Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Strømper

Sorter efter

BLACK COLOUR PRIKKET STRØMPEBUKSER

Cool strømpebukser i brun med sorte prikker fra Black Colour. Super bløde og behagelige, og så giver de et fedt look til kjoler og nederdele. Kan både bruges som en statement strømpebuks for at give lidt farve eller til en kjole med print som vist på billedet. Strømpebukserne er hverken tynde eller tykke - men lige midt imellem på 40 denier. Derfor er de super gode til efteråret.
Materiale: 93% Polyamid, 7% Elastan
170 DKK

NÜMPH 3-PAK GLIMMERSTRØMPER NUKINGCITY

Super fine ankelsokker med glimmer fra Nümph. Strømperne ligger 3-pak af blå, brun og army/guld i en flot æske med prikker. Perfekt som gaveidé eller en lille gave til dig selv. De er søde at bruge i et par sneakers eller støvler, hvor man kan se den fine glimmer. Brug dem evt. i en farve, der matcher dit outfit, eller i en kontrastfarve. Strømperne kradser ikke. De er one size, og dækker cirka størrelse 37-41.
Materiale: 50% Metallic tråd, 47% Polyamid, 3% Elastan
100 DKK

NÜMPH 3-PAK GLIMMERSTRØMPER NUKINGCITY

Super fine ankelsokker med glimmer fra Nümph. Strømperne ligger 3-pak af sort, grå og blå i en flot æske med prikker. Perfekt som gaveidé eller en lille gave til dig selv. De er søde at bruge i et par sneakers eller støvler, hvor man kan se den fine glimmer. Brug dem evt. i en farve, der matcher dit outfit, eller i en kontrastfarve. Strømperne kradser ikke. De er one size, og dækker cirka størrelse 37-41.
Materiale: 50% Metallic tråd, 47% Polyamid, 3% Elastan
100 DKK

BLACK COLOUR KNÆSTRØMPER AURA

Super cool mesh strømper med prikker fra Black Colour. Fåes i lyserød, lyseblå og sort. Strømperne er knæhøje, men kan også bruges skubbet lidt ned i stedet for en helt almindelig ankelstrømpe. Brug dem i sneakers eller sandaler. Super fine når du har stumpebukser, nederdele og kjoler på. Strømperne er One size.
Materiale: 91% Polyamid, 9% Elastan
90 DKK

NUBRONACH 3-PACK

3-pak glimmerstrømper i ankellængde fra Nümph. Strømperne ligger fast 3 stk. i enten sand/pink/blå eller sand/grøn/lyserød. Fåes i en fin lille æske, og er derfor også en super sød gaveidé. Størrelsen dækker størrelse 37-41. Strømperne har en lille elastikkant under anklen, så de ikke glider under foden. Kradser ikke, da der ikke er glimmer på indersiden. Perfekte til sneakers, så man lige kan se lidt af strømpen i skoene. Styles enten i farver, som dit outfit - eller for at give en god kontrast til dit outfit.
Materiale: 50% Metaltråd, 47% Polyamid, 3% Elastan
100 DKK

DECOY ANKELSTRØMPER MED MESH STRIBER OG GLIMMER

Cool strømper med glimmer og transparante striber på skaftet. Strømperne er fra Decoy. De er super fede at have i sko og sneakers, så man kan se skaftet. Passer til det hele, og er perfekte hvis du ikke er til vilde farver og print, men ønsker et par strømper med detaljer. Brug dem både til hverdag og fest. Strømpen har en bred rib foroven. På selve foden er ingen glimmer. Kun i skaftet og tåspidsen. Størrelsen dækker over 37-41.
Materiale: 63% Bomuld, 20% Polyamid, 10% Metalgarn, 1% Elastan
60 DKK

HYPE THE DETAIL GLIMMER STRØMPER

Glimmerstrømper med fede detaljer fra Hype the Detail. Dækker over størrelse 37-41. Forstærket under foden, mens den ovenpå er fin og lidt gennemsigtig i mønsteret. Perfekt i et par sko, sneakers eller sandaler for et super trendy look. Også gode, hvis du har stumpebukser på.
Materiale: 76% Polyamid, 13% Bomuld, 10% Metaltråd, 1% Elastan
70 DKK

HYPE THE DETAIL 30DEN STRØMPEBUKSER

Cool strømpebukser med logodetaljer fra Hype the Detail. Strømpebukserne er en tynd nylon i 30 den. Den er sandfarvet i bunden og har pink logoer over hele benet. Super fed til hverdag med shorts eller stumpebukser, men også fin til fest under en kjole. Styles for det trendy look med et par rå sneakers eller chunky herrelook sko eller støvle.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

HYPE THE DETAIL 25/50 DEN STRØMPEBUKSER

Super fede strømpebukser i nude/sort fra Hype the Detail. Strømpebukserne er sandfarvede og 25 den foran, og sorte i 50 den bagpå. Der er logo på siden i sort. En vaskeægte statement strømpebuks, som er trendy og fed til både hverdag og fest med shorts og kjoler.
Materiale: 77% Polyamid, 12% Elastan, 11% Polypropylen
120 DKK

HYPE THE DETAIL 25DEN LOGO STRØMPEBUKSER 16013

Tynde nylon strømpebukser med "H" logoer fra Hype the Detail. Strømpebukserne fåes i sort eller sand, begge varianter har sorte logoer på. En super cool og trendy strømpebuks som er helt perfekt året rundt. Brug den under short, nederdele eller kjoler og til sko, chunky støvler og sneakers. Vask forsigtigt i vaskepose.
Materiale: 92% Polyamid, 8% Elastan
120 DKK

BLACK COLOUR STRØMPEBUKSER ALMA LEO TIGHTS

Fede strømpebukser fra Black Colour med leopard print. Flotte under en enkel kjole og med sneakers, eller til en nederdel og en flot sko eller støvle.
93% Polyamid 7% Elastan
150 DKK

KING LOUIE STRØMPEBUKSER 00679 TIGHTS

Strømpebukser fra King Louie. Lækre mikrofiber strømper i en kraftig 120 den.
90% polyamid, 10% elastan.
110 DKK

DECOY BANDALETTES

Lårbeskyttere i fin blonde fra Decoy. Lårbeskytterne har en silikone kant så de holder sig oppe.
130 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER TIGHTS FLOWER 3-16014-77

Flotte røde mønstrede strømpebukser fra Decoy/Hype The Details.
90% polyamid, 10% elastan.
120 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER TIGHTS FLORAL 3-16011-77

Flotte strømpebukser fra Decoy/hype the details. blomstrede strømpebukser.
92% polyamid, 8 % elastan.
120 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER TOE LESS

Strømpebuks uden tå fra Decoy. Denne tynde 10 denier strømpe er uden tå og derfor perfekt til sandaler.
100 DKK

DECOY LEGGINGS CAPRI LUREX

Leggings fra Decoy. Lækre leggings med en stribe ned langs siden i grå og metallic.
70% polyamid, 18% elasthan, 8% polypropylen, 4% metallic.
150 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER 9-16898

Strømpebukser fra Decoy. Flotte sorte strømpebukser med et fantastisk blomster mønster op ad benet. Strømpebukserne her har perfect fit i livet og sidder perfekt.
150 DKK

DECOY STRØMPER FOOTLETS

Footies fra Decoy. Bløde og behagelige fodskånere. Der er ingen syning under fod og derfor er komforten i top.
100% polyamid.
60 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER 60 DEN MICRO

60 DEN. microfiber strømpebuks. Disse strømpebukser er lidt tykkere og lækre bløde. Tag dem på til en strikkjole eller en fed skind nederdel. Disse strømpebukser er lidt mere holdbare end de tynde nylon strømper man kan få.
80 DKK

DECOY STRØMPEBUKSER LADIES TIGHTS HERDIS

Kraftige strømpebukser med lækkert mønster.
91% polyamid 9% elasthan
150 DKK