Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

MARTA SKJORTE 1665

Producent: Marta
SKU: 1665
Fed tunika/skjortekjole i bomuld fra Marta du Chateau. Skjorten findes i flere varianter; den ene er hvid i bunden og har neonpink broderier. Den anden er stribet gul/hvid. Gennemknappet foran og med v-hals. Den har brystlommer foran. Ærmerne har et opsmøg med stolpelukning i 1/2 længde, men kan rulles ud til 3/4 længde. Pasformen er løs. Bagpå er læg, så den falder flot. En smule længere bagpå end foran. Styles til hverdag med jeans eller loose fit bukser eller leggings, og evt. med en chunky strik over. Også fed til sommer som bikini cover-up.
Materiale: 100% Bomuld
400 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

HYPE THE DETAIL GLIMMER STRØMPER

Glimmerstrømper med fede detaljer fra Hype the Detail. Dækker over størrelse 37-41. Forstærket under foden, mens den ovenpå er fin og lidt gennemsigtig i mønsteret. Perfekt i et par sko, sneakers eller sandaler for et super trendy look. Også gode, hvis du har stumpebukser på.
Materiale: 76% Polyamid, 13% Bomuld, 10% Metaltråd, 1% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL GLIMMERSTRØMPER MED LOGO

Glimmerstrømper med logo fra Hype the Detail. En skøn viskoseblanding, som fødderne kan ånde i. Cool, grafiske detaljer og en gul stribe med logo foroven. De neutrale nuancer gør strømpen let at bruge til alt i din garderobe. Brug den både til hverdag og fest i sneakers, sko og sandaler for et super trendy look. Dækker over størrelse 37-41.
Materiale: 54% Viskose, 35% Polyamid, 9% Polyester, 2% Elastan
70 DKK