Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

King Louie

Sorter efter
Vis per side

KING LOUIE KJOLE ALLISON MIDI DRESS ECOVERO CLASSI

Skøn kjole med smalle stropper fra King Louie. Kjolen har en dyb, rund udskæring foran, og firkantet bagpå. Længden er lige under knæet. Kjolen er en a-facon, men lidt tæt i overdelen. Skåret i taljen. Smalt bindebånd medfølger, men kan tages af. Foran over brystet og på ryggen i taljen er lidt "rynk" så den sidder flot. En lækker, enkel kjole, som kan bruges til mange lejligheder. Brug den for eksempel med en cardigan over eller en langærmet t-shirt eller rullekrave under. Styles med eller uden strømpebukser og med sandaler, sneakers eller en sko til. Kvaliteten er bæredygtigt udvundede fibre (EcoVero). Strygning ikke nødvendig. Vask ved 30 grader.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
700 DKK

KING LOUIE BUKSEDRAGT ZITA JUMPSUIT SAN FELIPE

Super smuk buksedragt med 7/8 benlængde fra King Louie. En utroligt lækker blød kvalitet med masser af stretch. Printet er perfekt til forår, sommer og efterår og har glimmer i, som giver prikken over i'et. Ærmerne er 1/2 længde og brede. Foran er slå-om effekt over brystet, så den sidder flot. I taljen er elastik og læg hele vejen rundt. Bindebåndet er fastsyet og kan bindes både foran eller bagpå. Flot til festlige anledninger med en støvle, sko eller stilet. Brug den med en cardigan over eller en langærmet t-shirt eller rullekrave under og sneakers til for et hverdagslook. Buksedragten er foret og ikke gennemsigtig. Strygefri. Vask ved 30 grader.
Materiale: 71% Polyester, 24% Metalgarn, 5% Elastan
Foer: 100% Polyester
1.100 DKK

KING LOUIE SKJORTE BLOUSE SAN FELIPE

Smuk skjorte i den lækreste stretch kvalitet fra King Louie. Skjorten har en fin krave og lukkes med knapper foran. Ærmerne er korte. Blusen er tæt i modellen og figursyet, men skal ikke sidde helt stramt. Den har læg på ryggen, så den falder flot, og er rundt skåret forneden, så den ikke er afslørende. Printet er flot til forår, sommer og efterår, og glimmeret gør den god til både hverdag og fest. Styles med jeans eller et par coatede bukser eller skindbukser. Også flot til en enkel nederdel. En fantastisk lækker og blød strækkvalitet, som er let at have med at gøre. Ingen strygning nødvendig.
Materiale: 71% Polyester, 24% Metalgarn, 5% Elastan
550 DKK

KING LOUIE KJOLE CROSS DRESS PACIFICA

Smuk jersey kjole med slå-om effekt fra King Louie. Et skønt forårs- og sommerprint. Pasformen er tæt og med a-facon i skørtet. Længden er lige under knæet. Kjolen har korte ærmer og v-hals. I venstre side er en samling med lidt "rynk", som giver en flot effekt. Kjolen har en fin lille bølgekant på ærmerne og halsåbningen. Passer til de fleste kropstyper. Brug kjolen til hverdag eller fest. Kan styles alene med en sko eller sneaker eller med strømpebukser eller leggings under. Kan også bruges med en blondetop under og en cardigan eller blazer over. Vask ved 30 grader.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
700 DKK

KING LOUIE KJOLE CROSS DRESS ECOVERO CLASSIC

Smuk kjole fra King Louie med slå-om effekt. Kjolen går lige under knæet. V-hals og en flot slå-om effekt, der samles med lidt "rynk" i venstre side. En flot effekt til næsten alle kropstyper. Pasformen er tæt og skørtet løst og med a-facon. Ærmerne er korte, men går lige ud over skulderen og gør, at taljen syner smallere. På ærmerne og halsåbningen er en smal bølgekant, som giver et feminint look. En smuk basiskjole til det hele. Brug den med eller uden strømpebukser og med en cardigan eller blazer. En super kjole til enhver lejlighed. Kvaliteten er udvundet med bæredygtig produktion af viskosefibre, som kaldes EcoVero. Vask ved 30 grader.
Materiale: 95% Viskose (Ecovero), 5% Elastan
700 DKK

KING LOUIE SKJORTE BLOUSE ROUND COLLAR PACIFICA

Sød skjortebluse med kort ærme fra King Louie. Skjorten har en fin, afrundet krave og lukkes foran med knapper hele vejen igennem. Faconen er tæt og har brystindsnit. Skjorten er rund skåret forneden, så den sidder flot og ikke er afslørende. Foran på skulderen samt på ryggen er lidt læg, som giver en ekstra fin detalje. Et smukt forårs- og sommerprint. Brug skjorten med en nederdel, brede bukser eller til jeans. Perfekt til hverdag, man kan også styles til fest med en flot sko, nederdel og strømpebukser til. Også lækker at have på derhjemme. Skøn kvalitet, som er let at have med at gøre. Strygning ikke nødvendig. Vask ved 30 grader.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
550 DKK