Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Soya

Soyaconcept er et dansk firma som er beliggende i Sønderborg. Soyas produkter udemærker sig ved deres gode kvalitet til en overkommelig pris. Da firmaet er dansk, er størrelserne også derefter. Det vil sige at der er rummelighed i deres modeller, men stadig lavet til at fremhæve den kvindelige form. Soyaconcept har en dedikeret medarbejder stab som er med til at forme kollektionerne til fantastisk tøj som kan bruges af de fleste kvinder på kryds og tværs af farver og mønstre. Soya har ydermere et stært basis program med lækre viskose t-shirts og toppe. Soya har et nordisk look som vi elsker her hos Charlotteegedal.dk De går ikke på kompromi med kvaliteter og deres unikke print på deres varer kan inspirere de fleste til at sætte tøjet sammen på nye og lækre måder. Soya har både styles til hverdags brug og samtidig laver de nogle fantastisk kjoler til festlige anledninger. Deres kollektioner er altid baseret på at kunne bruges til begge dele. Soya har nogle fantastiske pasforme og deres kvaliteter er i top. Vi har et stort udvalg af bla. Soyas overtøj som også er kendt for deres pasformer og kvaliteter. 

Sorter efter
Vis per side

SOYA PONCHO SC-RINIE 1

Strik poncho fra Soya. Lækker hyggelig og varm poncho i en skøn sand/beige farve samt en god og klassisk sort. Ponchoen er lukket i siderne så fungerer også super fint som en strik vest. Den er super fin uden på en skjorte eller en fed kjole. Men til efteråret i overgangs perioden ville den også være perfekt uden på en skindjakke som supplement til et stykke overtøj. Kan vaskes ved 30 grader.
Materiale:
97% polyester, 3% elastan.
300 DKK

SOYACONCEPT NEDERDEL SC-RODA PRINT

Super smuk Nederdel fra Soyaconcept, nederdelen er foeret og har elastik i taljen. Den er i et super flot efterårs print med det skønneste guldprint. Nederdelen er i "midi" længde og blir perfekt med en lækker strik til efteråret. Eller en skøn skjorte til. Nederdelen skal vaskes ved 30 Grader.
Matriale Nederdel 100% foer 95% Viscose og 5% Elastan.
400 DKK

SOYA VEST SC-RANDI 3

Lækker vatteret vest fra Soya. Vesten har lille krave, tryk knapper og super fede store lommer, så man kan have lidt med når man skal ud. Vesten er super let og kan bruges både som overtøj, og indenfor i den kolde tid. brug den nu hvis det er lidt køligt en morgen eller aften, og så lidt senere på sæconen med en lækker strik eller jakke inden under.
Materiale 100% polyester.
400 DKK

SOYA BUKSER SC-BIARA 72

Lækre og super bløde bukser fra Soya. Bukserne har lommer, bred linning med elastik i taljen og bindebånd, pasformen er løs med brede ben og længden er 7/8, men er man ikke så høj er de lange. Kvaliteten er utrolig blød og lækker så de er perfekte til hyggebukser evt. sammen med blusen som passer til, men de er også gode med en lækker skjorte eller en lækker strik.
Materiale 74% viskose 21% polyester 5% elestan.
200 DKK

SOYA T-SHIRT SC-BIARA 70

Lækker t-shirt fra Soya i en fantastisk blød kvalitet. T-shirten er i 3 fine melerede farver og har nogle rigtig fine detaljer. Den har et fast stykke forneden og fin lille rynke detalje som giver en let og løs pasform. Den er fin til et par jeans, en lille nederdel eller selvfølgelig de lækre bløde bukser som passer til, så er man klædt rigtig fint på i et lækkert hyggesæt.
Materiale 74% viskose 21% polyester 5% elestan.
170 DKK

SOYA CARDIGAN SC-PISHA 3

Cardigan fra Soya. Lækker tynd strik cardigan uden knapper. Strikken er let og luftig og kan bruges hele året rundt. Den er lidt oversize med en lidt strammere rib kant forneden som giver den lidt facon. Cardiganen er uden knapper og hænger så derfor bare fint ned foran. Den er super fin både uden på en lækker sommerkjole, men kan bestemt også bruges til en god t-shirt og et par jeans. Farven er lækker creme, og kan derfor gå til de fleste mønstre og farver.
Materiale:
53% akryl, 47% polyamid.
400 DKK