Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tasker

Tasker kan vi ikke leve uden. Der er små tasker, store tasker, cross over tasker, bumbags og vi kan blive ved. Det der er vigtigst er at vi kan flytte ind i dem. Vi bruger tasker til mange ting og man skal kunne bruge dem i mange år. Vi sælger fortrinsvis skindtasker, da de holder længere, bare bliver bedre ved brug osv.

Sorter efter

RE:DESIGNED MØRKEBRUN TASKE ABBELIN URBAN

Fed taske i skind fra Re:Designed. Tasken, der passer super godt til hverdag og til fest. Den har en super god mellemstørrelse, hvor du kan have alt det vigtigste i - plus lidt - uden at den bliver for stor og for tung. Tasken er super elegant, men samtidig rå. Den flotte, mørkebrune farve er en flot kontrast til sommerens farver, og vil gå perfekt ind i efterårets og vinterens nuancer. Lukkes med magnet foran. Har en lomme med lynlås indeni. Stroppen kan justeres og tages helt af.
Mål: H: 22 x W: 27 cm
Materiale: 100% Læder
700 DKK

RE:DESIGNED TASKE ADLA

Stor arbejds-, ferie- eller weekendtaske i lækkert skind fra Re:Designed. Tasken, du kan fylde alt i - der er plads til det hele! Og uden, at det bliver rodet, for tasken har mange gode, små rum, så der er plads til alle dine småting. Tasken har både korte remme samt en lang rem. På ydersiden har tasken på den ene side to store, flade rum med lynlås. Indeni har en et rum med lynlås i den ene side og to små åbne rum i den anden side. Tasken lukkes med lynlås. Fast bund, så tasken kan stå selv.
Mål: H:38 x W:40 x D:12cm
Materiale: 100% Læder
1.500 DKK

RE:DESIGNED CROSSOVER I WALNUT LY URBAN

Oversize crossover taske fra Re:Designed. Lækker skind taske med masser af rum. Hele 6 rum med lynlås, samt et rum indvendigt også med lynlås. Super fed til all around taske da den kan rumme meget og samtidig er behagelig at bære rundt på. Tasken er i en lækker brun walnut farve samt en skøn helt mørkegrøn oliven farve. Det er kopper farvede lynlåse på begge farver.
Højde 27 cm, Bredde 35 cm. Bemærk farverne kan variere fra taske til taske da de er indfarvet i hånden.
1.000 DKK

RE:DESIGNED TASKE ADEA URBAN BAG

Skøn rummelig taske med dekorativ guldtonet drejelås fra Re designed, i det store rum er der mindre lynlåslomme og to åbne stiklommer til eksempelvis din telefon. Til tasken er der både bærehanke og regulerbar rem, så du kan bære tasken i hånden eller påsæt remmen og bær den over skuldrene. Stor front lomme med drejelåslukning. Justerbar og aftagelig rem. Indvendig lynlåslomme. To indvendige åbne stiklomme Mål: H: 31 x B: 37 cm. Længde på regulerbar rem: 130 cm. Højde på hanke: 24 cm. Vær opmærksom på at læderets udseende og følelse varierer fra style til style.
Matriale 100% Skind
1.200 DKK

RE:DESIGNED TASKE ALJA URBAN BAG

Mega fedt skind net fra Re Designed, i den blødeste skind kvalitet. Det er perfekt til træningstaske, indkøb eller strikketaske. Nettet har dejlige brede skulder remme, der er en inderlomme med lynlås. Nettet lukkes med en kraftig trykknap. Nettet har grove stikninger udenpå.
Matriale 100% Skind.
1.000 DKK

RE DESIGNED BUMBAG LARGE

Bumbag med dekorativ guldtonet drejelås. Hovedrummet har lynlåslukning, hvori der er en lille lynlåslomme. Dertil hører en justerbar og aftagelig rem. Du kan bruge remmen og bærer tasken over skuldrene, om livet eller tage remmen af og bruge tasken som en stor clutch, du bærer i hånden. På grund af dens anvendelighed og flotte design er den ideel til flere lejligheder såsom: Festivaler og koncerter, hvor du har brug for en praktisk taske, der kan holde alle dine vigtige ting. Byturen, hvor du nemt kan feste natten væk uden at miste din bumbag. Hverdagen, hvor funktionalitet er vigtigt samtidig med at se smart ud. Rejser, hvor dit pas, pung, mobil og alt andet essentielt til en ferie nemt kan være i din bumbag. En bumbag kan også bæres på flere måder. Du kan bære den omkring livet eller over skulderen, hvor den både kan sidde foran eller omme på ryggen. Hvordan du end foretrækker at bære din bumbag, vil den matche ethvert outfit. Hvad end du har kjole, bukser eller nederdel på, derfor er en bumbag et must i enhver garderobe. Mål: H: 21 x W: 39 cm.
Matriale 100% Skind.
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE AGLA URBAN

Lækker skind taske i en fed brun farve fra Re:designed. Tasken er ligesom firkantet med mange gode rum. Der er det store med lynlås, hvor man inden i finder et ekstra rum med lynlås, samt en lomme. På bagsiden af tasken er der også et rum med lynlås. Den fede lidt brede rem er god til at køre over som en cross over.
Materiale:
100% skind
800 DKK

RE:DESIGN WALTNUT FLET TASKE ABBELIN

Lækker skind taske fra Re:Design. Blødt skind med et fedt og tidsløst design med flet.
700 DKK

RE DESIGNED KEYHANGER FLETTET

Cool keyhanger i flet til dit nøglebundt fra Re:Designed. Fås i 3 farver; walnut, burned tan og black, og passer til de fleste tasker fra Re:Designed med samme farvenavn. En keyhanger er en god idé til dig, der tit smider dine nøgler væk, eller ikke kan finde dem i tasken. Denne er i samme lækre bløde skind som alle taskerne fra samme mærke. Kan også bruges til at sætte fast til en mindre taske eller pung, så denne kan hænges om halsen eller bruges som lang rem. Den sorte keyhanger har guld detaljer, mens de brune farver har vintage guld detaljer.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

NÜMPH SHOPPER NUSISTERHOOD SHOPPER

Shopper fra Nümph. Lækkert stort net i bomuld som kan smides i vaskemaskinen. Nettet er produceret i Indien og ved køb af dette net er du med til at støtte de fattigste kvinder i slummen i Indien. Nümph donerer pr. solgt net 10 dollars til slummen. På nettet står der "sisterhood" på Hindu. Vi hjælper hinanden.
Materiale 100% bomuld.
200 DKK

RE:DESIGNED PUNG MED FLET BRADY URBAN

Pung fra Re:Designed. Fed mindre pung med det fedeste flet. Pungen har 2 rum samt et rum med lynlås. Yderligere er der 2 lommer hvor der er også er plads til kort og lignende. Pungen lukkes med en trykknap. På bagsiden er pungen er der også en lynlås lomme. Den fylder ikke meget og kan derfor både være i bumbags eller de mindre tasker. Kvaliteten URBAN er i en lækker farveægte skind kvalitet. De er alle unikke da man efter indfarvningen, lægger en voks på i hånden som giver det det lidt lækre "brugte" look. Størrelsen på pungen er H:9 cm. B:11,5 cm. D: 2 cm.
300 DKK

REDESIGNED TASKE OTILIA URBAN BAG

Shopper fra Re designed, med sin smukke front lomme og et stort praktisk rum er det en taske med mange muligheder. I det store rum er der en mindre lynlåslomme og to åbne lommer til din telefon. Tasken er stor nok til at rumme din laptop, så den kan blive din nye skønne arbejdstaske. Til tasken medfølger både bærehanke og en lang regulerbar rem, så du kan bære tasken i hånden eller påsæt remmen og bær den over skuldrene.Stor front lomme med magnet knap. Justerbar og aftagelig rem. Indvendig lynlåslomme. To indvendige åbne stiklommer. Bundknopper. 100% ægte skind. Størrelse: Stor taske. Mål: H: 29 x W: 37 x D: 14 cm. Længden på remmen: 125 cm. Højden på hanke: 26 cm.
Matrila 100 % ægte skind – Urban kvalitetssind. Vær opmærksom på at læderets udseende og følelse varierer fra style til style.
1.300 DKK

RE:DESIGNED TASKE MOSI URBAN (BUMBAG)

endnu en fed taske fra Re Designed, en fin bumbag med 2 tasker i ét. Tasken er i en lækker blød tanfarvet skind. Tasken består af en rem med bæltespænde, og 2 mindre tasker sat på med bæltestropper bagpå taskerne. Tasken kan på den måde bruges på mange møder og ændre sig efter behovet. Der medfølger også en håndledes rem så taskerne kan bruges som separate clutches.Den aflange taske har 3 lommer udvendigt - 2 med lyn og en med knap. Indvendigt har den et stort rum, lille lomme med lyn samt 4 kreditkortlommer. Den runde taske har en lille lomme udvendigt, og har indvendigt et stort rum.Rund taske: 11 x 3 cm Aflang taske: 12 x 21,5 x 3 cm Remmens længde: 115-128 (mulighed for at lave flere huller, hvis den ønskes korter)
Materiale: 100% ægte skind.
750 DKK

RE:DESIGNED SKINDTASKE KAY SMALL URBAN

En af vores bedst solgte tasker Kay Bag har fået en lillesøster. En skøn lille crossover med dekorativ lomme. Den er stor nok til at holde din mobil, nøgler, kortholder og en lille notesbog. Tasken har en justerbar rem, så du kan tilpasse den, så den passer lige til dig.Front lomme med dekorativ knaplås. Tasken har lynlås i det store rum. Justerbar rem. Indvendig lynlåslomme. 100% ægte skind. Størrelse: Lille taske. Mål: H: 13,4 x W: 19 x D: 3 cm. Maksimal længde på justerbar rem: 140 cm.
Matriale:100 % ægte skind – Urban kvalitetssind. Om urban-kvaliteten: Urban kvaliteten er et naturligt farvet kvæg-læder. Inden overfladen er færdiggjort behandles den med farvestof, for at bibeholde det originale kornmønster i det rå læder. Kvaliteten defineres af dets naturlige samt bløde udtryk og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle særpræg. Efter tasken er farvet, bliver der manuelt påført en let voks på overfladen, til at afvise snavs og andre væsker når tasken tages i brug. Denne læderkvalitet bliver særligt smukkere og smukkere med tiden, da tasken skaber en naturlig.
600 DKK

Re:Designed Abir Urban bag

Crossover i læder i en samlet, multi-draperet finish. Den har en aftagelig rem og tophåndtag, så du kan bære den på din arm eller fastgøre skulderremmen for at bære den på tværs af kroppen. Justerbar og aftagelig crossbody-rem. Aftageligt tophåndtag. Indvendig lynlåslomme. Indre åben lomme. 100% læder. Størrelse: Medium taske. Mål: H: 18,5 x B: 29 x D: 7,5 cm.
Matriale:100% læder - Urban læder. På grund af forskellige procedurer varierer læderets udseende og følelse, hvilket resulterer i en række læderkvaliteter. Om den urbane kvalitet: Den urbane kvalitet er et naturligt slebet okselæder. Læderet behandles i et farvestof, inden overfladen er færdigbehandlet, hvilket bevarer det originale kornmønster af det rå læder. Kvaliteten er defineret af sin naturlige skønhed og bløde berøring, hvor individuelle egenskaber er en normal og en unik funktion. Efter at poserne er farvet, påføres let voks manuelt oven på læderoverfladen for at forhindre snavs og for at afvise væsker, når posen tages i brug. Dette efterlader Urban læder til kun at blive mere og smukkere over tid, når tasken bruges, hvilket skaber en patina til stil
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE ABARNA

Lille bumbag fra Re:Designed med fletmønster foran. Tasken er den perfekte størrelse til de småting, du altid lige skal have med ud ad døren; telefon, pung, nøgler osv. Fletmønsteret foran giver en cool og fin detalje. Tasken har ét stort rum, hvori der er en lille lomme og et lille rum med lynlås. Remmen er justerbar. God taske til hverdag og ferier - super at tage med på farten. Detaljer i vintage guld. Tasken findes i sort og lysebrun (burned tan). Er imprægneret.
Materiale: 100% Skind
650 DKK

RE:DESIGNED TASKE PAMMI URBAN

Mega fed, stor taske fra Re:Designed i blødt og lækkert skind med vintage guld detaljer. Tasken har 2 store hanke, som let kan komme over skulderen, og en lang og justerbar rem medfølger. I bunden er tasken fast og har 4 nitter, så den kan stå på gulvet. På den ene side af tasken er 2 lodrette lynlåse som åbner ind til hver deres rum. Nede i tasken er et stort, åbent rum, og i den ene side et lille rum med lynlås. I den anden side er 2 små lommer til opbevaring. Det fede ved denne taske er det "foldede" og lidt posede look. Det forstærkes af det bløde skind sammen med, at tasken har syninger hele vejen rundt i siden, som laver "folder". På den måde får taksen et mere casual look. FIndes i brun (walnut) og sort. Er imprægneret og kan tages direkte i brug.
Materiale: 100% Skind
1.600 DKK

RE:DESIGNED KEYHANGER LUCI URBAN

Cool og enkel keyhanger til dit nøglebundt fra Re:Designed. Fås i 3 farver; walnut, burned tan og black, og passer til de fleste tasker fra Re:Designed med samme farvenavn. En keyhanger er en god idé til dig, der tit smider dine nøgler væk, eller ikke kan finde dem i tasken. Denne er i samme lækre bløde skind som alle taskerne fra samme mærke. Kan også bruges til at sætte fast til en mindre taske eller pung, så denne kan hænges om halsen eller bruges som lang rem. Den sorte keyhanger har guld detaljer, mens de brune farver har vintage guld detaljer.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

RE:DESIGNED TASKE LY SMALL

Bestselleren "LY" fra Re:Designed - nu i en mindre udgave. Vores absolutte favorit taske, som har plads til det hele, findes nu lidt mindre. Remmen er justerbar. Ly small er god til dig, der synes originalen er lige stor nok. Denne taske har samme fede look med lommer foran, som originalen. Der er 2 store rum og 4 små, så du kan sortere alle dine småting, uden at være nødt til at lede på bunden af tasken. I det største rum er et lille rum med lynlås. Er imprægneret, og kan med fordel behandles en gang om året med læderfedt.
Materiale: 100% Skind
500 DKK

RE:DESIGNED TASKE LY SMALL URBAN

Bestselleren "LY" fra Re:Designed - nu i en mindre udgave. Vores absolutte favorit taske, som har plads til det hele, findes nu lidt mindre. Remmen er justerbar. Ly small er god til dig, der synes originalen er lige stor nok. Denne taske har samme fede look med lommer foran, som originalen. Der er 2 store rum og 4 små, så du kan sortere alle dine småting, uden at være nødt til at lede på bunden af tasken. I det største rum er et lille rum med lynlås. Tasken er mere cognac-farvet end på billederne. På denne farvevariant er skindet håndfarvet. Det giver hver taske et unikt, råt look. Er imprægneret, og kan med fordel behandles en gang om året med læderfedt.
Materiale: 100% Skind
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE ABENI

Lækker, mellemstor bumbag i skind fra Re:Designed. Den helt perfekte taske til dig, der er til det enkle, og som mangler en taske til at have med på farten alle steder. Lang, justerbar rem medfølger, men kan tages af. Tasken har et stort ruim foran og et lille rum bagpå. Farverne i sort og brun matcher de andre tasker fra Re:Designed med samme farvenavn, så har du en stor taske i samme farve, er denne bumbag perfekt at have dine hverdagsting i, så du bare kan smide den i din store taske, når du skal bruge lidt mere plads. Abeni tasken er, som alle tasker fra Re:Designed, imprægneret på forhånd, så du kan tage den i brug med det samme. Kan med fordel behandles med læderfedt en gang om året, hvis man ikke ønsker det rå, "slidte" look, som alt skind får med tiden.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE JEMMA BAG

Super fed stor skindtaske fra RE:Designed. God dyb taske med et stort rum samt to lommer. Der er også en god lynlås lomme i siden inde i tasken. Tasken er af 100% skind og måler 40 cm x 37 cm.
1.100 DKK

RE:DESIGNED PUNG NETTI URBAN

Lang pung i lækkert skind fra Re:Designed. Stort rum i den ene side til mønter eller sedler, og masser af plads til kort. Pungen er cirka lige så lang som en pengeseddel, og flad, så den ikke fylder ret meget i tasken. En perfekt hverdagspung og en god gaveidé.
100% Læder
400 DKK

RE.DESIGNED SKIND TASKE MOMI BAG

Super fed bumbag fra Re: Designed Crossover taske med lynlåslomme foran. Tasken er med to lynlåsrum og en inderlomme med lynlås til mønter eller andet vi gemmer i vores taske. Med en aftagelig og justerbar skulderrem. Tasken er en rigtigt god hverdags taske, i tasken er der plads til din mobil telefon, nøgler mm.Du kan også købe en pung der passer til denne taske. Størrelse: Medium taske. Mål: H: 15 x B: 20 x D: 7 cm
Kvalitet 100% skind.
700 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE FIE BAG

100% skind net/taske fra Re:Designed. Nettet er super blødt og har en stor bred bund. Denne taske kan virkelig rumme mange ting og har 2 remme, en kort og en lang. Tasken har en lille påsyet lomme inden i til de ting som ikke skal forsvinde i det store rum.
str. 38x55x34 cm.
100% skind
1.300 DKK

betti bag

Lækker lædertaske fra Re-Designed med flotte detaljer
500 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE LENVIK URBAN

Lækker lædertaske fra Re-Designed med flotte detaljer.
1.100 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE MERLA BUMB BAG

Lækker bumbag fra Re Designed med gode lommer og justerbar rem.
Kvalitet 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE BESSHEIM BAG

Fed rygsæk fra Re designed med gode brede justerbar stropper. Masser af gode rum både udvendig og indvendig.
Kvalitet 100% skind.
1.400 DKK

LILLESAND (3178)

Taske fra Re:Designed. Skøn taske med mange anvendelses muligheder. Tasken har lang rem og lomme med lynlås foran. Dybt rum også med lynlås lomme.
100% skind.
750 DKK