Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Sandaler

Sorter efter

SKECHERS SANDALER CALI BREEZE - ROSEGOLD

Skechers Foamies sandaler med gummisål i en smuk rosaguld med glimmer. Klassisk og enkel slip-in sandal med to remme over foden og en tyj gummisål, så du går fantastisk i dem. Kvaliteten gør også, at sandalerne holder fantastisk godt i alt slags vejr. Formstøbt indersål gør sandalerne super komfortable og gode for dine fødder. Overstykket er lavet i blødt skum, støbt i ét stykke. Kan sagtens tåle vand og kan vaskes i hånden. Tør dem i skyggen for at holde dem pæne. Husk, at Skechers er store i størrelsen.
450 DKK

TIM & SIMONSEN SANDAL MASHA - BROWN

Sandaler, model Masha fra Tim & Simonsen. Super fede skind sandaler i en lækker mørkebrun farve. En utrolig behagelig høj sandal der både er fede til jeans eller kjole. Alt efter hvad du sætter til kan sandalen bære det hele. Højden på sandalen er 3 cm i fronten og i hælen er den 8 cm. Der er memory skum i sålen for en fantastisk komfort. Overlæderet er kalveskindl og underlæderet er lammeskind. En fantastisk sandal som er behagelig at have på selvom den er med hæl. Bemærk den er lidt lille i størrelsen.
800 DKK

TIM & SIMONSEN SANDAL MED NITTER ISABELLA -BROWN

Sandaler model Isabella fra Tim & Simonsen. Super fede skind sandaler i en mørkebrun farve med nitter. En utrolig behagelig høj sandal der både er fed til jeans eller kjole. Alt efter hvilket tøj du sætter til, kan sandalen bære det hele. Højden på sandalen er 3 cm i fronten og i hælen er den 8 cm. Der er memory skum i sålen for en fantastisk komfort. Overlæderet er kalveskind/metal og underlæderet er lammeskind. En fantastisk sandal som er behagelig at have på selvom den er med hæl. Bemærk lidt lille i størrelsen.
900 DKK

TIM & SIMONSEN SANDAL MASHA - GOLD

Sandaler model Masha fra Tim & Simonsen. Super fede skind sandaler i en metal guld farve. En utrolig behagelig høj sandal der både er fed til jeans eller kjole. Alt efter hvad tøj du sætter til, kan sandalen bære det hele. Højden på sandalen er 3 cm i fronten og i hælen er den 8 cm. Der er memory skum i sålen for en fantastisk komfort. Overlæderet er kalveskind/metal og underlæderet er lammeskind. En fantastisk sandal som er behagelig at have på selvom den er med hæl. Bemærk den er lidt lille i størrelsen.
850 DKK

SKECHERS SANDALER WOMENS MAX CUSHIONING - LURED

Chunky sandaler med velcro fra Skechers. Få den fantastiske komfort, du kender fra dine Skechers sneakers - nu i sandaler. Denne variant har den tykke sål med Max Cushioning og støddæmpende Goga Mat, såvel som en stødabsorberende mellemsål. Sandalerne er super lette at bruge, og stilen tager inspiration fra den chunky sko-trend, som ses alle vegne. Sålen er designet med den optimale hældning for dine fødder. Lavet i tekstil og med gummisål. Kan vaskes i maskinen.
750 DKK