Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Jeans

Her kan du finde de helt rigtige jeans til din facon. Vi har jeans med plads til hofter, jeans med plads til maven og smalle hofter. Vi har jeans med brede ben og smalle ben. Ja vi har faktisk et stort udvalg af de forskellige modeller. Alle vores jeans har  stretch så de er behagelige at have på hele dagen. De nye jeans er nu med superstrech som gør at stretchen trækker sig tilbage efter brug og derfor ikke har tendensen til at udvide sig ved knæene.

Sorter efter

STREET ONE BUKSER YORK COATIN

Sorte coatede bukser i slim fit fra Street One. En fantastisk basis buks, som passer til alt og til enhver anledning. De kan både dresses op og ned, og klæder alle kropstyper. Brug dem med en stor strik og et par støvler eller med en skjorte og strikvest til et par sneakers for et lækkert hverdagslook. De er også fine under en kjole eller storskjorte, fordi de er helt tætte. Modellen er højtaljet med slim fit og slim leg. Vær opmærksom på, at jeans fra Street One er store i størrelserne, fordi der er så meget stretch i.
Materiale: 52% Modal, 43% Polyester, 3% Viskose, 2% Elastan
500 DKK

STREET ONE JEANS QR YORK HW BLACK

De populære YORK jeans fra Street One er endelig kommet i sort! Og endda produceret i genvundne materiale, så du støtter op om miljøet. Denne model bukser er slim fit med høj talje og tætte ben. Den er super stretchy og meget behagelig. Bukserne er længde 32. De har skrålommer foran samt baglommer. De lukkes med lynlås og to knapper, så de sidder super godt i taljen. Vær opmærksom på, at de er store i størrelsen. Gå mindst et nummer ned, i forhold til, hvad du plejer at bruge.
Materiale: 83% Bomuld, 15% Polyester, 2% Elastan
400 DKK

MARTA JEANS JW7045 BLÅ

Mørkeblå jeans med cool knapper fra Marta du Chateau. Jeansene er slim fit i benene, og med et baggy look. De har en fed detalje i form af det lidt krøllede look. Taljen er middelhøj. Jeansene har lommer både foran og bagpå. De er skønne til hverdag med en stor strik, en t-shirt eller en skjorte, og den klassiske mørkeblå farve kan gå til stort set alt. Kvaliteten er super stretchy. Normal i størrelsen, men ønsker du et helt tight look, kan du gå en størrelse ned.
Materiale: 70% Bomuld, 28% Polyester, 2% Elastan
400 DKK

MARTA JEANS JW7078 BLACK

Sortvaskede jeans med unikke knapper og krøllet look fra Marta du Chateau. Super fede til hverdag! Disse jeans er smalle i modellen og med masser af stretch. De er super cool til en oversized strik eller en skjorte, og den sorte vask passer til næsten alt. Bukserne er middelhøje i taljen. Når de vaskes, kan de krølles op i lidt fugtig tilstand (ikke våde) så de beholder de krøllede look.
Materiale: 64% Bomuld, 31% Polyester, 3% Viskose, 2% Elastan
400 DKK

BESSIE JEANS AMALIE-SU

Brune jeans med høj talje fra Bessie. En smuk farve til efteråret. Brug den for eksempel til blå, karrygul, grøn, creme, rosa, orange og mange andre farver. Særligt de brændte farver er super gode til. Bukserne er i Amalie modellen, som er højtaljede og med straight fit. Denne model er særligt god til dig, der har brug for plads i hofter og lår, og som ønsker en buks, der ikke er helt tæt. Kvaliteten er super stretchy og giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK

BESSIE MØRKEGRØNNE JEANS PUSH-SU

Jeans fra Bessie i en smuk, mørkegrøn farve. Denne variant er i PUSH modellen, som giver en løftet "push-up" effekt bagpå, og derfor sidder virkelig flot til. De er højtaljede og med tight fit. Modellen sidder godt på rigtig mange kvinder - også dig, der har brug for ekstra plads i benene og dig som ofte har problemer med, at bukserne gaber på ryggen. Bukserne lukkes med to knapper foran, og sidder derfor godt til med et bredt stykke i taljen, som er meget behageligt. Bukserne er rummelige, men normale i størrelsen. Giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

ROUGH & ROSE JEANS DARK JEANSBLUE

Jeans fra Rough & Rose. Super fede jeans med lapper og slid. De er ekstremt bløde og stretchi med det fedeste look. Smalle i læggen og lidt mere plads i lårene. Lavtaljet med knaplukning samt kort lynlås. Man skal regne med at de giver sig cirka et halvt nummer når man går med dem. Jeansene er perfekte til en t-shirt eller en helt hvid klassisk skjorte, eventuelt med en vest udenpå. De er også fede til en stor sweater til vinter og så et par boots. Kan vaskes på 30 grader i maskinen.
Materiale:
75,5% bomuld, 22% polyester, 0,5% viskose, 5% elastan.
500 DKK

PULZ MØRKEBLÅ JEANS ANNA

Jeans med knapper fra Pulz. Fede mørkeblå jeans i en lavtaljet model med smalle ben. Bukserne har fire knapper i en fed kopperfarve. Stikningerne er blå som bukserne og er derfor ret diskret. Den er 7/8 lang og er super fed med et par sneakers eller støvler til. Baglommerne sidder lidt lavt for at give et lidt baggy look uden at være det. Jeansene er uden slid og bare super klassisk. Der er god stretch i dem, så selv om de er smalle er de super behagelige at have på. Kan vaskes i maskinen på 30 grader, brug ikke skyllemiddel.
Materiale:
91% bomuld, 7% polyester, 2% elastan.
900 DKK

PULZ BAGGY JEANS MARY

Jeans fra Pulz. Fede jeans i en super lækker blød nærmest jersey kvalitet. Disse jeans har fire knapper i en lækker kobber farve som matcher syningerne på bukserne. Der er lidt lave baglommer som giver et baggy look bagtil. Jeansene er 7/8 så til pigen med de lange ben vil den være ankel lang, og til de kort benede passer den i længden. Den er både fed til et par sneakers eller en fed kort støvle. De er medium waist og smalle i læggene. De er lidt store i str. plus man skal tænke at de vil give sig, så vi anbefaler at vælge et halvt nummer mindre end man plejer at bruge.
Materiale.
95% bomuld, 3% polyester, 1% elastan.
900 DKK

DEFINE BLÅ JEANS PELLY

Jeans med cool knapper fra Define. Elsker du lidt rå jeans vil du helt sikkert kunne lide disse. De har super fede knapper foran, som giver en fed detalje. De har et lidt "krøllet" look, og kan evt. bruges med et lille opsmøg, som gør dem mere casual. Kan for eksempel styles med en chunky strik eller en t-shirt, eller hvis du er mere til at mikse et feminint look ind over kan du sætte en fin bluse eller skjorte til. Bukserne er midwaist og slim fit.
Materiale: 98% Bomuld, 2% Elastan
600 DKK

ZOEY MØRKEBLÅ JEANS TIA

Klassiske, slim fit mørkeblå jeans med super stretch fra Zoey (plus-size). En super behagelig og helt uundværlig model, fordi den netop er så enkel og klassisk, og kan passe til det hele. To lommer foran samt bagpå. Lukkes foran med lynlås og knap. I taljen har de bæltestropper. Bukserne er lange, og derfor super til både kortskaftede og højtskaftede sko og støvler. Pasformen er slim fit med regular waist.
Materiale: 75% Bomuld, 23% Polyester, 2% Elastan
600 DKK

STREET ONE 7/8 JEANS MOM SLOUCHY FIT LOOSE

De blødeste jeans i en lækker lysebrun farve fra Street One. Bukserne er højtaljede med løst fit, og i "Mom slouchy fit", hvilket vil sige, at bukserne sidder løst, men snævrer ind ved anklerne. Bukserne passer alle kropstyper, men måske særligt dig, der behøver ekstra plads omkring lårene. Bukserne lukkes med lynlås og en knap. De har skrålommer foran samt baglommer. Foran har de læg som gør, at pasformen bliver løs omkring lårene. Bukserne er 7/8 i længden (eller længde 28). Denne model er bæredygtigt produceret med genbrugte fibre og genbrugte plastflasker, så du på den måde gør en indsats for miljøet. Super stretchy kvalitet, giver sig lidt ved brug.
Materiale: 72% Bomuld, 27% Polyester, 1% Elastan
500 DKK

BESSIE MØRKEBLÅ JEANS NEW-GE

Jeans fra Bessie. Højtaljede jeans med fede detaljer. Bla. har de lynlås detalje under lommerne foran samt syninger i en fed brun farve. Buksen er helt mørk denim og er enorm blød og har masser af stretch. Jeansene her har en push up effekt bagpå så bagdelen ser ud fra sin bedste side. Der er almindelige baglommer også med syninger med brun tråd. Bukserne er smalle og er perfekt til pigen som er lige op og ned og ikke har de brede hofter. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
66% bomuld, 20% polyester, 11% viskose, 3% elastan.
800 DKK

BESSIE BLÅ JEANS SIGNE-GES

Mellemblå jeans i Signe-modellen fra Bessie. Disse jeans er længde 32. "Signe" er højtaljede med lige ben (straight fit). Det vil sige, at de sidder til ned til knæene, hvorefter de går lige ned. Denne variant er støvet blå med lysebrune stikninger og en fin detalje med sten på baglommerne. Denne model har 5 lommer; skrålommer og møntlomme foran samt baglommer. Den lukkes foran med lynlås og en knap. Husk, at de giver sig cirka et halvt nummer ved brug, så sørg altid for, at de sidder godt til, når du prøver dem første gang. Normale i størrelsen. Vask altid på vrangen ved max 30 grader og undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400, 1% Lycra
700 DKK

GARCIA JEANS RACHELLE MEDIUM USED

Jeans fra Garcia. Fede jeans i en lækker blå farve. God model med smalle ben og i midwaist. Super god pasform og perfekt til både støvler og en sko med lidt hæl. De er fede at bruge til en tunika da de er smalle, og ellers er den bare super med en stor strik eller storskjorte til. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
93% bomuld, 5% polyester, 2% elastan.
600 DKK

BESSIE JEANS SLIM-GE

Jeans fra Bessie. Dejlig bløde jeans i en fed lidt used denim blå. Der er fede detaljer ved lommerne med brune stikninger. Jeansene er midwaist med lidt curved former ved lårene. Ellers er bukserne her lige op og ned ved læggene. Der er almindelige jeans baglommer også med brune stikninger. Bessie er kendt for deres lækre denim kvalitet som både er blød, lidt tyndere samt en super holdbarhed. Farven kan variere fra billede til varens udseende. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen, uden skyllemiddel.
Materiale:
92% bomuld, 7% polyester, 1% lycra.
700 DKK

BESSIE BREDE BLÅ 7/8 JEANS BRENDA-BU

En super fed ny model fra Bessie er denne Brenda-model, som allerede er blevet en bestseller. Disse jeans er super trendy, og vil være flot til alle aldersgrupper, såvel som til mange forskellige kropstyper. Bukserne er 7/8 længde, og vil være flotte med et par sneakers eller sandaler eller en rå støvle til. Evt. med et par glimmerstrømper eller nylonstrømper. Jeansene er højtaljede og sidder flot til foroven, og går ud i helt brede ben. De har lommer både foran og bagpå. Lukkes med knap og lynlås foran. Giver sig ca. 1/2 nummer ved brug, så sørg endelig for at den sidder til, når du prøver den første gang. Vask altid på vrangen ved 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 98,5% Bomuld, 1,5% Elastan
800 DKK

SOYA DENIM LEGGINGS SC-NADIRA 1-B

Denim leggings i sort eller blå med elastik i taljen fra Soya. Perfekte under kjoler, skjorter og lange strik. Dette er en uundværlig style, fordi den kan bruges til så meget forskelligt. Den kan både bruges som jeans og som leggings. De har lommer bagpå og fake lommer foran. Pasformen er helt tæt, ligesom almindelige leggings, og med masser af stretch. Stopper lidt over anklerne og har en rå, flosset kant, som giver endnu mere til denim-looket. Har bæltestropper, så du kan style dem med bælte og bruge dem som almindelige jeans.
Materiale: 69% Bomuld, 28% Polyester, 3% Elastan
300 DKK

BESSIE BLÅ 7/8 BUKSER SIDNEY-GE

Super fine 7/8 jeans med detalje på lommerne fra Bessie. En fantastisk buks, hvis du mangler en klassisk på jeans - men med et lille twist, der gør dem lidt finere. Sidney modellen er højtaljet og har skrålommer, og så er de slim fit, men er rummelige. Pasformen er med plads til lår og hofter, og snævrer lidt ind ved lægge og ankler. Derfor sidder den virkelig flot på rigtig mange kropstyper. Ved anklerne har de en lille slids. På skrålommerne er 3 rækker similisten. Bagpå er fake lommer. Over numsen er indsnit, som giver et flot løft. Vask altid på vrangen ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400, 1% Lycra
800 DKK

STREET ONE BLÅ JEANS JANE BLUE SPORTIVE

Cool, mellemblå jeans med casual fit fra Street One. Jeansene er i "Jane"-modellen fra Street One, som er et lidt løst fit med middelhøj talje (midwaist). Den har smalle ben (slim leg). Jeansene kan passe til stort set alle kropstyper, fordi den netop har det casual fit. Perfekte til hverdag med t-shirts, skjorter og strik i alle afskygninger. Vær opmærksom på, at de er store i størrelsen. Giver sig ved brug. Vask ved max 30 grader og undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 72% Bomuld, 27% Polyester, 1% Elastan
550 DKK

GARCIA GRÅ JEANS CARO CURVED SLIM FIT

Super fede grå jeans fra Garcia. Disse er i "Caro"-modellen, som er curved fit med høj talje. De er slim fit i benene. Modellen er helt perfekt til dig, der tit har problemer med jeans, der gaber på ryggen. Curved fit betyder ikke, at den er plus size - men at den er skåret til dig med mere fylde på lår og hofter og med en mindre talje. Jeansene sidder fantastisk og giver et flot løft bagpå. Den grå farve er et godt alternativ til de klassiske sorte eller blå jeans, samtidig med, at de passer til næsten alt. Vask altid dine jeans ved max 30 grader og på vrangen. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 86% Bomuld, 12% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

GARCIA JEANS CARO SLIM FIT

Klassisk, mørkeblå jeans med lysebrune stikninger fra Garcia. Denne variant er i "Caro"-modellen, hvilket vil sige, at den er lavet til kvinder, der har mere fylde på lår og hofter og en smallere talje. Den er højtaljet og slim fit. Denne model er perfekt til dig, som altid har problemer med jeans, der gaber på ryggen. Dette er den helt klassiske jeans, som passer til alt, og som du aldrig bliver træt af. Den har to knapper og lynlås foran og 5 lommer (2 bagpå, 3 foran). Skåret i et flot snit, så den sidder fantastisk og giver et løft bagpå. Vask altid dine jeans på vrangen ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 83% Bomuld, 15% Polyester, 2% Elastan
600 DKK

GARCIA BLÅ JEANS CELIA SUPERSLIM FIT

En helt klassisk, mellemblå jeans med lysebrune stikninger fra Garcia. Denne er i "Celia" modellen, hvilket vil sige, at den er højtaljet og med et regulært fit. Denne variant er superslim fit, og sidder altså helt tæt. Den er super behagelig at have på, fordi der er stretch i. Husk dog derfor også at tage en størrelse, der sidder godt til, da den kan give sig omkring et halvt nummer. Vask ved max 30 grader på vrangen. Brug aldrig skyllemiddel og undgå tørretumbler for at give dine jeans den bedste chance for at holde længst muligt. Vær opmærksom på, at benlængden 30 og 32 er hhv. tilsvarende benlængde 32 og 34.
Materiale: 92% Bomuld, 6% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

GARCIA GRÅ JEANS CELIA SUPERSLIM FIT

Grå jeans med superslim fit fra Garcia. Jeansene er i "Celia" modellen, hvilket vil sige, at den har høj talje og en regulær pasform. En super god basis i efterårs- og vintergarderoben, fordi en klassisk grå farve kan passe til det hele, og give et frisk pust i stedet for den klassiske blå farve. Denne jeans er helt tætsiddende, men super behagelig at have på. Kvaliteten har masser af stretch. Husk derfor at vælge en størrelse, der sidder godt til, eftersom jeansene vil give sig cirka et halvt nummer. OBS: Længde 30 svarer til en normal længde 32, og en længde 32 svarer til en normal længde 34 hos Garcia.
Materiale: 92% Bomuld, 6% Polyester, 2% Elastan
700 DKK

STREET ONE JEANS JANE BLUE

Mørkeblå baggy jeans. Super fede jeans med opsmøg og lækre brune stikninger. Bukserne er midt waist og regular fit. Altså god til lidt hofter og lår og lige op og ned i læggene. Disse jeans kan bruges baggy hvis du hiver dem lidt ned på hoften, eller tag dem et nummer mindre og sæt dem i taljen. De er dybe blå med en smule slid på lårene. Jeansene er længde 32 og har et lille opsmøg som sagtens kan tages ned. Bemærk at farven godt kan smitte af de første gange i vask. Vaskes ved 30 grader.
Materiale:
72% bomuld, 27% polyester, 7% elastan.
500 DKK

STREET ONE JEANS YORK BLUE

Mellemblå jeans fra Street One. Lækre jeans med god høj talje. Der er to knapper i linningen som også er god bred. Jeansene er slim legs and slim fit. Altså en perfekt jeans til pigen som bare vil have en jeans som er lige op og ned, uden vidde i lårene eller på læggene. Farven er mellm blå denim med lyse brune stikninger. Længden er 32, den mest almindelige længde. Disse jeans er store i størrelsen, så gå gerne en halv til en hel str. ned. Den er så smal i benene så man kan hvis man vil have den som ankel, lave et enkelt opsmøg på buksen. Farven står super fedt med alle de lyse sommerfarver, men er også fed til efteråret og vinter farverne. Vaskes ved 30 grader skåneprogram uden skyllemiddel.
Materiale:
63% bomuld, 23% polyester, 12% viskose, 2% elastan.
400 DKK

STREET ONE JEANS YORK HW RINSED

Mørkeblå jeans fra Street One. Lækre jeans med god høj talje. Der er to knapper i linningen som også er god bred. Jeansene er slim legs and slim fit. Altså en perfekt jeans til pigen som bare vil have en jeans som er lige op og ned, uden vidde i lårene eller på læggene. Farven er dyb denim blå med fede brun/gule stikninger. Længden er 32, den mest almindelige længde. Disse jeans er store i størrelsen, så gå gerne en halv til en hel str. ned. Den er så smal i benene så man kan hvis man vil have den som ankel, lave et enkelt opsmøg på buksen. Farven står super fedt med alle de lyse sommerfarver, men er også fed til efteråret og vinter farverne. Vær opmærksom på at farven kan smitte af de første gange i vask. Vaskes ved 30 grader skåneprogram uden skyllemiddel.
Materiale:
63% bomuld, 23% polyester, 12% viskose, 2% elastan.
400 DKK

STREET ONE BLÅ JEANS YORK

Lyseblå jeans i længde 26 fra Street One. Bukserne er højtaljede og sim fit pasform. Længden er stumpet og helt perfekt til sommer. De har lommer både foran og bagpå. Farven er vasket, så de får et "slidt" look. Kvaliteten har masser af stretch i, og derfor giver de sig lidt ved brug. Super flotte til sandaler eller sneakers, men også til et par støvler til efteråret. Normal i størrelsen. Størrelse 30 svarer til størrelse 38, 32 til en 40 osv.
Materiale: 56% Bomuld, 19% Polyester, 14% Lyocell, 10% Viskose, 1% Elastan
500 DKK

STREET ONE HVIDE JEANS YORK

Hvide jeans med høj talje fra Street One. Bukserne er længde 26, og altså stumpede - hvilket er helt perfekt til sommer. Pasformen er slim fit, og der er masser af stretch i, så de er skønne at have på. Bukserne har lommer både foran og bagpå. Lukkes med knap og lynlås. Perfekte til hverdag til sommer, men kan også styles til mere festlige anledninger med en smuk skjorte eller top, eller evt. under en kjole. En vaskeægte klassiker til sommergarderoben.
Materiale: 61% Bomuld, 32% Lyocell, 5% Polyester, 2% Elastan
500 DKK

BESSIE GRØNNE BUKSER LIGHT-LT

Super fede armygrønne jeans i 7/8 længde fra Bessie. Jeansene er højtaljede i slim fit. Kvaliteten er super blød og stretchy. Bukserne lukkes foran med knap og lynlås. Lommer foran og bagpå. På skinnebenet er en skrå syning, der giver en super fin detalje. På venstre forlomme er en lynlås, som også giver et fedt look. Ved ankerne er en lille slids. De er så fine til hverdag, og er skønne at have på.
Materiale: 92% Bomuld, 6% T400 (Elastan), 2% Lycra
700 DKK