Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tørklæder

Sorter efter

NÜMPH HALSEDISSE NULORENA WARMER

Flot grå halsedisse med guldstriber fra Nümph. Perfekt til de kolde dage, hvor du har brug for lidt ekstra varme op omkring halsen, men måske ikke er til et halstørklæde. Det er et virkelig fint alternativ til halstørklædet, fordi det ikke fylder ret meget, pynter flot og giver god varme. Der findes også hue i samme sæt. Guldtråden giver en super lækker detalje. Halsedissen hives over hovedet og ja, den giver sig meget, så du ikke ødelægger dit hår. Den ligger løst over brystet og ryggen, og har ikke ærmer i. Derfor er den også super let at bruge.
Materiale: 60% Akryl, 20% Polyamid, 8% Uld, 8% Metallisk garn, 4% Elastan
250 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BESSIE GRÅ

Gråt tørklæde med print fra Black Colour. Fine farver til de fleste og til det meste - dette tørklæde passer til rigtig mange ting, og er enkel i printet, så du er sikker på at få det brugt. Tørklædet er i en lækker blanding af bomuld og silke, og kan både puffes op til at fylde meget eller blot sættes, så det ikke er ret stort. Derfor kan det også sagtens bruges inde såvel som ude, hvis du skal bruge en accessorie til dit overtøj. Fint paisleyprint på grå bund.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE KAYA SCARF

Tørklæde i smukke farver fra Black Colour. Lækkert til enkle, ensfarvede skjorter, til kjoler eller som accessorie til overtøj. Giver en masse skønt liv op til ansigtet, og farverne klæder utroligt mange. Printet er et miks af røde, camel, sorte, lyserøde og lilla nuancer. Kvaliteten er i vores bestseller variant, som er et lækkert miks af bomuld og silke. Det er skønt at have på, og giver god varme uden at blive for varmt. Brug det året rundt.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

NÜMPH HALSTØRKLÆDE NUTAMTAM

Lækkert, super blødt og fluffy halstørklæde med frynser fra Nümph. Et stort halstørklæde, som er rigtig hyggeligt og varmt til efterår og vinter. Tørklædet er aflangt. Det har de skønneste farver i et miks af lilla, blå, sandfarvede og orangerøde nuancer. Farver giver flot liv op til ansigtet. Tørklædet vil for eksempel være flot til blåt, sort, sandfarvet, rødt og lilla overtøj. Kradser ikke og indeholder ikke uld.
Materiale: 100% Polyester
250 DKK

COSTER CPH STRIKKET HALSTØRKLÆDER

Lækkert tørklæde i uld og akrylblanding fra Coster Copenhagen i deres basis-serie CC Heart. Halstørklædet passer sammen med huen i samme strik og farver (CCH9000). Fantastisk til de kolde dage. Passer til næsten alt overtøj, fordi farverne er enkle. Halstørklædet er strikket i en bred rib, som er skøn at have på. Kradser ikke, og giver god varme.
Materiale: 90% Akryl, 10% Uld
350 DKK

SOYA HALSTØRKLÆDE TERNET SC-KASMIRA 2

Halstørklæde fra Soya. Lækkert blødt halstørklæde i en fed look a like cashmire kvalitet. Tørklædet er aflangt med skrå ender. Fedt til vinterens kolde dage eller til hygge i sofaen. Fåes i to fede farver, grå/sort/hvid eller brun/creme/beige. Kan maskinvaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% polyester.
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HOLLI SCARF

Super flot tørklæde med print fra Qnuz. Findes i sort eller blåt print. Begge varianter har en bred, ensfarvet kant og fine sølv- eller gulddetaljer. Det blå tørklæde har sølvdetaljer, det sorte har gulddetaljer. Det fine print er perfekt til et enkelt outfit, der trænger til lidt liv. Gode, klassiske farver, der dur til det meste og til de fleste. Tørklædet er aflangt og tyndt i kvaliteten, og derfor super til indendørs brug, såvel som udendørs.
Materiale: 50% Viskose, 50% Bomuld
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HEIKA SCARF

Tyndt tørklæde med prikker fra Qnuz. Tørklædet er aflangt og har prikker, som er store i den ene side og gradvist bliver mindre mod den anden side. Findes i blå, camel og sort print. Tørklædet er let og åndbart, og har super gode farver til efteråret, idet det er mere nedtonet og roligt.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

RE:DESIGNED STRIKKET TØRKLÆDE ALEXIS

Lækkert, fintstrikket halstørklæde fra Re:Designed. Kæmpe stort halstørklæde i en tynd økologisk bomuldsstrik, som ikke bliver hverken for varm eller for kold. Tørklædet er stort, men fylder ikke voldsomt meget, netop fordi det er tyndt. Det er super blødt og lækkert at have på, og bredt nok til at blive brugt som sjal også. Halstørklædet er helt enkelt og ensfarvet, perfekt til en jakke eller frakke med print, eller blot hvis din stil er mere enkel. Findes i 3 farver; sort, grå eller brændt rosa.
Materiale: 100% Økologisk bomuld
500 DKK

SOYA KRAVE M. KNAP

Fin strikket krave med knap foran fra Soya. Vær med på oversize-krave trenden på en super fin måde med denne skønne style, som er perfekt til efteråret. Kraven kan bruges både ude og inde. Enten som accessorie til en enkel skjorte eller strik, eller i stedet for et halstørklæde, når du skal ud. Findes i sand eller sort. Kraven har en fin knap foran, som giver en elegant og feminin detalje. Kvaliteten er en blød og stretchy strik, som er lavet i genanvendt polyester, for at gøre produktionen mere miljøvenlig.
Materiale: 95% Recycled polyester, 5% Elastan
150 DKK

VILA TØRKLÆDE TERNET VITA

Stort, blødt, ternet halstørklæde i recycled polyester fra Vila. Smukt tørklæde, der passer så flot ind i efterårsgarderoben med sit klassiske print, der giver lidt farve, uden at det bliver for meget. Tørklædet er stort, men tyndt, så du kan sno det rundt flere gange. Det har frynser i begge ender. Kvaliteten er utroligt blød og behagelig at have på, og kradser ikke. Kan også bruges som sjal indendørs.
Materiale: 100% Recycled polyester
130 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE KAYA

Lækkert tørklæde fra Black Colour i skønne pink, røde, brændte og lilla nuancer. Så smukt til efteråret, og giver flot liv til ansigtet, især i de kolde, grå måneder. Passer så flot til sarte farver, til denim, brændte farver og de toner, der er i printet. Også flot som kontrast til det armygrønne, som der kommer meget af dette efterår. Tørklædet er i en lækker silke-bomuldsblanding. Måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE NONI LEO SCARF

Smukt tørklæde med guldkant fra Black Colour. Tørkædet findes i to varianter med leopardprint i rosa eller pink. Vær opmærksom på, at Rose varianten er en smule stærkere i farven end vist på billedet. Kvaliteten er en lækker silke-bomuldsblanding, som er skøn at have på. De smukke farver er perfekte til at give lidt liv op til ansigtet i de kolde, grå måneder. Og guldkanten er en fin detalje. Tørklædet er aflangt og måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE ELIA BATIK SCARF

Lækkert armygrøn tørklæde i silke-bomuldsblanding fra Black Colour. Tørklædet har et enkelt print med army nuancer, som går perfekt ind i efterårets største farve; army. Brug det for eksempel om halsen, håret eller som accessorie på en taske for at fuldende dit look. Kvaliteten på tørklædet er lavet sådan, at det både kan foldes så det fylder meget eller lidt. Tørklædet er aflangt og måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE CAMO

Skønt tørklæde i stærke grønne farver fra Black Colour. Super lækker til efteråret og en god måde at tilføje lidt farve til dit outfit. Tørklædet er i camouflage print, hvilket er meget trendy dette efterår. Kvaliteten er en silke og bomuldsblanding, som er skøn at have på, og som kan foldes både så det fylder meget eller lidt, alt efter, hvad du er til. Tørklædet er aflangt og måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

SOYA TREKANTET TØRKLÆDE SC-BUKET 4

Lækkert, blødt tørklæde med sort print fra Soya. Tørklædet er trekantet, og derfor super let at sætte rigtigt, så det bliver siddende. Findes i grå/sort og sort/creme. Begge er farver, som er klassiske og passer til det meste. Halstørklædet er perfekt til efterår og vinter, fordi det er tykt, men ikke fylder for meget. Smukt til en enkel jakke.
Materiale: 100% Akryl
200 DKK

SOYA TØRKLÆDE MED CASHMERE SC-KIRSA 4

Meget, meget blødt og lækkert tørklæde med cashmere og uld fra Soya. Perfekt som halstørklæde til efterår og vinter. Kradser absolut ikke. Tørklædet er kvadradisk, og derfor let at forme, som du ønsker. Det har et rigtig fint print, som passer til meget forskelligt. Tørklædet er tyndt og fylder ikke for meget, og så er det bare fantastisk at have på. På kolde dage kan det også sagtens bruges indendørs, netop fordi det ikke er så stort. Findes i 3 lækre farvevarianter; army, camel eller grå, som alle er i to nuancer af pågældende farve og har sort print.
Materiale: 49% Viskose, 45% Nylon, 3% Cashmere, 3% Uld
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE TIGER

Fedt tigerstribet tørklæde fra Black Colour. Tørklædet har den skønneste orange farve, som er perfekt til sommer og efterår. Tørklædet er lækert og blødt og holder dig varm på kølige dage. Formen er aflang, og tørklædet er stort nok til at blive brugt som sjal. Fedt at style til fx denim eller til kjoler. Særligt hvis du har et neutralt outfit på, kan tørklædet give lidt liv. Også flot hvis du matcher orange ind i dit outfit flere steder.
Materiale: 100% Polyester
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BUTTERCUP SCARF

Lækkert tørklæde i en silke-bomuldsblanding fra Black Colour. Den super lækre kvalitet gør, at tørklædet er let og ikke for varmt, men også at du både kan sætte det, så det ikke fylder ret meget - eller så det fylder meget. Tørklædet har et lidt "krøllet" look, som er feminint og sommerligt. Størrelsen er 135x185cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE K-205586

Smukt tørklæde i blå nuancer med tilfældigt placerede guldprikker fra Update. Tørklædet er i bomuld, og derfor skønt at have på henover sommeren. Passer perfekt til denim eller andet blåt tøj, men kan også give farve til et outfit med klassiske basisfarver eller endda nedtone et outfit med pangfarver. Et smukt, enkelt print med farver som vil passe til de fleste.
Materiale: 100% Bomuld
250 DKK

UPDATE TØRKLÆDE LIGHT SCARF

Lækkert, blødt tørklæde i de dejligste sommerfarver fra Update Cph. Tørklædet er perfekt til at tilføje farve til dit outfit, enten ved at skabe kontrast eller ved at passe det sammen med tonerne i dit outfit. Printet er med smukke coral, grønne, gule og brune nuancer, som giver en rigtig sommer-vibe. Møler 170 x 80 cm.
Materiale: 80% Viskose, 20% Bomuld
200 DKK

UPDATE TØRKLÆDE SCARF XD-32232

Flot, lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Tørklædet er lysegråt i bunden med rosa print og en smal orange stribe rundt i kanten. Det er rhombe-formet, og derfor perfekt til at binde i håret eller om halsen. Føles fuldstændig som silke. Tørklædet er en fin måde at binde farver sammen i dit outfit. Brug det evt. også som accessorie på din taske.
Materiale: 100% Polyester
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF FA-1258

Smukt plisseret tørklæde med silke fra Update Cph. Tørklædet er lille og vil passe perfekt i håret eller rundt om halsen. Også flot at binde om hanken på en taske for at styrke hankens holdbarhed og give et flot look. Tørklædet er kvadratisk. Farverne er i varme gule, creme og kongeblå nuancer, hvilket skaber en flot kontrast.
Materiale: 80% Viskose, 20% Silke
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE IT-9202 SCARF

Et mindre, smallere tørklæde som er helt perfekt til forår og sommer fra Update Cph. Super til at give lidt farve til forårets fine styles eller hvis du mangler en ting, der får dit outfit til at hænge sammen. Kan også bruges som hårbånd.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
200 DKK

BY LIL HØR TØKLÆDE

Kraftigt tørklæde i hør fra By Lil. Findes i 3 smukke farver; peberrose (som vist), lyseblå og lavendel. Alle er ensfarvede. Tørklædet er aflangt og har flossede kanter, som giver en rå detalje. Super lækkert henover sommeren, fordi naturmaterialet er åndbart. Har et fedt, krøllet look.
Materiale: 100% Hør
250 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BONNIE SCARF

Smukt tørklæde fra Black Colour, tørklædet har en fin guldkant hele vejen rundt, du kan få tørklæde i flere smukke farver. Tørklædet måler ca 1.20 cm gang 1.20 cm. Passer perfekt til alle de nye forårs farver.
Kvalitet 70% bomuld og 30% Silke.
300 DKK

BLACK COLOUR MANNA TØRKLÆDE

Super smukt tørklæde fra Black color. Cremfarvet bund med de fineste bobler i skønne faver.
Kvalitet 70% Bomuld og 20% Silke.
300 DKK

COSTA MANI TØRKLÆDE BETH SCARF

Smukt tørklæde fra Costa Mani i to fantastiske faver. Tørklædet har de smukkeste kanter i pels eller fjer. Tærklædet er stort og lækkert.
Kvalitet 6% mohair, 10% uld, 53% acryl,28% polyester og 3% elastan.
800 DKK

RE:DESIGNED SKIND TASKE JINN BAG

Super fed taske fra Re Designed i to gode farver. Lang rem og mange lommer.
Kvalitet 100% skind
1.100 DKK

SOYA TØRKLÆDE SC-KESSIA 1

Halstørklæde med frynser fra Soya. Lækkert langt tørklæde i en dejlig blød kvalitet.
100% polyester.
200 DKK