Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

TIM & SIMONSEN GRY CAPRI LEGGINGS - BLACK

Producent: Tim & Simonsen
SKU: M10603 - BLACK
Capri leggings fra Tim & Simonsen. Super fine mikrofiber leggings med en flot blonde. Leggingsene går til lige under knæet og er super god inden under kjoler, nederdele eller lange tunikaer. Den lækre blonde gør leggingsene lidt mere pæne i det. Den sorte er fantastisk sommeren igennem og går jo til ethvert outfit. En god leggings som er fantastisk at have på. Findes også i hvid som du kan finde under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
92% polyamid, 8% elastan.
200 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

BESSIE JEANS AMALIE-SU

Brune jeans med høj talje fra Bessie. En smuk farve til efteråret. Brug den for eksempel til blå, karrygul, grøn, creme, rosa, orange og mange andre farver. Særligt de brændte farver er super gode til. Bukserne er i Amalie modellen, som er højtaljede og med straight fit. Denne model er særligt god til dig, der har brug for plads i hofter og lår, og som ønsker en buks, der ikke er helt tæt. Kvaliteten er super stretchy og giver sig cirka 1/2 nummer ved brug.
Materiale: 87% Bomuld, 10% Polyester, 3% Lycra
700 DKK

TIM & SIMONSEN GRY CAPRI LEGGINGS - WHITE

Capri leggings fra Tim & Simonsen. Super fine mikrofiber leggings med en flot blonde. Leggingsene går til lige under knæet og er super god inden under kjoler, nederdele eller lange tunikaer. Den lækre blonde gør leggingsene lidt mere pæne i det. Den hvide er fantastisk sommeren igennem og går jo til ethvert outfit. En god leggings som er fantastisk at have på. Findes også i sort som du kan finde under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen ved 30 grader.
Materiale:
92% polyamid, 8% elastan.
200 DKK