Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

QNUZ

Sorter efter

QNUZ TØRKLÆDE HOLA ZEBRA PRINT

Smukt tørklæde med zebraprint fra Qnuz. Tørklædet har flotte gulddetaljer i printet. Findes i en brun variant med sort, sand og guld eller i en mørkegrå variant med sort, sand og guld. Giver en super flot og elegant effekt med guld. Tørklædet er aflangt. Kvaliteten er en blød viskose, som er åndbar og lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

TØRKLÆDE HUB M. BANDANA PRINT

Super blødt tørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i en brun variant og en sort variant. Begge har samme fine "bandana" lignende print. Den brune variant har et miks af sand, lysebrune og mørkebrune nuancer med creme detaljer. Den sorte variant er lavet i et miks af grå, creme og sort. Begge varianter er aflange og med rå frynsede kanter forenden.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE MED LEO PRINT

Smukt tørklæde med småt leopardprint fra Qnuz. Tørklædet findes i en grå kombination og en grøn kombination, som begge har gulddetaljer. Det giver en super flot effekt. Begge varianter har et fint spil af nuancer, og er super flotte til en enkel bluse eller skjorte. Tørklædet er aflangt og lavet i en tynd viskosekvalitet, som er lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HLIN

Lækkert, stort halstørklæde i skøn fluffy kvalitet. Findes i en rosa variant, som har skrå kanter, der falder flot når det vikles om halsen. Findes også i en mix variant med rosa, blå, rød, sort og orange nuancer og lange frynser i begge ender. Begge tørklæder er aflange og fylder godt, så de giver god varme. De er lavet med smukke farver, der giver liv op til ansigtet.
Materiale: 100% Akryl
300 DKK

QNUZ TØRKLÆDE FORELLA SCARF

Lækkert viskosetørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i brun kombi og sort kombi, som begge er gode basisfarver, der passer til det meste. Tørklædet har rå, frynsede kanter i begge ender. Den yderste kant er ensfarvet. Utroligt smukt til ensfarvede overdele for at give lidt liv op til ansigtet. Tørklædet er aflangt. Lavet i en blød og tynd kvalitet, som er dejligt åndbar.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ BASIC HUE FRANCES

Lækker blød hue fra Qnuz. Huen kan bruges uden ombuk eller lave et fint ombuk lige om ørene. Der er blød uld i denne hue og kvaliteten gør at den ser lidt lækker og eksklusiv ud. Den findes i sort og i en lækker mørk beige, også kaldet toupe. Huen anbefaler man at lufte i stedet for at vaske da ulden ikke kan tåle det i denne vare.
Materiale:
70% akryl, 30% uld.
160 DKK

QNUZ BRUN HÅRKLEMME GULI

Fin, mellemstor brun hårklemme med rektangulært hul i siderne fra Qnuz. Hårklemmen er god, klassisk og vil passe til stort set alle - særligt på grund af farven, men også fordi størrelsen er god og passende til mange. Den vil også passe til alle outfits, fordi den er så neutral. Hårklemmen måler 4x8 cm.
90 DKK

QNUZ HVID TUNIKA GERTA

Tunika fra Qnuz i en lækker tynd bomulds kvalitet. Stoffet er en smule stribet og man må forvente at have en underkjole under hvis den ikke skal være gennemsigtig. Super smuk kjole både med leggings - stramme jeans, eller bare ben med sandaler. Den er super fed med en lækker denim jakke over til de kolde dage, og ellers dækker de 3/4 lange ærmer din hud lidt, samtidig med at man kan ånde i bomulden. Tunikaen er med v-hals og en stolpelukning med 3 små knapper. Kjolen findes i flere farver og du kan se dem under Brands - Qnuz, eller se på relaterede varer herunder. Vaskes ved 30 grader.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK

QNUZ SNEAKERS GABRIELLA 7257

Sorte sneakers fra Qnuz. Super fede gummisko med en stor og fed sål. Sålen er hvid og grå og har en fantastisk affjedrende effekt. Selve stoffet er elastisk og har ligesom en sok som går lidt op af anklen. En lille detalje med et bånd bag anklen giver lidt kant til denne sneakers. Der er snørrebånd, men du kan sagtens tage skoen på uden at binde op og i. Stoffet er syntestisk, men er ikke kraftigt på nogen måde.
250 DKK 500 DKK

QNUZ LEGGINGS 8107 ELLA

Leggings fra Qnuz. Lækre tynde leggings. One size går fra ca. str. 36-42.
95% viskose, 5% elastan.
180 DKK