Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Nümph

Nümph er et dansk firma som producerer lækkert tøj i gode kvaliteter. Nümph har de lækreste styles i deres fine kollektioner som vi får leveret ca. 8-10 gange om året. Deres designere lever og ånder for brandet Nümph som man også mærker gennem de lækre produkter som de producerer til os. Modellerne er altid unikke, og kan noget ekstra med det fine touch som der altid er lagt i deres styles. Brandet Nümph lyder måske tysk, men navnet er en direkte referent til de mytologiske nymfer. I følge den græske mytologi levede de fine nymfer i vandet eller i skoven og var sarte og fine og havde hjertet med i alt. Dette kommer til udtryk i bla. andet de lækre fine håndtegnede print som Nümph er kendt for. Alle deltajer er der kælet for inden designerne sætter varerne til produktion. Sæt disse lækre print sammen med deres lækre basis programmer eller sæt et par af dine gamle jeans til, og du vil få et lækkert look som både kan bruges til hverdag eller en tur i byen. Brandet skiller sig ud, samtidig med at du kan få det til en overkommelig pris. Prisen for varerne er overkommelig når du gerne vil have det lidt specielle uden at skulle af med en formue. Nümph er et mærke i stærk fremgang og vi har stor glæde af det i vores butikker og på Charlotteegedal.dk. Kjolerne fra Nümph er også værd at kigge ekstra på. De har de mest fantastiske pasforme og fremhæver de kvindelige former på en elegant og fin måde. Vi håber du vil nyde vores udvalg af Nümph varerne. Hvis du har spørgsmål til nogle af de mange styles vi har på siden, så skriv eller ring endelig. Vi står selvfølgelig klar til svare på alle de spørgsmål som du måtte have.

Sorter efter
Vis per side

NÜMPH HVID T-SHIRT NUDREA TEE - BRIGHT WHITE

Hvid t-shirt med broderede prikker fra Nümph. Prikkerne er flere forskellige farver og gør t-shirten fantastisk let at style til meget forskelligt. T-shirten findes i hvid og blå. Den er klassisk t-shirt fit med rund hals. Let at dresse op og ned hvad end du er til jeans, bukser eller nederdele. For eksempel et par brede bukser med print eller et mere clean look med en farverig habit. Kvaliteten er ren bomuld, som er super komfortabel.
Materiale: 100% Bomuld
300 DKK

NÜMPH BLÅ T-SHIRT MED PRIKKER NUDREA TEE - BLUE

Lyseblå t-shirt med broderede prikker fra Nümph. Prikkerne er flere forskellige farver og gør t-shirten fantastisk let at style til meget forskelligt. T-shirten findes i hvid og blå. Den er klassisk t-shirt fit med rund hals. Let at dresse op og ned hvad end du er til jeans, bukser eller nederdele. For eksempel et par brede bukser med print eller et mere clean look med en farverig habit. Kvaliteten er ren bomuld, som er super komfortabel.
Materiale: 100% Bomuld
300 DKK

NUMPH NUALICE KJOLE MED PRINT - EVENING SAND

Smuk maxikjole med sølvgarvet lurextråd fra Nümph. Perfekt til bryllups-, konfirmations- eller fødselsdagsgæsten. Virkelig smuk til en festlig anledning. Kjolen er syet i etager med et feminint snit. Skærer i taljen. Pasformen er løs. Stoffet er transparent, og der medfølger en rosa underkjole med v-hals. Kjolen har knapper ved brystet. Den har lange ærmer med smock ved håndleddene. Kraven er afrundet for et feminint look. Der er tynde lodrette sølvstriber, som giver en flot effekt i det rosa og blå print.
Materiale: 98% Polyester, 2% Metaltråd
Materiale (underkjole): 100% Viskose
800 DKK

NUMPH NUALICE SKJORTE MED PRINT - EVENING SAND

Smuk lang skjorte med print fra Nümph. Virkelig flot til et par leggings eller jeans. Skjorten er transparent og har en fin sølvfarvet lurextråd i lodrette striber hele vejen igennem. Den har lange ærmer med de flotteste manchetknapper. Der er kinakrave med en flæsekant og knapper ved brystet. Over brystet er en masse læg, som giver en flot effekt. Skjorten er løs i faconen og behagelig at have på. Virkelig fin til enhver kropstype. Brug den evt. med en top eller t-shirt under.
Materiale: 98% Polyester, 2% Metalgarn
550 DKK

NÜMPH T-SHIRT NUDELPHI TEE BRIGHT WHITE

Hvid t-shirt med farverige broderier fra Nümph. Er du en jeans og en t-shirt pige? Eller er du bare vild med, hvor anvendelige t-shirts er? Så er Nümph et fantastisk sted at finde super søde t-shirts. For eksempel denne model i gul eller hvid med fine blomsterlignende broderier i flere forskellige farver. Passer til så meget forskelligt og er lækker at have på i ren bomuld. T-shirten har rund hals og korte ærmer med et lille opsmøg. Modellen findes også med prikker. Klassisk t-shirt fit.
Materiale: 100% Bomuld
300 DKK

NÜMPH GUL T-SHIRT MED BLOMSTER NUDELPHI - POPCORN

Gul t-shirt med farverige broderier fra Nümph. Er du en jeans og en t-shirt pige? Eller er du bare vild med, hvor anvendelige t-shirts er? Så er Nümph et fantastisk sted at finde super søde t-shirts. For eksempel denne model i gul eller hvid med fine blomsterlignende broderier i flere forskellige farver. Passer til så meget forskelligt og er lækker at have på i ren bomuld. T-shirten har rund hals og korte ærmer med et lille opsmøg. Modellen findes også med prikker. Klassisk t-shirt fit.
Materiale: 100% Bomuld
300 DKK