Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Marta ladies jeans m. lapper

Producent: Marta
SKU: JW2629
Super fede jeans fra Marta De Chateau, med de fedeste lapper i både blonde og jeans stof, bukserne har ingen huller. Der er masser af stræk i bukserne de kan bruges både stramme og hvis man er til baggy jeans tager man bare en størrelse større end normalt. De er super fine hvis man lige bukker dem lidt op. De vil være perfekte med en fin top til eller en stor fed strik. Bukserne er medium waist.
Matriale 62% Bomuld, 19% Polyester, 17% Viscose og 2% Elastan.
500 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

MARTA STRIK 21228

Super fed oversized strik i bomuld fra Marta du Chateau. Strikken er perfekt hvis du bare elsker strik, men synes det er for varmt til forår og sommer. Denne er nemlig ikke for varm. Den er fed alene, men også over en storskjorte eller kjole og med sneakers, støvler eller sandaler til. Strikken har rund, lidt bred udskæring. Ærmerne er lidt smalle, så pasformen ikke bliver helt uden facon, men sidder pænt. På brystet er teksten "Oohlala" i hvid. Strikken er rundt skåret og længere bagpå. Derfor er den perfekt til smalle jeans og leggings.
Materiale: 100% Bomuld
400 DKK

MARTA LADIES JEANS 98125

Cool jeans i en lys sandfarve (lidt lysere end på billederne) fra Marta du Chateau. Jeansene er lave/middelhøje i taljen og slim fit. De har fede lapper foran på lårene, og så har de et krøllet look. Gode til hverdag med strik, skjorter, t-shirts og toppe til, samt under tunikaer eller korte kjoler. Lukkes foran med en knap og lynlås. Lommer både foran og bagpå. Kvaliteten er lækker og med masser af stretch.
Materiale: 97% Bomuld, 3% Elastan
500 DKK

MARTA LADIES JEANS JW2620

Fede lyseblå jeans med slid fra Marta du Chateau. Bemærk disse jeans er noget lysere end på billedet. Disse jeans er perfekte til hverdag, og giver et råt look til dine feminine styles. Lukkes foran med 4 knapper, og har en fed detalje med zig zag syning ved knapperne. Lommer både foran og bagpå. Pasformen er slim fit med lav/middelhøj talje. Jeansene har "huller", men man kan ikke se igennem, fordi der er lapper på den anden side. Brug dem til næsten alt; strik, skjorter, toppe, tunikaer og under kjoler. Kvaliteten er super stretchy og har et krøllet look.
Materiale: 70% Bomuld, 27% Polyester, 1% Viskose, 2% Elastan
400 DKK