Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Sale

Stærkt nedsatte varer!!

Hold øje med siden her, den bliver løbende opdateret....

 

Sorter efter

SOYA STRIBEDE BUKSER SC-BARNI 8 - NAVY/CREME

Lækre stribede bukser fra Soya i deres berømte Banu kvalitet. Banu kvaliteten er ekstrem blød og behagelig at have på. Der er i denne buks, elastik i livet samt et bindebånd. Der er også elastik i bunden så længden ikke betyder så meget. Bukserne har en skrålomme og er i det hele taget en fantastisk buks at have på. Modellen kan sammelignes med en gammeldags jogging buks. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA STRIBEDE BUKSER SC-BARNI 8 - CREME/NAVY

Lækre stribede bukser fra Soya i deres berømte Barni kvalitet. Barni kvaliteten er ekstrem blød og behagelig at have på. Der er i denne buks, elastik i livet samt et bindebånd. Der er også elastik i bunden så længden ikke betyder så meget. Bukserne har en skrålomme og er i det hele taget en fantastisk buks at have på. Modellen kan sammelignes med en gammeldags jogging buks. Der kan i denne model købes en fed sweat shirt i samme farve og kvalitet. Denne kan du finde under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BARNI 5 - NAVY/CREME

Stribet sweatshirt fra Soya. Lækker blød bluse med fin skorstens krave med bindebånd. Den er mørkeblå med en hvid stribe. Blusen har raglan ærmer og giver hermed en lidt loose pasform. Blusen er både god til jeans eller tilkøb eventuelt de fede bukser i den samme stribede kvalitet. Sweatshirten findes også i ensfarvet med tilhørende bukser til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA STRIBET KJOLE SC-BARNI 6 - NAVY/CREME

Lækker jersey kjole fra Soya. Blød stribet kjole i en fed stretch kvalitet. Mørkeblå med hvide striber. Kjolen har rund hals med rib afslutninger i hals og på manchetten i ærmerne. Kjolen er lige op og ned i modellen og er lidt til den store side, dog skal man vælge den størrelse man plejer. Kjolen er fed til et par kraftige strømpebukser eller leggings til de kolde dage. Men da kjolen er ok lang er den helt perfekt når det er varmt, at køre bare ben i denne. Kan vaskes på 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA BLÅ SWEAT KJOLE SC-BANU 74 - NAVY

Sweat kjole fra Soya. Lækker blød kjole med hætte og snørre. En helt enkel lang lige op og ned model i den blødeste kvalitet. Forneden på denne kjole er der en lang lynlås i højre side, den kan man bruge som slids hvis kjolen er lidt for lang til dig. Kjolen kan bruges med leggings eller uden. Den er både hyggelig at sidde derhjemme i sofaen med, men kan med de rette støvler være en super fed ting til hverdag også. Kan også fåes i sort. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA SORT SWEAT KJOLE SC-BANU 74 - SORT

Sweat kjole fra Soya. Lækker blød kjole med hætte og snørre. En helt enkel lang lige op og ned model i den blødeste kvalitet. Forneden på denne kjole er der en lang lynlås i højre side, den kan man bruge som slids hvis kjolen er lidt for lang til dig. Kjolen kan bruges med leggings eller uden. Den er både hyggelig at sidde derhjemme i sofaen med, men kan med de rette støvler være en super fed ting til hverdag også. Kan også fåes i marine blå. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA SWEATSHIRT M. TRYK OG HØJ KRAVE - SORT

Sweat shirt fra Soya. Lækker blød kvalitets sweat med høj krave. I kraven er der et bindebånd for et lidt sporty look. Der er et fedt print på fronten af blusen hvor der står "Moments of simplicity" med gummi tryk. Blusen er langærmet og med ravlan ærmer. Den er rundet for neden og er super god til både smalle bukser eller et par bukser med lidt god vidde i. Der er i samme serie Banu fra Soya også bukser til denne bluse. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEAT KJOLE SC-BANU 74 - LYSEBLÅ

Kjole i skøn lyseblå farve fra Soya. Kjolen er i en lækker blød jersey stretch kvalitet så den er utrolig behagelig at have på. Den har en hætte med bindebånd og giver kjolen et sporty look. Den er med lange ærmer og halvlang. I højre side af kjolen er der en lang lynlås man kan bruge som slids hvis dette føles nødvendigt. Kjolen er lige op og ned i modellen. Med et par strømpebukser eller et par leggings under føler man sig bare super veltipas uden noget der strammer osv. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA STRIBET KJOLE SC-BARNI 6 - CREME/NAVY

Lækker jersey kjole fra Soya. Blød stribet kjole i en fed stretch kvalitet. Striben er mørkeblå. Kjolen har rund hals med rib afslutninger i hals og på manchetten i ærmerne. Kjolen er lige op og ned i modellen og er lidt til den store side, dog skal man vælge den størrelse man plejer. Kjolen er fed til et par kraftige strømpebukser eller leggings til de kolde dage. Men da kjolen er ok lang er den helt perfekt når det er varmt, at køre bare ben i denne. Kan vaskes på 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK 400 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BARNI 5 - CREME/NAVY

Stribet sweatshirt fra Soya. Lækker blød bluse med fin skorstens krave med bindebånd. Den er lækker cremefarvet i bunden med navy stribe. Blusen har raglan ærmer og giver hermed en lidt loose pasform. Blusen er både god til jeans eller tilkøb eventuelt de fede bukser i den samme stribede kvalitet. Sweatshirten findes også i ensfarvet med tilhørende bukser til. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BANU 72 - NAVY

Sweat shirt fra Soya. Lækker blød og lækker sweat i en mærk lækker navy farve. På blusen her er der en dejlig skorstens krave med bindebånd. Kraven sidder ikke til halsen og er derfor på ingen måde ubehagelig at have på, men giver tværtimod et fedt look. Der er raglan ærmer i blusen for en loose pasform. På brystet er der et diskret gummi tryk i tone i tone, hvor der står Moments of simplicity. En skøn sweat hvor du kan tilkøbe de lækreste bukser til hvis man er til et helt hyggesæt. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEAT SC-BANU 72 - LYSEBLÅ

Sweat shirt fra Soya. Lækker blød og lækker sweat i en skøn lyseblå farve. På blusen her er der en dejlig skorstens krave med bindebånd. Kraven sidder ikke til halsen og er derfor på ingen måde ubehagelig at have på, men giver tværtimod et fedt look. Der er raglan ærmer i blusen for en loose pasform. På brystet er der et diskret gummi tryk i tone i tone, hvor der står Moments of simplicity. En skøn sweat hvor du kan tilkøbe de lækreste bukser til hvis man er til et helt hyggesæt. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA VEST SC-BRAIANE 1 - ARMY

Vest med plys fra Soya. Fed vest som både kan bruges udendørs og som en ekstra varm vest indenfor. Foroven er der en fed quiltet kvalitet både front og bag. På resten af vesten er der en lækker plyskvalitet som har glat foer inden i. De quiltede store lommer giver et fedt look. Vesten bliver lukket med flotte knapper. Er super god til overgangs vejret vi kommer til. Den army farvede er mere grøn end på billedet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% polyester.
250 DKK 500 DKK

PULZ MESH BLUSE SORT OG LEO PZDANA

Fed mesh bluse med turtleneck fra Pulz. Tynd og gennemsigtig bluse som er perfekt under en strik eller skjorte. Blusen er også fed under en kjole som ingen ærmer har. Den har turtlenecken som kan gå som en krave hvis det du har på udenpå ingen har. Den findes både i den helt sorte samt i et fedt snake print i sorte og creme farvede mønstre. Kan vaskes i maskinen på 30 grader.
Materiale:
92% viskose, 8% elastan.
100 DKK 250 DKK

SOYA JAKKE SC-FENJA 31

Overgangs jakke fra Soya i en fed quiltet kvalitet. Jakken har en facon som en skjorte med to store forlommer med knap. Jakken er perfekt som en overgangs jakke eller under en tynd regnjakke. Den findes i 3 farver, army, sand og sort. Billedet kan drille lidt ved den sandfarvede og virke rosa... Den er sand. Der er fast manchet med knap i ærmet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen
Materiale:
100% polyester.
250 DKK 500 DKK

SOYA JUMPSUIT SC-FENYA 34 - ANIMAL PRINT

Lækker flyverdragt med dyreprint fra Soya. Flyverdragten er praktisk, let at bruge og super trendy. Perfekt til skovture, hundeluftning eller blot til hverdag. God som overgangsovertøj eller til vinter med en god trøje under. Flyverdragten har høj ribkrave og ribkanter ved håndleddene gør, at der ikke kommer kold luft ind. Der er skrålommer i siderne samt en inderlomme i venstre side. I taljen er der elastik samt snøre, så den kan strammes ind.
Materiale: 100% Polyester
400 DKK 800 DKK

SOYA JUMPSUIT SC-FENYA 39 - BLACK

Det perfekte stykke overtøj som både er praktisk og trendy - flyverdragten! Super let at bruge når du skal lufte hunden, en tur i skoven, til hesten eller det blot skal være lidt let og praktisk. Flyverdragten er god som overgangsovertøj, men kan også sagtens bruges om vinteren med en god trøje under. Den har høj krave, så du ikke får kold luft ind, og ribkant ved håndleddene. Den har skrålommer foran. Der er også inderlomme i venstre side. I taljen er der elastik og snøre, så den kan strammes ind og sidde pænt. Findes i flere farvevarianter.
Materiale: 100% Polyester
350 DKK 700 DKK

SOYA SNOWSUIT SC-FENYA 39 - NAVY

Det perfekte stykke overtøj som både er praktisk og trendy - flyverdragten! Super let at bruge når du skal lufte hunden, en tur i skoven, til hesten eller det blot skal være lidt let og praktisk. Flyverdragten er god som overgangsovertøj, men kan også sagtens bruges om vinteren med en god trøje under. Den har høj krave, så du ikke får kold luft ind, og ribkant ved håndleddene. Den har skrålommer foran. Der er også inderlomme i venstre side. I taljen er der elastik og snøre, så den kan strammes ind og sidde pænt. Findes i flere farvevarianter.
Materiale: 100% Polyester
350 DKK 700 DKK

SOYA FLYVERDRAGT SC-FENYA 39 - ARMY

Det perfekte stykke overtøj som både er praktisk og trendy - flyverdragten! Super let at bruge når du skal lufte hunden, en tur i skoven, til hesten eller det blot skal være lidt let og praktisk. Flyverdragten er god som overgangsovertøj, men kan også sagtens bruges om vinteren med en god trøje under. Den har høj krave, så du ikke får kold luft ind, og ribkant ved håndleddene. Den har skrålommer foran. Der er også inderlomme i venstre side. I taljen er der elastik og snøre, så den kan strammes ind og sidde pænt. Findes i flere farvevarianter.
Materiale: 100% Polyester
350 DKK 700 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BARNI 1

Lækker sweat shirt med striber fra Soya. Lavet som sæt med bukser i samme print, men kan sagtens bruges hver for sig. Sweat shirten har hætte og er super blød og komfortabel. Kvaliteten er meget behagelig. Swest shirten har en bred ribkant på hoften og håndleddene, som giver et lidt sporty look. Udover bukserne der passer til, kan den for eksempel også styles med et par jeans eller til en nederdel, hvis du vil dresse den lidt op. Normal i størrelsen.
Materiale: 48% Modal, 48% Polyester, 4% Elastan
263 DKK 350 DKK

SOYA VEST MED PLYS SC-BRIANE 1

Vest med plys fra Soya. Fed vest som både kan bruges udendørs og som en ekstra varm vest indenfor. Foroven er der en fed quiltet kvalitet både front og bag. På resten af vesten er der en lækker plyskvalitet som har glat foer inden i. De quiltede store lommer giver et fedt look. Vesten bliver lukket med flotte knapper. Er super god til overgangs vejret vi kommer til. Den army farvede er mere grøn end på billedet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% polyester.
250 DKK 500 DKK

SOYA JAKKE MED PLYS SC-BRIANE 2

Lækker overgangs jakke med plys fra Soya. Jakken har en fed plys krave samt plys på ærmerne samt ribkant. Resten er en lækker quiltet kvalitet. En skøn jakke til overgangs vejret, eller brug den med en tyk trøje under for at give lidt mere varme. Jakken er halvlang med buet afrundning. Jakken har lynlås og gode dybe skrålommer. Farven er mere army end på billedet, og den beige er en meget lys brun. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% polyester.
350 DKK 700 DKK

PULZ STRIK PZIRIS SS PULLOVER

Let strik fra Pulz. En lækker tynd og alligevel vamset strik bluse med korte ærmer. Den er super fed i sin smukke grønne farve. Er flot med en skjorte under eller en langærmet t-shirt. Eller brug den som den er med en top under. Der er lette pufærmer og rund hals. Da strikken ikke er så lang er den helt ideel til en nederdel eller et par vidde jeans. Men sæt den til hvad du vil, den kan bære det hele. Kan vaskes på uldprogram i maskinen, og skal ligge tørre.
Materiale:
32% nylon, 31% uld, 25% alpaca, 12% akryl,
250 DKK 500 DKK

PREPAIR KJOLE MANDY DRESS

Kjole med print fra Prepair, vores nye brand her på siden. Kjolen er super til enhver anledning, fordi den både kan styles til hverdag med et par jeans eller leggings, eller til fest med et par nylonstrømper og pæne sko. Den er altså meget anvendelig og let at bruge. Skal ikke stryges. Kjolens yderste lag er lavet i en lidt gennemsigtig kvalitet i brændt/sandfarvet print på mørkeblå bund. Der medføler en mørkeblå underkjole. Kjolen er smuk at style med blå nylonstrømper eller leggings.
Materiale: 100% Polyester
Materiale (underkjole): 100% Viskose
350 DKK 700 DKK

ONE TWO MESH T-SHIRT SIBEY

Mesh bluse med skønt farveprint fra Luxzuz / One Two. Mesh blusen er perfekt at bruge under kjoler, strik og skjorter for at give et ekstra lag og tilføre farve på en super elegant måde. De er også super flotte med en top under og en åben cardigan eller en blazer over. Mesh blusen er en langærmet t-shirt med rund hals og masser af stretch, der gør den meget komfortabel og let at få af og på. Pasformen er tæt. Normal til lidt stor i størrelsen.
Materiale: 90% Mesh polyester, 10% Elastan
100 DKK 200 DKK

SOYA BUKSER SC-BANU 54

Hjemme bukser fra Soya. En super blød og lækker kvalitet fra Soya. Bukserne er lavet over en joggingbuks med alle de komfortable ting de nu har. Elastik i linningen samt bindebånd. Skrå lommer samt elastik i buksebenene så man ikke skal tænke på længden. Bukserne findes i tre flotte farver, lavendel, lyseblå, samt sorte. Der findes en overdel i samme farver hvis man vil køre det som et sæt. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEATSHIRT SC-BANU 51

Sweatshirt fra Soya. Super lækker og blød kvalitet sweatshirt i fede farver. Blusen har en kort lynlås foran og ribkanter i hals og ærme. På ærmerne er der en smule puff som giver sweatshirten et feminint look.Til denne sweat er der bukser hvis man vil købe det som et helt sæt. Den findes i 3 farver, sort, lavendel samt en lækker lyseblå. En fantastisk lækker bluse både til hverdag og til ren afslapning i sofaen. Blusen kan du sagtens bruge med et par jeans til eller en pæn buks. Kan vaskes i maskine på 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA BUKSER SC-BARNI 3

Lækre stribede bukser fra Soya i deres berømte Banu kvalitet. Banu kvaliteten er ekstrem blød og behagelig at have på. Der er i denne buks, elastik i livet samt et bindebånd. Der er også elastik i bunden så længden ikke betyder så meget. Bukserne har en skrålomme og er i det hele taget en fantastisk buks at have på. Modellen kan sammelignes med en gammeldags jogging buks. KAn vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA FLUFFY HJEMMESKO SC-AMELIA 1

De hyggeligste bløde hjemmesko fra Soya. Fåes i sort eller sand. Den absolut bedste advents- eller julegaveidé - hvem ville ikke elske et par fluffy sutsko? Skoene har en tyk gummisål, som du ikke glider i dem, og så de er super komfortable. De har to remme henover fødderne, så de sidder ordentligt fast, og så du får luft til tæerne (og undgår sure tæer). Indersålen er super blød, blot med lidt korte "hår", så de er ekstra bløde. Kunstpels.
150 DKK 200 DKK

VILA BUKSER VIKAMMA HW TAILORED WIDE PANT

Brede habitbukser i den smukkeste, mørkegrønne farve fra Vila. Lavet som sæt med VIKAMMA blazeren i samme farve. Et smukt sæt, som er perfekt til alle anledninger året rundt, fordi farven er så afdæmpet men stadig smuk og elegant. Bukserne er højtaljede og med elastik på ryggen og fast linning foran. De lukkes med hægte og lynlås. Bukserne er lange (modellen på billedet er høj) og har skrålommer foran og fake lommer bagpå.
Materiale: 95% Polyester, 5% Elastan
125 DKK 250 DKK