Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

OUTLET

Her finder du en masse lækre varer, som er sat godt ned. Der vil løbende blive ført varer til. Det kan godt gå stærk så skynd dig at læg i kurv hvis du finder noget du kan bruge. Alle disse varer på denne udsalgs kategori kan selvfølgelig byttes og returneres som en almindelig webshop ordre. Vi håber i finder siden spændende.

Sorter efter
Vis per side

BETTY PLISSE DRESS GLITTER PLISOLEY

Smuk kjole fra King Louie i en skøn pink glitter kvalitet, et fint aftageligt bælte, og med plisse fra taljen og ned. Denne kjole har en rigtig god facon da den sidder stramt på overdelen, og er løs fra taljen og ned, den fremhæver på smukkeste vis figuren, og det uanset om man er lille eller stor. Brug den til fest, eller ton den ned med en strik udenpå.
Materiale 100% polyester.
450 DKK 900 DKK

SIDNEY-PIN

Skønne bukser fra Bessie med fin lille stribe i chinos model med skrålommer. modellen er en Sidney som har en moderat pasform, som sidder lidt til uden at være stram, længden er 7/8 del som også kan bruges som lange bukser hvis man ikke er så høj. Bagpå er der 2 lommer, taljen er høj bagpå, og lidt lavere foran, som gør at den ikke kryber ned når man bukker sig.
materiale 75% viskose 19% polyamid 3% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

NINA-TR

Lækker diskret tone i tone ternet buks fra Bessie i blød og let opkradset kvalitet. Modellen er moderat til slim, dvs. den er ikke super stram men sidder lidt til. Klassisk 5 lommet model med 2 små snyde lommer til pynt, længden er standard (længde 32) og taljen er høj bagpå og lidt lavere foran.
Materiale 48% bomuld 37% viskose 15% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

SLIM-DM

Lækre jeans med masser af stretch fra Bessie i en klassisk 5 lommet model. Pasformen er slim, dvs. at de sidder stramt og er derfor også perfekte under tunikaer og kjoler, farver er en lækker lys grå vask som er rigtig god her til forår og sommer. Alle bukserne er i længde 30, så de er altså ikke så lange, men passer perfekt til en ikke så høj pige, eller som 7/8 del til en lidt høj pige.
Materiele 98% bomuld 2% elestan.
250 DKK 500 DKK

MARA-WL

Skønne bukser fra Bessie i den altid gode kvalitet, og pasform som vi kender fra dette mærke. Bukserne er i en klassisk 5 lommet model med en lille ekstra lynlås lomme i den ene side. Taljen er høj bagpå og til lige under navlen foran, altså en midwaist. Pasformen er moderat, dvs. at den er ikke stram, men heller ikke løs i benene. Materialet er lækkert blødt men fast i stoffet.
Materiale 45% bomuld 37% viskose 15% polyester 3% elestan.
250 DKK 500 DKK

ANNABEL DRESS

Smuk kjole fra Costa Mani i skøn let figur syet facon, v-udskæring, transparante ærmer, lynlås i siden, og længde til lidt over ankelen. Dejlig feminin kjole som kan bruges til fest eller til hverdag, med en lækker strik eller skindjakke udenpå.
kvalitet 100% polyester foer 100% viskose.
500 DKK 1.000 DKK

Filter by:

Ryd alle