Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tim & Simonsen

Vores nye brand, Tim & Simonsen, arbejder i det lækreste bløde skind. Her forhandler vi deres skønne bælter, som sidder fantastisk og holder godt.

Sorter efter
Vis per side

TIM & SIMONSEN FLET BÆLTE BRAITED-BG-3.8

Flot og klassisk skindbælte i det blødeste kalveskind. Bæltet er fra Tim & Simonsen, et nyt brand hos os, og som kun arbejder i det lækreste skind. Derfor får du en super kvalitet, og bæltet bliver kun mere lækkert med tiden. Dette bælte er perfekt til jeans og denim, men kan passe til stort set alt, fordi det er enkelt. Bæltet er 3,8 cm bred.
Materiale: 100% Kalveskind
450 DKK

TIM & SIMONSEN SMALT FLET BÆLTE BRAITED-BG-2.0

Super lækkert smalt fletbælte i det blødeste kalveskind. Bæltet er fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Her er du sikker på at få et bælte, der holder, og bliver mere lækkert med tiden. Fletbæltet er smalt, og kan derfor både bruges i jeans eller bukser på hoften, men også til nederdele og kjoler i taljen. Sørg dog for at tage længden kortere, hvis du kun vil bruge bæltet i taljen, så du undgår en lang "flap". Smukt og klassisk bælte, du ikke bliver træt af. Bæltet er 2 cm bredt.
Materiale: 100% Kalveskind
300 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE MED NITTER ANNI-STUD-3.8

Lækkert skindbælte med store guldnitter og guldspænde. Bæltet er fra vores nye brand, Tim & Simonsen, som arbejder i det blødeste, lækreste skind. Derfor ved du også, at bæltet er fedt at have på og holder godt. Kvaliteten er i orden. Dette bælte giver et råt men poleret look til dit outfit, og det kan både bruges til hverdag og fest. Bæltet er 3,8 cm bredt.
Materiale: 100% Skind
500 DKK

TIM & SIMONSEN ZEBRA BÆLTE EIE-38-ZEBRABELT

Cool bælte med zebrastriber og sølvspænde fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Super flot til jeans og for eksempel til brune, armygrønne, sandfarvede og sorte bukser - bare for at nævne nogle få. Bæltet har med hår og er lavet i skind. Vær opmærksom på, at bælterne kan variere i farverne mellem en lys sand og en råhvid med sort-brune striber. Bæltet er 3,8 cm i bredden.
Materiale: 100% Skind
330 DKK

TIM & SIMONSEN BÆLTE MED NITTER EFH-621

Fedt skindbælte med nitter. En af de cool styles fra vores nye brand, Tim & Simonsen. Bæltet er i lækkert, blød skind og er super fedt til jeans, og giver en rå kant til dit outfit. Bæltet er 4 cm bredt, og passer derfor godt til de fleste bukser, hvis du ønsker et bredt bælte. Findes i en smuk brun farve og i sort, begge med sølvnitter.
Materiale: 100% Skind
600 DKK

TIM & SIMONSEN FLETTET STROP TIL TASKE

Justérbar taskerem i det lækreste bløde kalveskind fra Tim & Simonsen. Remmen er så fed til en skindtaske, og så er den behagelig at gå med over skulderen, fordi den er bred og blød, og skindet giver efter, så det ikke gnaver. Remmen er justérbar op til 120 cm. Findes i sort med guldspænder eller cognac med sølvspænder.
Materiale: 100% Kalveskind
400 DKK