Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Tørklæder

Sorter efter

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE DENIM SCARF - ARMY

Tørklæde fra Tim & Simonsen i et smukt print med lilla. Tørklædet er med et smukt print med army og lilla på lys bagrund. Det er lavet af bomuld og er derfor yderst behageligt at have på og falder let. Det kan bindes let eller lad det hænge ned langs en bluse eller cardigan. For dem som syntes et tykt halstørklæde er for varmt er dette også et godt alternativ til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld,
200 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE JUNGLE SCARF

Tørklæde i smukt print fra Tim & Simonsen. Lækkert bomulds tørklæde med en print der minder om leopard blandet med blomster. Tørklædet er blødt og falder let i kvaliteten. Det er tilstrækkeligt tyndt til at kunne bruge indendørs, og til dem som ikke er til de helt tykke halstørklæder er det perfekt til overtøjet. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% bomuld.
300 DKK

TIM & SIMONSEN TØRKLÆDE LEAF SCARF

Tørklæde fra Tim & Simonsen. Super lækkert blødt tørklæde i det fineste print. Farven er lys grå med en hel lys baggrund eller lys baggrund med en lidt mørkere fersken farve print. Printet forestiller blade og er smukt i sit udtryk. Tørklædet er super blødt og falder flot om halsen. Brug dit tørklæde til dine lækre strik eller omkring halsen til dit overtøj, hvis et halstørklæde bliver for varmt. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% modal.
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HOLA ZEBRA PRINT

Smukt tørklæde med zebraprint fra Qnuz. Tørklædet har flotte gulddetaljer i printet. Findes i en brun variant med sort, sand og guld eller i en mørkegrå variant med sort, sand og guld. Giver en super flot og elegant effekt med guld. Tørklædet er aflangt. Kvaliteten er en blød viskose, som er åndbar og lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

TØRKLÆDE HUB M. BANDANA PRINT

Super blødt tørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i en brun variant og en sort variant. Begge har samme fine "bandana" lignende print. Den brune variant har et miks af sand, lysebrune og mørkebrune nuancer med creme detaljer. Den sorte variant er lavet i et miks af grå, creme og sort. Begge varianter er aflange og med rå frynsede kanter forenden.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE MED LEO PRINT

Smukt tørklæde med småt leopardprint fra Qnuz. Tørklædet findes i en grå kombination og en grøn kombination, som begge har gulddetaljer. Det giver en super flot effekt. Begge varianter har et fint spil af nuancer, og er super flotte til en enkel bluse eller skjorte. Tørklædet er aflangt og lavet i en tynd viskosekvalitet, som er lækker at have på.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

QNUZ TØRKLÆDE HLIN

Lækkert, stort halstørklæde i skøn fluffy kvalitet. Findes i en rosa variant, som har skrå kanter, der falder flot når det vikles om halsen. Findes også i en mix variant med rosa, blå, rød, sort og orange nuancer og lange frynser i begge ender. Begge tørklæder er aflange og fylder godt, så de giver god varme. De er lavet med smukke farver, der giver liv op til ansigtet.
Materiale: 100% Akryl
300 DKK

QNUZ TØRKLÆDE FORELLA SCARF

Lækkert viskosetørklæde med print fra Qnuz. Tørklædet findes i brun kombi og sort kombi, som begge er gode basisfarver, der passer til det meste. Tørklædet har rå, frynsede kanter i begge ender. Den yderste kant er ensfarvet. Utroligt smukt til ensfarvede overdele for at give lidt liv op til ansigtet. Tørklædet er aflangt. Lavet i en blød og tynd kvalitet, som er dejligt åndbar.
Materiale: 100% Viskose
200 DKK

NÜMPH TØRKLÆDE NUGINGER - BLACK

Halstørklæde fra Nümph. Lækkert stort tørklæde i en lækker pepita tern. Fede frynser og bare lækkert blødt. Det er fantastisk til de kolde dage til overtøjet, eller brug det hjemme i sofaen til rent hygge. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen på uldprogram.
Materiale:
100% akryl.
250 DKK

NÜMPH HALSEDISSE NURIBBY - LIGHT GREY

Lækker halsedisse fra Nümph. En super fed varmer til halsen. Den er super fin at bruge i stedet for et stort halstørklæde som man tit kommer lidt op at slås med. Farverne er super lækre, grå, rosa og kastanje. Disse farver går til de fleste farver overtøj. Giver frakken en lækkert nyt look. Der findes luffer i det samme strik som du kan finde under relaterede varer herunder. Kan vaskes i maskinen på 30 grader.
Materiale:
70% akryl, 25% polyamid, 5% elastan.
250 DKK

NÜMPH HALSEDISSE NULORENA WARMER

Flot grå halsedisse med guldstriber fra Nümph. Perfekt til de kolde dage, hvor du har brug for lidt ekstra varme op omkring halsen, men måske ikke er til et halstørklæde. Det er et virkelig fint alternativ til halstørklædet, fordi det ikke fylder ret meget, pynter flot og giver god varme. Der findes også hue i samme sæt. Guldtråden giver en super lækker detalje. Halsedissen hives over hovedet og ja, den giver sig meget, så du ikke ødelægger dit hår. Den ligger løst over brystet og ryggen, og har ikke ærmer i. Derfor er den også super let at bruge.
Materiale: 60% Akryl, 20% Polyamid, 8% Uld, 8% Metallisk garn, 4% Elastan
250 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE KAYA SCARF

Tørklæde i smukke farver fra Black Colour. Lækkert til enkle, ensfarvede skjorter, til kjoler eller som accessorie til overtøj. Giver en masse skønt liv op til ansigtet, og farverne klæder utroligt mange. Printet er et miks af røde, camel, sorte, lyserøde og lilla nuancer. Kvaliteten er i vores bestseller variant, som er et lækkert miks af bomuld og silke. Det er skønt at have på, og giver god varme uden at blive for varmt. Brug det året rundt.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

COSTER CPH STRIKKET HALSTØRKLÆDER

Lækkert tørklæde i uld og akrylblanding fra Coster Copenhagen i deres basis-serie CC Heart. Halstørklædet passer sammen med huen i samme strik og farver (CCH9000). Fantastisk til de kolde dage. Passer til næsten alt overtøj, fordi farverne er enkle. Halstørklædet er strikket i en bred rib, som er skøn at have på. Kradser ikke, og giver god varme.
Materiale: 90% Akryl, 10% Uld
350 DKK

SOYA HALSTØRKLÆDE TERNET SC-KASMIRA 2

Halstørklæde fra Soya. Lækkert blødt halstørklæde i en fed look a like cashmire kvalitet. Tørklædet er aflangt med skrå ender. Fedt til vinterens kolde dage eller til hygge i sofaen. Fåes i to fede farver, grå/sort/hvid eller brun/creme/beige. Kan maskinvaskes ved 30 grader i maskinen.
Materiale:
100% polyester.
200 DKK

RE:DESIGNED STRIKKET TØRKLÆDE ALEXIS

Lækkert, fintstrikket halstørklæde fra Re:Designed. Kæmpe stort halstørklæde i en tynd økologisk bomuldsstrik, som ikke bliver hverken for varm eller for kold. Tørklædet er stort, men fylder ikke voldsomt meget, netop fordi det er tyndt. Det er super blødt og lækkert at have på, og bredt nok til at blive brugt som sjal også. Halstørklædet er helt enkelt og ensfarvet, perfekt til en jakke eller frakke med print, eller blot hvis din stil er mere enkel. Findes i 3 farver; sort, grå eller brændt rosa.
Materiale: 100% Økologisk bomuld
500 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE KAYA

Lækkert tørklæde fra Black Colour i skønne pink, røde, brændte og lilla nuancer. Så smukt til efteråret, og giver flot liv til ansigtet, især i de kolde, grå måneder. Passer så flot til sarte farver, til denim, brændte farver og de toner, der er i printet. Også flot som kontrast til det armygrønne, som der kommer meget af dette efterår. Tørklædet er i en lækker silke-bomuldsblanding. Måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE NONI LEO SCARF

Smukt tørklæde med guldkant fra Black Colour. Tørkædet findes i to varianter med leopardprint i rosa eller pink. Vær opmærksom på, at Rose varianten er en smule stærkere i farven end vist på billedet. Kvaliteten er en lækker silke-bomuldsblanding, som er skøn at have på. De smukke farver er perfekte til at give lidt liv op til ansigtet i de kolde, grå måneder. Og guldkanten er en fin detalje. Tørklædet er aflangt og måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE ELIA BATIK SCARF

Lækkert tørklæde i silke-bomuldsblanding fra Black Colour. Tørklædet har et flot batikprint og fås i flere forskellige farvekombinationer, som er særligt gode i vinterhalvåret. Brug det for eksempel om halsen, håret eller som accessorie på en taske for at fuldende dit look. Kvaliteten på tørklædet er lavet sådan, at det både kan foldes så det fylder meget eller lidt. Tørklædet er aflangt og måler 135x185 cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE TIGER

Fedt tigerstribet tørklæde fra Black Colour. Tørklædet har den skønneste orange farve, som er perfekt til sommer og efterår. Tørklædet er lækert og blødt og holder dig varm på kølige dage. Formen er aflang, og tørklædet er stort nok til at blive brugt som sjal. Fedt at style til fx denim eller til kjoler. Særligt hvis du har et neutralt outfit på, kan tørklædet give lidt liv. Også flot hvis du matcher orange ind i dit outfit flere steder.
Materiale: 100% Polyester
300 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BUTTERCUP SCARF

Lækkert tørklæde i en silke-bomuldsblanding fra Black Colour. Den super lækre kvalitet gør, at tørklædet er let og ikke for varmt, men også at du både kan sætte det, så det ikke fylder ret meget - eller så det fylder meget. Tørklædet har et lidt "krøllet" look, som er feminint og sommerligt. Størrelsen er 135x185cm.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
300 DKK

UPDATE TØRKLÆDE SCARF XD-32232

Flot, lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Tørklædet er lysegråt i bunden med rosa print og en smal orange stribe rundt i kanten. Det er rhombe-formet, og derfor perfekt til at binde i håret eller om halsen. Føles fuldstændig som silke. Tørklædet er en fin måde at binde farver sammen i dit outfit. Brug det evt. også som accessorie på din taske.
Materiale: 100% Polyester
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE IT-9202 SCARF

Et mindre, smallere tørklæde som er helt perfekt til forår og sommer fra Update Cph. Super til at give lidt farve til forårets fine styles eller hvis du mangler en ting, der får dit outfit til at hænge sammen. Kan også bruges som hårbånd.
Materiale: 80% Bomuld, 20% Silke
200 DKK

BY LIL HØR TØKLÆDE

Kraftigt tørklæde i hør fra By Lil. Findes i 3 smukke farver; peberrose (som vist), lyseblå og lavendel. Alle er ensfarvede. Tørklædet er aflangt og har flossede kanter, som giver en rå detalje. Super lækkert henover sommeren, fordi naturmaterialet er åndbart. Har et fedt, krøllet look.
Materiale: 100% Hør
250 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE BONNIE SCARF

Smukt tørklæde fra Black Colour, tørklædet har en fin guldkant hele vejen rundt, du kan få tørklæde i flere smukke farver. Tørklædet måler ca 1.20 cm gang 1.20 cm. Passer perfekt til alle de nye forårs farver.
Kvalitet 70% bomuld og 30% Silke.
300 DKK

SOYA TØRKLÆDE SC-KESSIA 1

Halstørklæde med frynser fra Soya. Lækkert langt tørklæde i en dejlig blød kvalitet.
100% polyester.
200 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE TIE BAND SCARF

Super fint hårbånd/tørklæde fra Black Colour.
Kvaltet 100% Polyester.
50 DKK 100 DKK

BLACK COLOUR TØRKLÆDE COSMO SCARF 198153

Halstørklæder i fede print fra Black Colour. Vævet kvalitet som giver en lækker blød overflade. Str. 90 x 200 cm.
100% børstet acryl.
300 DKK

BLACK COLOUR HAT TRICOT SUMMER HAT

Fin sommerhat med lille bånd.
100% polyester.
150 DKK