Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

UpdateCPH

Fra UpdateCph finder du de lækreste luksus accessories som blandt andet huer, handsker og bælter.

Sorter efter
Vis per side

UPDATE CPH TØRKLÆDE K-205586

Smukt tørklæde i blå nuancer med tilfældigt placerede guldprikker fra Update. Tørklædet er i bomuld, og derfor skønt at have på henover sommeren. Passer perfekt til denim eller andet blåt tøj, men kan også give farve til et outfit med klassiske basisfarver eller endda nedtone et outfit med pangfarver. Et smukt, enkelt print med farver som vil passe til de fleste.
Materiale: 100% Bomuld
250 DKK

UPDATE TØRKLÆDE LIGHT SCARF

Lækkert, blødt tørklæde i de dejligste sommerfarver fra Update Cph. Tørklædet er perfekt til at tilføje farve til dit outfit, enten ved at skabe kontrast eller ved at passe det sammen med tonerne i dit outfit. Printet er med smukke coral, grønne, gule og brune nuancer, som giver en rigtig sommer-vibe. Møler 170 x 80 cm.
Materiale: 80% Viskose, 20% Bomuld
200 DKK

UPDATE TØRKLÆDE SCARF XD-32232

Flot, lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Tørklædet er lysegråt i bunden med rosa print og en smal orange stribe rundt i kanten. Det er rhombe-formet, og derfor perfekt til at binde i håret eller om halsen. Føles fuldstændig som silke. Tørklædet er en fin måde at binde farver sammen i dit outfit. Brug det evt. også som accessorie på din taske.
Materiale: 100% Polyester
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF S-20102

Sommerens must-have af et tørklæde fra Update Cph. Tørklædet findes i 2 farvevarianter, som begge er et miks af de skønneste farver. Det ene er blåt i bunden, det andet er pink. Brug det som en smuk kontrast til dit outfit for at gøre dit look mere interessant, eller brug det som en måde at skabe et tone-i-tone outfit. Tørklædet måler 175 x 75 cm.
Materiale: 80% Viskose, 20% Bomuld
200 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF FA-1258

Smukt plisseret tørklæde med silke fra Update Cph. Tørklædet er lille og vil passe perfekt i håret eller rundt om halsen. Også flot at binde om hanken på en taske for at styrke hankens holdbarhed og give et flot look. Tørklædet er kvadratisk. Farverne er i varme gule, creme og kongeblå nuancer, hvilket skaber en flot kontrast.
Materiale: 80% Viskose, 20% Silke
180 DKK

UPDATE CPH TØRKLÆDE SCARF 38151

Smukt lille plisseret tørklæde fra Update Cph. Perfekt til at sætte i håret eller binde om halsen eller rund om en taskestrop. Tærklædet er blankt og mønstret i skønne lilla, coral, grå og gule nuancer. En fantastisk måde at give liv til et enkelt outfit.
Materiale: 80% Viskose, 20% Silke
180 DKK