Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tasker

Tasker kan vi ikke leve uden. Der er små tasker, store tasker, cross over tasker, bumbags og vi kan blive ved. Det der er vigtigst er at vi kan flytte ind i dem. Vi bruger tasker til mange ting og man skal kunne bruge dem i mange år. Vi sælger fortrinsvis skindtasker, da de holder længere, bare bliver bedre ved brug osv.

Sorter efter

RE:DESIGNED TASKE ABARNA

Lille bumbag fra Re:Designed med fletmønster foran. Tasken er den perfekte størrelse til de småting, du altid lige skal have med ud ad døren; telefon, pung, nøgler osv. Fletmønsteret foran giver en cool og fin detalje. Tasken har ét stort rum, hvori der er en lille lomme og et lille rum med lynlås. Remmen er justerbar. God taske til hverdag og ferier - super at tage med på farten. Detaljer i vintage guld. Tasken findes i sort og lysebrun (burned tan). Er imprægneret.
Materiale: 100% Skind
650 DKK

RE:DESIGNED TASKE PAMMI URBAN

Mega fed, stor taske fra Re:Designed i blødt og lækkert skind med vintage guld detaljer. Tasken har 2 store hanke, som let kan komme over skulderen, og en lang og justerbar rem medfølger. I bunden er tasken fast og har 4 nitter, så den kan stå på gulvet. På den ene side af tasken er 2 lodrette lynlåse som åbner ind til hver deres rum. Nede i tasken er et stort, åbent rum, og i den ene side et lille rum med lynlås. I den anden side er 2 små lommer til opbevaring. Det fede ved denne taske er det "foldede" og lidt posede look. Det forstærkes af det bløde skind sammen med, at tasken har syninger hele vejen rundt i siden, som laver "folder". På den måde får taksen et mere casual look. FIndes i brun (walnut) og sort. Er imprægneret og kan tages direkte i brug.
Materiale: 100% Skind
1.600 DKK

RE:DESIGNED KEYHANGER LUCI URBAN

Cool og enkel keyhanger til dit nøglebundt fra Re:Designed. Fås i 3 farver; walnut, burned tan og black, og passer til de fleste tasker fra Re:Designed med samme farvenavn. En keyhanger er en god idé til dig, der tit smider dine nøgler væk, eller ikke kan finde dem i tasken. Denne er i samme lækre bløde skind som alle taskerne fra samme mærke. Kan også bruges til at sætte fast til en mindre taske eller pung, så denne kan hænges om halsen eller bruges som lang rem. Den sorte keyhanger har guld detaljer, mens de brune farver har vintage guld detaljer.
Materiale: 100% Skind
150 DKK

RE:DESIGNED TASKE LY SMALL

Bestselleren "LY" fra Re:Designed - nu i en mindre udgave. Vores absolutte favorit taske, som har plads til det hele, findes nu lidt mindre. Remmen er justerbar. Ly small er god til dig, der synes originalen er lige stor nok. Denne taske har samme fede look med lommer foran, som originalen. Der er 2 store rum og 4 små, så du kan sortere alle dine småting, uden at være nødt til at lede på bunden af tasken. I det største rum er et lille rum med lynlås. Er imprægneret, og kan med fordel behandles en gang om året med læderfedt.
Materiale: 100% Skind
500 DKK

RE:DESIGNED TASKE LY SMALL URBAN

Bestselleren "LY" fra Re:Designed - nu i en mindre udgave. Vores absolutte favorit taske, som har plads til det hele, findes nu lidt mindre. Remmen er justerbar. Ly small er god til dig, der synes originalen er lige stor nok. Denne taske har samme fede look med lommer foran, som originalen. Der er 2 store rum og 4 små, så du kan sortere alle dine småting, uden at være nødt til at lede på bunden af tasken. I det største rum er et lille rum med lynlås. Tasken er mere cognac-farvet end på billederne. På denne farvevariant er skindet håndfarvet. Det giver hver taske et unikt, råt look. Er imprægneret, og kan med fordel behandles en gang om året med læderfedt.
Materiale: 100% Skind
800 DKK

RE:DESIGNED TASKE ABENI

Lækker, mellemstor bumbag i skind fra Re:Designed. Den helt perfekte taske til dig, der er til det enkle, og som mangler en taske til at have med på farten alle steder. Lang, justerbar rem medfølger, men kan tages af. Tasken har et stort ruim foran og et lille rum bagpå. Farverne i sort og brun matcher de andre tasker fra Re:Designed med samme farvenavn, så har du en stor taske i samme farve, er denne bumbag perfekt at have dine hverdagsting i, så du bare kan smide den i din store taske, når du skal bruge lidt mere plads. Abeni tasken er, som alle tasker fra Re:Designed, imprægneret på forhånd, så du kan tage den i brug med det samme. Kan med fordel behandles med læderfedt en gang om året, hvis man ikke ønsker det rå, "slidte" look, som alt skind får med tiden.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE JEMMA BAG

Super fed stor skindtaske fra RE:Designed. God dyb taske med et stort rum samt to lommer. Der er også en god lynlås lomme i siden inde i tasken. Tasken er af 100% skind og måler 40 cm x 37 cm.
1.100 DKK

RE:DESIGNED PUNG NETTI URBAN

Lang pung i lækkert skind fra Re:Designed. Stort rum i den ene side til mønter eller sedler, og masser af plads til kort. Pungen er cirka lige så lang som en pengeseddel, og flad, så den ikke fylder ret meget i tasken. En perfekt hverdagspung og en god gaveidé.
100% Læder
400 DKK

RE.DESIGNED SKIND TASKE MOMI BAG

Super fed bumbag fra Re: Designed Crossover taske med lynlåslomme foran. Tasken er med to lynlåsrum og en inderlomme med lynlås til mønter eller andet vi gemmer i vores taske. Med en aftagelig og justerbar skulderrem. Tasken er en rigtigt god hverdags taske, i tasken er der plads til din mobil telefon, nøgler mm.Du kan også købe en pung der passer til denne taske. Størrelse: Medium taske. Mål: H: 15 x B: 20 x D: 7 cm
Kvalitet 100% skind.
700 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE FIE BAG

100% skind net/taske fra Re:Designed. Nettet er super blødt og har en stor bred bund. Denne taske kan virkelig rumme mange ting og har 2 remme, en kort og en lang. Tasken har en lille påsyet lomme inden i til de ting som ikke skal forsvinde i det store rum.
str. 38x55x34 cm.
100% skind
1.300 DKK

betti bag

Lækker lædertaske fra Re-Designed med flotte detaljer
500 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE LENVIK URBAN

Lækker lædertaske fra Re-Designed med flotte detaljer.
1.100 DKK

ly bag urban

Vores bedst solgte taske fra Re Designed nu i nyt lækkert skind, masser af rum og gode lommer.
Kvalitet 100% skind.
1.000 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE MERLA BUMB BAG

Lækker bumbag fra Re Designed med gode lommer og justerbar rem.
Kvalitet 100% skind.
800 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE BESSHEIM BAG

Fed rygsæk fra Re designed med gode brede justerbar stropper. Masser af gode rum både udvendig og indvendig.
Kvalitet 100% skind.
1.400 DKK

LILLESAND (3178)

Taske fra Re:Designed. Skøn taske med mange anvendelses muligheder. Tasken har lang rem og lomme med lynlås foran. Dybt rum også med lynlås lomme.
100% skind.
750 DKK

JOLLY BUMBAG (4927)

Bumbag med mange lommer fra Re:Designed. Super fed taske med regulerbar strop og flere rum.
100% skind.
600 DKK

ULVI BUMBAG (4956)

Bumbag fra Re:Designed. Lækker bumbag med regulerbar strop. Tasken her har på bagsiden og foran. Bumbags er super praktisk at have på, og man slipper for at få ondt i skulderen.
str. 17x33x4 cm.
100% skind.
500 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE HANNIE BAG

Weekend taske fra RE:Designed. Weekend tasken er unisex og kan rumme det hele til en weekend tur. Tasken har en lille lynlåslomme på bagsiden samt en på fronten. Derudover har den to frontlommer med magnetlukning. Højde 34 cm. dybde 20 cm.
skind
1.900 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE TIMMI BAG

Smuk taske fra RE:designed med masser af lommer både indvendig og udvendig. Yderlommen har magnet lukning.Tasken har lang rem og lynlås.
Kvalitet 1005 skind.
900 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE ORKDAL BAG

Lækker taske fra Re:Designed med lommer både udvendig og indvendig. Tasken har en lang justerbar rem. Lukkes med en magnet.
Kvalitet 100% skind.
1.000 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE MARLO URBAN

Lækker skind net/taske fra Re Designed. Super lækkert til indkøb eller træning. Masser af plads og gode brede remme.
Kvalitet 100% skind
800 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE KONGSBERG

Lækker blød taske fra Re:designed med fine detaljer.
100% skind.
1.200 DKK

COREY BAG

Taske fra RE:Design. Lækker cross over taske med mange rum. 100% skind.
700 DKK

PUNG CROCO

Sød lille pung til kreditkort eller sedler. Præget croco i skind.
b. 10 cm, h. 7 cm.
100 DKK

PUNG

Lille fin pung, perfekt til at have kreditkort eller sedler i. Pungen er med glimmer. str. b. 10 cm, h.7 cm.
100 DKK

SMYKKEPUNG

Lille smykkepung, perfekt til løse smykker og passer i enhver taske. Passer også til Airpods.
150 DKK

RE:DESIGNED SORT SKIND PUNG CAMI WALLET

Lækker taske/mobilpung i skind fra Re:Designed. Kan også bruges som bæltetaske.
Kvalitet 100% skind
500 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE ANI BAG

Super lækker stor taske fra Re:Designed i det lækreste skind. Lang rem, lynlås og gode rum.
Kvalitet 100% skind.
1.000 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE LY BAG WASHED

Bumbag fra Re:Designed. Super fed stor bumbag med mange lynlåse og rum. Farven kan variere fra billede til ægte vare.
1.000 DKK