Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Huer

Her finder du skønne huer med og uden kvast, strikkede, med masser af farve og pynt eller helt enkle.

Sorter efter
Vis per side

NÜMPH HUE NULORENA

Flot grå hue med guldstriber fra Nümph. Huen sidder tæt til hovedet og hælder lidt bagpå - den sidder rigtig pænt. Lavet som sæt med halsedissen i samme fine farver, og sammen får de et super lækkert look, som giver en liv uden at fylde eller "sprælle" for meget. Huen er i en tynd uldstrik, som giver skøn varme både i overgangssæsonen og hele vinteren igennem. Den har en ribkant nederst omkring hovedet, så den ikke bliver for "pyntet". Kvaliteten er super stretchy og derfor sidder den godt fast på hovedet uden at stramme. Den passer til både små hoveder og kloge hoveder med større omkreds, fordi den strækker sig så meget.
Materiale: 60% Akryl, 20% Polyamid, 8% Uld, 8% Metallisk garn, 4% Elastan
150 DKK

QNUZ BASIC HUE FRANCES

Lækker blød hue fra Qnuz. Huen kan bruges uden ombuk eller lave et fint ombuk lige om ørene. Der er blød uld i denne hue og kvaliteten gør at den ser lidt lækker og eksklusiv ud. Den findes i sort og i en lækker mørk beige, også kaldet toupe. Huen anbefaler man at lufte i stedet for at vaske da ulden ikke kan tåle det i denne vare.
Materiale:
70% akryl, 30% uld.
160 DKK

QNUZ SORT ELLER BEIGE HUE FRANCINE

Lækker hue med angora fra Qnuz. Klassisk hue dog med lidt pallietter til at pifte din hue op. Almindelig i størrelsen med et lidt bredt ombuk som du selv kan regulere. Angora ulden gør at den bliver lidt mere eksklusiv at kigge. Findes i sort og i den lækre beige. Huen skal luftes i stedet for at blive vasket.
Materiale:
70% akryl, 30% angora.
230 DKK

COSTER CPH STRIK HUE HEART HAT

Lækker hue i uld og akrylblanding, som sidder tæt til hovedet og er super dejlig at have på. Passer sammen med tørklæde i samme strik og farver (CCH9002). Et skønt og enkelt sæt, som er perfekt til de koldeste dage. Huen har CC Heart logoet foran. Strikken er en bred rib, som kan strække sig og derfor sidder tæt.
Materiale: 90% Akryl, 10% Uld
250 DKK

BY LIL STOR HÅRKLEMME

Fin hårklemme i skønne farver fra By Lil. Hårklemmen er stor, cirka 10 cm i længden, og kan holde tyndt såvel som tykt hår. Den har en sød, bølget facon med huller i. En super sød accessorie, som både er praktisk og fin, og som kan give prikken over i'et til dit outfit.
80 DKK

SOYA BØLLEHAT SC-PALMA 1

Super sød bøllehat i bomuld og hør fra Soya, findes i 3 farver. Skøn til sommer på solrige dage - men også god, når det drypper lidt udenfor. Bøllehatten er one size, men størrelsen kan justeres med snøre indvendigt, hvilket også giver den mere facon. En skøn accessorie til din sommergarderobe og samtidig super trendy.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Hør
100 DKK