Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Hype the Detail

Sorter efter
Vis per side

HYPE THE DETAIL GLIMMER STRØMPER

Glimmerstrømper med fede detaljer fra Hype the Detail. Dækker over størrelse 37-41. Forstærket under foden, mens den ovenpå er fin og lidt gennemsigtig i mønsteret. Perfekt i et par sko, sneakers eller sandaler for et super trendy look. Også gode, hvis du har stumpebukser på.
Materiale: 76% Polyamid, 13% Bomuld, 10% Metaltråd, 1% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL 30DEN STRØMPEBUKSER

Cool strømpebukser med logodetaljer fra Hype the Detail. Strømpebukserne er en tynd nylon i 30 den. Den er sandfarvet i bunden og har pink logoer over hele benet. Super fed til hverdag med shorts eller stumpebukser, men også fin til fest under en kjole. Styles for det trendy look med et par rå sneakers eller chunky herrelook sko eller støvle.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

HYPE THE DETAIL 25/50 DEN STRØMPEBUKSER

Super fede strømpebukser i nude/sort fra Hype the Detail. Strømpebukserne er sandfarvede og 25 den foran, og sorte i 50 den bagpå. Der er logo på siden i sort. En vaskeægte statement strømpebuks, som er trendy og fed til både hverdag og fest med shorts og kjoler.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

HYPE THE DETAIL 25DEN LOGO STRØMPEBUKSER 16013

Tynde nylon strømpebukser med "H" logoer fra Hype the Detail. Strømpebukserne fåes i sort eller sand, begge varianter har sorte logoer på. En super cool og trendy strømpebuks som er helt perfekt året rundt. Brug den under short, nederdele eller kjoler og til sko, chunky støvler og sneakers. Vask forsigtigt i vaskepose.
Materiale: 92% Polyamid, 8% Elastan
120 DKK