Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Jeans

Her kan du finde de helt rigtige jeans til din facon. Vi har jeans med plads til hofter, jeans med plads til maven og smalle hofter. Vi har jeans med brede ben og smalle ben. Ja vi har faktisk et stort udvalg af de forskellige modeller. Alle vores jeans har  stretch så de er behagelige at have på hele dagen. De nye jeans er nu med superstrech som gør at stretchen trækker sig tilbage efter brug og derfor ikke har tendensen til at udvide sig ved knæene.

Sorter efter

BESSIE 3/4 BUKSER SIV-SP

Pirat bukser med print fra Bessie. Bukserne er i 3/4 længde og har 3 knapper ved læggen, så man kan åbne dem lidt op forneden. Skrålommer foran og dobbelte baglommer. Bukserne er højtaljede og lukkes med lynlås og knap foran. Pasformen er straight fit, og sidder lidt til, men ikke stramt. Kvaliteten er med lidt stretch og super blød. Skønne at have på. Gode til forår og sommer med t-shirts, skjorter og tunika. Vask ved 30 grader uden skyllemiddel. Undgå tørretumbler.
Materiale: 99% Bomuld, 1% Lycra
600 DKK

BESSIE GRÅ JEANS TIGHT-DG

Lækre denim bukser med stretch fra Bessie. Jeansene er i tight-modellen, som sidder til, men er rummelig. Modellen er højtaljet og med lange ben (længde 32). Vasken er grå. Kvaliteten er super lækker og blød, med masser af stretch. Baglommerne har similisten på hjørnet, hvilket giver en super fin, feminin detalje. Også lommer foran. Super god til hverdag. Vask ved max 30 grader uden skyllemiddel og undgå tørretumbler.
Materiale: 66% Bomuld, 20% Polyester, 11% Viskose, 3% Elastan
800 DKK

BESSIE 7/8 BUKSER MED BLOMSTER SANNE

Bukser i 7/8 længde med smukt blomsterprint fra Bessie. Bukserne har højt talje og er slim fit med masser af stretch. Lommer både foran og bagpå. Skønne grønne nuancer til forår og sommer. Bagpå ved anklen er en lodret lynlås, som man både kan have stående åben eller lukket. Super god model til både hverdag og fest med en skjorte, t-shirt eller under en kjole eller tunika. Også fin med strikbluser. Vask ved 30 grader på vrangen, undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 68% Bomuld, 29% PES (kunststof som styrker holdbarheden), 3% Elastan
800 DKK

BESSIE JEANS JESSIE-DG

Super stretch jeans med høj talje fra Bessie. Pasformen er i "Jessie" modellen, som er midt imellem en slim fit og straight fit. Denne buks har altså et lidt mere casual (regular) fit. Kvaliteten er super blød og lækker at have på. Bukserne er lommer foran og bagpå. En super god klassiker til hverdag. Giver sig lidt ved brug. Vask ved 30 grader på vrangen. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 66% Bomuld, 20% Polyester, 11% Viskose, 3 % Elastan
700 DKK

BESSIE JEANS SIV-GE

Piratjeans i 3/4 længde fra Bessie. Bukserne er højtaljede og straight fit. På læggene er 3 knapper, som giver en fed detalje. Skrålommer foran og dobbelte baglommer. Kvaliteten er super blød med stretch, og er derfor lækker at have på. En super god model til forår, sommer og tidligt efterår, og en god farve under de fleste kjoler, tunikaer, skjorter, t-shirts med mere. Vask ved max 30 grader uden skyllemiddel. Undgå tørretumbler.
Materiale: 66% Bomuld, 20% Polyester, 11% Viskose, 3% Elastan
700 DKK

BESSIE PIRAT KAY-GE

Piratbukser i denim med stretch fra Bessie. Længden går netop under knæet, og er rundt skåret foran og lige bagpå, så den netop dækker knæet. Taljen er middelhøj. Kvaliteten er en lækker, blød denim med masser af stretch. Lommer både foran og bagpå. Pasformen er slim fit, og sidder godt til, men er rummelig. Perfekt til hverdag til forår og sommer. Vask på vrangen ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400 (stretch), 1% Lycra
600 DKK

KAY-SU

Army/khaki farvede jeans i piratlængde fra Bessie. Bukserne går lige under knæet, og er skåret lige over bagpå og rundt foran, så de netop dækker knæet og sidder behageligt. Taljen er middelhøj. Pasformen er slim fit og sidder altså til, men modellen er rummelig. Lommer foran og bagpå. Perfekt til forår, sommer og sensommer med t-shirts, skjorter og strik eller endda under tunika og kjoler. Kvaliteten er blød og med masser af stretch. Vask ved max 30 grader og undgå skyllemiddel og tørretumbler. Vask på vrangen.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
600 DKK

BESSIE SAND BUKSER SIDNEY-SUS

Lyse sandfarvede bukser med super stretch i 7/8 længde fra Bessie. Bukserne har mid waist og chino fit, og sidder pænt til. Pasformen giver god plads til lårene, og snævrer ind ned mod anklen. Skrålommer foran med similisten giver en fin, feminin detalje. En lille slids ved anklerne. Fake baglommer. Fantastisk lækker, stretchy kvalitet at have på. Super god til forår og sommer. Vask ved max 30 grader og på vrangen. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polester, 3% Lycra
800 DKK

BESSIE STRIBEDE 7/8 BUKSER POWER-BS

Flotte blåstribede bukser med stretch i 7/8 længde fra Bessie. Jeansene er mid waist og chino fit. De sidder til og har sådan en pasform, at der er lidt plads ved lårene, og så snævrer den ind ned mod anklen. Bukserne har skrålommer foran og en lynlås på højre side, som giver en fed detalje. Fake baglommer som gør, at bukserne sidder flot til, og ikke fylder for meget hvis du har en bluse ned over. Perfekt til forår og sommer. Vask på vrangen ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
800 DKK

PULZ STUMPEBUKSER TENNA HIGHWAIST CAPRI

Capri jeans fra Pulz. Super fede korte jeans i en fed medium blue vask. Vasken er let slidt. Caprien går til lige under knæene og er super god til når vejret er godt. De er fede til en t-shirt og en blazer, eller brug buksen til en top eller tunika.
Materiale:
98% bomuld, 2% elastan.
600 DKK

ZOEY BUKSER FIA WIDE PANTS

Super fede jeans fra plus-size mærket Zoey. Jeansene er høje i taljen og har brede ben. Længden er 7/8 og stumper lidt alt efter, hvor høj du er. Rå kant ved anklerne, som giver et fedt look. Skrålommer og møntlomme foran samt 2 baglommer. Et lækker blød jeans med masser af stretch. Den er god at have på og sidder flot. Styles som dine almindelige basis-jeans med t-shirt, skjorte, vest, strik, cardigan, blazer eller hvad du end er til. Denne buks passer til det meste. Giver sig lidt ved brug, og må derfor gerne sidde lidt til når den prøves første gang. Vask ved 30 grader, gerne på vrangen og uden brug af skyllemiddel. Undgå tørretumbler.
Materiale: 62% Bomuld, 25% Polyester, 11% Viskose, 2% Elastan
700 DKK

BESSIE JEANS TIGHT-GE

Jeans fra Bessie. Bløde stretch jeans fra det danske mærke Bessie. Bukserne her er i den super gode model tight som er højtaljet og en smule smal i læggene. Dog er de ikke super slim. Denne model er super til dig som gerne vil have en højtaljet jeans, men ikke har så meget lår og numse. Bukserne er helt dybe mørkeblå og passer fantastisk til bla. alle de lækre forårs/sommer farver. Jeansene fra Bessie er gode lange, og denne model fåes både i længde 32 og længde 34.
Materiale:
66% bomuld, 20% polyester, 11% viskose, 3% elastan.
800 DKK

BESSIE JEANS JESSIE-BU

Jeans fra Bessie. Super lækre jeans i den berømte Bessie kvalitet. Bløde med masser af stretch. Buksen er en højtaljet jeans hvor der er plads til lårene, og er smal i taljen. Bukserne er det man kalder straight, som betyder at de ikke er stramme i læggene. De er super gode både til støvler eller en fed sneackers. Bessies jeans er rimelig lange i modellen, denne model fåes i længde 32 og går fra str. 27-36. Jeansene er lækre lyseblå og er perfekt til forår og sommer.
Materiale:
92% bomuld, 7% polyester, 1% lycra.
700 DKK

BESSIE JEANS SIGNE-BU

Den klassiske blå jeans med små detaljer fra Bessie. Modellen er i Signe-faconen, og har altså høj talje og lige ben. Længden er 32. Denne jeans er lidt tynd og med masser af stretch, og helt perfekt til forår, sommer og efterår. Lukkes med en knap og lynlås foran. Syet til danske kvinder, og er derfor super i faconen. Farven er mellemblå med lysebrune stikninger. På baglommerne er to rækker similisten og brodering i lysebrun. Lidt rummelig i størrelsen, men tag din normale størrelse. Går i halve størrelser (tommer) og må gerne sidde godt til, når du prøver dem første gang. Giver sig cirka et halvt nummer. Vask dem sjældent og ved max 30 grader på vrangen og uden skyllemiddel. Undgå tørretumbler.
Materiale: 92% Bomuld, 7% T400 (stretch), 1% Lycra
800 DKK

STREET ONE BUKSER CRISSI CASUAL FIT

Fede denim jeans med stretch fra Street One. Modellen er casual fit med lav til middelhøj talje og slim i benene. Bukserne sidder altså til i benene, men har er rummelige med et cool, "løst" og afslappet look. Længden er 32, men kan med fordel rulles op for at give et mere sommerligt look. Foran er en lomme i hver side og syninger hele vejen ned. På lommerne bagpå er lidt broderede detaljer. Farven er fantastisk til forår og sommer, og printet er helt perfekt til alt i 'Mandarin' farven fra Street One's forårskollektion, så det er let at finde masser, der passer sammen med. Kan styles med en t-shirt og blazer eller med en skjorte og strik. Fed med sneakers til. Lidt rummelige i størrelsen. Vask på vrangen ved 30 grader, undgå skyllemiddel.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Elastan
550 DKK

STREET ONE JEANS KATE LOOSE FIT

Cool og komfortable jeans fra Street One med loose fit. Jeansene er længde 32, men kan rulles op for et råt og mere casual look. Taljen er middelhøj (midwaist). Benene er straight for at give et mere afslappet look. Lukkes foran med 2 knapper og en lynlås. På lommerne forn er 3 rækker med nitter. På baglommerne er en simpel broderet detalje. Super fede jeans som er helt perfekte til hverdag med en strik, t-shirt eller skjorte. Masser af stretch. Lidt store i størrelsen. Vask så lidt, som muligt og ved max 30 grader. Undgå skyllemiddel og tørretumbler.
Materiale: 82% Bomuld, 16% Polyester, 2% Elastan
550 DKK

STREET ONE JEANS YORK ZIP COATING

Coatede jeans fra Street One med slim fit. Bukserne er længde 30 og sidder tæt til benene. Taljen er mid waist, og altså middelhøj. Foran er der en lomme og en vandret lynlås i hver side og på venstre lår en lodret lynlås. Det giver et cool og lidt råt look. Bagpå er en lomme på hver side. Her sidder også en syning, som giver et optisk løft bagpå. Bukserne er en god basis i garderoben, og kan passe til det meste og til de fleste. På grund af coatingen, bør de vaskes på vrangen, ved max 30 grader og uden brug af skyllemiddel.
Materiale: 79% Viskose, 18% Nylon, 3% Elastan
550 DKK

STREET ONE JEANS JANE BLUE

Fede blå jeans med casual fit fra Street One. Jeansene har mid waist og er slim og lidt tæt i benene. Lukkes med to knapper og lynlås foran, og har lommer både foran og bagpå. De er rummelige i størrelsen, så vælg størrelse alt efter om der ønskes et baggy eller tæt look. Hvis du vil have en tight buks, anbefaler vi at tage en størrelse mindre. Rå, lidt vasket blå farve med små pink knapper i siden. Krøllet look, som ser fedt ud med et opsmøg - men jeansene kan bruges rullet op eller ned som man ønsker. Super blød og stretchy kvalitet, som vil give sig lidt ved brug. Modellen kan passe de fleste faconer, alt efter hvilket look man er efter. Længden er en standard længde 32. Super fede jeans med et ekstra pift, som vil passe godt sammen med både feminine styles og det mere rå. Kan bruges hele året rundt. Vaskes ved 30 grader, brug ikke skyllemiddel og undgå tørretumbler.
Materiale: 72% Bomuld, 27% Polyester, 1% Elastan
550 DKK

DRANELLA JEANS MODEL PAM DRVISA

Lækre bløde jeans fra Dranella med masser stræk og super god pasform. Modellen er en klassisk 5-pocket, slim fit, mid waist og høj bagpå med push up effekt for at løfte numsen,- whats not to like? Linningen er bred så der er plads til et fedt bælte, og sådan et par klassiske jeans har alle kvinder brug for i basis gardaroben.
kvalitet 91% bomuld 8% polyester 1% elastan.
900 DKK

SIGNE-STS

Lækre jeans fra Bessie
800 DKK

GARCIA JEANS MEDIUM WAIST MODEL CARO,

Sorte jeans fra Garcia. Caro modellen er super til de lidt runde hofter. Den er curved og højtaljet med 2 knapper i taljen. Der er fede synings detaljer på bagdelen som giver gode effekter. Bukserne er medium tight i læggene. Jeansene findes både i længde 30 og 32.
92% bomuld, 6% polyester, 2% elastan.
600 DKK

PULZ JEANS PZEMMA HIGHWAIST (carmen)

Lækre bløde højtaljede jeans fra Pulz. Jeansene har en knap og lynlås og har baglommer som sidder lidt højt. bukserne er smalle i læggene og perfekt til at bruge med støvler.
91,5% bomuld, 6% polyester, 2,5% elastan.
800 DKK

GARCIA JEANS MODEL CELIA HØJ TALJE.

Højtaljede bukser fra Garcia. Disse højtaljede bukserne er super gode under kjoler og tunikaer, da de sidder godt til og er høje i taljen. Jeansene er smalle i lårene og læggene. Super fed lidt mørk vask.
93% bomuld, 5% polyester, 2% elastan.
600 DKK

GARCIA JEANS RACHELLE SUPERSLIM FIT

Superslim jeans fra Garcia. Jeansene er mid waist og smalle så de kan bruges som leggings eller bare en super stram jeans.
83% bomuld, 15% polyester, 2% elastan.
500 DKK

BESSIE JEANS SANNE-GE

Lækre jeans fra Bessie i 7/8 længde, høj talje, fin sløjfe detalJe og slids forneden.
86% bomuld 11% polyester 3% elestan.
900 DKK

BESSIE JEANS TIGHT-CH

Lækre brune bukser fra Bessie. Jeansene her er bløde og lækre og har den fine detalje med små simili sten på højre baglomme. Modellen her er højtaljet og lige ben.
87% bomuld, 10% polyester, 3% elastan.
800 DKK

GARCIA JEANS CARO CURVED SLIM JEANS

Jeans fra Garcia. Lækre bløde jeans i en dyb blå farve med en smule slid på lårene. Buksen er høj taljet med 2 knaps detalje samt lynlås. Jeansene har moderat læg vidde. Buksen her er god til pigen som har en smal talje og lidt bredere hofter.
93% bomuld, 5% polyester, 2% elastan
700 DKK

GARCIA JEANS GS000817 CELIA SUPERSLIM FIT

Skønne jeans med bootcut og aftageligt bælte fra Garcia.
92% bomuld 6% polyester 2% elestan.
700 DKK

GARCIA JEANS GS8000812 LADIES PANTS

Super cool stumpe jeans fra Garcia, slim fit, high waist, straight legs.
99% bomuld 1% stretch.
300 DKK 600 DKK

BESSIE JEANS SIDNEY-CHS227

Jeans fra Bessie. Lækre bløde bukser i 7/8 bukse længde. Buksen har fine skrålommer med en sølvkant. Buksen er højtaljet.
87% bomuld, 10% polyester, 3% lycra.
900 DKK