Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tim & Simonsen

Vores nye brand, Tim & Simonsen, arbejder i det lækreste bløde skind. Her forhandler vi deres skønne bælter, som sidder fantastisk og holder godt.

Sorter efter
Vis per side

TIM & SIMONSEN SORT SKINDBÆLTE ANNE 3,8 CM - BLACK

Sort skindbælte fra Tim & Simonsen. En super god basis style til jeans og bukser m.m. Bæltet er 3,8 cm bredt, og passer til de fleste bukser. Bæltespændet er guldfarvet og rundet. Klassisk og enkelt og passer til det hele. Fåes i flere længder. Bæltet er samlet, sådan at der på indersiden er blødt ruskind, mens det glatte skind vender udad. Bæltets længde kan forkortes med skruetrækker og saks, hvis det skulle blive nødvendigt.
Materiale: 100% Skind
350 DKK

TIM & SIMONSEN SORT BLONDE TOP BELEN

Sort top med blonde fra Tim & Simonsen.Lækker ribbet mikrofiber top med en flot bred blonde ned i en v-udskæring. Kvaliteten er blød og har en glat overflade så den er perfekt under både strik og skjorter. Blondekanten laver en fin afslutning under en udringet kjole eller skjorte. Mikrofiber kvaliteten fra Tim & Simonsen er øko certificeret og er antibakteriel. Tråden som varen er lavet af er dybbet let i en lavendel olie som gør at varen dufter let. Denne duft går væk efter nogle ganges vask. Du kan vaske varen på 30 grader i maskinen, men må ikke tørretumbles.
Materiale:
92%, 8% elastan.
250 DKK

TIM & SIMONSEN OLIVENGRØN RIBTOP MED BLONDE FRIDA

Top fra Tim & SImonsen i en lækker olivengrøn farve.Lækker ribbet mikrofiber top med god ekstra længde. Toppen har en fin blonde kant foroven som er flot at vise i en v-halset skjorte eller strik. Længden gør at den ikke kryber op ved brug, eller bare når tunikaen, kjolen eller skjorten er lidt lang og gennemsigtig. Den lækre kvalitet som Tim & SImonsen er kendt for er både øko mærket og antibakteriel. Den er ydermere behandlet med en lækker lavendel olie som gør at den er antistatisk. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
92% polyamid, 8% elastan.
250 DKK

TIM & SIMONSEN OFF-WHITE RIB TOP FRIDA

Top fra Tim & SImonsen. Lækker ribbet mikrofiber top med god ekstra længde. Toppen har en fin blonde kant foroven som er flot at vise i en v-halset skjorte eller strik. Længden gør at den ikke kryber op ved brug, eller bare når tunikaen, kjolen eller skjorten er lidt lang og gennemsigtig. Den lækre kvalitet som Tim & SImonsen er kendt for er både øko mærket og antibakteriel. Den er ydermere behandlet med en lækker lavendel olie som gør at den er antistatisk. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
92% polyamid, 8% elastan.
250 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE DENIM SCARF - ARMY

Tørklæde fra Tim & Simonsen i et smukt print med lilla. Tørklædet er med et smukt print med army og lilla på lys bagrund. Det er lavet af bomuld og er derfor yderst behageligt at have på og falder let. Det kan bindes let eller lad det hænge ned langs en bluse eller cardigan. For dem som syntes et tykt halstørklæde er for varmt er dette også et godt alternativ til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld,
200 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE JUNGLE SCARF

Tørklæde i smukt print fra Tim & Simonsen. Lækkert bomulds tørklæde med en print der minder om leopard blandet med blomster. Tørklædet er blødt og falder let i kvaliteten. Det er tilstrækkeligt tyndt til at kunne bruge indendørs, og til dem som ikke er til de helt tykke halstørklæder er det perfekt til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK