Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

QNUZ

Sorter efter

QNUZ BRUN HÅRKLEMME GULI

Fin, mellemstor brun hårklemme med rektangulært hul i siderne fra Qnuz. Hårklemmen er god, klassisk og vil passe til stort set alle - særligt på grund af farven, men også fordi størrelsen er god og passende til mange. Den vil også passe til alle outfits, fordi den er så neutral. Hårklemmen måler 4x8 cm.
90 DKK

QNUZ MINT HÅRKLEMME GABY

Stor hårklemme i en lækker og sommerlig pastelgrøn/mint farve fra Qnuz. Perfekt til tykt/kraftigt eller langt hår. Hårklemmen har ekstra lange tænder, så den holder godt fast på håret uden at falde ud. Praktisk men også super fin og trendy. Styles for eksempel med sommerkjoler både til hverdag og fest. Også en fin måde at tilføje farve til dit outfit. Hårklemmen måler 4x11 cm.
90 DKK

QNUZ HVID TUNIKA GERTA

Tunika fra Qnuz i en lækker tynd bomulds kvalitet. Stoffet er en smule stribet og man må forvente at have en underkjole under hvis den ikke skal være gennemsigtig. Super smuk kjole både med leggings - stramme jeans, eller bare ben med sandaler. Den er super fed med en lækker denim jakke over til de kolde dage, og ellers dækker de 3/4 lange ærmer din hud lidt, samtidig med at man kan ånde i bomulden. Tunikaen er med v-hals og en stolpelukning med 3 små knapper. Kjolen findes i flere farver og du kan se dem under Brands - Qnuz, eller se på relaterede varer herunder. Vaskes ved 30 grader.
Materiale:
100% bomuld.
400 DKK

QNUZ TØRKLÆDE GABY SCARF 4566

Tørklæde fra Qnuz. Lækkert tyndt og aflangt tørklæde. Tørklædet er i enten den fine rosa med blåt og guldtråd, eller army og lys grøn og guldtråd. Tørklædet måler 90 x 180 cm og kan vikles en del rundt om halsen eller lade det hænge tungt om halsen.
Materiale:
80% viskose, 20% bomuld.
200 DKK

QNUZ BÆLTE GENET ELESTIC BELT 5X110 5403

Elastikbælte fra Qnuz. Lækkert bredt elastik bælte i en skøn sandfarvet og i sort. Bæltet har et fedt stort spænde og er 5 cm. bredt og 110 cm langt. Elastik bælter er så fede uden på de lange tunika skjorter for at give lidt figur til kjolen eller skjorten. Man kan også fremhæve taljen på en fed lidt kortere skjorte. Nogle bruger også elastik bælterne på deres overtøj for at give frakken facon.
Materiale:
95% polyester
250 DKK

QNUZ SNEAKERS GABRIELLA 7257

Sorte sneakers fra Qnuz. Super fede gummisko med en stor og fed sål. Sålen er hvid og grå og har en fantastisk affjedrende effekt. Selve stoffet er elastisk og har ligesom en sok som går lidt op af anklen. En lille detalje med et bånd bag anklen giver lidt kant til denne sneakers. Der er snørrebånd, men du kan sagtens tage skoen på uden at binde op og i. Stoffet er syntestisk, men er ikke kraftigt på nogen måde.
500 DKK

QNUZ 1/2 GLOVE

Halvhandske i strik med kaninpels ovenpå. Skøn at have over en tynds handske eller alene.
200 DKK

QNUZ LEGGINGS 8107 ELLA

Leggings fra Qnuz. Lækre tynde leggings. One size går fra ca. str. 36-42.
95% viskose, 5% elastan.
180 DKK

QNUZ 7236 EA SNEAKERS

Sneackers fra Qnuz.
400 DKK