Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

TIM & SIMONSEN HVID BLONDE BLUSE NANCY - HVID

Producent: Tim & Simonsen
SKU: H5-18613 - HVID
Bluse med blonde fra Tim & Simonsen. Super lækker mikrofiber kvalitet som sidder tæt til kroppen. Blusen har blonder fra håndled og ca. op midt på underarmen. På denne t-shirt er der også en flot blonde på fronten lige over barmen. Den har rund hals og er f.eks super fin under en strik eller kjole med v-hals. Der vil man kunne se blonden så man ikke er bar. Hvis man er meget lang i overkroppen kan man med fordel vælge en størrelse større end man plejer. Denne findes også i en sort, den kan du finde under relaterede varer herunder.
Materiale:
92% polyamid, 8% elastan.
400 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager i denne farve/str.
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

SOYA BLUSE SC-CANELA 1 BLÅ/HVID TERN

Bluse med korte ærmer fra Soya. Tynd og lækker ternet bluse med fin hals. Halsen er med flæse detalje som lukkes bag i med en lille knap. Den er i det fineste blå ternede print samt i sand farvet som du kan finde under relaterede varer herunder. Blusen er så fin med en cardigan over eller som den er på de varme dage. Den er ikke så lang så den er samtidig god til jeans, bukser eller nederdel. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
59% polyester, 41% viskose.
300 DKK

SOYA BLUSE M. KORTE ÆRMER SC-CANELA 1 - BRUN

Bluse med korte ærmer fra Soya. Tynd og lækker ternet bluse med fin hals. Halsen er med flæse detalje som lukkes bag i med en lille knap. Den er i det fineste brune ternede print samt i blå. som du kan finde under relaterede varer herunder. Blusen er så fin med en cardigan over eller som den er på de varme dage. Den er ikke så lang så den er samtidig god til jeans, bukser eller nederdel. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
59% polyester, 41% viskose.
300 DKK