Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Pulz

Pulz som brand blev grundlagt i 2007. Da Pulz startede deres virksomhed var det som udgangspunkt for at udvikle de fedeste modeller og kvaliteter inden for jeans. Pulz har fra starten af deres karriere haft jeans som deres DNA. Det har de som udgangspunkt stadig, da de har et kæmpe udvalg af de fedeste jeans med de bedste pasforme. Deres designere bestræber sig hele tiden på at udvikle de helt rigtige jeans med pasformer som matcher alle vi kvinders forskellige former. Pulz som brand har med tiden udviklet et stort program af jeans hvor man som kunde altid kan finde en model som passer. Modellerne skifter farve og vask efter sæsonerne men selve grundmodellerne er de samme. Pulz har nu igennem en del år også lanceret en stor kollektion i overdele, bukser og kjoler. De laver nogle fede lidt, rå ting som altid passer fantastisk til deres grund DNA, nemlig jeansene. Deres størrelser går fra XS - XXL. altså fra str. 36-46. Pulz blev opkøbt i 2016 af det store danske modehus DK Company men fastholder stadig deres egen identitet og brand. Vi hos Charlotteegedal.dk er altid parate til at svare på spørgsmål angående modellerne fra Pulz. 

Sorter efter
Vis per side

PULZ STRIK VEST PZTHERESE PULLOVER

Strik vest fra Pulz. Super fin strikket vest med det fineste hul mønster. Strik vesten er med et dybt v i halsen og er en smule bred og kort i modellen. Vesten er super fin med en fed skjorte under eller brug en basic t-shirt og et par jeans.
Materiale:
50% hør, 50% bomuld.
500 DKK

PULZ SKJORTE PZHELEN SHIRT

Skjorte fra Pulz. Gennemknappet skjorte med fine detaljer. Der er fin smock effekt oppe i halsen. Halsen har en fin v-udskæring. Knapperne er skjult flot. Denne skjorte er super fin med et par rå jeans eller et par pæne sorte bukser.
Materiale:
100% viskose.
600 DKK

PULZ SKJORTE KJOLE PZHELEN DRESS

Kjole fra Pulz. En super fed skjorte kjole med fede detaljer. Kjolen har smukke store knapper og brystlommer. Det smukke print gør den fin både til hverdag og til fest. De varme dage kan man bruge den med et par cykelshorts under og ellers bare ben. De kolde dage kan man bruge et par smalle bukser under. Man kan så enten bruge den åben eller helt lukket.
Materiale:
100% viskose.
800 DKK

PULZ BLUSE PZCORNELIA BLOUSE

Bluse fra Pulz. Blusen er i det lækreste tynde viskose stof som gør den fantastisk at have på. Den er langærmet med en smule puf samt elastik i manchetten. Skjorten fra Pulz har en lille knap i halsen og kan sagtens bruges åben også. Denne skjorte er en smule gennemsigtig så man kan med fordel bruge en lille top inden under.
Materiale:
100% viskose.
500 DKK

PULZ CARDIGAN PZSARA CARDIGAN

Lækker strik cardigan fra Pulz. Cardiganen her er en af de bedste basic strik vi har i butikken. Cardiganen er fin taljeret og kan derfor både bruges åben og lukket. Knapperne som er fine og lidt blanke gør strikken lidt finere, og kan derfor både bruges til pænt og hverdagsbrug. På de fine manchetter på ærmerne er der 3 fine knapper, samt en lille slids i ribben. Fantastisk at bruge uden på kjoler eller en fed skjorte.
Materiale:
80% viskose, 20% polyester.
400 DKK

PULZ STRIK PULLOVER PZSARA PULLOVER

Lækker blød strik pullover fra Pulz. Strikken her er med fin rund hals med en lille rib kant. Ribkanten går igen på ærmerne samt i livet. Ydermere har Pulz designerne valgt at sætte en fin lille lynlås i siderne på strikken som er ca. 12 cm lang og er super fin stående åben hvis man f.eks har en flot hvid skjorte inden under. Pulloveren findes både i en lækker varm sand farvet samt i en dejlig lys mint grøn farve.
Materiale:
80% viskose, 20% polyester.
450 DKK