Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Soya

Soyaconcept er et dansk firma som er beliggende i Sønderborg. Soyas produkter udemærker sig ved deres gode kvalitet til en overkommelig pris. Da firmaet er dansk, er størrelserne også derefter. Det vil sige at der er rummelighed i deres modeller, men stadig lavet til at fremhæve den kvindelige form. Soyaconcept har en dedikeret medarbejder stab som er med til at forme kollektionerne til fantastisk tøj som kan bruges af de fleste kvinder på kryds og tværs af farver og mønstre. Soya har ydermere et stært basis program med lækre viskose t-shirts og toppe. Soya har et nordisk look som vi elsker her hos Charlotteegedal.dk De går ikke på kompromi med kvaliteter og deres unikke print på deres varer kan inspirere de fleste til at sætte tøjet sammen på nye og lækre måder. Soya har både styles til hverdags brug og samtidig laver de nogle fantastisk kjoler til festlige anledninger. Deres kollektioner er altid baseret på at kunne bruges til begge dele. Soya har nogle fantastiske pasforme og deres kvaliteter er i top. Vi har et stort udvalg af bla. Soyas overtøj som også er kendt for deres pasformer og kvaliteter. 

Sorter efter
Vis per side

SOYA SORT CYKEL SHORTS SC-PYLLE 170 - SORT

Cykelshorts fra Soya. Gode indershorts med lille fin blød blonde. Shortsene er lækre i en blød bomulds kvalitet og er perfekte under kjoler og nederdele. Denne bikershorts er altid populær da mange har problemer med at få varme lår i sommervarmen. Denne shorts kan afhjælpe at man bliver rød og generet. En god basic shorts at have igennem sæsonen.
Materiale:
58% bomuld, 36% polyester, 6% elastan.
150 DKK

SOYA BLUSE SC-SOLEA 32 - ROSA COMBI

Mønstret bluse fra Soya. En skøn og let top med helt kort ærme som kun lige dækker det øverste af overarmen. Den er i det skønneste rosa farvede print med creme farvet bund. Den har rund hals og er lige op og ned i modellen. Blusen er super fin til shorts, lange bukser eller en fed jeans. Man kan bruge den som den er, eller sæt en blazer eller denim jakke over og få et helt andet look. Den er lige til at skylle op, krøller ikke og er derfor perfekt til rejse kufferten. Findes i 2 andre farve kombinationer som du kan finde under relaterede varer herunder.
Materiale:
97% polyester, 3% elastan.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
150 DKK

SOYA BLUSE SC-SOLEA 32 - GRØN COMBI

Mønstret bluse fra Soya. En skøn og let top med helt kort ærme som kun lige dækker det øverste af overarmen. Den er i det skønneste grønne print med creme farvet bund. Den har rund hals og er lige op og ned i modellen. Blusen er super fin til shorts, lange bukser eller en fed jeans. Man kan bruge den som den er, eller sæt en blazer eller denim jakke over og få et helt andet look. Den er lige til at skylle op, krøller ikke og er derfor perfekt til rejse kufferten. Findes i 2 andre farve kombinationer som du kan finde under relaterede varer herunder.
Materiale:
97% polyester, 3% elastan.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
150 DKK

SOYA BLUSE SC-SOLEA 32 - BLÅ COMBI

Mønstret bluse fra Soya. En skøn og let top med helt kort ærme som kun lige dækker det øverste af overarmen. Den er i det skønneste blå print med creme farvet bund. Den har rund hals og er lige op og ned i modellen. Blusen er super fin til shorts, lange bukser eller en fed jeans. Man kan bruge den som den er, eller sæt en blazer eller denim jakke over og få et helt andet look. Den er lige til at skylle op, krøller ikke og er derfor perfekt til rejse kufferten. Findes i 2 andre farve kombinationer som du kan finde under relaterede varer herunder.
Materiale:
97% polyester, 3% elastan.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
150 DKK

SOYA SORT SKJORTE SC-RADIA 127 - SORT

Lækker tynd viskose skjorte i sort fra Soya. En bred og lidt kort skjorte med almindelig skjortekrave som går lidt ned i v. Skjorten har brede vinge ærmer som lige dækker det øverste af overarmen. En fantastisk skjorte som man kan bruge til stramme jeans eller en lækker denim nederdel. Skjorten er også super god at bruge åbenstående som en lille jakke med en fed top under. Viskosen gør at den er ekstrem behagelig at have på, også de rigtig varme dage. En lækker skjorte, til en rigtig lækker pris.
Materiale:
100% viskose.
Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
250 DKK

SOYA STRIK M. HULMØNSTER SC-CASINA 1 - ROSA

Smuk rosa meleret strik med hulmønster fra Soya. God til de kolde forårs- og sommerdage over en skjorte eller en kjole, men også til et par shorts, jeans eller en nederdel. Strikken har rund hals og lange raglanærmer med det flotte strikmønster i. Ærmerne samles i en rib ved håndleddene, som giver en let balloneffekt, der sidder super flot. Pasformen er løs og komfortabel. Der er plads til en skjorte under. Helt normal i størrelsen. Indeholder uld og bør vaskes forsigtigt hvis du bruger vaskemaskine.
Materiale: 50% Polyester, 29% Akryl, 16% Nylon, 5% Uld
400 DKK