Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Soft Rebels

Sorter efter
Vis per side

SOFT REBELS BLØD UNDERKJOLE MED BLONDE - SAND

Sand farvet underkjole med den skønneste blonde og tynde stropper fra Soft Rebel. Underkjolen er tynd og lækker og perfekt at bruge under dine kjoler eller tunikaer. Blonden er så fin, går ned i en let v udskæring og kører hele vejen rundt om toppen som en bred bramme. Der er regulerbare stropper som yderligere er tynde så den går under den letteste kjole. Underkjolen sidder tæt til og i den lækre modal kvalitet er den bare utrolig behagelig at have på. Modalen bliver heller ikke statisk som mange polyester underkjoler kan blive. Fuld længde på underkjolen er 86 cm i en str.s. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader eller lige skylles op i hånden.
Materiale:
100% modal.
300 DKK

SOFT REBELS BLØD UNDERKJOLE MED BLONDE - BLACK

Sort underkjole med den skønneste blonde og tynde stropper fra Soft Rebel. Underkjolen er tynd og lækker og perfekt at bruge under dine kjoler eller tunikaer. Blonden er så fin, går ned i en let v udskæring og kører hele vejen rundt om toppen som en bred bramme. Der er regulerbare stropper som yderligere er tynde så den går under den letteste kjole. Underkjolen sidder tæt til og i den lækre modal kvalitet er den bare utrolig behagelig at have på. Modalen bliver heller ikke statisk som mange polyester underkjoler kan blive. Fuld længde på underkjolen er 86 cm i en str.s. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader eller lige skylles op i hånden.
Materiale:
100% modal.
300 DKK

SOFT REBELS TOP MED BLONDE OG STROPPER - SAND

Top med blonde og tynd strop fra Soft Rebel. Toppen her er i farven sand og er i det blødeste modal og blonden er fin og lækker. Den har fine tynde stropper som selvfølgelig kan reguleres. Blonden går ned i et let v og følger ellers kanten rundt hele vejen rundt. Modellen er smal sådan at du kan bruge den inden under dine tynde skjorter eller bluser som en ekstra top, men den er samtidig så fin så til de varme dage om sommeren så du kan bruge den alene som en sommertop. Den fylder ihvertfald heller ikke noget i kufferten. Længden er 60 cm i str. s. Findes også i sort. Den kan du finde under relaterede varer herunder. Den er nem at skylle op og ellers kan den tåle 30 grader i maskinen, eventuelt i en vaskepose for at passe ekstra på blonderne.
Materiale:
100% modal.
200 DKK

SOFT REBELS TOP MED BLONDE OG STROPPER - BLACK

Top med blonde og tynd strop fra Soft Rebel. Toppen her er sort og er i det blødeste modal og blonden er fin og lækker. Den har fine tynde stropper som selvfølgelig kan reguleres. Blonden går ned i et let v og følger ellers kanten rundt hele vejen rundt. Modellen er smal sådan at du kan bruge den inden under dine tynde skjorter eller bluser som en ekstra top, men den er samtidig så fin så til de varme dage om sommeren så du kan bruge den alene som en sommertop. Den fylder ihvertfald heller ikke noget i kufferten. Længden er 60 cm i str. s. Findes også i en flot sandfarvet. Den kan du finde under relaterede varer herunder. Den er nem at skylle op og ellers kan den tåle 30 grader i maskinen, eventuelt i en vaskepose for at passe ekstra på blonderne.
Materiale:
100% modal.
200 DKK

SOFT REBELS BUKS SRVILJA TOTAL ECLIPSE

Lækker blå buks fra Soft Rebel med en smule stretch. En klassisk pæn buks med skrålommer. Modellen er modernet i sit udtryk, samtidig med at den er super klassisk. Der er bæltestropper i buksen samt en lukning med en hægte foran som derfor ikke fylder så meget som en knap. En buks som er midwaist og smal i taljen men stadig plads til lårene. Der er paspolerede lommer bagpå som giver en fed detalje. Bukserne er gode lange, Indvendig sømlængde er 74 cm i en str. s. Denne buks findes også i sort som kan findes under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
68% recycled polyester, 28% viskose, 4% spandex.
600 DKK

SOFT REBELS BUKS SRVILJA MIDWAIST BLACK

Lækker sort buks fra Soft Rebel med en smule stretch. En klassisk pæn buks med skrålommer. Modellen er modernet i sit udtryk, samtidig med at den er super klassisk. Der er bæltestropper i buksen samt en lukning med en hægte foran som derfor ikke fylder så meget som en knap. En buks som er midwaist og smal i taljen men stadig plads til lårene. Der er paspolerede lommer bagpå som giver en fed detalje. Bukserne er gode lange, Indvendig sømlængde er 74 cm i en str. s. Buksen findes også i en fed blå farve. Den kan findes under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
68% recycled polyester, 28% viskose, 4% spandex.
600 DKK