Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Strik

Leder du efter en enten varm eller let sommer strik?Vi har et stort udvalg. Strik kan bruges året rundt alt afhængig af strikkens kvalitet. Vi har et stort udvalg af varme strik om vinteren og tynde bomulds strik om sommeren. Strikken er i øjeblikket i lækre farver og flotte mønstre. Lidt som vor mødre strikkede dem. Hyggelige og hjemlige.

Sorter efter
Vis per side

BLACK COLOUR STRIK FABIOLA LONG KNIT CARDIGAN

Super fed lang, chunky cardigan med smukke pufærmer fra Black Colour. Cardiganen er perfekt over dine kjoler og skjorter med brede ærmer. Den indeholder uld og alpaka, og er derfor lækker at have på og god varm uden at man bliver klam. Cardiganen er smuk til et hverdagsoutfit med bukser og top eller skjorte, men også super god til kjoler, fordi den er lang. Den giver et lidt enkelt og råt, mere casual look til dit outfit.
Materiale: 62% Akryl, 8% Uld, 8% Viskose, 4% Alpaka
800 DKK

MARTA STRIK 201336

Lækker blød oversized strik fra Marta du Chateau. Strikken har lidt strumpede ærmer og v-hals, og derfor er den perfekt til at bruge over en skjorte. Den er også skøn at have på alene eller med en top under. Den er rundt skåret forneden og længere bagpå. En strik, der er skøn at bruge året rundt. På koldere dage med jeans, leggings eller smalle bukser og med en tunika eller skjorte under. På varmere dage med shorts eller til en nederdel. Teksten foran siger "nice".
Materiale: 52% Akryl, 22% Polyester, 18% Uld, 8% Viskose
400 DKK

MARTA STRIK DS21155

Tynd strik med striber fra Marta du Chateau. En super lækker, tynd bomuldsstrik, som både kan bruges som bluse og som strik over en skjorte eller alene. Den er sandfarvet i bunden og med enten lyserøde eller lyseblå striber. Den har bådudskæring, og sidder derfor super flot. Længden er ned over hoften, og den er længere bagpå. En super fed og let strik, som er god til forår og sommer. Brug den for eksempel med jeans eller smalle bukser.
Materiale: 100% Bomuld
350 DKK

MARTA STRIK 21228

Super fed oversized strik i bomuld fra Marta du Chateau. Strikken er perfekt hvis du bare elsker strik, men synes det er for varmt til forår og sommer. Denne er nemlig ikke for varm. Den er fed alene, men også over en storskjorte eller kjole og med sneakers, støvler eller sandaler til. Strikken har rund, lidt bred udskæring. Ærmerne er lidt smalle, så pasformen ikke bliver helt uden facon, men sidder pænt. På brystet er teksten "Oohlala" i hvid. Strikken er rundt skåret og længere bagpå. Derfor er den perfekt til smalle jeans og leggings.
Materiale: 100% Bomuld
400 DKK

VILA KORTÆRMET STRIK VIRIL PUFF 2/4 TOP

Strik fra Vila. Lækker blød kortærmet strik i super fine milde farver som mint (desert sage) og rosa (old rose). Strikken har en smule puf ærme og når ca. til albuen. Altså også god til dem der gerne vil have dækket hele overarmen. Afslutningerne er med fine lidt brede ribkanter. Ribkanterne er bløde og elastiske og er derfor ikke stramme at have på overarmen. Strikken er knap så lang og er derfor perfekt til en nederdel med lidt vidde i eller et par shorts til de lidt varmere dage. Der er viskose i denne strik bluse og er derfor dejlig blød og behagelig at have på.
Materiale:
50% viskose, 27% polyamid, 23% polyester.
250 DKK

SOYA BLUSE SC-DOLLIE 686

Cardigan fra Soya. Lækker tynd strik cardigan uden knapper. Strikken er let og luftig og kan bruges hele året rundt. Den er lidt oversize med en lidt strammere rib kant forneden som giver den lidt facon. Cardiganen er uden knapper og hænger så derfor bare fint ned foran. Den er super fin både uden på en lækker sommerkjole, men kan bestemt også bruges til en god t-shirt og et par jeans. Farven er lækker creme, og kan derfor gå til de fleste mønstre og farver.
Materiale:
53% akryl, 47% polyamid.
250 DKK