Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Nederdele

Hos os prøver vi altid at have et stort udvalg af nederdele. Vores kunder elsker at bruge nederdelen til en stor lækker strik og lækre strømper og derfor få et mere hverdags  look. Hvis du derimod tager et par lækre tynde strømper på og en fin lille silkeskjorte og høje hæle får du nu buisness sættet eller fest tøjet.

Sorter efter

COSTER COPENHAGEN NEDERDEL SKIRT IN CHAIN PRINT

Smuk midi nederdel i skønne forårsfarver fra Coster Copenhagen. Nederdelen har elastik i taljen og havfruesnit. Under knæet er en skæring, og hererunder er snittet bredere. Det giver et elegant og feminint udtryk. Kvaliteten er utroligt lækker og blød. Kan styles til hverdag med en strik eller t-shirt og til sneakers. Flot til fest med skjorten i samme print eller en skjorte eller top i en af de skønne farver i printet; blå, grøn, sort, brun eller creme. En utroligt smukt nederdel til mange anledninger, som er let at bruge. Også flot med en vest til. Vask ved 30 grader. Strygning eller dampning anbefales.
Materiale: 100% Viskose
720 DKK 800 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER SKIRT MILANO UNI

Bestselleren fra King Louie - den skønne "Border skirt". En lækker jersey nederdel med stretch, som både kan sættes i taljen eller på hoften. Længden er lige over knæet. En god a-facon, som passer til næsten alle kropstyper. Nederdelen i basisfarverne kan bruges til næsten alt og hele året rundt. God til enhver anledning - også lækker at have på derhjemme. En fantastisk model, du ikke vil undvære, når du først har prøvet den. "Border" nederdelen er den ting, du hiver frem fra din garderobe, når du ikke ved, hvad du skal have på. Den virker hver gang. Styles for eksempel med en strik eller t-shirt, skjorte eller vest og med strømpebukser til. Et par sneakers eller støvler til hverdag eller en fin sko til fest. Vask ved 30 grader. Strygning ikke nødvendig.
Materiale: 65% Viskose, 25% Polyamid, 10% Elastan
450 DKK 500 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER SKIRT DAZE

Bestselleren fra King Louie i et smukt forårsprint. Smukke grønne, blå, creme og karrygule nuancer, som kan passe til meget forskelligt. Nederdelen er en a-facon, og er lavet til både at kunne sidde i taljen og på hoften. Længden er lige over knæet. Kvaliteten er en lækker jersey med stretch. Brug den med en fin strik eller t-shirt og et par strømpebukser og støvler eller sneakers. Vask ved 30 grader. Strygefri.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
450 DKK 500 DKK

KING LOUIE NEDERDEL JUNO MIDI SKIRT SANTA ROSA

Skøn midi-nederdel fra King Louie i et lækkert farverigt print. Nederdelen er i Junu-pasformen, som er en basismodel fra King Louie. Det er en super facon, som har en smal elastik i taljen og falder i en løs a-facon. Bæredygtigt produceret med EcoVero viskose, som er lavet af "eco-responsible" certificerede træfibre. Altså en mere bæredygtig produktion. En lækker jersey kvalitet, som kan bruges året rundt og til alle lejligheder. Nederdelen kan styles med en t-shirt, strik eller skjorte med vest eller blazer over. Brug den med eller uden strømpebukser eller leggings. Vask ved 30 grader. Strygefri.
Materiale: 95% Viskose (EcoVero), 5% Elastan
450 DKK 500 DKK

KING LOUIE NEDERDEL SERENA SKIRT PALO VERDE

Skøn jersey nederdel fra King Louie. Nederdelen går cirka til knæet eller lidt under. Pasformen er a-facon, og kan sættes i taljen eller trækkes lidt ned på hoften (tag tog et nummer større hvis du ønsker at sætte den på hoften). Nederdelen har skrålommer og en bred elastik i taljen. En skøn kvalitet og et fint print, som kan bruges til enhver anledning og hele året rundt. Kan styles med eller uden strømpebukser eller leggings og til et par sneakers eller støvler. Flot med en t-shirt eller strik foroven. Vask ved 30 grader. Strygning er ikke nødvendig.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
540 DKK 600 DKK

VIRIL PENCIL HW KNIT SKIRT

Lækker, blød nederdel med stretch fra Vila. Pasformen er helt tæt og længden er lidt under knæet. I taljen sidder en bred elastik. Kvaliteten er ribbet hele vejen ned, og derfor er der ekstra stræk i. Den velkendte kvalitet fra alle 'Viril' strikke fra Vila. En lidt tyk strik nederdel, som er fed at style med en strik eller skjorte og over strømpebukser eller en høj støvle. Også fed med sneakers til hverdag. En fantastisk basis nederdel til garderoben, som passer til det meste og til alle anledninger. Vask ved 30 grader, strygning ikke nødvendig.
Materiale: 50% Viskose, 27% Nylon, 23% Polyester
Ring for pris

NUMEGHAN CALAH SKIRT 700173 NUMPH NEDERDEL

Lækker nederdel i super blød fløjls kvalitet og i 100% bomuld fra Numph. Nederdelen er i a facon, og sidder bare super godt, den har fast linning, bæltestropper, lynlås og længden er lige over knæet. Den fås i 2 skønne farver og er helt perfekt til din forårs gardarobe, da den kan bruges med lange støvler, små korte støvler eller sneakers, på overdelen kan den matches med strik, skjorte eller en lækker t-shirt.
Materiale 100% bomuld.
360 DKK 400 DKK

SOYA NEDERDEL SC-NINEA 2

Nederdel i lækker tyndt syfon fra Soya. Nederdelen er knæ lang og er både fin til en fed støvle og tykke strømpebukser eller til en pæn sko og fine strømper til. Sæt en fed strik til og brug nederdelen til hverdag, eller tag en blazer eller skjorte til og brug den til en festlig lejlighed. Nederdelen har foer så den ikke er gennemsigtig.
100% polyester, foer 100% viskose.
360 DKK 400 DKK

BLACK COLOUR NEDERDEL GOLDIE TULLE SKIRT (3853)

Super fint tylskørt i leopard print med fin guld elastik i taljen fra Black Colour, perfekt til fest med en fin top eller til hverdag med en lækker strik.
95% polyester 5% elastan.
360 DKK 400 DKK

COSTA MANI NEDERDEL DORIN

Lækker klassisk nederde i pin stribe fra Costa Mani med elastik i taljen og længde midt på læggen.
63% polyester 33% viskose 4% elestan.
720 DKK 800 DKK

COSTER COPENHAGEN NEDERDEL I MESH.

Smuk nederdel med mesh lag fra Coster Copenhagen. Fed med et par sneakers året rundt, men kan også styles til fest med en smuk top og høje sko.
100% Polyester
810 DKK 900 DKK

VILA NEDERDEL VITAFFY SKIRT

Super fin plisse nederdel fra Vila. Nederdelen er mellem lang og har elastik i livet. Den har smal plisse for oven og lidt bredere for neden. Nederdelen har sort foer.
100% polyester.
135 DKK 150 DKK

GARCIA NEDERDEL I TYL M. BLONDE

Nederdel med fóer er fra Garcia. Nederdelen har elastik i livet. Nederdelen er i plisse og har en fin blondekant forneden. Nederdelen er perfekt til både hverdag og fest. Til hverdag er det super fin med sneakers og en fed strik. Til fest med en lækker top og en høj sko Kvalitet
100% polyester.
450 DKK 500 DKK

VILA NEDERDEL VIASENNA HW MIDI COATED SKIRT

Halvlang nederdel med knapper fra Vila. Nederdelen har fast linning foran, og elastik i ryggen for en perfekt pasform. Nederdelen har en overflade af polyerethane som giver den et fedt læder look.
100% viskose coatet med polyerethane.
315 DKK 350 DKK

SOYA NEDERDEL SC-MONIKA 2 SKIRT

Super trendy nededel fra Soya Concept nederdel er i PU-Læder. Nederdelen har elastik i taljen, som skaber en diskret paperbag effekt. Derudover har den fine plisseringer, som gør den fin og fyldig. En alsidig nederdel der kan styles til både hverdag og fest.
Kvalitet 100% Polyester.
360 DKK 400 DKK

DRANELLA SKIND NEDERDEL DRNIA 2 SKIRT

Super lækker skind nederdel fra Dranella med lommer, bindebælte og slids foran.
100% lammeskind foer 97% polyester 3% elestan.
1.530 DKK 1.700 DKK

COSTA MANI NEDERDEL FULLA

Fin nederdel fra CostaMani med glimmer bånd i taljen.
100% polyester
630 DKK 700 DKK

GARCIA PU NEDERDEL LADIES SKIRT (V00220)

Fake skind nederdel med lidt længde. Nederdelen er fra Garcia og har store lommer og et fedt bælte til.
100% polyurethane.
360 DKK 400 DKK

NUMEGHAN SKIRT

Fløjls nederdel fra Nümph. Lækker a-shape nederdel i en fed lidt bredriflet fløjl. Lynlås i venstre side.
98% bomuld, 2% elastan.
203 DKK 225 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER SKIRT REGAL

Nederdel fra King Louie. Super fin nederdel med A shape og knæ lang. Nederdelen er blød og har et fint bredt bærestykke i livet.
39% polyester, 26% bomuld, 26% viskose, 7% metaltråd, 2% elastan.
225 DKK 250 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER SKIRT TATE

Nederdel fra King Louie. Super sød nederdel med A shape. Nederdelen er knæ lang med et bredt stykke i livet.
47% bomuld, 22% viskose, 15% metaltråd, 3% elastan.
225 DKK 250 DKK

A-SHAPE JERSEY

Nederdel fra Street One. Lækker nederdel syet i baner for at give den en svajende effekt med vidde. Nederdelen har en bred kant i livet for god komfort.
70% viskose, 25% polyester, 5% elastan.
360 DKK 400 DKK

KING LOUIE NEDERDEL SOFIA SKIRT

En af de gode klassikere fra King Louie. Nederdel med knælængde og lommer.
65% Viskose 25% Polyester 10% Elastan
540 DKK 600 DKK

COSTER CPH NEDERDEL ASYMMETRIC SKIRT

Nederdel fra Coster Copenhagen. Smuk let nederdel i en lækker asymmetrisk facon. Nederdelen har fast linning foran og elastik bagved.
96% polyester, 4% elastan.
720 DKK 800 DKK

COSTER CPH SKIRT W. GATHERINGS AND BUTTOMS

Nederdel fra Coster Copenhagen. Super let og lækker nederdel med elastik bagpå linning. Nederdelen har knapper ned foran til ca midt på hvor den så er åben.
100% viskose.
315 DKK 350 DKK

GARCIA NEDERDEL LADIES SKIRT (Q00123)

Lang nederdel fra Garcia. Nederdelen har elastik i livet med en lille glimmer tråd i. Nederdelen er i det blødeste modal så den falder super fint.
70% modal, 30% polyester.
180 DKK 200 DKK

PULZ GRØN NEDERDEL PZDITTE SKIRT

Nederdel fra Pulz. Lækker kanvas nederdel med elastik i ryggen, knapper ned foran og super fede store lommer.
65% bomuld, 33% polyester, 2% elastan.
225 DKK 250 DKK

COSTA MANI NEDERDEL MARIE SKIRT

Maxinederdel i lækker jersey fra Costa Mani. Snøre i livet.
95% Viskose 5% Elastan
360 DKK 400 DKK

FRANSA HVID NEDERDEL FRIVTWILL 4 SKIRT

Nederdel i tynd denim kvalitet fra Fransa. Fine detaljer med knapper og baglommer. Alle knapper på nederdelen er af lidt mørk messing.
97% bomuld, 3% elastan.
135 DKK 150 DKK

GARCIA NEDERDEL P00320 LADIES SKIRT

Skøn jersey nederdel fra Garcia. Nederdelen er smal og går ca. til knæet. Der er dyreprint ned langs siderne.
61% viskose, 34% polyamid, 5% elastan.
236 DKK 263 DKK