Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Nederdele

Hos os prøver vi altid at have et stort udvalg af nederdele. Vores kunder elsker at bruge nederdelen til en stor lækker strik og lækre strømper og derfor få et mere hverdags  look. Hvis du derimod tager et par lækre tynde strømper på og en fin lille silkeskjorte og høje hæle får du nu buisness sættet eller fest tøjet.

Sorter efter

STREET ONE NEDERDEL CECILIA MULTICOLOUR

Lækker blomstret nederdel fra Street One. En skøn kort nederdel i en fantastisk a-shape. Nederdelen er i et fint blomsterprint med både orange, blå og hvide nuancer i. Den har en dejlig bred indvendig elastik i linningen, så den sidder behageligt. Den er ca. knæ lang. Nederdelen er både fin til en top og en cardigan, men kan også bruges med en fed t-shirt, eventuelt med print, for at give nederdelen lidt ekstra kant. Man kan eventuelt tage en denim jakke til for at give sættet et lidt mere råt look.
Materiale:
95% viskose, 5% elastan.
300 DKK

STREET ONE NEDERDEL CECILIA TWO COLOR PRINT - GRAN

Blomstret nederdel fra Street One. En super god nederdel til en fantastisk pris. Nederdelen er dyb marineblp med fine hvide blomster på. Nederdelen har en skjult bredt elastik linning som giver en enorm behagelig følelse at have på. Den er lavet i en god a shape som klæder alle. Nederdelen går ca. til knæet og er super fin med en t-shirt og en denim jakke til. Tag et par klip klappere til eller en fed sneakers til. Sæt gerne en farvet top til nederdelen for at give den lidt ekstra kant. Kan vaskes i maskinen.
95% viskose, 5% elastan.
300 DKK

STREET ONE NEDERDEL CECILIA STRIPE MIX - GRAND BLU

Skøn stribet nederdel fra Street One. En fantastisk pasform med a shape. Der er en skjult bred elastik linning i livet som gør den lækker og komfortabel at have på. Den er i den skønne marineblå farve med de hvide striber. Man kan både gøre nederdelen klassisk og køre en kort strik til, men den er også super fed med en stærk farvet top til og en fed denim jakke til. Nederdelen går til ca. knæet og er fin med et par sneakers eller sandaler til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
95% viskose, 5% elastan.
300 DKK

STREET ONE NEDERDEL LOU PRINT L50CM - FERN GREEN

Klassisk a-shape nederdel i jersey med print fra Street One. Findes i flere forskellige varianter og er en basismodel fra Street One. Nederdelen har elastik i taljen og er lavet i en lækker blød og stretchy jersey. Den sidder lidt til ved hoften og har en syning på tværs cirka halvvejs, som går ud i et a-snit. Den sidder utroligt flot på næsten alle kropstyper, og er skøn at have på. Krøller ikke, og er let at bruge. Længden er lidt over knæet. Nederdelen kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (og et sted derimellem).
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
300 DKK

STREET ONE NEDERDER LOU PRINT L50CM - BASSY OLIVE

Klassisk a-shape nederdel i jersey med print fra Street One. Findes i flere forskellige varianter og er en basismodel fra Street One. Nederdelen har elastik i taljen og er lavet i en lækker blød og stretchy jersey. Den sidder lidt til ved hoften og har en syning på tværs cirka halvvejs, som går ud i et a-snit. Den sidder utroligt flot på næsten alle kropstyper, og er skøn at have på. Krøller ikke, og er let at bruge. Længden er lidt over knæet. Nederdelen kan både sættes højt i taljen eller lidt nede på hoften (og et sted derimellem).
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
300 DKK

KING LOUIE MØNSTRET NEDERDEL BORDER - HOLIDAY GREE

Nederdel fra King Louie i et smukt print. En super jersey nederdel i et mønster med grøn, creme og sort. En nederdel som både er behagelig at have og god til både hverdag og fest. Nederdelen går lige ned til knæene og har lidt vidde i sig. Der er en bred linning med god elastik i, så den er super komfortabel at have på. Den er både god til en t-shirt og en fed strik. Den er god året rundt, både med tynde strømper, bare ben, eller til vinter med tykke strømper på. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
95% bomuld, 5% elastan.
500 DKK

PULZ DENIM NEDERDEL PZMARIE - MEDIUM BLUE

Denim nederdel fra Pulz. Fed nederdel i en lækker stretch denim kvalitet. Der er knapper ned foran hvor man fra knap 3 og ned til sidste knap har syet nederdelen sammen så den ikke åbner sig når man sætter sig ned. En god klassiker i en lækker denim vask. Nederdelen kan man bruge året rundt, om sommeren til bare ben og sandaler, eller sæt et par kraftige strømper og en støvle til i de kolde måneder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.
Materiale:
92% bomuld, 5% polyester, 3% elastan.
700 DKK

NÜMPH LYSEBLÅ A-SHAPE NEDERDEL NULILLYPILLY - BLUE

Nederdel fra Nümph i en skøn a-shape. Strikket nederdel i den mest fantastiske lyseblå farve. En nederdel med vidde og god fast linning som er behagelig at have på. Nederdelen er ca. knæ lang og er fed både med strømpebukser på eller bare ben. Man kan med denne nederdel både have en god t-shirt på eller en fed kort strik. Bagpå nederdelen er syningen ned, dermed har man ikke de normale side sømme. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
65% viskose,35% polyamid.
400 DKK

NÜMPH NEDERDEL NUELAINE SKIRT BLUE STRIBE

Fed denim nederdel med mælkedrenge-striber fra Nümph. Super cool med en t-shirt eller strik eller med en fin bluse til. Nederdelen er højtaljet og har lynlås i den ene side. Kvaliteten er stretchy og behagelig. Pasformen er en klassisk, kort a-shape, som er klædelig til mange forskellige kropstyper. Længden er cirka lige over knæet. Nederdelen har bæltestropper, og er også flot med et cool bælte til.
Materiale: 71% Bomuld, 27% Polyester, 2% Elastan
450 DKK

KING LOUIE BLÅ NEDERDEL BORDER BUENA VISTA - BLUE

Jersey nederdel fra King Louie. En skøn nederdel i modellen Border skirt. Den har det fineste print med grene i grønne nuancer med dyb marine blå som bund farve. Den er smuk at bruge til en hvid skjorte, men hvis du er til hele sæt, er muligheden også at købe blusen i det samme mønster. Den kan du finde under relaterede varer herunder. Nederdelen har en let a-shape og en fin blød og bred linning. Nederdelen er knæ lang. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
95% viskose, 5% elastan.
500 DKK

KING LOUIE GRØN NEDERDEL BORDER VEGAS - BLACK

Nederdel fra King Louie. En skøn jersey nederdel i et fedt print med grønne, røde og sorte farver. Nederdelen er en af King Louies bedste modeller. En rigtig god a shape nederdel med bred linning. Den har en enorm god pasform til alle typer piger. Man kan vælge at tage den i en mindre størrelse og køre den helt op i taljen, eller vælg den i den du plejer og lad kun overkanten af linningen være i taljen. Alt efter hvor du sætter den vil den ca. være knæ lang. Nederdelen er enorm god til t-shirts eller store brede strik. Der er flere styles fra King Louie i samme print. Dem finder du herunder ved relaterede varer. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
95% viskose, 5% elastan.
500 DKK

KING LOUIE NEDERDEL ZAMORA - PARISIAN BLUE

Super smuk a-shape midinederdel med multifarvet blomsterprint fra King Louie. Så smuk til en enkel strik eller t-shirt, men kan også let dresses up til et festlook med en pæn bluse og nylonstrømper. Nederdelen går lidt under knæet og har elastik i taljen. Den er skøn at have på og lavet i en stretchy, blød kvalitet. Nederdelen har skrålommer. Elastikken er syet fast, så den ikke drejer, men lægger sig flat til taljen. Printet er småblomstret med røde, blå, grønne, gule og mange flere nuancer.
Materiale: 90% Recycled polyester, 10% Elastan
600 DKK

KING LOUIE BLÅ NEDERDEL ANTIGUA - CASHMERE BLUE

Jersey nederdel fra King Louie. En super behagelig nederdel med stretch samt elastik i linningen. Der er en super klædelig a-shape i denne nederdel og de fede skrå lommer gør at udtrykket bliver lidt casual. Et fedt print i blå og grønne farver giver den et stærkt udtryk af forår og sommer. Brug den med en kraftig strømpe, strik og støvler, eller sæt en t-shirt til og rend af sted med bare ben og sandaler. Der er en tilhørende skjorte t-shirt i samme print. Den finder du under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
95% viskose, 5% elastan.
600 DKK

KING LOUIE NEDERDEL SOFIA MILANO CREPE - BLUE DAWN

Super skøn nederdel fra King Louie. Nederdelen er i en klassisk King Louie model milano som har lidt vidde men samtidig har den et bredt fast stykke i livet. Den har lommer for et mere sporty look. Nederdelen er så fin med en kort strik eller t-shirt til. Eventuelt kan man sætte en kort jakke eller cardigan til som stadig ikke forstyrrer vidden i nederdelen. Nederdelen er ca. knæ lang. Den har en smule crepe effekt over sig og krøller dermed ikke så nemt. Den er super med kraftige strømpebukser under, men kan også sagtens gå på en varm sommerdag med bare ben og sandaler. Kan vaskes i maskinen på 30 grader.
Materiale:
65% viskose, 25% polyamid, 10% elastan.
600 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER CRESPO - OIL GREEN

Grafisk print nederdel fra King Louie. Lækker jersey nederdel i den fantastiske a shape. Nederdelen har et bredt bærestykke for oven og giver en fantastisk pasform. Nederdelen er længde mæssigt lige til knæene og fungerer fint både med et par kraftige strømpebukser eller bare ben til de varmere dage. Farverne er skønne i nederdelen og kan gå til bla. en marineblå eller creme farvet lille strik eller t-shirt. Længden er 53 cm i en str. M. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
95% viskose (bæredygtig)5% elastan.
500 DKK

STREET ONE NEDERDEL LOU

Mangler du en skøn hverdagsnederdel til vintermånederne? Denne lækre varme nederdel i lidt børstet ulden kvalitet fra Street One er super skøn! Indeholder ikke uld. Nederdelen er en kort a-shape med elastik i taljen. Den har et super fint, enkelt print, som er perfekt til hverdag med et par strømpebukser og en lækker strik eller skjorte til. Kvaliteten er blød og super stretchy, så du har god bevægelsesfrihed i den. Rundet forneden, så den falder flot.
Materiale: 63% Polyester, 34% Viskose, 3% Elastan
400 DKK

STREET ONE NEDERDEL MARIA KNOT DETAIL - ANTHRACITE

Nederdel fra Street One. Lækker koksgrå nederdel med fed detalje med en knude foran. Knuden kamoflerer hvis man har en lille top mave. Der er en bred elastik som er skjult foran men synlig bagved med en fed glimmer skrift. Nederdelen har stretch i sig og er en jersey kvalitet, altså super behagelig at have på. Foran lidt til venstre er der en kort slids. Den er lige op og ned som et rør og går ca. til under knæet alt efter hvor lange ben man har. Kan vaskes i maskinen på 30 grader skåneprogram.
Materiale:
83% viskose, 17% polyester.
400 DKK

GARCIA NEDERDEL L10321 - BLACK

Nederdel i flot print fra Garcia. Lækker tynd nederdel med foer. Nederdelen har fast linning foran men en god elastik i ryggen for fantastisk pasform. Nederdelen har ligesom en fast bærestykke foroven og har to lag yderligere. Den går til ca. over låret og er super fed med en strik. Der er også en tilhørende skjorte til i samme print hvis man vil køre den som en kjole. Nederdelen kan bruges med et par kraftige strømpebukser under og en fed støvle. Kan vaskes ved 30 grader og hænges op.
Materiale:
100% polyester.
400 DKK

SOYA LEO PRINT NEDERDEL SC-TITIKA 2

Smuk nederdel med leopardprint fra Soya. Flot med en enkel strik eller til t-shirts og enkle bluser. Kan styles med grå, brune, sorte, guldfarvede eller nude strømpebukser og et par støvler. Også flot til armygrnt, idet det grå print kan have lidt antydninger af grønt i sig. Printet har fine, lodrette guldstriber, som giver en fin effekt. Nederdelen går til lidt under knæet, og har flæser, som giver et feminint touch. Den har elastik i taljen og bindes foran med fastsyet bindebælte. Nederdelen er foret.
Materiale: 60% Genvundet polyester, 40% Polyester
Materiale (foer): 95% Viskose, 5% Elastan
350 DKK

COSTER CPH SORT SKIND NEDERDEL A-LINE

Sort midi nederdel i det lækreste, bløde lammeskind fra Coster Copenhagen. En fantastisk basis style året rundt, som kan bruges til enhver anledning og er let at style. Nederdelen er højtaljet og en a-facon, som klæder mange kropstyper. Den har (selvfølgelig) skrålommer, som sidder pænt. Nederdelen er foret, så den falder pænt. Det betyder også, at selvom skindet bliver blødt og lækkert, vil det ikke miste faconen. Brug den for eksempel med en cool t-shirt og et par støvler og en strik til efterår og vinter.
Materiale: 100% Lammeskind
1.800 DKK

COSTA MANI LEOPARD NEDERDEL SKOTTY

Super sød nederdel med leopardprint fra Costa Mani. Nederdelen har en bred smock i taljen og er syet i flere lag. Den er helt perfekt til sommer med bare ben og en top eller basis t-shirt, men kan også styles til efteråret med strømpebukser, chunky støvler og en stor strik for et super cool look. Det yderste lag er en mesh kvalitet, og den er foret med sort, så den ikke bliver gennemsigtig. Foret er i viskose, så nederdelen falder pænt og ikke "klistrer". Nederdelen kan både sættes lidt ned på hoften eller højere i taljen alt efter, hvad du er til. Den krøller ikke, og tørrer hurtigt efter vask, hvorfor den også er helt perfekt at pakke i kufferten, når du skal på ferie.
Materiale: 100% Polyester
Foer: 100% Viskose
600 DKK

NULILYPILLY SKIRT

Vores skønne basis nederdel fra Nümph også kaldt "skater skirt" med en dejlig blød og bred elastik i taljen. Nederdel går til lige over knæet og falder rigtigt flot da det er en ret kraftigt kvalitet. Nederdel er god både sommer og vinter, med en fin top eller en kraftigt strik til vinter. Man kan få nederdelen i både sort og marineblå. Nederdelen skal vaskes ved 30 Grader.
Matriale 65% Viskose og 35% polyamid.
400 DKK

STREET ONE BLÅ NEDERDEL PEPICA SOLID

Klassisk midi nederdel med slidser fra Street One. En vaskeægte klassiker, som passer til alle anledninger. Nederdelen er super stretchy og med skjult elastik i taljen. Den er i en lækker jersey, som er skøn at have på. Kan styles til hverdag med et par sneakers eller sandaler og en afslappet t-shirt eller strik. Til fest vil den være flot med en fin skjorte eller top og evt. en blazer.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
250 DKK

STREET ONE NEDERDEL LOU VOLANT SOLID

Kort nederdel med a-facon fra Street One. Nederdelen har en fantastisk pasform og er lækker at have på. Den har et bølgesnit i skørtet, og er rundt skåret forneden, hvilket gør, at den falder så fint. Kvaliteten er tynd, blød og super stretchy. Den krøller ikke, og er let at bruge. Passer til hverdag såvel som festlige anledninger. Kan styles med print eller ensfarvede toppe, og vil være flot med stort set alle farver. Passer til næsten alle kropstyper.
Materiale: 95% Viskose, 5% Elastan
250 DKK

SOYA MØNSTRET NEDERDEL SC-RABEN 4

Nederdel fra Soya. Sød lægget nederdel med en bred smock effekt i livet. Nederdelen har et fint dyreprint i enten lyseblåt eller rosa med creme og sort som andre farver. Man kan både sætte nederdelen helt op i livet og den vil være cirka til knæet, eller du kan trække den lidt ned på hoften og den ryger under knæet. Der er underskørt i nederdelen så den ikke er gennemsigtig. Super sød med en top eller t-shirt til. Kan vaskes ved 30 grader og hænges op.
Materiale: yderstof 100% polyester, underskørt 95% viskose, 5% elastan.
300 DKK

COSTA MANI NEDERDEL TENNA SKIRT

Smuk nederdel fra Costa Mani.Nederdelen er i midi længde, den går til ca midt på leggen. Den har en fin skjult lynlås midt bag, sidder derfor rigtigt flot. Nederdelen har fast tailjestykke, den har lidt vidde og falder rigtgt smukt. Den har et fint lille mønster i limegrøn og fin mokka brun. Perfekt hertil foråret med en strik eller en fed coboyskjorte. DEn blir skøn til de varme sommer da den er i viscose.
Kvalitet 100 % Viscose.
700 DKK

VILA NEDERDEL VITINNY HW MIDI 14065793

Den perfekte nederdel til forår og sommer. Stribet midi nederdel fra Vila. Nederdelen har skrålommer foran og en lille slids i begge sider forneden. I taljen er elastik og bindebånd. Pasformen er lidt tæt, dog ikke stram, men følger kroppen. Kvaliteten er blød og med stretch og lavet i 50% recycled polyester. Den krøller ikke, og er derfor perfekt til kufferten. Brug den hjemme eller til hverdag med en top, vest og skjorte eller en chunky strik og støvler, sneakers eller sandaler. Vask ved 30 grader.
Materiale: 50% Recycled polyester, 24% Polyester, 23% Viskose, 3% Elastan
200 DKK

COSTER CPH NEDERDEL BIAS SKIRT IN SATIN STRETCH

Nederdel fra Coster Copenhagen. Super smuk satin nederdel skåret i det mest fantastiske snit så du får en flot figur. Nederdelen er ca. til midt på læggen og super flot til en festlig lejlighed. Men brug nederdelen med en let strik og den er pludselig også anvendelig til arbejdsbrug. Nederdelen er i en lækker sand farvet tone.
Materiale:
96% polyester, 4 % elastan.
400 DKK 800 DKK

COSTER COPENHAGEN NEDERDEL SKIRT IN CHAIN PRINT

Smuk midi nederdel i skønne forårsfarver fra Coster Copenhagen. Nederdelen har elastik i taljen og havfruesnit. Under knæet er en skæring, og hererunder er snittet bredere. Det giver et elegant og feminint udtryk. Kvaliteten er utroligt lækker og blød. Kan styles til hverdag med en strik eller t-shirt og til sneakers. Flot til fest med skjorten i samme print eller en skjorte eller top i en af de skønne farver i printet; blå, grøn, sort, brun eller creme. En utroligt smukt nederdel til mange anledninger, som er let at bruge. Også flot med en vest til. Vask ved 30 grader. Strygning eller dampning anbefales.
Materiale: 100% Viskose
800 DKK

KING LOUIE NEDERDEL BORDER SKIRT MILANO UNI

Bestselleren fra King Louie - den skønne "Border skirt". En lækker jersey nederdel med stretch, som både kan sættes i taljen eller på hoften. Længden er lige over knæet. En god a-facon, som passer til næsten alle kropstyper. Nederdelen i basisfarverne kan bruges til næsten alt og hele året rundt. God til enhver anledning - også lækker at have på derhjemme. En fantastisk model, du ikke vil undvære, når du først har prøvet den. "Border" nederdelen er den ting, du hiver frem fra din garderobe, når du ikke ved, hvad du skal have på. Den virker hver gang. Styles for eksempel med en strik eller t-shirt, skjorte eller vest og med strømpebukser til. Et par sneakers eller støvler til hverdag eller en fin sko til fest. Vask ved 30 grader. Strygning ikke nødvendig.
Materiale: 65% Viskose, 25% Polyamid, 10% Elastan
500 DKK