Fri fragt over 500,- til Pakkeshops Hurtig levering 14 dages returret (Print returlabel)
Velkommen til Butik Charlotte
Filters
Søg

Veste

En vest er ikke altid kun til brug om vinteren. Mange af de tynde strik veste er super fine at bruge lukkede som små toppe. Tag eventuelt en t.shirt under til de kolde dage. Vestene er også gode at bruge som et lille stykke overtøj, da det jo som bekendt mange gange er lige over ryggen man måske har det koldt.

Sorter efter
Vis per side

VILA VEST VISUBA ROLLNECK S/L KNIT

Fed strikvest med rullekrave fra Vila. Findes i sort og cremefarvet - gode basisfarver, der passer til det hele. Brug vesten over en kjole, t-shirt eller skjorte. Du kan både skabe et lækkert, enkelt look med for eksempel blå jeans og en hvid skjorte eller bruge vesten som en måde at nedtone en farverig kjole på. Også cool til et par brede bukser og en skjorte. Vesten indeholder ikke uld og kradser ikke. Den er blød og super komfortabel. Den har en løs pasform, og strikken er lavet sådan, at en giver timeglasfacon så taljen syner mindre.
Materiale: 60% Akryl, 22% Polyamid, 18% Polyester
230 DKK

PULZ STRIK VEST SORT MED SØLV PZSERENA

Strikvest fra Pulz med sølv nister og sølv palietter. Vesten er super blød og perfekt med en knald hvid skjorte under og et par rå jeans. Eller brug den med en farvet skjorte eller t-shirt til et par sorte jeans eller bukser. Da der er sølv palietter på vesten kan den både bruges til lidt finere brug samt til hverdag. Alt efter hvordan du styler den. Der er en rib kant i halsen og forneden. Vesten er almindelig i størrelsen. Kan vaskes ved 30 grader i maskinen og skal ligge tørre.
Materiale:
80% polyester, 15% nylon, 5% uld.
400 DKK

NÜMPH VEST MED SLIDSER NUCHANEY

Cool lang strikvest med høje slidser i siderne fra Nümph. Vesten er i en tynd strik med uld, og har en lækker rullekrave og fin hulstrik over kravebenet. Slidserne starter lige under ærmegabet, og derfor er vesten super fed over kjoler og storskjorter og med leggings eller smalle jeans. Vesten har en bred ribkant forneden med lidt sølvglimmertråd, som giver en fin detalje. Findes i sort (caviar) eller grå (light grey). Indeholder uld og mohair, og bør derfor vaskes forsigtigt og med uldvaskemiddel.
Materiale: 42% Akryl, 30% Polyamid, 20% Uld, 8% Mohair
550 DKK

ZOEY RØD VEST PENELOPE

Lækker, rød vest med korte ærmer fra Zoey. Perfekt over skjorter og kjoler og i den skønneste farve. Vesten kan både bruges alene som t-shirt eller som vest over noget andet. Den har korte, brede ærmer og rund hals, så du kan have noget under med en krave og løse ærmer. Vesten er også lidt kort, så din skjorte kan ses under den. En blød, og tynd strik, som er skøn at have på, og som giver lidt ekstra varme på de kolde dage.
Materiale: 70% Akryl, 15% Polyester, 15% Polyamid
400 DKK

SOYA PONCHO SC-TABIA 1

Lækker, blød ternet poncho/åben vest med hætte fra Soya. Et cool stykke overgangs-overtøj, som kan bruges både udendørs og indendørs og er fedt til at styles i et lag-på-lag look. Brug den for eksempel over en skindjakke eller anden tynd jakke når du skal ud, eller over en skjorte eller langærmet t-shirt indendørs. Den giver lidt ekstra varme og er skøn at have på. Kvaliteten er tung og blød, og så har den masser af stretch. Vesten har skrålommer foran.
Materiale: 53% Viskose, 26€% Polyester, 21% Polyamid
400 DKK

STREET ONE VEST LTD QR ROLLNECK SLEEVELESS

Sandfarvet strikvest med rullekrave fra Street One. Er du ikke til uld og alpaka, men vil du gerne med på veste-trenden, så er denne vest et godt bud. Den kradser ikke, og er super blød - endda endnu bløder indvendigt end udvendigt. Den er tynd i strikken og behagelig at have på, og bliver ikke for varm. Vesten har korte slidser i begge sider, og derfor kan den bruges over kjoler, såvel som skjorter. En fed måde at få "lag-på-lag" effekten.
Materiale: 51% Akryl, 49% Bomuld
400 DKK