Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

SKECHERS

Sorter efter
Vis per side

SKECHERS MAX CUSHIONING ELITE 128540

Cool sneakers med dyreprint fra Skechers. Skoen er i vores bedst solgte og super komfortable Max Cushioning Elite model, som er fantastisk at gå i. Den har en tyk sål, som består af en Air-Cooled Goga Mat indersål og en stødabsorberende ULTRA GO mellemsål. Den har snørebånd og støtter godt op om foden. Denne sneaker har det fedeste design med et miks af forskellige dyreprint i både premium skind og syntetisk materiale. Hælen er 5 cm og har en hældningsforskel på 6 mm. Med disse sko får du både ultimativ komfort og et lækkert design. Vær opmærksom på, at de er store i størrelsen.
1.400 DKK

SKECHERS SORTE STØVLER WATERPROOF GOOD YEAR

Sort støvle i vandtæt design fra Skechers. Samme letvægts design og gode sål. Denne støvle er designed med optimal komfort i fokus. Den er super god til lange vandreture i al slags vejr. Vær opsmærksom på, at Skechers sko er store i størrelsen. Støvlen er åndbar og god for dine fødder. De har snørebånd og en strop på hælen, så du let kan få dem af og på. Sålen er tyk og lidt højere bagpå for god komfort. Stødabsorberende sål med "Ultra go cushioning". Ydersålen er i slidstærk Good Year gummi. Støvlen er i slidstærkt ruskind og tekstil. Vejer ca. 230 gram pr. støvle i str. 37. Gå en størrelse ned i forhold til hvad du plejer at bruge
1.100 DKK

SKECHERS SORTE SNEAKERS FLEX APPEAL 4.0 WATERPROOF

Vandtætte sneakers i Flex Appeal 4.0 modellen fra Skechers. Skoene har Air cooled memory foam såler og er lette, så det føles som at gå på skyer. Denne model er sort med sarte lyserøde detaljer, som giver et feminint look, uden at det bliver for meget. De har en god, tyk sål, som er skridsikker, og derfor også god til sport eller lange gåture. En perfekt sko til alt slags vejr - men som ikke bare er praktisk, men også super fed. Hvis du ikke allerede kender Skechers, vil du blive positivt overrasket over, hvor lette og komfortable de er. De er fantastiske at gå i.
1.000 DKK

SKECHERS BLÅ SNEAKERS WOMENS GLOBAL JOGGER

Cool, blå sneakers med snørebånd fra Skechers. Skoen er i Global Jogger modellen, som er fantastisk at gå i. De har ruskindsdetaljer, som også gør dem slidstærke. Sålen har en god hældning, som er sund for foden, og derfor er de også behagelige at gå med. Sålen indvendigt er i "Air cooled memory foam", som former sig efter din fod og er åndbart. Sålen på netop denne model er lavet med Good Year, som sørger for performance; godt grip, stabilitet og holdbarhed. Du står altså godt fast på jorden, og skoen sidder godt fast på foden.
900 DKK

SKECHERS WOMANS ULTRA FLEX - HIGH RISE

Fede sneakers støvler fra Skechers. Støvlen har slip on effekt med elastik i begge sider så den er super nem at tage af og på selvom den er en ankel støvle uden snørrebånd. Den er som alle Skechers sko og støvler enorm let og luftig at have på. Den har en fantastisk sål med stødabsorberende mellemsål. Indersålen er ud over også at være stødabsorberende en lækker air cool kvalitet. Bemærk at Skechers er lidt større i størrelsen, så vi anbefaler at gå en størrelse ned.
800 DKK

SKECHERS SNEAKERS WOMANS BOBS SPARROW

Fede sorte sneakers med hvid sål fra Skechers. Skoen er en slip-on som sidder tæt til foden og har memory foam i sålen, så du er flyvende. De er helt fantastiske at gå i. Uden snørebånd, men har pyntesnørebånd. Skoen er let og luftig, og kan sagtens bruges i varmt vejr såvel som koldt, fordi der er luft til fødderne. Nedenunder er sålen sort, sådan at den er let at gøre ren. Skoen kan gå i vaskemaskine, hvilket gør rengøring meget lettere. Store i størrelsen.
800 DKK