt åndbar. Printet har smukke lyserøde, pink, gule, creme og grønlige nuancer på sort bund. T-shirten er derfor let at finde ting, der passer til. Brug den for eksempel til jeans, nederdele eller brede bukser i ensfarvet, for at lade toppen stå frem. Den vil blandt andet passe flot til armygrønt, denim, sand/creme, lyserødt og gult.
Materiale: 50% Modal, 50% Bomuld
250 DKK

GARCIA T-SHIRT LADIES T-SHIRT ES

Garcia's nok mest kendte t-shirt med print - nu i en skøn pre fall farve. T-shirten har rund hals og korte ærmer. Den er skåret i et løst fit, og har mesh (med foer) foran, og en blød og stretchy jersey bagpå. Derfor er den også super behagelig at have på og let at have med at gøre. Printet foran siger "NEW HORIZON" og "I'm in love with cities I've never been to and people I've never met.- Then, now & forever". T.shirten er perfekt til hverdag med et par cool jeans og en strik, eller til et par klassiske bukser og en blazer for et mere enkelt outfit. T-shirten er også fin til nederdele og shorts.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
Materiale (front): 100% Polyester
350 DKK