Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Jeans

Her kan du finde de helt rigtige jeans til din facon. Vi har jeans med plads til hofter, jeans med plads til maven og smalle hofter. Vi har jeans med brede ben og smalle ben. Ja vi har faktisk et stort udvalg af de forskellige modeller. Alle vores jeans har  stretch så de er behagelige at have på hele dagen. De nye jeans er nu med superstrech som gør at stretchen trækker sig tilbage efter brug og derfor ikke har tendensen til at udvide sig ved knæene.

Sorter efter

PULZ CAPRI PZEMMA JEANS CAPRI STRAIGHT - MEDIUM BL

Stumpebukser fra Pulz. En skøn denim jeans i en super fed vask. Bukserne går til lidt under knæet og er smal hele vejen. De kan eventuelt bukkes lidt op med et opsmøg for at give et lidt mere råt look. En fantastisk buks til en kort tunika eller en fed t-shirt. Denim er jo alle tiders at have med på ferier osv da det jo ikke krøller og ikke er så sart i farverne. Pasformen er midt waist med smalle ben. I højre side ved hoften er der en lille snyde lynlås lomme for detaljen.
Materiale:
91% bomuld, 6% polyester, 3% elastan.
700 DKK

BESSIE 3/4 JEANS MED LYNLÅS PÅ BENET - SANNE-SH

Lyseblå stumpede jeans fra Bessie. De perfekte basis jeans til forår og sommer, som passer til det hele. Hvad end du ønsker bukser der stumper eller du måske ikke er ret høj, og bare ønsker et par jeans der er perfekte i længden - så har du fundet dem! Disse jeans er bløde og lækre i kvaliteten og er lavet i økologisk bomuld. Modellen er tæt og med høj talje. De har en kort lynlås bag på læggen, som evt. kan lynes op, hvis du ønsker den bredere heromkring. Jeansene har 5 lommer og lukkes med knap og lynlås foran.
Materiale: 91% Økologisk bomuld, 6% Recycled bomuld, 3% Elastan
700 DKK

MARTA BUKSER MED KNAPPER - GREEN

Super fede neongrønne jeans fra Marta du Chateau. Giver fantastisk kulør til dit oufit. Brug dem for eksempel til et helt enkelt outfit med en t-shirt og blazer eller til en skjorte med print. Jeansene er slim fit og med midwaist. De lukkes med knapper foran. Kvaliteten er super stretchy og de er rummelige i størrelsen. Gå evt. en størrelse ned, hvis du ønsker et helt tæt fit - behold din normale størrelse, hvis du ønsker et mere baggy fit. 5 lommer. Jeansene har et krøllet look.
Materiale: 90,2% Bomuld, 8,6% Polyester, 1,2% Elastan
400 DKK

STREET ONE BLÅ 3/4 JEANS JANE - MID BLUE INDIGO

Mellemblå 3/4 jeans fra Street One. En skøn model til forår og sommer, som gør dit outfit lettere og friskere. Længden er perfekt med sneakers og sandaler. De kan evt. gives et lille opsmøg, som giver et mere casual look. Jeansene er længde 26 og går til omkring midt på læggen. Pasformen er efter JANE modellen, som er casual fit, midwaist og slim leg. Der er baglommer og lommer foran. Jeansene lukkes med to knapper og lynlås. Store i størrelsen. Er du normalt en str. 30 (dame størrelse 38), vil du formentlig kunne passe str. 28-29. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 89% Bomuld, 8% Polyester, 3% Elastan
500 DKK

ZOEY 7/8 JEANS FIA - DENIM BLUE

Lyseblå jeans med slim fit fra Zoey. De perfekte hverdagsjeans til forår og sommer til skønne piger i størrelse 42-50. Jeansene har et råt, stenvasket look og rå kanter ved anklerne. Længden er 7/8, og altså en smule stumpet, hvilket er super flot til sneakers, sandaler og lavskaftede sko. Kvaliteten er blød og meget stretchy, så de er utroligt komfortable. Pasformen er tæt med middelhøj talje. De lukkes med knap og lynlås og er meget bløde i kvaliteten. Der er lommer både foran og bagpå.
Materiale: 75% Bomuld, 23% Polyester, 2% Elastan
600 DKK

STREET ONE JEANS JANE CASUALFIT - BASSY OLIVE

Armygrønne jeans med print fra Street One. Super fede til både t-shirts, skjorter og strik eller med en blazer og en top. Miks med et andet print eller hold det enkelt med rene farver. Bukserne er lavet i en super stretchy denim kvalitet. Pasformen er efter JANE modellen fra Street One, som er casual fit, midwaist og slim leg. Bukserne er længde 30. Er også fede med et lille opsmøg. Skrålommer foran, lommer på lårene samt baglommer. Bukserne lukkes med 4 knapper foran. Meget rummelige størrelser, giver sig lidt ved brug. Gå en størrelse ned, medmindre du ønsker et meget løst fit.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
600 DKK

BESSIE HVIDE JEANS 7/8 PUSH-SU16 - WHITE

Hvide jeans med høj talje fra Bessie. Bukserne har en push-up effekt bagpå og sidder fantastisk. Jeansene er 7/8 længde og er flotte med sandaler og sneakers til forår og sommer. Lukkes foran med to knapper og lynlås. Bredt taljestykke som sidder til og er meget behageligt omkring taljen. Tight fit og høj talje. Stretchy bomuldskvalitet som er meget komfortabel. Denne model er især god til dig, der har brug for plads omkring lår og numse og ønsker en tæt buks.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

BESSIE NÅLESTRIBEDE 3/4 JEANS SANNE-CB - BLÅ/HVID

Blå og hvid-stribede jeans fra Bessie. Super fine til sommer med en bluse eller t-shirt. En rigtig "mælkedrenge-buks" med et lidt retro og samtidig trendy look. Bukserne er i Sanne-modellen, som har høj talje og tight fit. De er stumpede i længden og er perfekte til sandaler og sneakers. Bukserne har 5 lommer. Nederst bagpå er der en lodret lynlås, som kan give lidt ekstra plads ved læggen eller blot fungere som en fed detalje. Stretchy bomuldskvalitet. Tæt fit.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
800 DKK

BESSIE JEANS M. PRINT SIDNEY-EB - GRØN

Chino bukser med grønt print fra Bessie. Smukke bukser med print i grønne, rosa og creme nuancer. Virkelig fine til en pæn bluse eller til en t-shirt, kan både nedtones og dresses up. Lækker bomuldskvalitet, som er utroligt komfortabel og med lidt stretch. Bukserne er 7/8 længde og har et klassisk chino fit. Det vil sige høj talje, skrålommer og et tæt fit med plads omkring hofter og lår, som snævrer ind ned mod anklerne. Bukserne har skrålommer og paspolerede baglommer.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
800 DKK

BESSIE JEANS JESSIE-SU - HVID

Hvide, højtaljede jeans fra Bessie. Klassiske hvide jeans, som er helt perfekte til forår og sommer og giver et dejligt, frisk pust til dine skjorter, bluser og strik. Jeansene er højtaljede med en rummelig pasform. D har et regulært fit og er en mellemting mellem en Tight og en Signe fra Bessie, hvilket vil sige, at de er lige midt imellem en tætsiddende og en, der er lige hele vejen ned. Der er altså plads langs lår og lægge. Super blød og stretchy kvalitet. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK

BESSIE JEANS 7/8 MARTA-GE - LYS DENIM

Lyseblå jeans fra Bessie med mom fit. En skøn basis til forår og sommer, som passer til stort set alt. Marta-modellen fra Bessie har en "gulerods"-facon, også kaldet mom-fit, som er højtaljet med plads til hofter og lår, og som snævrer lidt ind ned mod anklen. De sidder super flot på stort set alle kropstyper. Jeansene er lidt stumpede i længden, hvilket er super flot med både sandaler, sneakers og støvler. De har en lille smulle slid foran og desuden langs lommeåbningerne og ved anklen. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 98% Bomuld, 2% Elastan
700 DKK

STREET ONE JEANS YORK SLIMFIT - LIGHT BLUE

Jeans fra Street One i en fed forvasket kvalitet. Modellen york som er slim fit og medium waist. Fede detaljer med dobbelt knap i den lidt brede linning. Smal i modellen og alligevel plads til lår og bagdel. Buksen er i længde 28 og er dermed ankel lang. Perfekt til sandaler eller hvis man ikke er så høj. Farven er lys blå med slid og fine lysebrune stikninger i alle syninger. Man kan når solen er fremme, lave et fedt opsmøg på bukserne og dermed få dem lidt kortere. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
81% bomuld, 17% polyester, 2% elastan.
400 DKK

MARTA DE CHATEAU JEANS - BLUE

Jeans fra Marta. Super cool jeans til en rigtig god pris. Fede detaljer ved lommerne og syninger ned langs lårene. Baglommerne sidder lidt lavt for et mere baggy look. Bukserne har fire knapper foran i stedet for lynlås. Modellen er god til lår og bagdel, og er smal forneden. Der er godt med stretch i denne jeans og den giver sig godt. Derfor skal du ikke gå op i størrelsen. Modellen er mellem høj i taljen, men man kan dog hvis man så vælger en større størrelse, bruge den baggy og sætte den længere nede på hoften. Kan vaskes i maskinene ved 30 grader, må ikke tørretumbles.
70% bomuld, 27% polyester, 1% viskose, 2% elastan.
400 DKK

ZOEY LYSEBLÅ JEANS M. SLIDS ALIZA - DENIM

Super cool jeans med tæt fit og en lille slids fra Zoey til lækre plus-size piger. Jeansene er en klassisk, sommerlig lyseblå vask, som er super flot til sommerens mange bluser og t-shirts. Den unikke detalje ved disse jeans er slidsen på indersiden af anklen, som er utroligt klædelig til mange, specielt hvis du er en skøn, kurvet pige. Det er utroligt flot med en høj sko eller støvle til, men også til et par sneakers eller sandaler. Jeansene har et tæt fit i en blød og meget stretchy, komfortabel kvalitet. De har 5 lommer. Giver sig lidt ved brug.
Materiale: 99% Bomuld, 1% Elastan
700 DKK

GARCIA HVIDE JEANS CELIA SUPERSLIM - WHITE

Hvide jeans med høj talje og superslim fit fra Garcia. En klassiker til forår og sommer med t-shirts og bluser samt under en tunika. De hvide jeans løfter dit outfit og gør det dejligt lyst og sommerligt. Kvaliteten på disse jeans er kraftig og blød, og så holder de faconen super godt. De sidder helt tæt hele vejen ned ad benet, og derfor er de flotte til bluser og strik m.m., som har en løs pasform eller er lange. Jeansene er til den lille side størrelsesmæssigt, men giver sig dog lidt ved brug. Findes i længde 30 og længde 32. Størrelserne står med Bredde/Længde fordeling i varianter.
Materiale: 91% Bomuld, 6% Polyester, 3% Elastan
600 DKK

SOYA SORTE DENIM BUKSER SC-ERNA LANA 7-B - SORT

Slim fit denim bukser fra Soya. En fantastisk basis buks til hverdag med en fed t-shirt eller skjorte. Bukserne har et bredt taljestzkke og lukkes med to knapper og lynlås foran. De har 5 lommer. Jeansene er i en kraftig og super stretchy kvalitet, som er lækker at have på. De har et tæt fit med plads til lår og lægge. Pasformen er flot til mange kropstyper. Normal i størrelsen. Taljen er middelhøj (midwaist). Findes i sort og armygrøn.
Materiale: 97% Bomuld, 3% Elastan
300 DKK

SOYA GRØNNE DENIM BUKSER SC-ERNA LANA 7-B - ARMY

Slim fit denim bukser fra Soya. En fantastisk basis buks til hverdag med en fed t-shirt eller skjorte. Bukserne har et bredt taljestzkke og lukkes med to knapper og lynlås foran. De har 5 lommer. Jeansene er i en kraftig og super stretchy kvalitet, som er lækker at have på. De har et tæt fit med plads til lår og lægge. Pasformen er flot til mange kropstyper. Normal i størrelsen. Taljen er middelhøj (midwaist). Findes i sort og armygrøn.
Materiale: 97% Bomuld, 3% Elastan
300 DKK

PULZ JEANS MED LOOSE FIT PZMARY - MEDIUM BLUE

Jeans med loose fit fra Pulz. Super lækre bløde jeans med knapper i stedet for lynlås. Modellen kan både bruges almindeligt eller loose. Baglommerne sidder lidt lavt for et yderligere loose look. Hvis man vil bruge den almindeligt skal man vælge en størrelse mindre end man plejer. Læggene er smalle i denne jeans og er super fed til et par sneakers eller en støvle. Jeansene er gode til en fed sweatshirt eller en t-shirt. Eller man kan sætte en lækker blomstret skjorte til for at gøre sættet lidt mere feminint. Kan vaskes på 30 grader, må ikke tørretumbles.
Materiale:
51% bomuld, 20% recycled bomuld, 16% polyester, 9% viskose, 2% elastan.
900 DKK

PULZ JEANS PZEMMA MED BREDE BEN - LIGHT BLUE DENIM

Jeans med vidde i benene fra Pulz. Super fede og trendy jeans med brede ben. Midwaist/highwaist buks med et minimum af stretch. Jeansene har det klassiske five pocket retro look. De er super fede med en t-shirt eller strik til, eller sæt en fed blazer til og et par stilletter for at give dem et helt andet look. Bemærk sliden varierer fra buks til buks og derfor kan farven også variere lidt fra billedet. Dog er den i den lyse denimfarve. Kan vaskes i maskinen ved 40 grader, må ikke tørretumbles.
Materiale:
99% bomuld, 1% elastan.
800 DKK

PULZ PZEMMA JEANS SUPER SKINNY - MOON ROCK

Lækre lyse bukser fra Pulz. En fed blød opkradset bomulds kvalitet som er enorm behagelig at have på. Bukserne har stretch for en super komfort. Jeansene er i en skøn lys sand fave som går til alle farver på paletten. Den er syet over en EMMA model som er midwaist. Buksen er smal i modellen og er super fed med en sandal til sommer eller en støvle om vinteren. Brug den til en fed tunika, eller en blazer med en t-shirt under. Den er en all around buks som alt efter hvilke overdel du sætter til giver et nyt look. Kan vaskes ved 30 grade.
Materiale:
60% lyocell, 24% polyester, 12% viskose, 4% elastan.
700 DKK

GARCIA JEANS CARO CURVED SLIM FIT - DENIM

Garcia jeans i curved model. SUper fede lyseblå denim jeans med detaljer som 2 knapper i den lidt brede linning. Sidder super flot på en pige med lidt hofter som gerne vil have den høje talje. Buksen er slim fit og sidder derfor lidt til på læggene uden at være ultra slim. En jeans som kan bruges til alle overdele. Altså om de er korte eller med lidt længde er modellen super god. Den super fede vask denne jeans er i, er jo perfekt til forårets klare farver og ikke mindst til en enkel hvid skjorte eller tunika. Kan vaskes i maskinen på 30 grader, må ikke tørretumbles.
Materiale:
78% bomuld, 20% polyester, 2% elastan.
700 DKK

GARCIA GRÅ JEANS RACHELLE SUPERSLIM FIT - GRÅ

Superslim jeans fra Garcia. En super fed nærmest lysegrå jeans i en skøn blød denim kvalitet med stretch. Bukserne er mid waist med en enkel knap og bæltestropper. Jeansene er smalle i benene og kan bruges som et alternativ til et par leggings. Men jeansene sidder så flot så hvis man har figuren til dem er de lige så flotte til en fed kort strik eller skjorte. De er fede med et lille opsmøg til et par sneakers eller sandal til de varme dage. Men da buksen er så smal forneden kan en støvle også sagtens gå uden på. Kan vaskes i maskinen på 30 grader, må ikke tørretumbles.
Materiale:
78% bomuld, 20% polyester, 2% elastan.
700 DKK

SOYA JEANS SC-CLEA 3-C - DENIM

Brede blå jeans med høj talje og 7/8 længde fra Soya. De fedeste jeans til foråret med en skøn strik, skjorte eller t-shirt. Super lette at style - brug dem som et par helt almindelige blå jeans. Kvaliteten er fast og har en smule stretch. Der er 5 lommer, og de lukkes foran med knap og lynlås. Den unikke detalje ved disse jeans er de brede ben samt den rå kant ved anklerne. Det giver en cool detalje og fremhæver dine sko eller støvler. Str. 29" svarer til 38 og str. 34" svarer til 46. Kontakt os gerne for hjælp med størrelser.
Materiale: 99% Bomuld, 1% Elastan
500 DKK

BESSIE JEANS AMALIE-SU - BLACK

Klassiske sorte jeans fra Bessie. Jeansene er i Amalie modellen, som er højtaljet med tight fit. De er rummelige i pasformen og også god til dig med lår og numse. Jeansene er en 5-lommers model og lukkes med knap og lynlås foran. Den har enkle messingdetaljer, men er ellers helt sort. Den mest genkendenlige detalje ved Amalie jeansene er dobbeltsømmen i siderne, som giver en simpel og fed detalje. Kvaliteten er meget stretchy og lækker at have på. Sørg for at de sidder godt til første gang du prøver dem, idet de giver sig ca. 1/2 nummer.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
700 DKK

SOYA BUKSER LILLY 1-B

Sorte bukser med super stretch fra Soya. En perfekt basis buks til en fantastisk pris. Denne model er en klassiker fra Soya, som sidder godt på stort set alle kropstyper, fordi der er så meget stretch i, at de former sig efter kroppen. Bukserne er helt tætte slim fit med middelhøj talje. De har lommer både foran og bagpå. Kvaliteten er tynd og nærmest bengalin, og farven holder utroligt godt i vask. Den tynde kvalitet og det tætte fit gør dem også gode under kjoler og tunikaer. Giver sig lidt ved brug, så sørg for at de sidder tæt når du prøver dem første gang.
Materiale: 70% Viskose, 25% Polyamid, 5% Elastan
300 DKK

ZOEY JEANS FIA - BLACK WASH

Sorte slim fit jeans fra Zoey (plus size). En super god basis model i jeans, som du kan bruge til stort set alt. De sidder fantastisk, og er, som Zoey er super gode til, skåret til den kurvede kvindekrop. Jeansene er helt tætsiddende og har masser af stretch, så de er komfortable og gode at gå i. Ved anklerne har de en rå kant, der giver et cool udtryk og ser fantastisk ud med alle typer af sko og støvler. Bukserne har lommer foran og bagpå, og lukkes med knap og lynlås foran. De er middelhøje i taljen og 7/8 i længden.
Materiale: 62% Bomuld, 25% Polyester, 11% Viskose, 2% Elastan
300 DKK 600 DKK

BESSIE JEANS LIGHT-FL GRØN FLØJL

Grønne fløjsbukser fra Bessie. Bukserne er højtaljede og i 7/8 længde. Pasformen er tight, hvilket vil sige, at bukserne sidder til i benene. De er dog ikke "klistret" til benene, men i et rummeligt fit. Bukserne er en 5-lommers model og med en lynlås foran i den ene side. De er i bomuld og med stretch, og vil give sig en lille smule ved brug. Derfor må de gerne sidde godt til, når du prøver dem første gang. Babyfløjl er et kæmpe hit dette efterår, og den grønne farve er super smuk og let at style med mange ting. Går i halve størrelser. Str. 28 svarer til 36, 32 til en 40, 34 til 44 osv.
Materiale: 98% Bomuld, 2% Elastan
700 DKK

STREET ONE BUKSER QR YORK COATING

Coatede bukser med slim fit fra Street One. En super god basis buks, som passer til stort set alt, og giver et lidt mere dressed up look. Brug dem både til skjorter, t-shirts og strik, og endda under kortere kjoler og tunikaer. Bukserne er i vores bedst sælgende YORK model, som sidder helt fantastisk. De er tætsiddende med middelhøj talje. De har lommer både foran og bagpå, og lukkes med knap og lynlås. Gode og stretchy at have på. Findes i 3 farver. Lidt store i størrelsen.
Materiale: 69% Bomuld, 27% Polyester, 4% Elastan
500 DKK

STREET ONE BUKSER YORK COATIN

Sorte coatede bukser i slim fit fra Street One. En fantastisk basis buks, som passer til alt og til enhver anledning. De kan både dresses op og ned, og klæder alle kropstyper. Brug dem med en stor strik og et par støvler eller med en skjorte og strikvest til et par sneakers for et lækkert hverdagslook. De er også fine under en kjole eller storskjorte, fordi de er helt tætte. Modellen er højtaljet med slim fit og slim leg. Vær opmærksom på, at jeans fra Street One er store i størrelserne, fordi der er så meget stretch i.
Materiale: 52% Modal, 43% Polyester, 3% Viskose, 2% Elastan
500 DKK

BESSIE JEANS AMALIE-SU

Brune jeans med høj talje fra Bessie. En smuk farve til efteråret. Brug den for eksempel til blå, karrygul, grøn, creme, rosa, orange og mange andre farver. Særligt de brændte farver er super gode til. Bukserne er i Amalie modellen, som er højtaljede og med straight fit. Denne model er særligt god til dig, der har brug for plads i hofter og lår, og som ønsker en buks, der ikke er helt tæt. Kvaliteten er super stretchy og giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK