Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Re:Designed

Sorter efter
Vis per side

RE:DESIGNED TASKE WALNUT DARTA URBAN

Taske fra Re:Designed. Pæn mellem størrelse taske med fed detalje. Det ligner lidt en taske med læg, lidt rundet i det og perfekt til lidt pænere brug også. Remmen er så lang så du kan bruge den som cross over også. Remmen kan justeres og eventuelt tages helt af hvis du vil sætte en anden rem på. Størrelsen er: h:30 x w:15 d:5cm. Tasken er i 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED SORT TASKE DARTA URBAN

Sort taske fra Re:Designed. Pæn mellem størrelse taske med fed detalje. Det ligner lidt en taske med læg, lidt rundet i det og perfekt til lidt pænere brug også. Remmen er så lang så du kan bruge den som cross over også. Remmen kan justeres og eventuelt tages helt af hvis du vil sætte en anden rem på. Størrelsen er: h:30 x w:15 d:5cm. Tasken er i 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED FLETTET TASKE WALNUT DAFNE BIG URBAN

Lækker taske fra Re:Designed. Fed mellem størrelse taske i en skøn fletkvalitet. Der er front lomme med lynlås, og almindelig rum med indvendig lomme med lynlås samt lommer til mobil og diverse. Der er lang rem som selvfølgelig kan justeres. Remmen kan tages af hvis man vil sætte en anden på. Varen er 100% skind og den skønne flet bliver indfarvet og flettet efterfølgende i hånden. Størrelsen er h:28 x w:33 cm. Remmen er 140 cm.
900 DKK

RE:DESIGNED SORT CROSSOVER TASKE FAUST

Fed bumbag i sort med messingdetaljer fra Re:Designed. En perfekt størrelse taske at have med på farten. I denne kan du have alt det vigtigste, uden at tasken kommer til at fylde for meget. Hav for eksempel din pung, telefon, solbriller m.m. heri, og smid den i en stor taske, når du skal bruge mere plads. Så ved du altid, hvor du har det vigtigste, og kan samtidig tage crossoveren op og lade den store taske stå, hvis du ikke behøver at have mere med. Den er også perfekt at have med på ferie eller shopping. Tasken har to rum foran med lynlås. Remmen er justerbar.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

RE:DESIGNED MARLI PUNG LILLE

Pung i skind fra Re:Designed. Pungen har god plads til både kort og kontanter m.m., men fylder ikke ret meget i din taske. Den har et lille rum med lynlås bagpå, fx til mønter. Foran åbned den med en trykknap. Heri har den 2 flade rum med god plads til kort. Bagved er et rum med lynlås og bagerst et åbent rum med mere plads. Pungen måler H: 6,5 cm og B: 10 cm. Findes i en smuk mørkebrun samt i sort.
Materiale: 100% Skind
250 DKK

RE DESIGNED STOR SORT PUFFER TASKE TETA

Den fedeste "bobbel" taske i sort skind fra Re:Designed. Dette er en trend, vi er helt vilde med! Tasker med nærmest et "pude" eller "dyne" look. Denne taske er oversized og enormt fed som hverdagstaske. Den er i det blødeste, lækre skind og med gode, tykke remme som er meget behagelige at have på skulderen - selvom du fylder tasken godt op. Der kan være alt i denne taske, og derfor er den perfekt til arbejde, hverdag, shopping (nu hvor man skal betale for poser), eller endda som babytaske og weekendtaske. Der medfølger lang rem, som er aftagelig. I tasken er ét stort, åbent rum. I den ene side er et lille rum med lynlås, og i den anden side to små åbne rum til småting, så intet bliver væk i tasken. Tasken lukkes til i toppen med en knap/strop.
Materiale: 100% Læder
1.200 DKK