Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Pulz

Pulz som brand blev grundlagt i 2007. Da Pulz startede deres virksomhed var det som udgangspunkt for at udvikle de fedeste modeller og kvaliteter inden for jeans. Pulz har fra starten af deres karriere haft jeans som deres DNA. Det har de som udgangspunkt stadig, da de har et kæmpe udvalg af de fedeste jeans med de bedste pasforme. Deres designere bestræber sig hele tiden på at udvikle de helt rigtige jeans med pasformer som matcher alle vi kvinders forskellige former. Pulz som brand har med tiden udviklet et stort program af jeans hvor man som kunde altid kan finde en model som passer. Modellerne skifter farve og vask efter sæsonerne men selve grundmodellerne er de samme. Pulz har nu igennem en del år også lanceret en stor kollektion i overdele, bukser og kjoler. De laver nogle fede lidt, rå ting som altid passer fantastisk til deres grund DNA, nemlig jeansene. Deres størrelser går fra XS - XXL. altså fra str. 36-46. Pulz blev opkøbt i 2016 af det store danske modehus DK Company men fastholder stadig deres egen identitet og brand. Vi hos Charlotteegedal.dk er altid parate til at svare på spørgsmål angående modellerne fra Pulz. 

Sorter efter
Vis per side

PULZ CAPRI PZEMMA JEANS CAPRI STRAIGHT - MEDIUM BL

Stumpebukser fra Pulz. En skøn denim jeans i en super fed vask. Bukserne går til lidt under knæet og er smal hele vejen. De kan eventuelt bukkes lidt op med et opsmøg for at give et lidt mere råt look. En fantastisk buks til en kort tunika eller en fed t-shirt. Denim er jo alle tiders at have med på ferier osv da det jo ikke krøller og ikke er så sart i farverne. Pasformen er midt waist med smalle ben. I højre side ved hoften er der en lille snyde lynlås lomme for detaljen.
Materiale:
91% bomuld, 6% polyester, 3% elastan.
700 DKK

PULZ PZROSITA CITY SHORTS - VINTAGE INDIGO

Shorts fra Pulz. Lækre sjorts i en lækker lyseblå denim farve. Shortsene har god vidde i benene samt skrå lommer. Der er snyde lommer bagpå. Der er et lille læg foran som gør at vidden falder flot. Det er en skøn tynd og alligevel fast kvalitet som gør at de er utrolig behagelige at have på, og at de ikke krøller så nemt. Der er almindelig fast linning med bæltestropper. Disse shorts findes også i en lækker mørk army grøn farve som du finder under relaterede varer herunder. Shortsene kan både bruges til lidt pænere brug pga. den lidt længere længde, men er også super gode til sommerferien med en fed t-shirt eller top til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.
Materiale:
65% bomuld, 32% polyester, 3% elastan.
400 DKK

PULZ PZROSITA CITY SHORTS - KALAMATA

Shorts fra Pulz. Lækre sjorts i en fed mørk army grøn farve. Shortsene har god vidde i benene samt skrå lommer. Der er snyde lommer bagpå. Der er et lille læg foran som gør at vidden falder flot. Det er en skøn tynd og alligevel fast kvalitet som gør at de er utrolig behagelige at have på, og at de ikke krøller så nemt. Der er almindelig fast linning med bæltestropper. Disse shorts findes også i en denim blå farve som du finder under relaterede varer herunder. Shortsene kan både bruges til lidt pænere brug pga. den lidt længere længde, men er også super gode til sommerferien med en fed t-shirt eller top til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.
Materiale:
65% bomuld, 32% polyester, 3% elastan.
400 DKK

PULZ LYSEBLÅ T-SHIRT PZULRIKA - SKYWAY

Lyseblå t-shirt fra Pulz i en ren bomulds kvalitet. Super fin t-shirt med små korte ærmer. Den er rund i halsen og er lidt facon syet. Der er broderet små hvide blomster og prikker hen over t-shirten. Bemærk de kan sidde anderledes fra t-shirt til t-shirt. En fed bluse til et par hvide bukser eller shorts, eller sæt en cool jeans eller denim nederdel til. Kvaliteten er lidt lækker tyk i det. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK

PULZ DENIM NEDERDEL PZMARIE - MEDIUM BLUE

Denim nederdel fra Pulz. Fed nederdel i en lækker stretch denim kvalitet. Der er knapper ned foran hvor man fra knap 3 og ned til sidste knap har syet nederdelen sammen så den ikke åbner sig når man sætter sig ned. En god klassiker i en lækker denim vask. Nederdelen kan man bruge året rundt, om sommeren til bare ben og sandaler, eller sæt et par kraftige strømper og en støvle til i de kolde måneder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader skåneprogram.
Materiale:
92% bomuld, 5% polyester, 3% elastan.
700 DKK

PULZ BLÅ STRIBET SKJORTE PZANEMONE - STRONG BLUE

Stribet skjorte fra Pulz i en skøn viskose kvalitet. En lækker tynd og blød stor skjorte med 3/4 lange ærmer som kan sættes til et kort ærme med en knap. Skjorten er super fed som den er med et par stramme jeans eller et par leggings. Prøv den eventuelt stående åben med en fed blonde top under og et par shorts. Eller brug den som en lille jakke uden på en kjole. Farven er lys denim blå med en mørkeblå stribe på. Der er slidser i siderne på skjorten. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% viskose.
400 DKK