Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Regnjakker

Regnjakker er et nødvendigt unde i Danmark. Men hvor er det fedt at man så kan få nogle fede jakker som samtidig holder en tør. Vi har flere slags regnjakker og regnslag  i flere forskellige farver. Bare fordi det skal bruges i kedeligt vejr behøver det ikke at være kedelige regnjakker.

Sorter efter

NÜMPH NURIBLOOK PULLOVER TANNIN

Lækker uldstrik pullover fra Nümph med lange ærmer. God, varm kvalitet til kølige dage. Strikken har rund hals og et lidt løst fit, og vil være perfekt over en skjorte med en fin krave. God hele året rundt med sneakers, jeans, nederdel eller over en kjole. Grafisk print både for og bag med navy, rosa, koral og brun. Smukke farver, der passer godt sammen med mange af forårets nye styles. Bør vaskes med uld/silkevaskemiddel og kan med fordel luftes. Kan krympe op til 5%. Lidt rummelig i størrelsen.
Materiale: 30% Uld 28% Polyamid 22% Polyester 18% Viskose 2% Elastan
300 DKK 600 DKK

SOYA SC-NELLA 1 VEST

super lækker vest fra Soya med rigtig mange fede detaljer, Lommer med trykknapper på brystet, god lynlås som er skjult, og lækker krave så du ikke fryser om halsen. vesten her fra Soya er perfekt til foråret udenpå en skjorte, eller som overtøj med en strik eller skindjakke indenunder, der er utallige måder at bruge sådan en vest på, denne er i den smukke nye grønne forårs farve.
kvalitet 100% polyester.
200 DKK 400 DKK

SOYA REGNJAKKE SC-ALEXA 10

Regnjakke fra Soya. Lækker regnjakke med hætte. Regnjakken har høje slidser i siden med knapper så den kan bruges til at cykle. Der er svejste syninger for bedre regntæthed. Der er en refleks stribe på ryggen af denne lækre jakke.
100% polyurethane.
400 DKK

VIRIL SHORT L/S KNIT CARDIGAN

Lækker cardigan i den kendte bløde kvalitet fra Vila. Denne strik er perfekt til hverdags brug, men er også super fin uden på en kjole med korte ærmer. Længden er 55 cm i str. m og ærmelængden er 69 cm i str. m.
50% viskose 275 nylon 23% polyester. Strikken skal liggetørre, og kan vaskes på 30 grader.
100 DKK 200 DKK