Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Home Wear

Her er alt det bløde og lækre tøj til hjemlig hygge samlet. Til dig der arbejder hjemme, eller bare nyder at hoppe i de bløde bukser når arbejdet er slut. Til dig der nyder de lange søndage på langs. Eller til dig som har det fast at ferierne i sommerhuset skal nydes med tøj som ikke strammer. Her er kjoler, jogging bukser, sweatshirts osv. Vi har et stort udvalg fra Soya som laver de mest fantastiske kvaliteter, som både er bløde og lækre at have på. Pasformen er også i top i disse produkter. Så læn dig tilbage i sofaen og forestil dig hvordan det vil være at nyde dagen i disse lækre sæt.

Sorter efter
Vis per side

SOYA STRIBEDE BUKSER SC-BARNI 8 - NAVY/CREME

Lækre stribede bukser fra Soya i deres berømte Banu kvalitet. Banu kvaliteten er ekstrem blød og behagelig at have på. Der er i denne buks, elastik i livet samt et bindebånd. Der er også elastik i bunden så længden ikke betyder så meget. Bukserne har en skrålomme og er i det hele taget en fantastisk buks at have på. Modellen kan sammelignes med en gammeldags jogging buks. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA STRIBEDE BUKSER SC-BARNI 8 - CREME/NAVY

Lækre stribede bukser fra Soya i deres berømte Barni kvalitet. Barni kvaliteten er ekstrem blød og behagelig at have på. Der er i denne buks, elastik i livet samt et bindebånd. Der er også elastik i bunden så længden ikke betyder så meget. Bukserne har en skrålomme og er i det hele taget en fantastisk buks at have på. Modellen kan sammelignes med en gammeldags jogging buks. Der kan i denne model købes en fed sweat shirt i samme farve og kvalitet. Denne kan du finde under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BARNI 5 - NAVY/CREME

Stribet sweatshirt fra Soya. Lækker blød bluse med fin skorstens krave med bindebånd. Den er mørkeblå med en hvid stribe. Blusen har raglan ærmer og giver hermed en lidt loose pasform. Blusen er både god til jeans eller tilkøb eventuelt de fede bukser i den samme stribede kvalitet. Sweatshirten findes også i ensfarvet med tilhørende bukser til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA STRIBET KJOLE SC-BARNI 6 - NAVY/CREME

Lækker jersey kjole fra Soya. Blød stribet kjole i en fed stretch kvalitet. Mørkeblå med hvide striber. Kjolen har rund hals med rib afslutninger i hals og på manchetten i ærmerne. Kjolen er lige op og ned i modellen og er lidt til den store side, dog skal man vælge den størrelse man plejer. Kjolen er fed til et par kraftige strømpebukser eller leggings til de kolde dage. Men da kjolen er ok lang er den helt perfekt når det er varmt, at køre bare ben i denne. Kan vaskes på 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA BLÅ SWEAT KJOLE SC-BANU 74 - NAVY

Sweat kjole fra Soya. Lækker blød kjole med hætte og snørre. En helt enkel lang lige op og ned model i den blødeste kvalitet. Forneden på denne kjole er der en lang lynlås i højre side, den kan man bruge som slids hvis kjolen er lidt for lang til dig. Kjolen kan bruges med leggings eller uden. Den er både hyggelig at sidde derhjemme i sofaen med, men kan med de rette støvler være en super fed ting til hverdag også. Kan også fåes i sort. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA SORT SWEAT KJOLE SC-BANU 74 - SORT

Sweat kjole fra Soya. Lækker blød kjole med hætte og snørre. En helt enkel lang lige op og ned model i den blødeste kvalitet. Forneden på denne kjole er der en lang lynlås i højre side, den kan man bruge som slids hvis kjolen er lidt for lang til dig. Kjolen kan bruges med leggings eller uden. Den er både hyggelig at sidde derhjemme i sofaen med, men kan med de rette støvler være en super fed ting til hverdag også. Kan også fåes i marine blå. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK