Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Re:Designed

Sorter efter
Vis per side

RE:DESIGNED STØVLE FLORI BOOTS COGNAC

Super fede støvler i cognac fra Re:Designed. Støvlerne er helt perfekte til hverdag året rundt. De er i lækkert skind, fast i foden og lidt blødere i skaftet. En hank i hver side af skaftet, så de er lette at få på. Hælen er 2 cm høj, og derfor god at gå i. Smal i foden, så har du brede fødder er det en god idé at gå en størrelse op. Plejes med læderfedt, så holder den dig år efter år.
Materiale: 100% Læder
1.400 DKK

RE:DESIGNED TASKE ABARNA

Lille bumbag fra Re:Designed med fletmønster foran. Tasken er den perfekte størrelse til de småting, du altid lige skal have med ud ad døren; telefon, pung, nøgler osv. Fletmønsteret foran giver en cool og fin detalje. Tasken har ét stort rum, hvori der er en lille lomme og et lille rum med lynlås. Remmen er justerbar. God taske til hverdag og ferier - super at tage med på farten. Detaljer i vintage guld. Tasken findes i sort og lysebrun (burned tan). Er imprægneret.
Materiale: 100% Skind
650 DKK

RE:DESIGNED TASKE PAMMI URBAN

Mega fed, stor taske fra Re:Designed i blødt og lækkert skind med vintage guld detaljer. Tasken har 2 store hanke, som let kan komme over skulderen, og en lang og justerbar rem medfølger. I bunden er tasken fast og har 4 nitter, så den kan stå på gulvet. På den ene side af tasken er 2 lodrette lynlåse som åbner ind til hver deres rum. Nede i tasken er et stort, åbent rum, og i den ene side et lille rum med lynlås. I den anden side er 2 små lommer til opbevaring. Det fede ved denne taske er det "foldede" og lidt posede look. Det forstærkes af det bløde skind sammen med, at tasken har syninger hele vejen rundt i siden, som laver "folder". På den måde får taksen et mere casual look. FIndes i brun (walnut) og sort. Er imprægneret og kan tages direkte i brug.
Materiale: 100% Skind
1.600 DKK

STREET ONE HOODIE SOFT WORDING HOODY

Skal du med på batik-trenden? Så er denne hoodie fra Street One et super godt valg! Her får du en lækker, blød sweatshirt i en tynd, strecthy jersey, som kan bruges både til hverdag og i hjemmet, og som følger moden på bedste vis. Det er sådan en, du ikke har lyst til at tage af igen. Trøjen er et løst fit, men ikke oversized, og kvaliteten er tynd nok til, at du kan bruge den hele året rundt. Elastik ved hoften og håndleddene gør, at den 'poser' lidt, så den ikke kommer til at sidde stramt. Kan evt. bruges over en basis top eller t-shirt fra samme mærke og i samme, skønne Mandarin farve. Bør vaskes ved 30 grader.
Materiale: 95% Modal, 5% Elastan
400 DKK

RE:DESIGNED KEYHANGER LUCI URBAN

Cool og enkel keyhanger til dit nøglebundt fra Re:Designed. Fås i 3 farver; walnut, burned tan og black, og passer til de fleste tasker fra Re:Designed med samme farvenavn. En keyhanger er en god idé til dig, der tit smider dine nøgler væk, eller ikke kan finde dem i tasken. Denne er i samme lækre bløde skind som alle taskerne fra samme mærke. Kan også bruges til at sætte fast til en mindre taske eller pung, så denne kan hænges om halsen eller bruges som lang rem. Den sorte keyhanger har guld detaljer, mens de brune farver har vintage guld detaljer.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

RE:DESIGNED TASKE LY SMALL

Bestselleren "LY" fra Re:Designed - nu i en mindre udgave. Vores absolutte favorit taske, som har plads til det hele, findes nu lidt mindre. Remmen er justerbar. Ly small er god til dig, der synes originalen er lige stor nok. Denne taske har samme fede look med lommer foran, som originalen. Der er 2 store rum og 4 små, så du kan sortere alle dine småting, uden at være nødt til at lede på bunden af tasken. I det største rum er et lille rum med lynlås. Er imprægneret, og kan med fordel behandles en gang om året med læderfedt.
Materiale: 100% Skind
500 DKK