Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

OUTLET

Her finder du en masse lækre varer, som er sat godt ned. Der vil løbende blive ført varer til. Det kan godt gå stærk så skynd dig at læg i kurv hvis du finder noget du kan bruge. Alle disse varer på denne udsalgs kategori kan selvfølgelig byttes og returneres som en almindelig webshop ordre. Vi håber i finder siden spændende.

Sorter efter
Vis per side

EMBROIDERED COTTON

smuk pude fra Cozy living. broderi på forsiden. Rustfarvet bagside. Puden måler25#45 cm inkl fyld
150 DKK 350 DKK

ATHYMA BUTTERFLY CUSHION

Pude med sommerfugl størrelse 25#45
175 DKK 400 DKK

VILA STRIK BUKSER VIKNITTIN X-MAS HEART PANT

Strik leggings med julemotiv fra Vila. Disse leggings er så behagelige at have på at du kan spise alle de julekager du vil, uden at mærke det. Disse leggings er super fin med den strik som man kan købe til eller en stor lækker oversize t-shirt.
100% akryl.
115 DKK 230 DKK

VILA STRIK VIKNITAN L/S X-MAS BLUE KNIT

Lækker blød jule strik fra Vila. Strikken har et fint mønster med rensdyr og juletræer. Strikken er fantastisk at bruge i julen og man kan ikke andet end at blive i julehumør. Strikken er ikke så lang så den er også god til nederdel.
100% akryl.
115 DKK 230 DKK

GARCIA NEDERDEL N00320 LADIES SKIRT

Kort lækker alcantara nederdel fra Garcia. Nederdelen er ca. til knæene og super fed med en kraftig strømpe og støvler til. Nederdelen har elastik i livet, bindebånd og store fine lommer foran.
95% polyester, 5% elastan.
100 DKK 400 DKK

FRANSA T-SHIRT FRITLUXE 3 T-SHIRT

T-shirt med blonde fra Fransa. T-shirten har fin blonde for oven og er i den blødeste kvalitet. T-shirten har små korte ærmer og er super under en jakke eller cardigan.
65% modal, 35% polyester.
75 DKK 300 DKK

Filter by:

Ryd alle