Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Re:Designed

Sorter efter
Vis per side

RE:DESIGNED KEYHANGER I SKIND MEVA URBAN - BROWN

Håndflettet nøglering i mørkebrun fra Re:Designed i det blødeste, lækre skind. Er du god til at smide dine nøgler væk - så kan du bruge nøgleringen til let at finde dem i tasken eller ved at hænge dem om halsen. Remmen er 51 cm i længden. Den har messingdetaljer, som giver et lidt antikt look. Fordi skindet bliver bearbejdet i hånden, falder hver nøglering lidt forskelligt ud og har et unikt look. En god, robust kvalitet, der holder til mange nøgler.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HARPER

Bredt fletbælte i skind fra Re:Designed. Perfekt til hverdag i et par jeans eller i taljen over en kjole. Bæltet er super blødt og lækkert. Findes både i sort og brunt. Bæltet er ca. 4 cm i bredden. Begge varianter har messingdetaljer i vintage guld look.
Materiale: 100% Skind
400 DKK

RE:DESIGNED BÆLTE HAZEL

Smalt fletbælte i skind fra Re:Designed. Et perfekt basisbælte, som passer både til jeans og kjoler og til hverdag såvel som til fest. De enkle farver passer til alt i din garderobe, og derfor er fletbæltet altid et sikkert hit. Fåes i brunt eller sort. Begge varianter har messing detaljer med vintage look. Super blødt og lækkert skind.
Materiale: 100% Skind
300 DKK

RE:DESIGNED TASKE SYBIL BUMBAG - BLACK

Lækker bumbag i bred flet fra Re:Designed. Tasken er perfekt til hverdag, til byture, til ferier og meget, meget mere. Den har en super god størrelse og er let at bruge, fordi den blot hænger skråt over skulderen, så du har hænderne fri. Tasken har fede gulddetaljer. Det brede flet af skind og ruskind giver et lækkert udtryk og et unikt look, så du også kan bruge den til festlige begivenheder. Har god plads til en stor pung, vandflaske, telefon og hvad du ellers har brug for. Tasken måler H: 19 cm x B: 39 cm x D: 18 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE SVETA - BLACK

Stor taske i bred flet fra Re:Designed. Perfekt som hverdagstaske, arbejdstaske eller endda som weekendtaske, da der er masser af plads i den. Den har et lækkert og unikt look med den brede flet af skind og ruskind. Tasken er flad i bunden og har nitter, så du undgår slid. Den har to korte hanke og desuden en lang, justérbar rem, der kan tages af. Tasken har ét stort rum, som lukkes med lynlås (guld). I det store rum er et lille rum med lynlås i den ene side samt to små åbne rum i den anden side. Tasken måler H: 29 cm x B: 39 cm x D: 16 cm.
Materiale: !00% Læder
1.500 DKK

RE:DESIGNED TASKE FROGN URBAN - WALNUT

Mindre skindtaske fra Re:Designed med klap foran. Tasken er super god til alt det mest nødvendige, og er let at bruge når du skal i byen eller blot på en kort tur, hvor en stor taske er overflødig. Tasken har masser af plads og kan let lukkes med en drejeknap foran. Under klappen er også et mindre, fladt rum. Indeni er to små rum - et med lynlås og et uden. Der medfølger en lang, justérbar rem, som kan tages helt af. Tasken måler H: 20 cm x B: 22 cm x D: 5 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK