Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

SOYA SWEAT SC-BANU 72 - LYSEBLÅ

Producent: Soya
SKU: 25565 - LYSEBLÅ
Sweat shirt fra Soya. Lækker blød og lækker sweat i en skøn lyseblå farve. På blusen her er der en dejlig skorstens krave med bindebånd. Kraven sidder ikke til halsen og er derfor på ingen måde ubehagelig at have på, men giver tværtimod et fedt look. Der er raglan ærmer i blusen for en loose pasform. På brystet er der et diskret gummi tryk i tone i tone, hvor der står Moments of simplicity. En skøn sweat hvor du kan tilkøbe de lækreste bukser til hvis man er til et helt hyggesæt. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
300 DKK
225 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

SOYA SWEATSHIRT SC-BANU 72 - NAVY

Sweat shirt fra Soya. Lækker blød og lækker sweat i en mærk lækker navy farve. På blusen her er der en dejlig skorstens krave med bindebånd. Kraven sidder ikke til halsen og er derfor på ingen måde ubehagelig at have på, men giver tværtimod et fedt look. Der er raglan ærmer i blusen for en loose pasform. På brystet er der et diskret gummi tryk i tone i tone, hvor der står Moments of simplicity. En skøn sweat hvor du kan tilkøbe de lækreste bukser til hvis man er til et helt hyggesæt. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK

SOYA SWEATSHIRT M. TRYK OG HØJ KRAVE - SORT

Sweat shirt fra Soya. Lækker blød kvalitets sweat med høj krave. I kraven er der et bindebånd for et lidt sporty look. Der er et fedt print på fronten af blusen hvor der står "Moments of simplicity" med gummi tryk. Blusen er langærmet og med ravlan ærmer. Den er rundet for neden og er super god til både smalle bukser eller et par bukser med lidt god vidde i. Der er i samme serie Banu fra Soya også bukser til denne bluse. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
48% modal, 48% polyester, 4% elastan.
225 DKK 300 DKK