Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Hype the Detail

Sorter efter
Vis per side

HYPETHEDETAIL HYGGESOKKER

Super skønne hyggesokker fra Hype the detail, i 2 fantastiske farver, det ene par er sorte med kobber mønster og sølvglimmer i hele sokken. Det andet par er cremefarvet med guldglimmer og kobber mønster. Begge par har et stykke med grå strik i toppen. Hyggesokkerne er meget bløde og hyggelige. Super god gaveide. Størelse fra 37 til 41.
Matriale 60% uld,29% Polyamide, 7% Lurex og 4% Elastan.
150 DKK

HYPE THE DETAIL ANKEL STRØMPE M. LOGO

Cool glimmerstrømpe med logo fra Hype the Detail. Strømpen har et lidt sporty look, der er super fedt i for eksempel et par sneakers. Strømpen er sort med kobberglimmer og en cremefarvet stribe med logo i rødt glimmer. Kradser ikke.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL ANKEL STRØMPE M. BI

Ankelstrømpe i rib med påsyet bi med similisten fra Hype the Detail. En super cool strømpe som er perfekt i sneakers og sandaler, hvor man kan se bien. Strømpen er i en behagelig bomuldsblanding.
Materiale: 78% Bomuld, 21% Polyester, 1% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL SORT BLONDE STRØMPEBUKSER

Flotte strømpebukser med blonder fra Hype the Detail. Giver et meget elegant look, og passer så godt til fest. For eksempel til en enkel kjole eller nederdel, der godt kan tåle lidt print. Også god til et par shorts eller brede, korte bukser.
Materiale: 85% Polyamid, 15% Elastan
120 DKK

HYPE THE DETAIL LOGO STRØMPEBUKSER

Den populære logo strømpebuks fra Hype the Detail. Fåes i nude med sorte logoer eller helt sort med sorte logoer. Cool til hverdag med et par sneakers eller støvler og under både kjoler, shorts, nederdele og stumpede bukser.
Materiale: 92% Polyamid, 8% Elastan
120 DKK

HYPE THE DETAIL LEGGINGS 3-200-21-9

Super fede leggings med bred elastik i taljen fra Hype the Detail. Findes i ensfarvet sort eller sort med logoprint. Stretchy og blød kvalitet. Elastikken i taljen har Hype the Detail logo hele vejen rundt. Cool under en storskjorte eller kjole eller til en oversized strik. Kan også bruges til at træne i - de er dog lavet til hverdagsbrug. Leggingsene er ikke gennemsigtige.
Materiale: 88% Polyester, 12% Elastan
300 DKK