Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Pulz

Pulz som brand blev grundlagt i 2007. Da Pulz startede deres virksomhed var det som udgangspunkt for at udvikle de fedeste modeller og kvaliteter inden for jeans. Pulz har fra starten af deres karriere haft jeans som deres DNA. Det har de som udgangspunkt stadig, da de har et kæmpe udvalg af de fedeste jeans med de bedste pasforme. Deres designere bestræber sig hele tiden på at udvikle de helt rigtige jeans med pasformer som matcher alle vi kvinders forskellige former. Pulz som brand har med tiden udviklet et stort program af jeans hvor man som kunde altid kan finde en model som passer. Modellerne skifter farve og vask efter sæsonerne men selve grundmodellerne er de samme. Pulz har nu igennem en del år også lanceret en stor kollektion i overdele, bukser og kjoler. De laver nogle fede lidt, rå ting som altid passer fantastisk til deres grund DNA, nemlig jeansene. Deres størrelser går fra XS - XXL. altså fra str. 36-46. Pulz blev opkøbt i 2016 af det store danske modehus DK Company men fastholder stadig deres egen identitet og brand. Vi hos Charlotteegedal.dk er altid parate til at svare på spørgsmål angående modellerne fra Pulz. 

Sorter efter
Vis per side

PULZ TOP PZAITA SHIRT

Lækker top fra Pulz. En skøn helt let skjorte uden ærme med så mange fine detaljer på. Skjorten er i en bæk og bølge kvalitet og i 100% bomuld. Der er fine effekter såsom lille flæse i halsen og flotte perlemors knapper. Skjorten er lidt gennemsigtig men flot med en cremefarvet bh under. Ellers er muligheden for at tage en lille top inden under og du får effekterne frem på en anden måde. Du kan lade de øverste knapper stå lidt åben hvis du ikke er til det opknappede.
Vaskes ved 30% grader skåneprogram og stryges let i facon.
Materiale:
100% bomuld.
400 DKK

PULZ SKJORTE PZBIANCA SHIRT

Bluse med vidde fra Pulz. En lækker let gennemknappet bluse med et lille kort ærme. Blusen har fine "træ" knapper og har en fin v-hals med skjorte revers. Skjorten har ikke påsatte ærmer og dermed hænger den fint ud på skuldrene og lidt ned over overarmen. Skjorten er lidt oversize og er super fed med stramme bukser hvis den er gennemknappet. Hvis du derimod åbner den og har en top indenunder, er den perfekt som en lille jakke/blazer, som er genial hvis man ikke vil have helt bare skuldre. Stoffet er let og lækkert og har den smukkeste blå farve.
Vaskes ved 30 grader.
Materiale:
55% hør, 45% viskose.
400 DKK

PULZ BLUSE PZBENEDIKTE BLOUSE

Bluse fra Pulz i en lækker tynd viskose kvalitet. Viskose er enormt behageligt at have på, og kan sammenlignes med bomuld. Denne bluse er super fin med det flotteste print. Printet er i blå og cremefarvede blomster på en lækker varm sand farvet bund. Den er flot rund i halsen og har et godt kort ærme. På ærmet er der en fin flæsekant som giver blusen lidt liv. Den er både fed til et par jeans, men sætter du den til nederdelen i samme print får du et fint sæt som fungerer lidt som en kjole. Du kan også sætte blusen sammen med et par fine hvide hørbukser eller en fed cowboy nederdel.
Vaskes ved 30 grader skåneprogram.
Materiale:
100% viskose.
400 DKK

PULZ NEDERDEL PZBENEDIKTE SKIRT

Nederdel fra Pulz med bred smock effekt i livet. Nederdelen har et super fint print med creme og blå farvede blomster på en lækker sandfarvet bund. Den har det brede stykke med smock i livet som gør at den er super behagelig at have på. Man kan hvis man vil trække den lidt ned på hoften og dermed gøre nederdelen lidt længere. Det er en nederdel som går ca. til midt på læggen. Den er i 100% viskose og er derfor fantastisk at have på de varme dage selvom den er lang. Men med strømper under er den jo god hele året. Den er perfekt med en sød t-shirt eller skjorte og en cowboyjakke, eller bruge den med den bluse som findes i samme print.
Vaskes ved 30 grader skåneprogram
Materiale:
100% viskose.
500 DKK

PULZ KJOLE PZAMELIA DRESS LONG

Lang kjole fra Pulz. Skøn kjole i en lækker lyseblå farve. Stoffet er en boucle kvalitet og falder let og lækkert. Kjolen er med v-hals udskæring både for og bag og brede stropper. Kjolen er skåret lige under taljen samt ved knæene hvor bunden af kjolen har lidt mere vidde.
vaskes ved 30 grader.
Materiale:
55% polyamid, 45% viskose.
400 DKK

PULZ JEANS MED NITTER PZEMMA JEANS SKINNY LEGS

Jeans fra Pulz. Super fed jeans i en lækker stretch kvalitet. Jeansene har en fed detalje med nitter på for lommerne. Modellen her hedder Emma og er en semi højtaljet model. Modellen har plads til lårene men samtidig er den smal ved læggen, og er perfekt til en støvle eller en sandal til sommer. Jeansene har en let slid i medium blue, men er bestemt ikke for slidt i vasken. Den er super fin til en hvid skjorte eller en fed t-shirt.
Kan maskinvaskes ved 30 grader.
Materiale:
84% bomuld, 14% polyester, 2% elastan.
800 DKK