Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

QNUZ

Sorter efter

QNUZ BASIC HUE FRANCES

Lækker blød hue fra Qnuz. Huen kan bruges uden ombuk eller lave et fint ombuk lige om ørene. Der er blød uld i denne hue og kvaliteten gør at den ser lidt lækker og eksklusiv ud. Den findes i sort og i en lækker mørk beige, også kaldet toupe. Huen anbefaler man at lufte i stedet for at vaske da ulden ikke kan tåle det i denne vare.
Materiale:
70% akryl, 30% uld.
160 DKK

QNUZ SORT ELLER BEIGE HUE FRANCINE

Lækker hue med angora fra Qnuz. Klassisk hue dog med lidt pallietter til at pifte din hue op. Almindelig i størrelsen med et lidt bredt ombuk som du selv kan regulere. Angora ulden gør at den bliver lidt mere eksklusiv at kigge. Findes i sort og i den lækre beige. Huen skal luftes i stedet for at blive vasket.
Materiale:
70% akryl, 30% angora.
230 DKK

QNUZ TASKE HOPE CROSSOVER BAG

Telefontaske i ruskind fra Qnuz. Perfekt til at have din telefon i (uanset hvilken telefonstørrelse) og evt. en lille pung. Tasken kan både bruges som clutch uden rem eller som crossover. Lang, justerbar rem medfølger, og kan tages af og på efter behov. Tasken fås i brun, armygrøn og sort. Den har to lynlåse, så du kan lyne begge veje. Lynlåsene har fine stropper med shine.
Materiale: 100% Koskind (ruskind)
350 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HOLLI SCARF

Super flot tørklæde med print fra Qnuz. Findes i sort eller blåt print. Begge varianter har en bred, ensfarvet kant og fine sølv- eller gulddetaljer. Det blå tørklæde har sølvdetaljer, det sorte har gulddetaljer. Det fine print er perfekt til et enkelt outfit, der trænger til lidt liv. Gode, klassiske farver, der dur til det meste og til de fleste. Tørklædet er aflangt og tyndt i kvaliteten, og derfor super til indendørs brug, såvel som udendørs.
Materiale: 50% Viskose, 50% Bomuld
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HEIKA SCARF

Tyndt tørklæde med prikker fra Qnuz. Tørklædet er aflangt og har prikker, som er store i den ene side og gradvist bliver mindre mod den anden side. Findes i blå, camel og sort print. Tørklædet er let og åndbart, og har super gode farver til efteråret, idet det er mere nedtonet og roligt.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ BRUN HÅRKLEMME GULI

Fin, mellemstor brun hårklemme med rektangulært hul i siderne fra Qnuz. Hårklemmen er god, klassisk og vil passe til stort set alle - særligt på grund af farven, men også fordi størrelsen er god og passende til mange. Den vil også passe til alle outfits, fordi den er så neutral. Hårklemmen måler 4x8 cm.
90 DKK

QNUZ HVID TUNIKA GERTA

Tunika fra Qnuz i en lækker tynd bomulds kvalitet. Stoffet er en smule stribet og man må forvente at have en underkjole under hvis den ikke skal være gennemsigtig. Super smuk kjole både med leggings - stramme jeans, eller bare ben med sandaler. Den er super fed med en lækker denim jakke over til de kolde dage, og ellers dækker de 3/4 lange ærmer din hud lidt, samtidig med at man kan ånde i bomulden. Tunikaen er med v-hals og en stolpelukning med 3 små knapper. Kjolen findes i flere farver og du kan se dem under Brands - Qnuz, eller se på relaterede varer herunder. Vaskes ved 30 grader.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK

QNUZ BÆLTE GENET ELESTIC BELT 5X110 5403

Elastikbælte fra Qnuz. Lækkert bredt elastik bælte i en skøn sandfarvet og i sort. Bæltet har et fedt stort spænde og er 5 cm. bredt og 110 cm langt. Elastik bælter er så fede uden på de lange tunika skjorter for at give lidt figur til kjolen eller skjorten. Man kan også fremhæve taljen på en fed lidt kortere skjorte. Nogle bruger også elastik bælterne på deres overtøj for at give frakken facon.
Materiale:
95% polyester
250 DKK

QNUZ SNEAKERS GABRIELLA 7257

Sorte sneakers fra Qnuz. Super fede gummisko med en stor og fed sål. Sålen er hvid og grå og har en fantastisk affjedrende effekt. Selve stoffet er elastisk og har ligesom en sok som går lidt op af anklen. En lille detalje med et bånd bag anklen giver lidt kant til denne sneakers. Der er snørrebånd, men du kan sagtens tage skoen på uden at binde op og i. Stoffet er syntestisk, men er ikke kraftigt på nogen måde.
500 DKK

QNUZ 1/2 GLOVE

Halvhandske i strik med kaninpels ovenpå. Skøn at have over en tynds handske eller alene.
200 DKK

QNUZ LEGGINGS 8107 ELLA

Leggings fra Qnuz. Lækre tynde leggings. One size går fra ca. str. 36-42.
95% viskose, 5% elastan.
180 DKK