Fri fragt over 500,- i DK Hurtig levering 14 dages returret (returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Marta

Sorter efter
Vis per side

MARTA CASHMERE VEST M983

Lækker vest med cashmere fra Marta du Chateau. Dyb v-hals og et kort snit giver god plads til at vise en flot skjorte eller kjole frem indenunder. Også flot med en rullekrave under. Vesten er lidt længere bagpå, hvilket betyder at den falder flot efter kroppen. Findes i flere farver.
Materiale: 20% Cashmere, 80% Polyester
400 DKK

MARTHA BUKSER 26280

Super fede velour bukser fra Martha. Bukserne er godt baggy og kan bruges til en dejlig hjemmedag, eller med en fed lækker skjorte til og dresse dem op. Bukserne er super fine med en strik vest til og en t-shirt. Bukserne har skrå lommer og bindebånd. Bindebåndet er med lidt glimmer i. Altså en fed baggy buks som du kan bruge til hverdag og hjemmebrug. Bukserne findes i grøn, brun og sand.
95% bomuld, 5% elastan.
500 DKK

MARTA DU CHATEAU KORT CARDIGAN

Blød strikket cardigan i rosa eller grå med den flotteste facon fra Marta. Dyb v-hals og lukkes med 4 knapper foran. Pufærmer og sidder lidt til ved hoften, så den falder smukt og har det helt 'rigtige' trendy look. Vil passe flot med både kjoler, skjorter og jeans og kan bruges hele året rundt.
Materiale: 52% Akryl 22% Polyester 18% Uld 8% Viskose
450 DKK

MARTA DU CHATEAU OVERSIZE STRIK

Lækker oversize striktrøje i lyseblå eller lysebrun fra Marta. Strikken er super blød og vil være skøn til hygge derhjemme, men også til hverdag med et par stramme jeans eller leggings og et par fede støvler eller sneakers. Lidt tætsiddende ærmer, så man får lidt facon selvom strikken er løs. Bør håndvaskes, men luft den gerne eller smid den i fryseren i stedet, medmindre den er meget beskidt - så holder den sig flot længere.
Materiale: 52% Akryl 22% Polyester 18% Uld og 8% Viskose
450 DKK

MARTA DU CHATEAU LANG STRIKVEST

Lækker, lang vest i grå eller sort fra Marta med v-hals. Perfekt over kjoler eller en lang skjorte og med stramme jeans eller leggings under. Vesten er i blød strik, og er lige lang foran og bagpå med en lille slids i begge sider. Bør håndvaskes, men vi anbefaler at lufte den, hænge den i bruseren eller lægge den i fryseren frem for at vaske hver gang.
52% Akryl, 22% Polyester, 18% Uld og 8% Viskose
400 DKK

MARTA DU CHATEAU KORT STRIKVEST

Super trendy vest fra Marta i 5 lækre farver, vesten har V-hals os slidser i begge sider. Vesten er super blød og lækker. Den er perfekt over alle vores kjoler og skjorter her til vinter.
Materiale: 52% acryl, 22% polyester,18% uld og 8% viscose.
350 DKK