Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Kimono

Kimonoen er et fantastisk alternativ til enten en blazer eller en cardigan. Leder du efter en kimono har vi et stort udvalg. Kimonoer findes både i lidt kortere og lidt længere varianter. For kvinden som gerne vil have dækket lidt bagtil er dette et super godt valg, uden at overdelen er for tung.

Sorter efter
Vis per side

MARTA DE CHATEAU STOR SKJORTE 5488 - DENIM BLUE

Stor skjorte fra Marta. Lækker tynd denim kvalitet med råt slid vask. Blusen er gennemknappet og har en fed hætte med bindebånd. Hen over fronten på skjorten står der med store hvide bogstaver "LO" og bag på fortsætter det med "VE". En super cool oversize skjorte bluse. Den er længere bagtil end foran, men går stadig til et par stramme jeans eller et par leggings. Du kan også bruge den, åbent stående med et par hvide jeans under og en fed t-shirt, som en kimono. Kan vaskes ved 30 grader.
Materiale:
100% viskose.
500 DKK

BLACK COLOUR SKJORTE LUNA TUNIC - MIDNIGHT BLUSH

Smuk storskjorte med print fra Black Colour. Kan bruges som skjorte, kjole og åbentstående som kimono, så du har masser af muligheder. Skjorten er gennemknappet, og kan derfor både bruges åben og lukket. Den har brede, korte ærmer, og er smuk med en mesh bluse under på kolde dage eller en strik over. Printet er et miks af rosa, blå, brunlige og brændte nuancer med guldprint. Flot at style med et par jeans, leggings eller strømpebukser. Måler 73 cm over brystet, 96 cm i længden foran og 100 cm i længden bagpå.
Materiale: 100% Polyester
500 DKK