Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Marta

Sorter efter
Vis per side

MARTA JAKKE CAMO - CAMOUFLAGE MED BADGES

Cool camouflage jakke med badges fra Marta du Chateau. Fedt alternativ til en denimjakke eller blazer, og giver et råt look. Jakken er lavet i en blød og kraftig lærredskvalitet med stretch. Den er gennemknappet og kan både bruges som skjorte til for eksempel et par jeans, eller åbenstående som jakke over en kjole, skjorte eller t-shirt. Jakken har en løs pasform og læg på ryggen, som giver plads. Der er brystlommer foran.
Materiale: 98% Polyester, 2% Elastan
500 DKK

MARTA BUKSER MED KNAPPER - GREEN

Super fede neongrønne jeans fra Marta du Chateau. Giver fantastisk kulør til dit oufit. Brug dem for eksempel til et helt enkelt outfit med en t-shirt og blazer eller til en skjorte med print. Jeansene er slim fit og med midwaist. De lukkes med knapper foran. Kvaliteten er super stretchy og de er rummelige i størrelsen. Gå evt. en størrelse ned, hvis du ønsker et helt tæt fit - behold din normale størrelse, hvis du ønsker et mere baggy fit. 5 lommer. Jeansene har et krøllet look.
Materiale: 90,2% Bomuld, 8,6% Polyester, 1,2% Elastan
400 DKK

MARTA BREDE SANDFARVEDE HØRBUKSER - SAND

Brede sandfarvede hørbukser med elastik i taljen fra Marta du Chateau. Bukserne er lette og utroligt komfortable, og så er hør jo fantastisk at have på i selv det varmeste sommervejr. Match dem evt. med en t-shirt, en fed skjorte eller en lækker strik på lidt koldere dage. Bukserne har skrålommer. Bukserne er helt normale i størrelsen og er standard fuld længde. De er omtrent midwaist, men kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (for eksempel hvis du ønsker mere længde). Skal ikke stryges, da hør har et naturligt krøllet look. Findes i flere forskellige farver.
Materiale: 100% Hør
350 DKK

MARTA BREDE LYSERØDE HØRBUKSER - PINK

Brede pink hørbukser med elastik i taljen fra Marta du Chateau. Bukserne er lette og utroligt komfortable, og så er hør jo fantastisk at have på i selv det varmeste sommervejr. Match dem evt. med en t-shirt, en fed skjorte eller en lækker strik på lidt koldere dage. Bukserne har skrålommer. Bukserne er helt normale i størrelsen og er standard fuld længde. De er omtrent midwaist, men kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (for eksempel hvis du ønsker mere længde). Skal ikke stryges, da hør har et naturligt krøllet look. Findes i flere forskellige farver.
Materiale: 100% Hør
350 DKK

MARTA BREDE ARMYGRØNNE HØRBUKSER - MILITARY

Brede armygrønne hørbukser med elastik i taljen fra Marta du Chateau. Bukserne er lette og utroligt komfortable, og så er hør jo fantastisk at have på i selv det varmeste sommervejr. Match dem evt. med en t-shirt, en fed skjorte eller en lækker strik på lidt koldere dage. Bukserne har skrålommer. Bukserne er helt normale i størrelsen og er standard fuld længde. De er omtrent midwaist, men kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (for eksempel hvis du ønsker mere længde). Skal ikke stryges, da hør har et naturligt krøllet look. Findes i flere forskellige farver.
Materiale: 100% Hør
350 DKK

MARTA SORTE BREDE HØRBUKSER - BLACK

Brede sorte hørbukser med elastik i taljen fra Marta du Chateau. Bukserne er lette og utroligt komfortable, og så er hør jo fantastisk at have på i selv det varmeste sommervejr. Match dem evt. med en t-shirt, en fed skjorte eller en lækker strik på lidt koldere dage. Bukserne har skrålommer. Bukserne er helt normale i størrelsen og er standard fuld længde. De er omtrent midwaist, men kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (for eksempel hvis du ønsker mere længde). Skal ikke stryges, da hør har et naturligt krøllet look. Findes i flere forskellige farver.
Materiale: 100% Hør
350 DKK