Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tasker

Tasker kan vi ikke leve uden. Der er små tasker, store tasker, cross over tasker, bumbags og vi kan blive ved. Det der er vigtigst er at vi kan flytte ind i dem. Vi bruger tasker til mange ting og man skal kunne bruge dem i mange år. Vi sælger fortrinsvis skindtasker, da de holder længere, bare bliver bedre ved brug osv.

Sorter efter

TIM & SIMONSEN MOBIL HOLDER BETTY - BLACK

Mobil taske fra Tim & Simonsen i sort med guld lynlåse. Super praktisk lille taske til f.eks mobilen. Tasken har en indvendig plads til kredit kort og den ekstra lomme foran er god til småting som rejsekort, nøgler og lignende. Der er justerbar rem med på 150 cm.
Materiale:
100% kalveskind.
450 DKK

RE:DESIGNED KEYHANGER I SKIND MEVA URBAN - BROWN

Håndflettet nøglering i mørkebrun fra Re:Designed i det blødeste, lækre skind. Er du god til at smide dine nøgler væk - så kan du bruge nøgleringen til let at finde dem i tasken eller ved at hænge dem om halsen. Remmen er 51 cm i længden. Den har messingdetaljer, som giver et lidt antikt look. Fordi skindet bliver bearbejdet i hånden, falder hver nøglering lidt forskelligt ud og har et unikt look. En god, robust kvalitet, der holder til mange nøgler.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

RE:DESIGNED TASKE SYBIL BUMBAG - BLACK

Lækker bumbag i bred flet fra Re:Designed. Tasken er perfekt til hverdag, til byture, til ferier og meget, meget mere. Den har en super god størrelse og er let at bruge, fordi den blot hænger skråt over skulderen, så du har hænderne fri. Tasken har fede gulddetaljer. Det brede flet af skind og ruskind giver et lækkert udtryk og et unikt look, så du også kan bruge den til festlige begivenheder. Har god plads til en stor pung, vandflaske, telefon og hvad du ellers har brug for. Tasken måler H: 19 cm x B: 39 cm x D: 18 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE SVETA - BLACK

Stor taske i bred flet fra Re:Designed. Perfekt som hverdagstaske, arbejdstaske eller endda som weekendtaske, da der er masser af plads i den. Den har et lækkert og unikt look med den brede flet af skind og ruskind. Tasken er flad i bunden og har nitter, så du undgår slid. Den har to korte hanke og desuden en lang, justérbar rem, der kan tages af. Tasken har ét stort rum, som lukkes med lynlås (guld). I det store rum er et lille rum med lynlås i den ene side samt to små åbne rum i den anden side. Tasken måler H: 29 cm x B: 39 cm x D: 16 cm.
Materiale: !00% Læder
1.500 DKK

RE:DESIGNED TASKE FROGN URBAN - WALNUT

Mindre skindtaske fra Re:Designed med klap foran. Tasken er super god til alt det mest nødvendige, og er let at bruge når du skal i byen eller blot på en kort tur, hvor en stor taske er overflødig. Tasken har masser af plads og kan let lukkes med en drejeknap foran. Under klappen er også et mindre, fladt rum. Indeni er to små rum - et med lynlås og et uden. Der medfølger en lang, justérbar rem, som kan tages helt af. Tasken måler H: 20 cm x B: 22 cm x D: 5 cm.
Materiale: 100% Læder
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE ALRUN URBAN - BURNED TAN

Super god taske i mellem størrelse fra Re:Designed. Perfekt til hverdag, fordi der er plads til alt det nødvendige og mere til - men uden at den fylder for meget. Tasken er aflang og har et stort, åbent rum. Den er flad nedenunder, så den kan stå selv. Nitterne i bunden gør, at du undgår slid. På den ene yderside har den et fladt rum med indvendig knap. På den anden side et mindre rum med lynlås. Indeni har den to små rum i den ene side og en lille rum med lynlås i den anden side. Tasken måler H: 18,5 cm x B: 29 cm x D: 7,5 cm.
Materiale: 100% Læder
1.100 DKK

RE:DESIGNED TASKE BIRLA URBAN - BURNED TAN

Stor skindtaske fra Re:Designed med vintage look. Perfekt som arbejdstaske eller som mindre weekendtaske. Super god til hverdag, fordi den har et stort rum med masser af plads. Tasken har en fast bund med nitter, så den kan stå selv og så du undgår slid. På forsiden har tasken et stort, fladt rum med indvendig knap. Her er fint plads til en mindre computer. På bagsiden er der et mindre rum med lynlås. Indvendigt er der to små, åbne rum på den ene side og et lille rum med lynlås på den anden side. Der medsfølger en lang, justérbar rem.
Materiale: 100% Læder
1.400 DKK

RE:DESIGNED TASKE NILLI URBAN - BURNED TAN

Lækker stor skindtaske med retro look fra Re:Designed. Tasken har en stor lomme foran med en drejeknap. På bagsiden er en mindre lomme med lynlås. Tasken har en fast bund, så den kan stå selv. Tasken er optimal som arbejdstaske, fordi den har 3 helt store rum samt flere mindre rum. I begge sider har tasken et stort rum med lynlås. De to rum lukkes sammen med en knap, og i midten er det store, åbne rum, hvori der er to små rum i den ene side og en lille rum med lynlås i den anden side. Der medfølger en lang, justérbar rem.
Materiale: 100% Læder
1.400 DKK

TIM & SIMONSEN BUMBAG - LINA

Fed skindtaske fra Tim & Simonsen. En super god mellemstørrelse, hvor du kan have plads til alt det vigtigste. Den har også plads til en mindre vandflaske. Findes i sort eller brun. Tasken har to små rum foran, som lukkes med lynlås. Den har også to store rum. Remmen er aftagelig. Remmen er 105 cm lang (justérbar) og 2,5 cm i bredden.
Materiale: 100% Skind
800 DKK

RE:DESIGN TASKE OULU URBAN

Skindtaske fra RE:Designed i et fedt og stilrent design. Tasken kan bruges som cross over og har regulerbar strop. Tasken er perfekt til mobilen og et par andre små ting. Der er lynlås i begge de rum der er i denne taske. Tasken er af 100 % læder og fåes i to farver, sort og walnut.
400 DKK

RE:DESIGNED SORT TASKE AJNI 5176

Skindtaske fra RE:Designed. Lækker sort taske i en god mellemstor størrelse. Der er regulerbar strop. Fed lukning med knap til det store rum som også kan lukkes med en lynlås. I dette rum er der en lomme med lynlås samt et ekstra rum. Super fed taske i 100 % skind.
700 DKK

RE:DESIGNED TASKE DUDI

Den perfekte fest-taske fra Re:Designed. Super elegant og en god størrelse clutch, som du kan have med dig til enhver anledning. Her er plads til de vigtigste ting, og så ser du samtidig fantastisk ud. Tasken har en klassisk, næsten lidt bobbel-effekt med magnetlukning i toppen. Der medfølger lang, justérbar rem. Remmen er 140 cm lang og gør tasken anvendelig som crossbody. Tasken måler H: 17 cm, B: 22 cm og D: 6 cm og er lavet i det blødeste skind.
Materiale: 100% Læder
700 DKK

TIM & SIMONSEN TASKE ASTRID BUMBAG

Bumbag fra Tim & Simonsen. Super lækker skind taske i det blødeste skind. Tasken har aftagelige regulerbare stropper hvis man vil sætte en anden strop på. Tasken har en indvendig lynlås i det store rum samt et godt rum foran ligeledes med lynlås. Findes i flere farver, bemærk hvis der stor gold bagefter farven er det lynlås osv. som er guld farvet og ellers er det sølv. Super fed taske til hverdag eller fest da den er nem at have på, og der er plads til det fornødne.
Materiale:
100% læder.
600 DKK

RE:DESIGNED TASKE TEZ - BLACK

Skal du være med på dyne-taske trenden, så vil du helt sikkert elske denne variant. Tasken er fra Re:Designed og lavet i det lækreste, bløde skind. Den er perfekt i størrelsen som hverdagstaske, så du er sikkert på at få den brugt utroligt meget. Den har en bred og puffet strop, som er meget komfortabel at gå med, også selvom du fylder tasken godt på. Indeni er tasken ét stort rum med de klassiske små rum i siderne; et lille rum med lynlås i den ene side og 2 små åbne rum i den anden side. Den har god bund i, så du kan have plads til det hele. Der medfølger lang, justerbar rem. Tasken måler H: 28 cm, B: 38 cm og D: 10 cm.
Materiale: 100% Lammeskind
1.200 DKK

RE:DESIGNED TASKE WALNUT DARTA URBAN

Taske fra Re:Designed. Pæn mellem størrelse taske med fed detalje. Det ligner lidt en taske med læg, lidt rundet i det og perfekt til lidt pænere brug også. Remmen er så lang så du kan bruge den som cross over også. Remmen kan justeres og eventuelt tages helt af hvis du vil sætte en anden rem på. Størrelsen er: h:30 x w:15 d:5cm. Tasken er i 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED SORT TASKE DARTA URBAN

Sort taske fra Re:Designed. Pæn mellem størrelse taske med fed detalje. Det ligner lidt en taske med læg, lidt rundet i det og perfekt til lidt pænere brug også. Remmen er så lang så du kan bruge den som cross over også. Remmen kan justeres og eventuelt tages helt af hvis du vil sætte en anden rem på. Størrelsen er: h:30 x w:15 d:5cm. Tasken er i 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED FLETTET TASKE WALNUT DAFNE BIG URBAN

Lækker taske fra Re:Designed. Fed mellem størrelse taske i en skøn fletkvalitet. Der er front lomme med lynlås, og almindelig rum med indvendig lomme med lynlås samt lommer til mobil og diverse. Der er lang rem som selvfølgelig kan justeres. Remmen kan tages af hvis man vil sætte en anden på. Varen er 100% skind og den skønne flet bliver indfarvet og flettet efterfølgende i hånden. Størrelsen er h:28 x w:33 cm. Remmen er 140 cm.
900 DKK

RE:DESIGNED SORT CROSSOVER TASKE FAUST

Fed bumbag i sort med messingdetaljer fra Re:Designed. En perfekt størrelse taske at have med på farten. I denne kan du have alt det vigtigste, uden at tasken kommer til at fylde for meget. Hav for eksempel din pung, telefon, solbriller m.m. heri, og smid den i en stor taske, når du skal bruge mere plads. Så ved du altid, hvor du har det vigtigste, og kan samtidig tage crossoveren op og lade den store taske stå, hvis du ikke behøver at have mere med. Den er også perfekt at have med på ferie eller shopping. Tasken har to rum foran med lynlås. Remmen er justerbar.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

RE:DESIGNED MARLI PUNG LILLE

Pung i skind fra Re:Designed. Pungen har god plads til både kort og kontanter m.m., men fylder ikke ret meget i din taske. Den har et lille rum med lynlås bagpå, fx til mønter. Foran åbned den med en trykknap. Heri har den 2 flade rum med god plads til kort. Bagved er et rum med lynlås og bagerst et åbent rum med mere plads. Pungen måler H: 6,5 cm og B: 10 cm. Findes i en smuk mørkebrun samt i sort.
Materiale: 100% Skind
250 DKK

RE:DESIGNED TASKE MODEL TANNA

Super god computer- eller arbejdstaske i lækkert, blødt skind fra Re:Designed. Tasken har et cool, lidt retro look med to lommer med spændelukning foran. Den har to korte hanke samt en aftagelig, justerbar lang rem. Tasken lukkes med lynlås. Indeni er ét stort rum, og i den ene side en tyk lomme med velkrostrop, hvor du kan have din computer. I den anden side er en flad lomme med lynlås. I bunden er tasken flad og har nitter, så den kan stå selv og så du undgår slid. Tasken måler H: 30 x W: 40 x D: 11 cm.
Materiale: 100% Læder (ko)
1.400 DKK

RE:DESIGNED FLETTET TASKE TABIN

Smuk flettet taske i mellem størrelse fra Re:Designed. Tasken er håndlavet af små, tynde læderstropper, som får et flertonet look på grund af håndlavningsprocessen. Tasken kurver opad foroven og runder i bunden. Den har en fastsiddende, kort hank, og desuden medfølger en aftagelig, justerbar lang rem. Tasken åbnes med lynlås til ét stort rum. I den ene side er et lille rum med lynlås, i den anden side 2 små åbne rum. Den perfekte størrelse taske at have med på farten - du kan have alt i, men uden at den bliver overfyldt. Plads til iPad. Måler H: 23 x W: 38 x D: 11 cm.
Materiale: 100% Læder (koskind)
1.400 DKK

RE:DESIGNED BRUN CROSSOVER TASKE FAUST URBAN

Bumbag fra RE:Designed. Super fed cross over taske i en lækker mørkebrun farve. Der er to gode rum som lukkes med lynlås. Reguler bar rem så den passer til alle. Denne lækre skind kvalitet bliver bare blødere og blødere jo mere du bruger den. Farven er unik for hver taske da den bliver indfarvet i hånden efter den er syet. Målene på tasken er: H:12 cm, B:38 cm, D: 9 cm. Man kan give den læder fedt ved behov. Husk dog altid at gør det et sted hvor det ikke er synligt til at starte med, fedtet kan gøre skindet mørkere og smitte af ved brug af lyst tøj sammen med. Materialet er 100 % læder.
600 DKK

RE:DESIGNED FLETTET NET TAFI URBAN

Skind net fra RE:Designed. Lækkert flettet net i en skøn mørkebrun varm farve. Nettet er med halvlange remme og har en god bund. I toppen er der en tryk knap så man kan lukke nettet. Farven variere fra taske til taske da den er farvet i hånden inden den bliver skåret ud og flettet. Størrelsen på nettet er: H: 38cm, B: 39cm, D: 9cm. Hele nettet er lavet af 100 % læder.
1.000 DKK

TIM & SIMONSEN FLETTET STROP TIL TASKE

Justérbar taskerem i det lækreste bløde kalveskind fra Tim & Simonsen. Remmen er så fed til en skindtaske, og så er den behagelig at gå med over skulderen, fordi den er bred og blød, og skindet giver efter, så det ikke gnaver. Remmen er justérbar op til 120 cm. Findes i sort med guldspænder eller cognac med sølvspænder.
Materiale: 100% Kalveskind
400 DKK

RE:DESIGNED MØRKEBRUN TASKE ABBELIN URBAN

Fed taske i skind fra Re:Designed. Tasken, der passer super godt til hverdag og til fest. Den har en super god mellemstørrelse, hvor du kan have alt det vigtigste i - plus lidt - uden at den bliver for stor og for tung. Tasken er super elegant, men samtidig rå. Den flotte, mørkebrune farve er en flot kontrast til sommerens farver, og vil gå perfekt ind i efterårets og vinterens nuancer. Lukkes med magnet foran. Har en lomme med lynlås indeni. Stroppen kan justeres og tages helt af.
Mål: H: 22 x W: 27 cm
Materiale: 100% Læder
700 DKK

RE:DESIGNED TASKE ADLA

Stor arbejds-, ferie- eller weekendtaske i lækkert skind fra Re:Designed. Tasken, du kan fylde alt i - der er plads til det hele! Og uden, at det bliver rodet, for tasken har mange gode, små rum, så der er plads til alle dine småting. Tasken har både korte remme samt en lang rem. På ydersiden har tasken på den ene side to store, flade rum med lynlås. Indeni har en et rum med lynlås i den ene side og to små åbne rum i den anden side. Tasken lukkes med lynlås. Fast bund, så tasken kan stå selv.
Mål: H:38 x W:40 x D:12cm
Materiale: 100% Læder
1.500 DKK

RE:DESIGNED CROSSOVER I WALNUT LY URBAN

Oversize crossover taske fra Re:Designed. Lækker skind taske med masser af rum. Hele 6 rum med lynlås, samt et rum indvendigt også med lynlås. Super fed til all around taske da den kan rumme meget og samtidig er behagelig at bære rundt på. Tasken er i en lækker brun walnut farve samt en skøn helt mørkegrøn oliven farve. Det er kopper farvede lynlåse på begge farver.
Højde 27 cm, Bredde 35 cm. Bemærk farverne kan variere fra taske til taske da de er indfarvet i hånden.
1.000 DKK

RE:DESIGNED TASKE ALJA URBAN BAG

Mega fedt skind net fra Re Designed, i den blødeste skind kvalitet. Det er perfekt til træningstaske, indkøb eller strikketaske. Nettet har dejlige brede skulder remme, der er en inderlomme med lynlås. Nettet lukkes med en kraftig trykknap. Nettet har grove stikninger udenpå.
Matriale 100% Skind.
1.000 DKK

RE:DESIGNED TASKE AGLA URBAN

Lækker skind taske i en fed brun farve fra Re:designed. Tasken er ligesom firkantet med mange gode rum. Der er det store med lynlås, hvor man inden i finder et ekstra rum med lynlås, samt en lomme. På bagsiden af tasken er der også et rum med lynlås. Den fede lidt brede rem er god til at køre over som en cross over.
Materiale:
100% skind
800 DKK

RE DESIGNED KEYHANGER FLETTET

Cool keyhanger i flet til dit nøglebundt fra Re:Designed. Fås i 3 farver; walnut, burned tan og black, og passer til de fleste tasker fra Re:Designed med samme farvenavn. En keyhanger er en god idé til dig, der tit smider dine nøgler væk, eller ikke kan finde dem i tasken. Denne er i samme lækre bløde skind som alle taskerne fra samme mærke. Kan også bruges til at sætte fast til en mindre taske eller pung, så denne kan hænges om halsen eller bruges som lang rem. Den sorte keyhanger har guld detaljer, mens de brune farver har vintage guld detaljer.
Materiale: 100% Skind
150 DKK